- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.301
valla çok haklısın.. bütün gün tv izlesem 1 saat temizlik sürer 1 saatte yemek yapma sürse geriye bi sürü saat kalıyo.. dün kayınvalidem oturmaya gideceğini söyledi sende gel dedi oraya gitcektim sabah bi baktım ki Ankara karlar altında. dışarı çıkılcak gibi değil belki öğleden sonra biraz açarsa çıkıyım diyorum ama korkuyorum da bi yandan.. ilk günden sıcak evimi bırakıp çıkmak da istemiyorum :))
Sorma kuzum valla burda doğuracam göbek adını da şirket koyarım herhalde benim izin yine şubatın ortasına gidiyor hafta başı çıkacak 15 şubat gelecek ee ben kasaları hesapları ona devredecem yine olacak 20 şubat benim zaten 26 şubat 37. hafta oluyor güya evden çalışmama imkan tanıyacakları altı üstü 6 gün kalacak zatii
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
günaydın kızlarrr geçmişi bitiremedim bi türlü... gamzecim Allah nazardan saklasın bebeğini çok tatlı minik kuşş şu pijama terlik tv hali benide alsın artık dimi yani 1 haftam kaldı neysekiiiiii .... bide benim oğluşum hala dönmedi aramızda bu durumda olanlar varmı yaa ben makat gelişle ilgili yazıları okudukça tırsıyorum yaşayanlar varsa yardımmmm
gezmeler çok ii oluyo aslında değişiklik oluyo insana canım ya bişi olmaz Allahın izniyle ama yine de çekiniyo insan ben de burda yağmurdan fırtınadan çıkamıyorum marmarisin rüzgarı savurup atıyo insanı valla öğleden sonra azcık açsa da azcık yürüsem diyorum bakalım napcas...
valla çok haklısın.. bütün gün tv izlesem 1 saat temizlik sürer 1 saatte yemek yapma sürse geriye bi sürü saat kalıyo.. dün kayınvalidem oturmaya gideceğini söyledi sende gel dedi oraya gitcektim sabah bi baktım ki Ankara karlar altında. dışarı çıkılcak gibi değil belki öğleden sonra biraz açarsa çıkıyım diyorum ama korkuyorum da bi yandan.. ilk günden sıcak evimi bırakıp çıkmak da istemiyorum :))
alev benim kız hastaneden çıkmasıyla senin izinde başlar herhalde, mıncırmaya gel mutlaka :)
Amin canım darısı başına sende gel artık eve
Günaydın topiğimizin ilk annesi :) Hiç merak etme Allah nazarlardan korusun Berra'mızımaşallah demeden yorum yapanı döveris biz zaten
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
Eki Görüntüle 333039
günaydın herkeseeee....
okulların kapanmasıyla birlikte biz de evde olanlar kervanına katıldık okulun açıldığı ilk gün de iznimi başlatıcam, artık hep evdeyim yani. pazartesiden bu yana oğlumun minik cicilerini yakımaya başladım temiz bir hurca koydum yıkananları yavaş yavaş ütülemeye de başlıcam. yıkama işlemi de bitmedi tabi bi yandan yıkamaya devam. iyi oldu tatilde rahatça özene bezene yapıyorum hem cok zevkli hem de vakit geçiyo.
biz de erken kalktık, 7 gibi. babamıza kahvaltı hazırladık birlikte kahvaltı yapıp onu işe yolladık. şimdi de bi yandan haberlere bakıp bi yandan yazdıklarınızı okuyoruz. birazdan da kalkıp bi tatlı yapayım diyorum dün yan komşum doğum yaptı elime alır uğrarım bi, iyi olur.
gamzecim maşallah kızına ve sana....çok tatlı esmer güzeli bi kızın var ve aynı sana benziyo. güzelliğini senden almış belli ki... ama itiraf edeyim daha güzel boynuz kulağı geçiyo işte umarım en kısa zamanda da kucağındaki resimlerini görürüz ve olacak da çok az kaldı. az daha sabret...
Baaahhh kıskanıyomm ama siziiiiiii yaaa çalımak gibi varmı yaa ne güsel iş güç bi sürü evrak erken iş başı ohh miss
ah kıyamam ben sana kıskanma kuzum az kaldı senin de hem nasıl aşkla çalışıyosun sen öle maşallahh :))
Eki Görüntüle 333039
Günaydınlar herkeseeeee
dün kızımı gördük..
1844 gr olmuştu.. ilk kez ntsye girdik..herşey yolunda çok şükür. Bir tek enfeksiyonum geçmediği için idrar kültürü istedi. Sonuca göre tedavi uygulayacak. Kasık ağrılarım oluyordu enfeksiyondandır dedi.
Eki Görüntüle 333039
Günaydınlar herkeseeeee
dün kızımı gördük..
1844 gr olmuştu.. ilk kez ntsye girdik..herşey yolunda çok şükür. Bir tek enfeksiyonum geçmediği için idrar kültürü istedi. Sonuca göre tedavi uygulayacak. Kasık ağrılarım oluyordu enfeksiyondandır dedi.
günaydın kızlar...
Gamze nin bebeğine maşallah....çok güzelmiş...ben de böyle bişey istiyorum,kara yağız delikanlı olsun oğlum,boncuk gibi gözleri olsun :)
bu arada çok mutluyum.dün akşam boludan annem,ablam ve yiğenlerim geldi...eşim de kendi ailesinin yanına gitti.kız kıza takılcaz yani bir hafta....üstelik birsürü şey getirmişler.beşik, bebek arabası, kıyafetler,ev yapımı erzaklar da çabası :) ablam da benden 3 yaş büyük ama tam bi küçük annedir...bi sürü şey almış bebişe...yatagını filan da hazırlamış...insanın bacısı olması harika bişey yaaa.....
inşallah benimde bundan sonra 2 kızım olur :) erkek kardeş olunca güzel de, kız kardeş ille de olmalı gibi geliyo bana...normalde 2 çocuk düşünüyodum ama bebişin erkek olduğunu öğrenince 3lemek farz oldu dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?