2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merak ettim şimdi ama umarım çok ciddi birşey değildir.Kuzuyu gördükten sonra bütün sıkıntıları unutursun canım.

Canım inşallah sorun kalmaz da keyfin yerine gelir.

şubat annelerinin doğum listesine baktım biraz önce,8 kız 1 erkek bebekleri doğmuş şimdiden :) çok sevindim ve de çok heyecanlandım.bizim de 1 aya kalmaz hızlanmış olur doğumlarımız.hepimizin kolay ve sağlıklı geçer inşallah bu süreci..bisürü bebiş resmi göreceğimiz günlere as kaldı

bu sefer özellikle alıntı yapmıyorum...

öncelikle keşke ayça için yazılan ağır eleştiri ve hakaretleri okusaydında benim yazdıklarımın seninle hiç alakalı olmadığının ayrımına varabilseydin. Bu ayrıma varamamakla beraber lohusa bir kadına üstelikte bebeğine dokunamamış 1 haftadır toplam 30 dk görebilmiş bir kadına yazılmasını bırak akıldan geçmemesi gereken düşüncelerin için teşekkür ederim...

umarım yaşadıklarımı yaşamaz,bebeğini doğar doğmaz sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın....

evet canım ona bende baktım. iyice heyecanlandım...

evet canım ona bende baktım. iyice heyecanlandım...

ay bende hep ocak annelerine bakıyodum artık şubat annelerine kaydım 1 aya kalmaz bizdede doğumlar başlar sıra bize gelir çok heyecan verici geçen acile hastaneye gitmiştim karnı burnunda sancısı gelen inleyen falan bende nst deydim onları görünce heyecan korku sardı bende bölemi olcam dedim hayırlısıyla ağrısız doğum yapalım inşallah

ya doğuracağım şimdi heeeee yeter arkadaşlar Ada tekrar geçmiş olsun. yaşadıkların için Allah sabır versin ki herşey yolunda şükür et...
KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM bu konudan çok sıkıldım ben bunları okumak için girmiyorum topiğe...
derdiniz tasanız varsa özel mesaj olarak konuşun lütfen. tekrar tekrar konu açılmasın. ben şahsen son derece rahatsızım...
son ayımı stressiz geçirmek istiyorum... buraya bişeyler öğrenmek için giriyoruz. ama 2 gündür konu dışında konuşmalar oluyor ada artık şahsa özel bişey yazma lütfen topikte eğer yazacaksan özelden yaz ya da yazmaya devam et ama lütfen adaya cevap yazmayın çünkü konu uzadıkça uzuyor...
herkese iyi akşamlar. keyfim kaçtı...

kızlar,

yarın akşam Caddebostan Kültür Merkezi: Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden

oyunu için 4 adet biletim var, malum doğumdan dolayı gidemiyoruz, saat 20.30 da gidebilecek varsa bildirsin bana, biletleri mail atayım...

Mag için yazılanları okuduğumda çok şaşırdım ve üzüldüm.Gerçi Mag beni çok bencil sanıyo ama ben her ne kadar beni destekledikleri için ona kızsalar,ağır yazsalarda içimden üzülecğeini düşünerekten inşllh okumaz bunları dedim.Hatta dün yazacaktım arkadaşlar bu konuyu kapatalım ben rahatsız oluyorum diye,ona ağır yazılanlardan dolayı ama uzatmak istemedim,şimdi kapanır,birazdan kapanır diye.ama sizin ve 1-2arkadaşınızın yazıcı incitici.Hassaslık bekliyorsunuz ama hassas olmamışsınız.İnanın size yazarken çok sinirliydim,ama özel durumunuzdan dolayı özel durumumu göz ardı edip sakin olmaya çalışarak yazdım.Ve sizde çoğul kullanarak yazmışsınız.Arkadaş ve arkadaşları burda görmek istemiyorum dmeişsiniz ve bitakım şeyler...
Anlamıyorum ya gerçekten karşılıklı anlayış nerde kaldı.Herkes kendine yönelik anlayış bekliyo.Anlayış gösteren gerçekten bu kadarmı az ...Biz herşeyi diyelim,aa karşımızdaki demesin;çünkü ben şöyleyim böyleyim...Bumu yani...Herkesin kendine göre çünküsü var,özellikle bu topikte buluşanların.

anammm maaşallahh çok güzelll kuzucukk sende çok güzelsin gamzecimm allahım tez vakitte kavuşmanızı nasip etsinnn

amin canım, teşekkür ederim iltifatların için :) sen nasılsın , bu aralar sizlerin sağlık haberlerine konsantre olamadım, yolunda dimi herşey ?

gamzem canım dogurmussun cok sevındım ben arkadaslarımın duaları ınsalalh ıse yaradı senı cok dusundum yaptımı yapmadımı dıye sayfayı acınca resımlere bayıldım masallahh kocaman sıze cok tatlısınız nasıl agladım anlatamam duygu selınde boguldummm :)) hayırlısıyla bebgın kılo alır bebegınle bırlıkte evınızede gıdersınız

canım mısır ve bulgur cok fazla sut yapıyor aklında olsunnnnn guzel anneee

topıgımızın ılk bebegı geldııı demekkkkkkk :)))

amin canım, teşekkür ederim iltifatların için :) sen nasılsın , bu aralar sizlerin sağlık haberlerine konsantre olamadım, yolunda dimi herşey ?

şimdilik çok şükür bi sıkıntı yok canım ama vala ben depresyona giriorum sanırım bu çocuk ne zman nasıl çıkcak dieDD şubaatın ilk haftası randevum bakalım yolunda mı hala:)))

kızlar ben sorun ne anlamadım ama bence buyutmeyınn strese gerek yok ne guzel herseyımızı paylasıyoruz bırbırımıze destek oluyoruz helekı artık son aylarımız kapatın gıtsın neyse bakın ne guzel bı mujde ılk bebegımızde geldı saglıklı sukurler olsunn

geldi teyzesi geldi, 18 ocak ta geldi miniğimiz yarın 1 haftalık olacak , tecrübeli bir anne olarak tavsiyelerini beklerim her zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…