2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın hepimizin bebeği için inşallah sağlıklı hayırlısıyla miyadını tamamlayıp gelsinler. ama bu son iki ay sanırım bezdirecek beni anaaaaam

kızlae ben de gerçekten bezdm son zmnlarda. sağ göğsümün altındaki kaburga ağrım ve bel ağrılarım yetmiyor gibi 2 gündr bir de kasık ağrıları başladı. uyuyamıyorum geceleri

Kılzar sağ göğsümün altında bebişim hareket ediyor ama elimi koyunca yuvarlak bişi iniyor kalkıyor acaip ya ilk defa görüyorum böyle bişi oladı hiç daha önce poposu mu kafası mı ne yapıyor bu kız yaa en son ters duruyordu çıkmaya çalışıyor sanki ama adres yalnış

Eki Görüntüle 333182

ben bu kavanozların mavisini yaptıryorum. etiketi ve kurdelasını onlar yapıcak balıda ben koyacağım.

orjinal bi fikirmiş,çook beğendim valla

:) bnmde az o zamn koca peluş battaniyelerle 2 makina atmıştım ütümde en fazla 45 dk sürmüştü o zaman bnmde az zaten bnde depresyona girdimm((((

kızlar alemsiniz valla :) eminim yetecek kadar almışsınızdır acil ihtiyaçlarını .biz de yarım yük programında 3kere de yıkamıştık,battaniyeler ayrı,diğer ikisi neydi hatırlamıyorum.bide ütü bizim de kısa sürdü,annem ütüledi çünkü hızlıhızlı ütüleyip verdi bana,bende katladım işte..ayrıca depresyon neymiş,en mutlu olacağınız günler bunlar,tabi bebişler kucağımıza geldiğindeki mutluluk apayrı olacak,o başka..

saolun valla canlarım benmm:)) artık kocişlerimizinde 10 gün olmuş dogum izni değilmi kuzum bu konudada aydınlanırsam ışıl ışıl olcam valla sayenizde
rica ederim canım aa bak ben onu hiç araştırmadım kendi derdime düştüm resmen hiç iplememişim adamı yaa:)) dur caktırma onu da okuyup bulayım:))

canım benim bildiğim kadarıyla torba yasa tüm calısanları kapsıyo yani emekli sandığı ssk ayırmıyo sgk altında toplandı zaten hepsi dolayısıyla herkes torba yasa dahilinde olmuş oldu. ayrıca benim doktor devlette ve tam 32+0da gel dedi gittim öle verdi doktora göre değişiyo ya mesela 31+6da gitseydim de sorun olurmuydu bilmiyorum doktoruna bi sor kuzum

aaa müge anlıyı nasıl atlamışım yaa o da var evet ama bu aralar işlediği konular beni pek sarmıyo bacım ya hiç heyecanlı entrikalı diiller ondan izlemiyorum ii bişi anlatırsa bana da haber ver de izliim:)) amaannn bu gidişle akşama zıkkımın köünü yiyip oturcaz hala bişi yapmadım ama sanırım sonunda tost yicez:)) kız ben dondurucudaki herseyi bitirdim zaten tembellikten o yüzden şimdi böle dımdızlak kaldım ya:))

o haldee yanımızda annelerimiz eşlerimizle hayırlı doğumlar nasip etsin rabbimm:)

Kııızz o kaa yemek tarifi yazdım sana özelden msj attım görmedin miiiii :):)

o teleşla söyleyemedim ve annem çok kızdı, şimdi çok dikkat ediyorum sürekli krem kullanıyorum ve kalkan kullanıyorum acı var ama açılma yok allahtan...

minecim inanılmaz derecede babasına benziyor aslında , kopyalamışım resmen burun hariç :)

Sağol canım geceleri oluyordu da gündüz yoktu bu ağrılar dün başladı bütün gün gece devam etti artık bu gün pes ettirdi beni

kalsiyum+d vitamini takviyesi almaya başladığımdan beri ağrı kalmadı bende.bilirim,çok pis bi ağrı.dr.danıştım,kalsiyumu yeterli alamıyorumdur diye bunu önerdi,2günde 1 içiyorum.buarada magnezyum kullanmıyorum,o kramp durumları içinmiş.bence mutlaka doktoruna söyle,takviye bişeyler önercektir.geçmiş olsun

Sağol canım önceki doktoruma söylemiştim sırt ağrısına yapacak bişey yok demişti bana salı günü doktora tekrar sorayım belki dediğin gibi kalsiyum fln yazar azıttı iyice çünkü

Sağol canım önceki doktoruma söylemiştim sırt ağrısına yapacak bişey yok demişti bana salı günü doktora tekrar sorayım belki dediğin gibi kalsiyum fln yazar azıttı iyice çünkü

valla benim dr da pek ilaç verme taraftarı değildir normalde,nasıl olduysa bunu yazmıştı.ya bi de üşütüyorsan o da ağrı yapabilir.inşallah çabuk geçer

canım benimde dün gece feci sırt ağrım oldu ağlatacak kadar oldu yani
bende 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak istiyorum
ama nasıl dayanırım bilmem :44:
Rabbim güç kuvvet versin hepimize sağlıcakla doğuralım

Gamzecim kızın ne kadar tatlı olmuş gerçekten hokka burun hokka ağız maşalllah Allahım nazarlardan saklasın onu.

Ben de oğlumu gördüm ters duruodu dönmüş ama ben heralde sezeryan olucam 1 martta..nst için de bana 2 hafta sonra bakarız dedi..
Sezeryan düşündügümü söyleyince illa normal yap diye diretmioruz biz sen kararını ver ben de sezeryan olmuştum dedi ama kesinlikle epidurali tavsiye etti. Epiduralli sezeryanda baş ağrısı vs çok sık görülmüo artık dedi.Bi de 2 haftada 2 kilo alarak rekora imza atmışım.

Bebek ansiklopedisine başladım kesinlikle sırt üstü yatırmalıymışız bebişleri oysa beni hep yüzüstü yatırmışlar çok şaşırdım kesin okuyun kızlar bişiler gerçekten biraz cesaret gelio benim gibi korkaklara duyurulur..

Hadii yaaaaaa ama amaaaaa bız alevle sana benzetmstık ılk resımde:))) Belkıde esmerlıgını benzettık arkadasım naparsın:))) Bende 28 haftalkken gordugumde babasına benzettım lakın pazrtesı gttıgmde aynı bennn sankı orda ben uyuodumm okdr bana benzettımkı ben hep babasına benzesın ıstıodum sanırım bana benzıck oglm:))) Saglıklı olsunda kıme benzedıgı onemlı degıl senın mınk böcegın cok tatlı masallahhh RABBİM tez zamanda kavuştursun sizi

amin canım amin, bebişimi eve alalım hemen bekliyorum...

ayrıca babasının güze fiziksel özelliklerini almış, ben burnunu alacak diye çok korkuyordum neyseki o çekmedi :)

aynen benimkide 1 aydan beri öyle.bende önce kafası sanıyodumm yuvarlak sert bişe dimi,ondan sonra doktora sordum doğum pozisyonu almış mı diye almış dedi,poposuymuş:) senin kızda doğum pozisyonu almış annesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…