- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.381
25 tane 30 tl canım.. benim bebek şekerlerini kayınvalidem yaptırcak o yüzden az yaptırdım sadece hastaneye gelenlere yakın aileye veriim die..
Kızımın şekerleri... :)
Ayy çook güzel canımm yaabizim şekerleri anaannemiz yaptıracak inş.
Eki Görüntüle 333155 Eki Görüntüle 333154
günaydın kızlar nasılsınız biz çok tembeliz her zamanki gibi işe bi başlayabilsem
canım senin müdürün de bütün yaz aklı nerdeymiş belliki bu kız doğuracak ona göre ayarlasana izni en ağır olduğun dönemde bırakıp gidiyo
benimde burnum fenaydı kızımıza hava nemlendiricialdım kendime de kullanmaya başladım acil sende kullan oh vbe dünya varmış dicen
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
Çok güzel olmuş canım.. yazıda bir harika..
dayanamadım yeni foto koyuyorum, kendimi zapt etmeye çalışıyordum dediğim gibi nazardan dolayı...
işte buyrun .... :)))))
Eki Görüntüle 333039
25 tane 30 tl canım.. benim bebek şekerlerini kayınvalidem yaptırcak o yüzden az yaptırdım sadece hastaneye gelenlere yakın aileye veriim die..
çitlenbik...yirim seni
Sağol kuzum aynen :)) şekerler için de teşekkür ederis :)canım hadi gözün aydın.evde pinekleyenler kervanına katıldınbebek şekerlerine bayıldım çok güzelmiş.
cnım burasıyla nasıl iletişime geçioruz senin şekerlerin mavisini istesem sorun olmaz dimi
Canım lavanta daha iyi.. şekeri yiyen olmuyo zaten :) o yüzden saklayacak olanlar için de lavanta hem güzel kokuyor hemde şeker gibi yıllanmış bi görüntü olmuyo bence lavantaa
herkeşler nerdeee yaa heyy gebeşler nereye kayboldunuz herkesler izne çıktı tabi kadın programları saati dimi şuan ama bizide tek bırakmayın hala çalışan annişlerde varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?