2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Öslemimmmmm ve kızımın arkadaşıı aynen bende 7de uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptım eee dedim şimdi napcaz bugün hastane çantamı hazırlamak planım var ama :)) şu an uzandığım yerden tv izlemekten başka bişi gelmiyo içimden :)) bu kadın programları ne zaman başlıyo ya onlar izleyim bari :))

gözün aydın cnm darısı bizim başımıza inşallah keyfini çıkar tatilin
Amin canım darısı başına sende gel artık eve

Günaydın topiğimizin ilk annesi :) Hiç merak etme Allah nazarlardan korusun Berra'mızı maşallah demeden yorum yapanı döveris biz zaten

digiturk varsa turkmax ile evde olduğunun farkına varmaya başlayabilirisn canım :) saat 10 buçuk civarı olması gerek gülbene geçersin trt1 konu ve konukları sağlam oluyor hamilelik çocuk yetiştirme emzirme vs vs ile ilgili genelde hergün bir konuğu oluyor

Tamam turkmaxi açtım herşey tadında varmış bu yemeklerle ilgili bişey deil dimi Gamze bak şekerli insanım çok yememem lazım :))) gülbeni merak ediyodum valla iyi hatırlattın onu da izleyim.. yakında telefonla bağlanmaya da başlarsam şaşırma

Günaydınnnn canım maşallah sana erkencisin anası bu kaaa güzel olunca kızı da öyle datlu ve şeker olur tabii yerim ben onun minik yanaklarını kocaman maşallah Berra'mıza

Canııııımmmmm günaydın nerelerdesinn ya bi gün girmedin özledimm senii
İzne ayrılmışın ne güselll yat yuvarlan tadını çıkar ben istesemde izne çıkamam çünkü müdür senelik izne çıkıyor yazın sen yoksun benim izin yanacak dedi bu hafta izne çıkıyorr

günaydın gamzecimm öncelikle maşallahh diyelim sana da güzeller güzeli kızına da korkma canım Allah korur senin meleğini ya ne güzel senden anneliğin her seyini öğrenmeye başladık teşekkür ederiz o yüzdenn:)

amaaan bi kaç gün keyif yap tadını cıkar sonra zaten sıkıntıdan iş icat ediyosun kendine:)) o kadın programları az sonra bi başlıcak sonra da bi türlü bitmicek taa aşam haberlerine kadar bak izleyebileceğin faydalı olanları gamze yazmış sana ben de nerde faydasız ve kuru kalabalık olan varsa onu yaziim mesela şimdi kanaltürkte magazin var cok da saçma bi konuğu var o yüzden ben stardaki yemek programını izliyorum ne kadar akıl karı olmasa da:)) az sonra evi süpürüp silcem o da heemn bitiyo sonra saat 10 showda saba tümer var starda melek var bunların da yemek içimek kısımlarına bakıyorum ağzımın suyu akarak öğleden sonra eski diziler falan başlıyo ör: aliye onu izliyorum sonra bu kadar yükü beyin kaldırmıyo ve uyku geliyo 1 saat filan uyuyosun sonra esra erol başlıyo o arada yemek yapiim falan derken zaman geçiyo :))yani ben bütün faydasız şeyleri yapıyorum akşama kadar :)) iki gündür tatildeyim ve iki gündür akşam kociş gelince soruyo naptın bugün diye bu yazdıklarımı anlatıyorum aldığım cevap: "dinlene dinlene yapsaydın karıcım bu kadar yorma kendini:)))" doğuma kadar oyalancak bişiler bulmak lazım yani melikecim ya

