- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.281
ay tepkileride başlamış yaa minik kuzucuk yerim seni benn
günaydın melikeee ve onun minik fıstığı:)) ay biz de tatildeyiz tatil sonu da iznimize ayrılcaz ama alışamadık bu boşluğa yaa kızım erkenden uyanıyo içerde tepine tepine bişiler yapıyo mesaiye yetişçem diye hazzrlanıyo mu napıyosa öle olunca 7 de tamamen ayaklanmış oluyoruz eee ne anladım ben böle tatilden ama dimi:)) koskoca gün nasıl geçicek melikecim yaa
Amin canım darısı başına sende gel artık evegözün aydın cnm darısı bizim başımıza inşallah keyfini çıkar tatilin
günaydın kızlar,
çoktan uyandım , süt sağdım kahvaltımı yaptım ve yataktaki yerimi alıp sizlerle geçecek günümün başlangıcını yapıyorummmm :)))
kızımın dünkü fotoğraflarını düzenliyorum , gün geçtikçe dahada şirin olmaya başladı maşallah maşallah, nazar deyecek diye ödüm kopuyor ayetel kursi okuyup duruyorum of of zormuş anne olmak, insanın aklı çıkıyor ve karnımızda olmasından dahada başka bir duyguymuş bu...
Günaydın Öslemimmmmm ve kızımın arkadaşııaynen bende 7de uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptım eee dedim şimdi napcaz bugün hastane çantamı hazırlamak planım var ama :)) şu an uzandığım yerden tv izlemekten başka bişi gelmiyo içimden :)) bu kadın programları ne zaman başlıyo ya onlar izleyim bari :))
digiturk varsa turkmax ile evde olduğunun farkına varmaya başlayabilirisn canım :) saat 10 buçuk civarı olması gerek gülbene geçersin trt1 konu ve konukları sağlam oluyor hamilelik çocuk yetiştirme emzirme vs vs ile ilgili genelde hergün bir konuğu oluyor
günaydın kızlar,
çoktan uyandım , süt sağdım kahvaltımı yaptım ve yataktaki yerimi alıp sizlerle geçecek günümün başlangıcını yapıyorummmm :)))
kızımın dünkü fotoğraflarını düzenliyorum , gün geçtikçe dahada şirin olmaya başladı maşallah maşallah, nazar deyecek diye ödüm kopuyor ayetel kursi okuyup duruyorum of of zormuş anne olmak, insanın aklı çıkıyor ve karnımızda olmasından dahada başka bir duyguymuş bu...
Selam kızlarrr..
Geçmişi okumak hiç bu kadar uzun sürmemişti :)) İyiki izne ayrıldım yordunuz beni valla oku oku bitmiyo :))
Öncelikleeee tüm hasta arkadaşlara geçmiş olsun, kendinize çooook dikkat edin...
Dün işteydim hem biraz işleri toparladım hemde topiğin tadı kaçmıştı pek girmek istemedim açıkcası... Şu an ki ruh halimizden dolayı size de tavsiyem tartışmalı yorumları okumadan es geçmeniz, önemli olan sürekli neşeli ve Pollyanna olmakKonuyla alakalı yorumları bile okumadım direk geçtim valla... Sizde ne okuyup canınızı sıkın ne de yorum yazıp konuya müdahil olun nolur...
Sağol kuzummm inşallah geçcek hem ilaçlarla hemde dediğin gibi evde olmanın dayanılmaz hafifliğiii :))
Bende geliyorum yanınaaayatcam erken kalkcam bi daha yatcammm çok mutluyum
Allah iş yerinde olanlara sabır ve kolaylık verrsin zor dayandım 34e kadar... bi de hedefim 37ydi :)) kızım da dayanamadı demek ki eve getirdi anneyiii
Tamam tamam geldim işte evdeyim okuycam :))
Geldimmmmm :) önce işleri hallettim bugünde doktor raporu ilaçların reçetesi onlarla uğraştım ancak girebildim ama sizleri çok özledim valla
Öyle canımmhallettim çok şükür... ssk işlerini de hallettim.. artık tam gezmelere oturmalara gitcektim ki havaya bak :)) yine kar yolları kapayacak.. Neys eevde oturmak da güzel :))
Maşallah maşallah maşallahhhhh kuzuna seninnn...
