2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi kızımın yanından geldim , süt sağıyorum kızlar....

bugün şov yaptı kızım , uyanıktı genelde güldü esnedi gerindi keyif yaptı , hipnoz olmuş gibi izledim....

canım ne güzel görmüşsün meleğini sanada gülücükler atmış annecim ben burda iyiyim sen üzme kendini diyo sana resimlerinde çok sağlıklı görünüyo maşallah

mal koc ga yani sanırım gamzecim isimi yanlış yazmadıysam:) çok çok sevindim maşallah güzelde bi annesin yavrunda senin gibi güzel maşallah kırk bir bin kere allah tez zamanda kucağına kavuştrursun bu haberlerini aldıkça inanılmaz sevinioruz emin olabilirsin kaç gün rüyamda tanımasamda seni gördüm diyebilirim dualarımız sizinle iyi bak kendine

Selam kızlarrr..
Geçmişi okumak hiç bu kadar uzun sürmemişti :)) İyiki izne ayrıldım yordunuz beni valla oku oku bitmiyo :))
Öncelikleeee tüm hasta arkadaşlara geçmiş olsun, kendinize çooook dikkat edin...
Dün işteydim hem biraz işleri toparladım hemde topiğin tadı kaçmıştı pek girmek istemedim açıkcası... Şu an ki ruh halimizden dolayı size de tavsiyem tartışmalı yorumları okumadan es geçmeniz, önemli olan sürekli neşeli ve Pollyanna olmak Konuyla alakalı yorumları bile okumadım direk geçtim valla... Sizde ne okuyup canınızı sıkın ne de yorum yazıp konuya müdahil olun nolur...
Canım geçmiş olsun inşallah geçip gitsin hemen, izne de ayrılıyorsun bundan sonra dinlenirsin çabuk iyileşirsin
Sağol kuzummm inşallah geçcek hem ilaçlarla hemde dediğin gibi evde olmanın dayanılmaz hafifliğiii :))
bende anlamıyorum ki kendimi evdeyim calısmıyorum bi süredir , ama erkenden kalkıyorum yat uyusana Allah ım ya ne dengesizim :S
Bende geliyorum yanınaaa yatcam erken kalkcam bi daha yatcammm çok mutluyum
Allah iş yerinde olanlara sabır ve kolaylık verrsin zor dayandım 34e kadar... bi de hedefim 37ydi :)) kızım da dayanamadı demek ki eve getirdi anneyiii
Allah kabul etsin canım, daha çoooookkkk var 41e. yarısını bile yakalayamadık.. biraz hız versek iyi olucak
Tamam tamam geldim işte evdeyim okuycam :))
Kızlar Melike nerde hiç girmedi ben mi denk gelmedim dünden beri bi dün sabah yazmıştı galiba biz çook acıktık kızımla gidip karnımızı doyuralım öpüyoruz hepniziii
Geldimmmmm :) önce işleri hallettim bugünde doktor raporu ilaçların reçetesi onlarla uğraştım ancak girebildim ama sizleri çok özledim valla
melikenin işteki son günü bugün, o yüzden girmiyordur.. işleri toparlayıp teslim etmek için.
yani umarım öyledir..
Öyle canımm hallettim çok şükür... ssk işlerini de hallettim.. artık tam gezmelere oturmalara gitcektim ki havaya bak :)) yine kar yolları kapayacak.. Neys eevde oturmak da güzel :))
VEEEEE.......
kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)
Maşallah maşallah maşallahhhhh kuzuna seninnn...
Dedim sana 18 ocak doğumlu zaten çirkin bişey olamazdı böle prenses olcak başka çaresi yok :)) ayrıca sana benziyo kimseye benzetme bol bol aynaya bakılmış :)
O tombik yanakları yerim
bu arada 30 olmuşum süperyaaa sevindirik oldum:)))
Tebriklerrrr Darısı 40'a :)
Eve gidince foruma girmeye devam etceksen izne ayrıl :)) senden ayrı kalamayızzz moralini de hiç bişeye bozma baksana hepimiz aynı haldeyiz, oturduğumuz yerden kalkamıyoruz yürüyemiyoruz doğru dürüst :)) ama bunlar hep bebişlerimiz için.. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah... Birbirimize destek olmamız lazım kendini bırakmak yok tamam mı?

