2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya ne güzel yazmışsın valla çok sağol inan deneyimlere çok ihtiyacım var :)süper ya bak epiduralden sonra yarım saatte doğurmuş inşallah allah herkese böyle kolay doğum yapmayı nasip eder .

ne güzelya işte kimisi böyle bi avazda kurtuluo, rabbim bizede böyle kolay dogumlar nasip etsin inşallahhh:) arkadaşının durumuda moral oldu saol cnm paylaştıgın için:)

rabbim yardımcınız olsun dogru diosun kimse kimsenin halini bilmez, elimden geldigince nacizane temennide bulundum işte inş rabbim sıkıntılarınızı ortadan kaldırır kuş gibi hafiflersiniz cnm:)

Çok düşüncelisin çok sağol . Çok ii geldi bana yazdıkların hatta gözlerim doldu. Umarım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavusuruz bebeklerımıze, Aynı zamanda eşimede:) SEninde umarım gönlüne göre olur hersey bana yaptığın dua için çokkkkk sağol

:))) Evet oda oluyor çünkü eskıden erken doğum yapanların yanıyordu izinleri şimdi bu kanunla onları düzelttiler. Bi arkadasımdan ornek vericem yine:)) onun doğumu 31. hafta oldu butun doğum oncesi ızınlerı yandı boyle olan cok anne adayı vardı onların isyanları sonucundadad bu yasada düzeltıldı. sendıkalarda falan olanlar baya dırettı . Artık yanmıyor yanı hiç bi şekilde ne zaman ayrılırsan kalanlar arkaya eklenıyor

ne demek cnm benm biz gebişlerin halini en iyi bizler anlarız gene:) sende cok cok saol rabbim dualarımızı mübarek yerlerde edilmiş dualardan saysın inşallah

süperryaa günlerdir bu sorunun cevabını merak ediyordum, inan her kafadan ayrı ses çıkdı ama en son duydugum yasanın deiştigi yönündeydi ama onuda emin olamadıgım biyerde okumuştum şimdi sende söylüosun cok sevindim valla napim kızımla daha cok vakit gecirmek için çalşcam son raddeye kadar:)

Ayyy canımmm benimmmmm aynı durum bana da oluyor pazar günleri sonuç çıkmıyor tabi kolay bişeyler hazırlayıp karnımızı doyuruyoruz
ayy ben de hala bi sonuç alamadım kuzum yaa senin gibi yapiim en iisi bakiim en kolay ne var yapılcak şimdi bi satt de onu düşünürüm:))

canım dediğini ben araştırmıştım torba yasaya göre 37de izne ayrıldık ya diyelim ki 38 de doğum yaptık o zaman kalan 2 hafta doğum sonrası iznine aktarılıyo ama bunu beyan etmen lazım doğum belgesi ve izne ayrıldığın tarihi gösteren belgeyle birlikte sgk ya ya da calıştıgın kuruma başvuruyosun diyosun ki iznim 40 haftalık gebelik üzerinden hesaplandı ama ben 38 de gebeliğimi tamamladım kalan 2 haftamın yanmaması için doğum sonrasına aktarılmasını istiyorum diyosun yapıyolarmış yani yönetmelikte böle yazıyo kuzum ha tabii biz o halde kendimiz gidemicez ama kocişleri göndeririz artık yeterki belge olsun ellerinde bide derdimizi anlatabilsinler:))

canım ya ne güzel yazmışsın valla çok sağol inan deneyimlere çok ihtiyacım var :)süper ya bak epiduralden sonra yarım saatte doğurmuş inşallah allah herkese böyle kolay doğum yapmayı nasip eder .

Rica ederim canım. Onun o anlattıkları banada moral oldu ben korkuyordum normal doğum için. Ama oyle anlatınca bende rahatladım hatta yuz kez ee hissetmeden nasıl ıkındın dedim. Oda tuvalet orneğını verdi. hissetmesen bile ıkınabılırsın dedi. Biraz yırtılma olmuş onuda dıkmışler zaten uyuşuk olduğun için hisetmiyormuşsun bide doktor krem vermiş. Hiç acı hissetmedım dedi. Ben onceden göğüs kalkanı yazdım ya ondan kesın alın gerçi malkoç da belirtti hiç göğüs ucu yara olmuyormus. pedler yara yapıyor dedi arkadasım. Bide lanisoh heralde o krem gögüs ucu için süpermiş.