Dedim sana 18 ocak doğumlu zaten çirkin bişey olamazdı böle prenses olcak başka çaresi yok :)) ayrıca sana benziyo kimseye benzetme bol bol aynaya bakılmış :)
O tombik yanakları yerim
TebriklerrrrDarısı 40'a :)
Eve gidince foruma girmeye devam etceksen izne ayrıl :)) senden ayrı kalamayızzzmoralini de hiç bişeye bozma baksana hepimiz aynı haldeyiz, oturduğumuz yerden kalkamıyoruz yürüyemiyoruz doğru dürüst :)) ama bunlar hep bebişlerimiz için.. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah... Birbirimize destek olmamız lazım kendini bırakmak yok tamam mı?
günaydın kızlar,
amaaan bi kaç gün keyif yap tadını cıkar sonra zaten sıkıntıdan iş icat ediyosun kendine:)) o kadın programları az sonra bi başlıcak sonra da bi türlü bitmicek taa aşam haberlerine kadar bak izleyebileceğin faydalı olanları gamze yazmış sana ben de nerde faydasız ve kuru kalabalık olan varsa onu yaziim mesela şimdi kanaltürkte magazin var cok da saçma bi konuğu var o yüzden ben stardaki yemek programını izliyorum ne kadar akıl karı olmasa da:)) az sonra evi süpürüp silcem o da heemn bitiyo sonra saat 10 showda saba tümer var starda melek var bunların da yemek içimek kısımlarına bakıyorum ağzımın suyu akarak öğleden sonra eski diziler falan başlıyo ör: aliye onu izliyorum sonra bu kadar yükü beyin kaldırmıyo ve uyku geliyo 1 saat filan uyuyosun sonra esra erol başlıyo o arada yemek yapiim falan derken zaman geçiyo :))yani ben bütün faydasız şeyleri yapıyorum akşama kadar :)) iki gündür tatildeyim ve iki gündür akşam kociş gelince soruyo naptın bugün diye bu yazdıklarımı anlatıyorum aldığım cevap: "dinlene dinlene yapsaydın karıcım bu kadar yorma kendini:)))" doğuma kadar oyalancak bişiler bulmak lazım yani melikecim yaGünaydın Öslemimmmmm ve kızımın arkadaşııaynen bende 7de uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptım eee dedim şimdi napcaz bugün hastane çantamı hazırlamak planım var ama :)) şu an uzandığım yerden tv izlemekten başka bişi gelmiyo içimden :)) bu kadın programları ne zaman başlıyo ya onlar izleyim bari :))
Canııııımmmmm günaydın nerelerdesinn ya bi gün girmedin özledimm senii
İzne ayrılmışın ne güselll yat yuvarlan tadını çıkar ben istesemde izne çıkamam çünkü müdür senelik izne çıkıyor yazın sen yoksun benim izin yanacak dedi bu hafta izne çıkıyorr
Tamam turkmaxi açtım herşey tadında varmış bu yemeklerle ilgili bişey deil dimi Gamze bak şekerli insanım çok yememem lazım :))) gülbeni merak ediyodum valla iyi hatırlattın onu da izleyim.. yakında telefonla bağlanmaya da başlarsam şaşırma
günaydın kızlarrr geçmişi bitiremedim bi türlü... gamzecim Allah nazardan saklasın bebeğini çok tatlı minik kuşş şu pijama terlik tv hali benide alsın artık dimi yani 1 haftam kaldı neysekiiiiii .... bide benim oğluşum hala dönmedi aramızda bu durumda olanlar varmı yaa ben makat gelişle ilgili yazıları okudukça tırsıyorum yaşayanlar varsa yardımmmm
amaaan bi kaç gün keyif yap tadını cıkar sonra zaten sıkıntıdan iş icat ediyosun kendine:)) o kadın programları az sonra bi başlıcak sonra da bi türlü bitmicek taa aşam haberlerine kadar bak izleyebileceğin faydalı olanları gamze yazmış sana ben de nerde faydasız ve kuru kalabalık olan varsa onu yaziim mesela şimdi kanaltürkte magazin var cok da saçma bi konuğu var o yüzden ben stardaki yemek programını izliyorum ne kadar akıl karı olmasa da:)) az sonra evi süpürüp silcem o da heemn bitiyo sonra saat 10 showda saba tümer var starda melek var bunların da yemek içimek kısımlarına bakıyorum ağzımın suyu akarak öğleden sonra eski diziler falan başlıyo ör: aliye onu izliyorum sonra bu kadar yükü beyin kaldırmıyo ve uyku geliyo 1 saat filan uyuyosun sonra esra erol başlıyo o arada yemek yapiim falan derken zaman geçiyo :))yani ben bütün faydasız şeyleri yapıyorum akşama kadar :)) iki gündür tatildeyim ve iki gündür akşam kociş gelince soruyo naptın bugün diye bu yazdıklarımı anlatıyorum aldığım cevap: "dinlene dinlene yapsaydın karıcım bu kadar yorma kendini:)))" doğuma kadar oyalancak bişiler bulmak lazım yani melikecim ya
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
Kuzummmmmm bende çok özledim vallaa
Bende izne çıkamam diyodum ama bu enfeksiyon çıkınca mecbur ayrıldım dinlenmek gerekiyomuş.. Müdür izne çıkıyo da sen de hamilesin Allah zamanında versin ama bebek gelmeye karar verirse nolcak? Adam tatilde diye iş yerindemi doğurcan yaa( yapmasın bu havada tatilll
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
Eki Görüntüle 333039
Eki Görüntüle 333039
Eki Görüntüle 333039
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?