2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım soylerım tabı soylemezmıyım aklıma geldıkce sen ve fındıgın ıyı olunda gerısı onemlı degıllll

Kızlar yeni evin faturaları benim üstüme olacak izinlerin aslı benim olduğu için eşim alamıyor şuan ki evde faturalar da benim üstüme orda tadilat olacak başvuru yapsam bu evi hemen kapatıp orayı mı açacaklar bu konuda bilgisi olan var mı perdeleri fln bu evde yıkayıp oraya temiz götürücem inş.şimdi başvuruyu yaparım daha ordaki tadilat bitmeden elek. su gaz falan kesilirse ne yapıcam :44:

canım yeni ev için açım işlemleri eski evden bağımsız yapılıyor, yalnız eğer yeni evi açma işlemlerini ayrı eski evi kapatma işlemlerini ayrı yaparsan 2 kere aynı yerlere gitmen gerekecek bu da zor olur senin için, kendini ona göre ayarla, ve yeni evin kira kontratı fotokopisi birkaç tane, aslı ve kimlik fotokopileri yine birkaç tane yanında bulunsun mutlaka fotokopiler için biryerlere gitmek zorunda kalmazsın...

Teşekkürlerrr topiğimizinnn en güzel annesi bilgi içinn

VEEEEE.......

kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)

maşallah ne çbuk büyüdü kuzun

Eki Görüntüle 332442

çoksaol cnm Allahrazı olsun

:

offfffffffffffff daral geldi aysen güneş yarın kaçta geliceksiniz ........

ewet cnm arkadaşlar bana kahvaltıya gelicekler....biz artık ev oturmaları yapıyoruz kendi aramızda ve cok keyifli geçiyo geçen çarşamba güneşdeydik mesela.....

sende gel canım al kızçeyi gel

Ayyy çoook kıskandımm ama yaaa şaka bi yana keşke bende gelsem ya ne güzel olurdu ama siz bursadasınız demiii

ızlar bende martta doğum yapacağım sizin topiğinizi 2 gündür okuyorum merak ettim daha öncede sordum kimse cevap vermedi gamze arkadaşımız neden erken doğum yaptı ben de 29 haftalık hamileyim negibi bir durum oldu yazarmısınız

aramıza hoşgeldin canım,

ben anlatayım sana neden erken doğum yaptığımı :)

31. hafta kontrolünde suyun azaldığını fark ettik 10 cm su ölçüldü, yatış verdi doktor evde sadece tuvalet ve yemek yemek için kalktım 5 gün yataktan, 31+5 te su 11,5 olmuştu 32+4 teki kontolde su 2,5 ölçüldü ve hemen hastaneye yatış, 4 saat sonra 7 oldu ve doğuma almaktan vazgeçtiler 2 gün hastanede yattım 3. gün sabahı su 1,5 oldu bu sefer acil doğuma aldılar yani 33 haftalık doğdu yaramaz kızım... bugün 6 günlük oldu bebişim, yoğun bakımda ve daha 10 gün en az kalacak galiba...

Arkadaşlar gördüğüm ve anladığım kadarıyla herkes benimle hemfikir konuyu kapatma konusunda.Buna çok sevindim.Bundan sonra destek amaçlı yada yardımcı olmak mahiyetlide olsa kimseye açıktan yazı yazmayacam kendimce önlem amaçlı.Yazıalırnızı daha önce olduğu gibi hergün dışardan girip okuyacam.Bildiğim bişey olursa yardımcı olmak amaçlı özelden yazacam şahsın ta kendisine.Destek olan ve nazik bi şekilde destek olmayan arkadaşlara Teşekkürü borç biliyorum.ve istemeyerekte olsa gerdiğim yada üzdüğüm herkeste hakkını helal etsin.Umarım bu konu benim bu son yazımla burada kapanır.LÜTFEN BENİ TEKRAR YAZI YAZMAK ZORUNDA BIRAKMAYIN VE LTFEN BU KONU KAPANSIN.
Doğum yapan,yapmayı bekleyen herkese Allahım kolaylıklar versin.Büyük GEÇMİŞ OLSUN.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.
HERKES HOŞÇA ve MUHABBETLE KALSIN.

iyi bari 10 günse..bn daha fazla olur diye üzülmüştüm ama 10 gün geçer gider Allahın izniyle..tabi sna kolay geçmz ama..kilosu ulaşsında olması gerekene kucağına aldığında zaten bütün çektiğin acıları unutrsun..ağrın sızın varmı? kanaman çok oluyomu?

canım üzerinde bir hakkımız yok ama yinede helal olsun
ben açıkcası mag arkadaşımızıda senide bu topicte görmek istiyorum
ayrıca umarım çok sağlıklı bir evladın olur

karnım bugün fena yürümekte çok zorlanıyorum,kanama ise günde 4-5 günlük pedlik mesele çok değil yani,10 gün değil 10 dk nasıl geçiyor diye sorsana... Geçecek bunlarda geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…