saolun valla canlarım benmm:)) artık kocişlerimizinde 10 gün olmuş dogum izni değilmi kuzum bu konudada aydınlanırsam ışıl ışıl olcam valla sayenizde

doktorum bana normal epidurali anlattı ağrı tamamen kesilmiyormuş %80 azaltılıyormuş.. öyle olunca %20 ağrıyla ıkınma gayet kolay oluyormuş... %80 ağrının azaltılması gayet güzel bence çok zor olmasa gerek normal epidural.

merhaba kızlar..
canım bende 37.ye kadar calıscam raporumu aldım ve calısıyorum sımdılık bakalım. ama senın bahsettigin yasadan hiç haberim olmadı. nerde gecıyor bu?

merhaba kızlar..
canım bende 37.ye kadar calıscam raporumu aldım ve calısıyorum sımdılık bakalım. ama senın bahsettigin yasadan hiç haberim olmadı. nerde gecıyor bu?

cnm benmde pek bi malumatım yoktu işte kızlar az önce acıkladılar durumu, torba yasasıyla deişmiş bu durum dogum yapanların hakları korunmuş cnm

Evet oyle iyikide yapmışlar keşke bu yasada doğum sonrası olan süreyide biraz uzatsalarmış:) 10 hafta falan yapsalarmış:)
Kuruma bıldırınce onlar sgk dan halledıyolar bu işleri. İnşallah kızınla uzun zaman geçirirsin:)

merhaba kızlar..

657 devlet memurları kanuna bu sene torba yasa diye bişey eklendi yasada ücretsiz izin 24 aya çıktı . bide bebek erken gelse bile doğum izinin yanmıyor sonraya devroluyor. ayrıntıları memurlar.nette bulabilirsin

saolun valla canlarım benmm:)) artık kocişlerimizinde 10 gün olmuş dogum izni değilmi kuzum bu konudada aydınlanırsam ışıl ışıl olcam valla sayenizde

Onda da aydınlatıyım seni evet. Dairede bizim şuan 3 kişi baba oldu ve 3 ude 10 gun izin kullandı. Hatta bu torba yasaya göre babalar ücretsiz izin bile kullanıyolar:)) Tabı onuda kımse istemez:))

kızlar merhabalar keyifler ve sağlıklar iyidir inşallah. ya konuyla biraz alakasız ama anca yetiştireceğim sanırım daha çantamı hazırlamadım iki gecedir de fena bi şekilde yan taraflara yattığım işçin bi basıonç oluyor inanılmaz sıkıntı ve acı verior bana ve sanırım sert kasılmalar oluor geceleri. yarın doktora gideceğim ama çantamı da hiç hazırlamadım daha 31 haftalık olduk geçioruz. aventin göğüs kalkanını alayım diyorum sizlerde tecrübelilerde öyle yazmış anladığım kadarıyla bu pedler kullanışsızmı gerçekten. bi pakjket alsam ne kadar gider bana günlük mü bunlar lütfen cevaplatyında siparişleri vereyim pijama gecelik de netten aldım anca toparlayacağım

Onda da aydınlatıyım seni evet. Dairede bizim şuan 3 kişi baba oldu ve 3 ude 10 gun izin kullandı. Hatta bu torba yasaya göre babalar ücretsiz izin bile kullanıyolar:)) Tabı onuda kımse istemez:))

bu durum acaba sadece memurlar içinmi geçerliki cünkü bende eşimde ssklıyız:/

merhaba ben nisan annesi olacağım ama bu konu ilgi alanımda çalışınca ve ilk doğumumda 10 günüm yanınca bunda çözüm bulmak istiyorum

bir arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı yaklaşık 5 ay önce ve 10 gün izni yandı
memur değil işçiyiz
bundan mı bu fark acaba

merhaba kızlar..

bu raporun hangi gün aldınız 31. hafta mı
ben 31+0 da almayı düşünüyorum ama doktorum verir mi bilmiyorum 32+ mı olması lazım

allah kavuştursun canım tez zamanda tercihlerde bende yazmıştım farklı şehirler olmadı. depresyon ama illaki herkeste başladı sanırımmm

Aman boşver iyi kide olmamış ben 1 senedir ayrıyım eşimden çok yorucu yanı. Kocaeli, Yalova ve tekirdağ yzmıştım . Tekirdağ çıktı malesef. Anadolu yakasındayım keşke yalova falan cıksaydı deniz otobüsüyle falan gidiecektim. Ama kısmet burasıymış. Aday memurluğumuz bitti asaletı aldım bebeğim bana şans getirdi çabuk aldık Allahtan asaletımi. İnş senınde bebek sonrası eşinin yanı bi yer olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…