- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.261
şimdi kızımın yanından geldim , süt sağıyorum kızlar....
bugün şov yaptı kızım , uyanıktı genelde güldü esnedi gerindi keyif yaptı , hipnoz olmuş gibi izledim....
Sağol kuzummm inşallah geçcek hem ilaçlarla hemde dediğin gibi evde olmanın dayanılmaz hafifliğiii :))Canım geçmiş olsun inşallah geçip gitsin hemen, izne de ayrılıyorsun bundan sonra dinlenirsin çabuk iyileşirsin
Bende geliyorum yanınaaabende anlamıyorum ki kendimi evdeyim calısmıyorum bi süredir , ama erkenden kalkıyorum yat uyusana Allah ım ya ne dengesizim :S
günaydın fıstık annişleer gününüz çoook güzel sakin huzurlu geçsin :) ya bu saatte topiğe girmeye alışık diilim ya ben bi tuhaf oldum ne güzelmiş bu tatil ne güzelmiş haftaiçi evde olmak bi de uyuyabilsem keşke 7de zıplıyoruz yataktan kızım mesaiye yetişçek ya:)
Tamam tamam geldim işte evdeyim okuycam :))Allah kabul etsin canım, daha çoooookkkk var 41e. yarısını bile yakalayamadık.. biraz hız versek iyi olucak
Geldimmmmm :) önce işleri hallettim bugünde doktor raporu ilaçların reçetesi onlarla uğraştım ancak girebildim ama sizleri çok özledim vallaKızlar Melike nerde hiç girmedi ben mi denk gelmedim dünden beri bi dün sabah yazmıştı galiba biz çook acıktık kızımla gidip karnımızı doyuralım öpüyoruz hepniziii
Öyle canımmmelikenin işteki son günü bugün, o yüzden girmiyordur.. işleri toparlayıp teslim etmek için.
yani umarım öyledir..
VEEEEE.......
kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)
Tebriklerrrrbu arada 30 olmuşum süperyaaa sevindirik oldum:)))
Eve gidince foruma girmeye devam etceksen izne ayrıl :)) senden ayrı kalamayızzzKızlar ya son günlerde acaip bi moral bozukluğu var bende ne iş yerinde iş yapasım var ne evde çok yoruldumm izne ayrılayım desem bu sefer evde kafayı yerim akşama kadar burda en azından zaman geçiyor pazar günleri de artık fazla çıkamıyorum biraz dolaşayım diyorum hem çok çabuk yoruluyorum hem iki de bir lavaboya gitmem gerekiyor mecbur çıkmıyorum evde beynim şişti yaaaa kendimi bidon yutmuş gibi hiss ediyorum offf :2::2::2:
cok sağol cnm son haftalarımızda böle keyifli geçirelim dedik bursada arayıpda bulamıyacağım arkadşlarım oldu bu yüzden ayrıca keyifliyim tabi...sende yavrunu görmüşsün darısı bana pazar günüde bizim randevumuz var rabbim hepimizi hayırlısı ile evladına kavuşturup ailcek güle oynaya büyütmeyi nasip etsin inşallah.
bugün şov yaptı kızım , uyanıktı genelde güldü esnedi gerindi keyif yaptı , hipnoz olmuş gibi izledim....
gözün aydın cnm sınavlarımız da bitti çok şükürr ben hacı şakir aldım onunla yıkadım bütün çamaşırlarını bebişimin ütüm de bitti herşey hazır onu bekliyoruz artıkkÖğleden beri ara ara bakıyorum, ama yazmak için en uygun zamanı bekledim,
Kan ve idrar sonuçlarımızda çıkmış, çok şükür idrar ve kan sonuçları iyi, sadece yine kan sınırda, ona da alıştım zaten, kan hapı yazdı yine, fakat bu sefer artık elevite gerek yok diye yazmadı....
Gün yaklaştıkça hazırlıklar iyice hızlandı, bizde inşaAllah çarsamba alışveriş yapacağızama ben aldığım kıyafetleri ilk yıkarken deterjan kullanmıyorum, kısa proğramda 30 derecede yıkıyorum, sonuçta kirli değil, ve ilk çamaşırlarda deterjan kullanmak istemedim, ama sonrakilerde deterjan kullanacağım inşaAllah ama hala hangi deterjan olacağına karar veremedim:44:
kızlar selam bizde bugü bebşlerimizi gördük kocaman olmuşlar maaşallah.7 ocakta tekrar kotrolüm var doktor 37. hafta da büyük ihtimal alırız dedi. İnşallah 37. haftaya kadar dayanırlar. Allahım inşallah Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sen bunları içmeye devam et tatlım çok çok geçmiş olsunslm kızlar,, bende çokk hastayım iğrenç bi gece geçirdim göz ümü kırpmadım burnum tıklalı ağzımdan nefes alıyorum boğazlarım kupkuru olmuş..gece tam 5 kere çişe kalktım kızım hiç durmadı kıpır kıpır oynadıkça çişim geliyo benim artıkıhlamurdu,çorbaydı içiyorum inş. iyileşirim.ateşim yok çok şükür ama beynim patlıyo ağrıdan..perşembe yada cuma da annemler gelcek bebeğe yatak falan alcaz ozamana kadar iyileşsemde dolaşabilsem
sana da bebeğine de maaşallahh cnm allah kavuştursunen kısa zamanda...VEEEEE......
