2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

25 tane 30 tl canım.. benim bebek şekerlerini kayınvalidem yaptırcak o yüzden az yaptırdım sadece hastaneye gelenlere yakın aileye veriim die..

iyi yapmışsın canım ya ben de öle yapmayı düşünüyorum bi hastaneye gelenlere bi de ailelere hatıra olsa yeter fazlası kalır zaten

gamzecim maşallah prensesimize.çoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlııııııııııııııııı bu yaaaaaaaaaaaaaa.yerim ben o yanakları.bakışlara bak ya.güzelliğini senden almış kara kız.çok can yakacak miniğimiz.Annesinin sütü de yarayacak hemen kucağına alacaksın kızını.dün seni görünce şirinlikler yapmış sana.ben iyiyim en yakın zamanda da kucağındayım sinyallerini vermiş..

Kızımın şekerleri... :)

Ayy çook güzel canımm yaa bizim şekerleri anaannemiz yaptıracak inş.

Eki Görüntüle 333155 Eki Görüntüle 333154

Slm canımmm boşver işleri ne olacakkk bizim müdür 2012 yıllık iznini kullanıyor ayy bunları beni atıcak mııı yoksa iştennnn

canım hadi gözün aydın.evde pinekleyenler kervanına katıldın bebek şekerlerine bayıldım çok güzelmiş.
Sağol kuzum aynen :)) şekerler için de teşekkür ederis :)
cnım burasıyla nasıl iletişime geçioruz senin şekerlerin mavisini istesem sorun olmaz dimi

Canım face de ahde vefa diye aratınca çıkıyo.. mavisi de var o da güzelsi resimleri var face de

Canım lavanta daha iyi.. şekeri yiyen olmuyo zaten :) o yüzden saklayacak olanlar için de lavanta hem güzel kokuyor hemde şeker gibi yıllanmış bi görüntü olmuyo bence lavantaa

bnce lavanta..yazık hem şekerler ziyan olur..lavanta en azından kullanılır sağa sola koku verir..alanların daha çok hoşuna gider..nacizane fikrim

kızlar bişi sorcam ya herkes diyo bebişin kıyafetlerini yıkıyorum yavaş yavaş yok ütü akşama kdr sürdü kaç gündür kıyafetlerle uğraşıyorum fln :)) ya bn çokmu az aldım kıyafetleri bnmki 1 makinada bitti sonra astm sonra yarım saate ütüledim :)) siz neler aldınızki okdr uzun sürdü..offf işte yine başladı bnde azmı yaptım eksikmi yaptım bunalımları..zaten hafta hafta gebelikten okuduğum kadarıyla depresyona girmişim sanırım..aşağıdaki seçeneklerin bikaçına sahiptim ordaki

herkeşler nerdeee yaa heyy gebeşler nereye kayboldunuz herkesler izne çıktı tabi kadın programları saati dimi şuan ama bizide tek bırakmayın hala çalışan annişlerde varrr

slm kızlar,
kaç gündür yoktum annem ve kızkardeşim geldiler bolca alışveriş yaptık. bebek şekerlerimizi de hallettik sepet vs bitti sonunda. bir ara foto çeker koyarım. 65 tane aldım şekerlerden ama yetmiycek gibi, pişman oldm eve gelnce. netten sipariş verip sayısını arttırmayı düşünüyorum

gamze, cnm bebeişine 41 kere maşallah
güzel haberlerinizi bekliyoruzzz

herkeşler nerdeee yaa heyy gebeşler nereye kayboldunuz herkesler izne çıktı tabi kadın programları saati dimi şuan ama bizide tek bırakmayın hala çalışan annişlerde varrr

ayy canımmm ben bırakırmıyım hiç seni tek başınaa burdayım ben ama arada bir gaza gelip mutfağa gidiyorum yemek yapiim diye buzdolabının önünde 30 saniye kazık gibi durup geri geliyorum daha erken yaa diyerek böle böle saati 3 ettim bakalım ne zaman sonuç verecek bu iyi niyetli hamlelerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…