Işıııııııllllllll Aden ve sana bir sürprizimiz var oğlumla çok çalıştık başardık

gözün aydın cnm sınavlarımız da bitti çok şükürr ben hacı şakir aldım onunla yıkadım bütün çamaşırlarını bebişimin ütüm de bitti herşey hazır onu bekliyoruz artıkk

biz de maaşallah diyelim o zaman cnm ya ne kadar az kaldı hamiş olduğumuzu daha yeni öğrendiğimiz günleri hatırlıyorum da...
sen bunları içmeye devam et tatlım çok çok geçmiş olsun
VEEEEE......

kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)

Eki Görüntüle 332442
sana da bebeğine de maaşallahh cnm allah kavuştursunen kısa zamanda...

sana da masallah annesi, yeni dogum yapmis olmana ragmen supersin. Berra'miz guzelligini annesinden almis olmali :))
gunden gune herseyin yolunda gittigine, senden aldigimiz guzel haberlere seviniyoruz canim.
meme ucu bende de olmuyordu ama meme ucunun hemen altindan bastirinca cikiyordu,oyle veriyordum ben de her seferinde.
kendileri alamiyolar cunku, sutunun arttigina da cok sevindim bu arada, Berra bebege yarasin insallah...

gunaydinn herkese :)

burda henuz gece gerci, herkes uykuda ben de ancak bu saatte firsat bulup yazabiliyorum

hasta olan arkadaslara gecmis olsun insallah carcabuk atlatirlar.

ben istahimin onune gecemiyorum su siralar, artik icimdeki kurt uyandimi nedir surekli acikmaya basladim yaaa
daha benim 2 ayim var bi de, napcam bilmem

ha bi de SUTLUCOREKCIM, gec oldu biraz ama bebisin saglikli olsun da kilosu hic onemli degil bence,doguma kadar da alir zaten kilo, toparlanir biraz daha. uzme kendini canim...
ben 1,5 kilo dogmus biri olarak cocuklugumda hic doktor yuzu
gormedim desem yalan olmaz, 30 olunca dokulmeye basladim o ayri

Son düzenleme:

selam tatlım sana da iyi geceler gerçi bnm bu konuyla ilgim yok bekarım ama sana selam vermek istedim...

Uyku denen seyi uzun zamandır unuttum , o yuzden hala ayaktayım birde 2 gundur grip oldum hepten fena oldum.Ne yatabiliyorum , ne ayakta dolanabiliyorum...Cocugun da dengesi bozuldu. geceleri tekmeliyor cogunlukla .Allah vermeye dogumdan sonra bu cocuk gunduz uyuyup gece uyanık durmasın, ha birde insallah bende dogumdan sonra eski duzenime donerim insallah

Günaydınnn :)

Henüz evde olmaya alışamadım erkenden kalktım :)) kızımla kahvaltı keyfi yapıyoruz... Siz de hadi uyanın artıkkk

melikecim hadi gözün aydın sende evde oturanlar kervanına katıldın

Canım sağol, valla öle oldu :)) artık bol bol kaynatırıs :))

kapalı soğuk bir bursa sabahından herkeslere günaydııın!
uzun bir aradan sonra ilk defa erken başlıyoruz kızımla güne..ve de çok aç uyandık:)

Son düzenleme:

günaydın melikeee ve onun minik fıstığı:)) ay biz de tatildeyiz tatil sonu da iznimize ayrılcaz ama alışamadık bu boşluğa yaa kızım erkenden uyanıyo içerde tepine tepine bişiler yapıyo mesaiye yetişçem diye hazzrlanıyo mu napıyosa öle olunca 7 de tamamen ayaklanmış oluyoruz eee ne anladım ben böle tatilden ama dimi:)) koskoca gün nasıl geçicek melikecim yaa

gözün aydın cnm darısı bizim başımıza inşallah keyfini çıkar tatilin

günaydın kızlar,

çoktan uyandım , süt sağdım kahvaltımı yaptım ve yataktaki yerimi alıp sizlerle geçecek günümün başlangıcını yapıyorummmm :)))

kızımın dünkü fotoğraflarını düzenliyorum , gün geçtikçe dahada şirin olmaya başladı maşallah maşallah, nazar deyecek diye ödüm kopuyor ayetel kursi okuyup duruyorum of of zormuş anne olmak, insanın aklı çıkıyor ve karnımızda olmasından dahada başka bir duyguymuş bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…