- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.461
haklısın hepimizin bebeği için inşallah sağlıklı hayırlısıyla miyadını tamamlayıp gelsinler. ama bu son iki ay sanırım bezdirecek beni anaaaaam
çok değişik çokgüzel olmuş. nerde yaptırıysoun bunları.
Eki Görüntüle 333182
ben bu kavanozların mavisini yaptıryorum. etiketi ve kurdelasını onlar yapıcak balıda ben koyacağım.
kızlar bişi sorcam ya herkes diyo bebişin kıyafetlerini yıkıyorum yavaş yavaş yok ütü akşama kdr sürdü kaç gündür kıyafetlerle uğraşıyorum fln :)) ya bn çokmu az aldım kıyafetleri bnmki 1 makinada bitti sonra astm sonra yarım saate ütüledim :)) siz neler aldınızki okdr uzun sürdü..offf işte yine başladı bnde azmı yaptım eksikmi yaptım bunalımları..zaten hafta hafta gebelikten okuduğum kadarıyla depresyona girmişim sanırım..aşağıdaki seçeneklerin bikaçına sahiptim ordaki
:) bnmde az o zamn koca peluş battaniyelerle 2 makina atmıştım ütümde en fazla 45 dk sürmüştü o zaman bnmde azzaten bnde depresyona girdimm ((((
rica ederim canım aa bak ben onu hiç araştırmadım kendi derdime düştüm resmen hiç iplememişim adamı yaa:)) dur caktırma onu da okuyup bulayım:))saolun valla canlarım benmm:)) artık kocişlerimizinde 10 gün olmuş dogum izni değilmi kuzum bu konudada aydınlanırsam ışıl ışıl olcam valla sayenizde
merhaba ben nisan annesi olacağım ama bu konu ilgi alanımda çalışınca ve ilk doğumumda 10 günüm yanınca bunda çözüm bulmak istiyorum
bir arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı yaklaşık 5 ay önce ve 10 gün izni yandı
memur değil işçiyiz
bundan mı bu fark acaba
bu raporun hangi gün aldınız 31. hafta mı
ben 31+0 da almayı düşünüyorum ama doktorum verir mi bilmiyorum 32+ mı olması lazım
canım müge anlıyı unutmuşsun kadın dedektiflik bürosu açsa iyi olur :)
canım ben evi toparladım mama molası verdik ama devam edebilcekmiyim meçhul
yok canım doğum sonrasına ekleniyo izinler toplam 16 hafta
canım boşver ara kocanı bugün ne yiyelim de ona göre yaparsın ben dondurucudan fasülye çıkardım onu yapıcam varsa hazırda bişeyler onu yapabilirsin çalışırken 7 de gelip yemek yapıyodum acela acele şimdi evdeyim ama kalkıp yaptığım yok :)
10 gün izin memurlar için galiba ama biz çalıştığımız firmalarda 3 gün izin veriyoduk baba olanlara yinede iyi araştırmak lazım
Allah korusun hepımızı:) Amin inşallah. Seninde umarım doğum sonrası eşinin yanında gzeül bi memurıyet olur. Bayan için daha zor yanı ben hamıle olmadan once her hafta ist gidiyordum cuma gidiyordum pztsı donuyordum kuruma nasıl bı ezıyet . Evime gidincede bişey anlamıyordum temızlık topla derken dönüş:) Benimde bu ara kabusum yanı Allah korusun burda bişe olsa ben naparım dıye Allahtan annem yanımda hamıle olduğumdan beride o yonden rahatım. Bide ilk başta bi kanamam olmuştu 2 ay heyet raporu aldım ilk 3 ay evımdeydım dinlendim yanı
aaa müge anlıyı nasıl atlamışım yaa o da var evet ama bu aralar işlediği konular beni pek sarmıyo bacım ya hiç heyecanlı entrikalı diiller ondan izlemiyorum ii bişi anlatırsa bana da haber ver de izliim:)) amaannn bu gidişle akşama zıkkımın köünü yiyip oturcaz hala bişi yapmadım ama sanırım sonunda tost yicez:)) kız ben dondurucudaki herseyi bitirdim zaten tembellikten o yüzden şimdi böle dımdızlak kaldım ya:))