Kuzummmmmm bende çok özledim vallaa
Bende izne çıkamam diyodum ama bu enfeksiyon çıkınca mecbur ayrıldım dinlenmek gerekiyomuş.. Müdür izne çıkıyo da sen de hamilesin Allah zamanında versin ama bebek gelmeye karar verirse nolcak? Adam tatilde diye iş yerindemi doğurcan yaa ( yapmasın bu havada tatilll

herşey tadındaya 2-3 kere bağlanmışlığım var benim, iş hayatından eve ilk dönüşte oluyor böyle şeyler :) yıllarca merak etmiştim nasıl birşeymiş bağlanmak diye fena değilmiş :)))

günaydın kızlarrr geçmişi bitiremedim bi türlü... gamzecim Allah nazardan saklasın bebeğini çok tatlı minik kuşş şu pijama terlik tv hali benide alsın artık dimi yani 1 haftam kaldı neysekiiiiii .... bide benim oğluşum hala dönmedi aramızda bu durumda olanlar varmı yaa ben makat gelişle ilgili yazıları okudukça tırsıyorum yaşayanlar varsa yardımmmm

dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...

işte buyrun .... :)))))

günaydın herkeseeee....
okulların kapanmasıyla birlikte biz de evde olanlar kervanına katıldık okulun açıldığı ilk gün de iznimi başlatıcam, artık hep evdeyim yani. pazartesiden bu yana oğlumun minik cicilerini yakımaya başladım temiz bir hurca koydum yıkananları yavaş yavaş ütülemeye de başlıcam. yıkama işlemi de bitmedi tabi bi yandan yıkamaya devam. iyi oldu tatilde rahatça özene bezene yapıyorum hem cok zevkli hem de vakit geçiyo.
biz de erken kalktık, 7 gibi. babamıza kahvaltı hazırladık birlikte kahvaltı yapıp onu işe yolladık. şimdi de bi yandan haberlere bakıp bi yandan yazdıklarınızı okuyoruz. birazdan da kalkıp bi tatlı yapayım diyorum dün yan komşum doğum yaptı elime alır uğrarım bi, iyi olur.

gamzecim maşallah kızına ve sana.... çok tatlı esmer güzeli bi kızın var ve aynı sana benziyo. güzelliğini senden almış belli ki... ama itiraf edeyim daha güzel boynuz kulağı geçiyo işte umarım en kısa zamanda da kucağındaki resimlerini görürüz ve olacak da çok az kaldı. az daha sabret...

Son düzenleme:
gamzecim 41 kere maşallahhhhh berra bebişe ve annesine rabbimin izniyle bugunlerde geçicek bak ne güzel artık annesine tepkılerde vermeye başladı oh oh bu arada çok tatlı anne olmuşun topiğimizin ilk göz ağrısı bebişin dualarımız bebişinle...

canım günaydın ya hiç korkma hemen bebekler doğuma yarım saat kala bile dönebiliyomuş tabi inşallah okadar bekleyip de germezler bizi çünkü benimki de ters hala pek dönmeye de niyeti yok ama hem doktor hem de annem rahatlatıyo beni daha zamanı var 37ye kadar döner dönmezse de doğuma yakın döner dicdez daha da dönmezse makat gelişli olması riskini almadan sezeryan yapcaz dedi doktor ban de rahatım valla döncekmiş gibi geliyo sen de öle ol gerilme güzelim

valla çok haklısın.. bütün gün tv izlesem 1 saat temizlik sürer 1 saatte yemek yapma sürse geriye bi sürü saat kalıyo.. dün kayınvalidem oturmaya gideceğini söyledi sende gel dedi oraya gitcektim sabah bi baktım ki Ankara karlar altında. dışarı çıkılcak gibi değil belki öğleden sonra biraz açarsa çıkıyım diyorum ama korkuyorum da bi yandan.. ilk günden sıcak evimi bırakıp çıkmak da istemiyorum :))

Sorma kuzum valla burda doğuracam göbek adını da şirket koyarım herhalde benim izin yine şubatın ortasına gidiyor hafta başı çıkacak 15 şubat gelecek ee ben kasaları hesapları ona devredecem yine olacak 20 şubat benim zaten 26 şubat 37. hafta oluyor güya evden çalışmama imkan tanıyacakları altı üstü 6 gün kalacak zatii

dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...

işte buyrun .... :)))))

Eki Görüntüle 333039

ah kurban olurum ben bunu yaradana yaa nasıl güzel nasıl tatlı olmuş büyümüş ya annesi bu kocaman kız olmuş bakışlara bak ya Allah nazarlardan saklasın maşalllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…