Eki Görüntüle 332442
biz de maaşallah diyelim o zaman cnm ya ne kadar az kaldı hamiş olduğumuzu daha yeni öğrendiğimiz günleri hatırlıyorum da...
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
gunaydinn herkese :)
burda henuz gece gerci, herkes uykuda ben de ancak bu saatte firsat bulup yazabiliyorum
hasta olan arkadaslara gecmis olsun insallah carcabuk atlatirlar.
ben istahimin onune gecemiyorum su siralar, artik icimdeki kurt uyandimi nedir surekli acikmaya basladim yaaa
daha benim 2 ayim var bi de, napcam bilmem
ha bi de SUTLUCOREKCIM, gec oldu biraz ama bebisin saglikli olsun da kilosu hic onemli degil bence,doguma kadar da alir zaten kilo, toparlanir biraz daha.
ben 1,5 kilo dogmus biri olarak cocuklugumda hic doktor yuzu
gormedim desem yalan olmaz, 30 olunca dokulmeye basladim o ayri
gunaydinn herkese :)
burda henuz gece gerci, herkes uykuda ben de ancak bu saatte firsat bulup yazabiliyorum
hasta olan arkadaslara gecmis olsun insallah carcabuk atlatirlar.
ben istahimin onune gecemiyorum su siralar, artik icimdeki kurt uyandimi nedir surekli acikmaya basladim yaaa
daha benim 2 ayim var bi de, napcam bilmem
ha bi de SUTLUCOREKCIM, gec oldu biraz ama bebisin saglikli olsun da kilosu hic onemli degil bence,doguma kadar da alir zaten kilo, toparlanir biraz daha.
ben 1,5 kilo dogmus biri olarak cocuklugumda hic doktor yuzu
gormedim desem yalan olmaz, 30 olunca dokulmeye basladim o ayri
melikecim hadi gözün aydın sende evde oturanlar kervanına katıldın
Günaydınnn :)
Henüz evde olmaya alışamadım erkenden kalktım :)) kızımla kahvaltı keyfi yapıyoruz... Siz de hadi uyanın artıkkk
Canım sağol, valla öle oldu :)) artık bol bol kaynatırıs :))
Selam kızlarrr..
Geçmişi okumak hiç bu kadar uzun sürmemişti :)) İyiki izne ayrıldım yordunuz beni valla oku oku bitmiyo :))
Öncelikleeee tüm hasta arkadaşlara geçmiş olsun, kendinize çooook dikkat edin...
Dün işteydim hem biraz işleri toparladım hemde topiğin tadı kaçmıştı pek girmek istemedim açıkcası... Şu an ki ruh halimizden dolayı size de tavsiyem tartışmalı yorumları okumadan es geçmeniz, önemli olan sürekli neşeli ve Pollyanna olmakKonuyla alakalı yorumları bile okumadım direk geçtim valla... Sizde ne okuyup canınızı sıkın ne de yorum yazıp konuya müdahil olun nolur...
Sağol kuzummm inşallah geçcek hem ilaçlarla hemde dediğin gibi evde olmanın dayanılmaz hafifliğiii :))
Bende geliyorum yanınaaayatcam erken kalkcam bi daha yatcammm çok mutluyum
Allah iş yerinde olanlara sabır ve kolaylık verrsin zor dayandım 34e kadar... bi de hedefim 37ydi :)) kızım da dayanamadı demek ki eve getirdi anneyiii
Tamam tamam geldim işte evdeyim okuycam :))
Geldimmmmm :) önce işleri hallettim bugünde doktor raporu ilaçların reçetesi onlarla uğraştım ancak girebildim ama sizleri çok özledim valla
Öyle canımmhallettim çok şükür... ssk işlerini de hallettim.. artık tam gezmelere oturmalara gitcektim ki havaya bak :)) yine kar yolları kapayacak.. Neys eevde oturmak da güzel :))
Maşallah maşallah maşallahhhhh kuzuna seninnn...
Dedim sana 18 ocak doğumlu zaten çirkin bişey olamazdı böle prenses olcak başka çaresi yok :)) ayrıca sana benziyo kimseye benzetme bol bol aynaya bakılmış :)
O tombik yanakları yerim
TebriklerrrrDarısı 40'a :)
Eve gidince foruma girmeye devam etceksen izne ayrıl :)) senden ayrı kalamayızzzmoralini de hiç bişeye bozma baksana hepimiz aynı haldeyiz, oturduğumuz yerden kalkamıyoruz yürüyemiyoruz doğru dürüst :)) ama bunlar hep bebişlerimiz için.. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah... Birbirimize destek olmamız lazım kendini bırakmak yok tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?