malkoçga bebeğin hayırlı olsun
maşallah diyelim nazar deymesinn
inşallah kısa sürede kucağına alırsınn
daha önce konuşmuştuk kordon kanını göğüslere sürünce bidaha yara olmuyomuş filan diye
sen sürebildinmi
Gamzeeeeeeeemaşallahhhh yerım onu bennn cok tatlı kızın ben ılk koydugun resımde demstım anasına benzıo dıye:))) kı o resım profıl bıle degıldı gercektn sana benzıo maşallahhh bebegınee dıger resımlerınde cok guzel cıkms annelık sana cok yakısmıss en kısa zamanda kucagında kızınında oldugu resımlerıde yaynlarsın ınsallahh
melyche bebek şekerleri çok hoş olmuş,bereket,uğr getirsin inşallah
Sağol canım geceleri oluyordu da gündüz yoktu bu ağrılar dün başladı bütün gün gece devam etti artık bu gün pes ettirdi beni
kalsiyum+d vitamini takviyesi almaya başladığımdan beri ağrı kalmadı bende.bilirim,çok pis bi ağrı.dr.danıştım,kalsiyumu yeterli alamıyorumdur diye bunu önerdi,2günde 1 içiyorum.buarada magnezyum kullanmıyorum,o kramp durumları içinmiş.bence mutlaka doktoruna söyle,takviye bişeyler önercektir.geçmiş olsun
Sağol canım önceki doktoruma söylemiştim sırt ağrısına yapacak bişey yok demişti bana salı günü doktora tekrar sorayım belki dediğin gibi kalsiyum fln yazar azıttı iyice çünkü
Kızlar bu gün o kadar zorlandım ki sırt ağrısı yüzünden salı günü doktora gidince 32. hafta olacak inş. 37.haftaya kadar çalışır raporu yazdırmak istiyordum ama bu gün vazgeçtim müdüre söyledim bu pazartesi izne çıkacak hafta dönecek 6 şubat yani bende o gün izne çıkmayı düşünyorum evden devam edecem artık şuan ağlamak üzereyim nasıl bi ağrıdır bu yaa bütün gece de uyumadım zaten bu ağrı yüzünden bide masa başı yazı falan yazarken mecbur eğiliyorum kızım çok tekme atıyor rahatsız ediyorum diye vicdan azabı çekiyorum en azından evde uzanırım dinlenerek çalışırımm
orjinal bi fikirmiş,çook beğendim.
o haldee yanımızda annelerimiz eşlerimizle hayırlı doğumlar nasip etsin rabbimm:)
o teleşla söyleyemedim ve annem çok kızdı, şimdi çok dikkat ediyorum sürekli krem kullanıyorum ve kalkan kullanıyorum acı var ama açılma yok allahtan...
minecim inanılmaz derecede babasına benziyor aslında , kopyalamışım resmen burun hariç :)
Hadii yaaaaaa ama amaaaaa bız alevle sana benzetmstık ılk resımde:))) Belkıde esmerlıgını benzettık arkadasım naparsın:))) Bende 28 haftalkken gordugumde babasına benzettım lakın pazrtesı gttıgmde aynı bennn sankı orda ben uyuodumm okdr bana benzettımkı ben hep babasına benzesın ıstıodum sanırım bana benzıck oglm:))) Saglıklı olsunda kıme benzedıgı onemlı degıl senın mınk böcegın cok tatlı masallahhh RABBİM tez zamanda kavuştursun sizi
Kılzar sağ göğsümün altında bebişim hareket ediyor ama elimi koyunca yuvarlak bişi iniyor kalkıyor acaip ya ilk defa görüyorum böyle bişi oladı hiç daha önce poposu mu kafası mı ne yapıyor bu kız yaa en son ters duruyordu çıkmaya çalışıyor sanki ama adres yalnış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?