2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gamzenin amniyon sıvısı bebek için kritik seviyeye düştüğü için bebeği aldılar.

gaye son durumun nedir ? birde kaçıncı haftadasınız şuan ?

Canım biraz geçmişi okuyordum,şimdi gördüm mesajını. 41 kere maşallah gönderdim güzeller güzeli kızına :)
Benim en son 7,5cm çıktı suyum ama seninde dediğin gibi anlık değişebiliyor,yarın tekrar gideceğim kontrole. Senin mesajını daha doğrusu önerini gördüm ve Başak hanıma randevu almaya karar verdim,aradım ama bu hafta uygun saaati yoktu. Yarın tekrar bakılsın,olmadı sizin hastaneye acile geçerim(benim hastaneyle seninki birbirine çok yakın)
Bugun itibariyle 33w+3d olmuşum. Bakalım hayırlısı...

Geçmişi okumak bir buçuk saatimi aldı Bizde yarın alışverişe çıkacağız ve bu yüzden de çok heyecanlıyım, Rabbim hepimize tamamına erdirsin...

canım gözün aydın sonuçlarında iyi çıkmış çok şükür.

Canım benim teşekkür ederim Senin de gözünaydın kuzum tahlil sonuçları iyi çıkmış çok şükür.

tşk ederim arkadaşlar, dün doktorumla bir daha ne zaman geleceğimi konuşmamıştık, bu gün telde konuştuk, 36. haftada gel dedi herkesin ki iki haftaya düştü, çok değil mi dedim, herşeyin çok iyi, bir sıkıntın olmadığı sürece bir ay sonra gelmende sakınca yok dedi... yani sıklaşmadı benim kontroller.... hayırlısı bakalım...

VEEEEE.......

kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)

Eki Görüntüle 332442
] canım benim yaa maşaAllah , böyle güzel haberlerini aldıkça seviniyorum, ben yerim onun kibar burnunu canım benim mutlaka zoruna giden şeyler oluyordur, ama duamız hep seninle inanıyoru ki kızınla çok güzel günlerin olacak, sen çok pozitif ve anlayışlı bir insansın,inanıyorum ki kızınla anne- kız gibi değilde arkadaş gibi takılıp gezdiğiiz günlerde gelecek

şimdide doğumdan önceki son hamile halim ve birşey itiraf edeyim mi kızlar ben hamileliği özledim :))) yanımdakide annem,

Eki Görüntüle 332514
hah işte bende bunu kastetmiştim ana- kız gibi değilde arkadaş gibi diye... Rabbim kızına hayırlı ömür versinde sende kızının bu mutlu anlarını göresin

ayrıca poly bu topiği açtı diye herşeyi oturup okuyacak ve ona göre ara bulacak değil... unutmayalım o da bizim gibi hamile ve dinlenmeye ihtiyacı var hemde onun defnesi var...
haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum ki pollyde her zaman bu topic hepimizin diyor, o halde burada huzuru sağlamak hepimize düşüyor

ay maşaAllah ne kadar güzel bir annesin sen böyle, Rabbim nazarlardan saklasın

Son düzenleme:
canım seni çok iyi anlıyorum bende işte son günlerimde öyleydim şimdi evde de aynı hiç bişey yapasım yok int bile girmeye üşeniyorum düşün artık
canım her ev için ayrı işlem yapman lazım ama telefon ve interneti aktarabilirsin 1 kerede halledebilirsin onu .

canım inş. yarın güzel haberlerle gelirsin

gamzecim Allah sabır versin sana bebişini o durumda görmek çok zordur eminim ama birazdaha dayan annesi yakında alıcaksın berra sultanı kucağına inş.

iyi akşamşar kızlar..
geçmiş olsun hasta akadaşlara,dikkat edin kendinize
güneş,ayşen,selen teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
güneş,ışıl,ayşen afiyet olsun..kahvaltıda bizim yerimize de yeyin..hamişlerle beraber yemek yemek çok keyifli oluyor..
biz de yengem doğurmadan bir araya gelince yeyip içip geziyorduk..ay tok olmasak şundan da yerdik diye sohbet muhabbet süper oluyordu:)
kızımı gördüm ben de ama renkli göremeyince görmemiş gibi oldum..ama sağlıklı olduğunu bilmek yetti tabi..suyumuz da iyiymiş,gelişimi de normalmiş şükür..
gamzecim maşallah güzel yavuşuna..sen de çok tatlısın canım..maşallah iki güzel bayana da

ne güzel şeyler yazmışsın canım ya teşekkür ederim....

gamzecim Allah sabır versin sana bebişini o durumda görmek çok zordur eminim ama birazdaha dayan annesi yakında alıcaksın berra sultanı kucağına inş.

inşallah canım, kucağımdaki ilk fotoğrafı sizler paylaşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum....

cok sağol cnm son haftalarımızda böle keyifli geçirelim dedik bursada arayıpda bulamıyacağım arkadşlarım oldu bu yüzden ayrıca keyifliyim tabi...sende yavrunu görmüşsün darısı bana pazar günüde bizim randevumuz var rabbim hepimizi hayırlısı ile evladına kavuşturup ailcek güle oynaya büyütmeyi nasip etsin inşallah.

şimdi kızımın yanından geldim , süt sağıyorum kızlar....

bugün şov yaptı kızım , uyanıktı genelde güldü esnedi gerindi keyif yaptı , hipnoz olmuş gibi izledim....

gaye saatli randevu alamıyorsan , durumum kritik mutlaka görüşmem gerek de, asistanı ile görüşmek istediğini söyle dahili no 122 sana saat aralığı verirler bekleterek aradan muayene olursun derler, haftayı bekleme bu hafta gitmeye çalış...

bugün şov yaptı kızım , uyanıktı genelde güldü esnedi gerindi keyif yaptı , hipnoz olmuş gibi izledim....

ne mutlu sana biz doğurana kadar sen berrayla gezmelere gideceksin hangi hastanedeydi ....bebek

maşallah, sütün yaramış belliki,tez zamanda emzirirsin de inşşallah.arkadaşın dediği gibi biz doğurduğumuzda sen gezmelere çıkarsın artık :) senden aldığımız her iyi habere yürekten sevinip dua ediyoruz.daha da iyi olacak inşallah

istanbul kozyatağında central hospital da bebeğim

anladım ben ümraniye hospital sanıyodum .....az kaldı kavuşmana bebiş sağlıklı görünüyo hayırlısı ile kg tamamlayınca yanında olucak bugün kusuyodu demişsin sütün yarıyosa genelde bebekler kusar diye duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…