2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gezmeler çok ii oluyo aslında değişiklik oluyo insana canım ya bişi olmaz Allahın izniyle ama yine de çekiniyo insan ben de burda yağmurdan fırtınadan çıkamıyorum marmarisin rüzgarı savurup atıyo insanı valla öğleden sonra azcık açsa da azcık yürüsem diyorum bakalım napcas...

Bence hiiiç plan yapmasınlar senle ilgili çünkü senin ne zaman çıkman gerektiği belli olmaz.. Doktor eve git dinlen derse çıkcan mecbur.. 37ye kadar da bağlamış seni ama evdeki hesap çarşıya uymuyo bizim için işte.. Sen hiç canını sıkma.. Gerekirse mecbur bırakıp izne çıkarsın.. Gerekmezse ne ala.. Bebişinle geçirirsin zamanını doğumdan sonra..

Canımm benim kızımda ters duruyor dönmedi sezercik olacak hiç takmıyorum kafama normal doğumu çok istememe rağmen öyle okuyupta kendini strese sokma döneceği varsa döner yoksa da çook büyük problem değilki

Baaahhh kıskanıyomm ama siziiiiiii yaaa çalımak gibi varmı yaa ne güsel iş güç bi sürü evrak erken iş başı ohh miss

alev benim kız hastaneden çıkmasıyla senin izinde başlar herhalde, mıncırmaya gel mutlaka :)

gelmem mi valla ne sevilir o şimdi benim kızımın komşu arkadaşı olcak o hele o bir çıksın kendini toparlasın çnk hastaneden çıktıktan sonra seni daha zor bir dönem bekliyor normal bebeklerden iki kat fazla hassas oluyorlar cnm etrafındaki herkes bu durumun farkında olması lazım senin kız toparlasın kocaman olsun biz gelir görürüz yaa

Amin canım darısı başına sende gel artık eve

Günaydın topiğimizin ilk annesi :) Hiç merak etme Allah nazarlardan korusun Berra'mızı maşallah demeden yorum yapanı döveris biz zaten

benim daha bir ay var ayılmama ben tamamen işten ayrılıcam zaten o yüzden biraz daha idare etmem lazım inşallah dayana bilirim

gözün aydın cnm bol bol dinlenin evde bebek doğana kadar

Günaydınlar herkeseeeee
dün kızımı gördük..
1844 gr olmuştu.. ilk kez ntsye girdik..herşey yolunda çok şükür. Bir tek enfeksiyonum geçmediği için idrar kültürü istedi. Sonuca göre tedavi uygulayacak. Kasık ağrılarım oluyordu enfeksiyondandır dedi.

dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...

işte buyrun .... :)))))

Eki Görüntüle 333039

Hemen bakıp kaçıcaktım ama fotoyu görünce maşallah 41 kere demeden gidemedim
Gamzecim bıdık olmuş bu nasıl akıllı akıllı bakıyor.Az kaldı kavuşmanıza yerim ben bu kuzuyu

maşallah kızına cnm

herkese günaydın:)
biz de üşüttük evdeyiz bugün ayrıca ankarada kamuda çalışan varsa 2 gün idari izinliyiz yuppiii

dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...

işte buyrun .... :)))))

Eki Görüntüle 333039

maşallah kızın çok güzel ve çok sağlıklı görünüyor allah nazardan saklasın ben bile doğunca resim koyamam face e filan diyorum nazardan korkuma :) ay bu çıtır şeye 41 kere maşallah

Maşallah minişine kuzum

Baaahhh kıskanıyomm ama siziiiiiii yaaa çalımak gibi varmı yaa ne güsel iş güç bi sürü evrak erken iş başı ohh miss[/QUOTE]

Yanlız değilsin canımmm bende dün raporumu aldım. 37.haftaya kadar buradayım.. Zor ama Alllah sağlık versin de çalışalım. Doğumdan sonra kızmın yanında daha çok kalmak istiyorum.

günaydın kızlar...
Gamze nin bebeğine maşallah....çok güzelmiş...ben de böyle bişey istiyorum,kara yağız delikanlı olsun oğlum,boncuk gibi gözleri olsun :)
bu arada çok mutluyum.dün akşam boludan annem,ablam ve yiğenlerim geldi...eşim de kendi ailesinin yanına gitti.kız kıza takılcaz yani bir hafta....üstelik birsürü şey getirmişler.beşik, bebek arabası, kıyafetler,ev yapımı erzaklar da çabası :) ablam da benden 3 yaş büyük ama tam bi küçük annedir...bi sürü şey almış bebişe...yatagını filan da hazırlamış...insanın bacısı olması harika bişey yaaa.....
inşallah benimde bundan sonra 2 kızım olur :) erkek kardeş olunca güzel de, kız kardeş ille de olmalı gibi geliyo bana...normalde 2 çocuk düşünüyodum ama bebişin erkek olduğunu öğrenince 3lemek farz oldu dedim :)

allah gönlüne göre versin canım
ben de kalabalık aile seviyorum biz iki kardeşiz valla büyük ikramiye bize çıksın 5 tane bile doğururum (ilkini bi doğurayım aslında ne dicem acaba:)) benim standartlarda iki tane ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…