2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o biter başkası başlar tatlımmm otur yaa banyo neymiş eskiden banyo mu varmış:))

hah şöle yaaa :)) bencede.. hem banyo yapıp nolcak geri kirlenmiycez mi?? boşuna su israfı.. zaten magazin programı da bitmedi.. o zaman ben gitmeyim bi yere oturuyum burda.. mutfaktan su getircek biri olsa keşke evde

amin canım amin, bebişimi eve alalım hemen bekliyorum...

ayrıca babasının güze fiziksel özelliklerini almış, ben burnunu alacak diye çok korkuyordum neyseki o çekmedi :)

:)) Gamzecım bende hep babasının burnunu alsın ıstedım ama sanırım bana benzıcek burnu ahahaha koca burnlu oglm olck benım:)))) Bızım babamızın burnu dugme kadar:)) Kısmett erkek cocugu oldugu ıcın okdr aldırmadım kız olsa hüüüüü olurdum:))) yaaaa orda gordugumzle cıkınca onumuze geln cok farklıdır emınım bakalım bızım bahtımıza nasıl bısey cıkacak:))) Benmde 10 gn sonra tekrar kontrlm var dr 15 gnde bır cagırdı dr degstırdım ılk gıttgmde 15 gn sonra gel 15 gnde 1 takıp edelm dedı benm ılk gıttıgım ayda 1 cagırıodu hepsının yontemı farklı:))) Benıde cok heycan sarıoo senın burda bebegının resımlerını gorunce gıdıorum bazn subt annelerını kesıorum dogum yapanlrı okuorum heycanlanıorum bı tarftn korkuorum hakkımızda hayırlısı dıyıp beklıorum:)))

merhaba canım sanada gecmiş olsun. dikkat et kendine. burun tıkanıklıgı sebepsiz yere de olabiliyormus canım. bu da uyku kalıtemızı düşüsüroy. benımde sinüzit agrılarım baslıyo burnum genzım tıkanınca. sen nerdeydin canım gecende fotonu gormustüm yaz yaşanan bir yerde misin?

Hepiciğinize gunaydın kızlarrr karanlık bır ıstanbul sabahında nekdr gun ayacaksa artık:)))) Hava ıcımı boguo yagmur bastrmıck bılsem kendımı delı dana gıbı sokaga atmak ısterdrım ama heran patlıck bellı( Dusundumkı bu enerjımı merdıvnlerı ınıp cıkarakmı atsam hahaha ztn merdıvnlerı kullanıorum dıe aprtmandkıler kıl kıl bana bakıo manyakmısın en ustten asaya ınıosun nıe bınmıosn asnsre dıyee:))) haftasonu ınsallah yagmur camur olmaz ogunu babasıyla oglumuza ayrcaz onun ıcın cıcıler ıhtıyaclr alcz ınsallah:))

bende ocak-şubat annelerini okuyayım diyorum bazen sonra vazgeçiyorum olumsuz birşey çıkar karşıma diye, geçenlerde prematüre bebeklerle ilgili birşeylere bakayım dedim, 2 satır okuyup kapadım sayfayı insanın psikolojisi bozuluyor, 1 haftadır hiç dolanmıyorum nette o yüzden bebeğimin doktorunu bile aratmadım birisi negatif birşey yazmıştır belki de kafama takarım diye, şuan herşey yolunda adamda işinin ehli gerisini kurcalamaya gerek yok mantığındayım...

aman aman kızımız kilo almayada mı başlamış yaa maşallah süt bol bol yarasın annesi toparlasın biran önce ki annesinin kokusunu alsın meleğimiz

,

canım cok geçmiş olsun burnuna tuzlu su çekmeyi dene açıyo rahatlıyosun hem mikropları da kırıo ilerlemelerini engelliyo umarım hemen geçer

hah şöle yaaa :)) bencede.. hem banyo yapıp nolcak geri kirlenmiycez mi?? boşuna su israfı.. zaten magazin programı da bitmedi.. o zaman ben gitmeyim bi yere oturuyum burda.. mutfaktan su getircek biri olsa keşke evde

hiç işte hem insan kirlenmek için bi sürü emek sarfediyo boşuna mı yoruluyoz o kadar ay masraf cok zaten bi de su faturasını kabartıp sabun şampuan masrafı çıkarma bi de bebeğin şampuanıyla yıkancakmış bak bak bak:))) en iisi otur oturduğun yerde sen :)) ay evet ya hortum cekcem damacanadan artık nargile gibi cekcem susadıkca:))

günaydın cnm hava kapalı oldumu içimizde kararıyor valla bende ay başı maaşları alayım ilk cumartesi eminönüne gidicem son eksiklerimizi alıcaz bebişinde benimde inşallah hava güzel olur rahat rahat gezeriz

günaydın canımmm ay burda da kapkaranlık hava bende ışığı yaktım öle oturuyorum kendi kendime güneş yaptım evin içine :))valla düzelsin şu havalar azcık da yürüyelim gezelim evde iice psikopat olcam ben yaa...

canım sen iyi düşün iyiyi çağır iyi olsun kaldı ki senin olumsuz olmanı gerektircek hiç bişi yok Allaha cok şükür güzel kızının maşallahı var tatlım sen içini ferah tutmaya devam et inan bize de inanılmaz moral oluyosun...

En iyisini yapıyosun canım.. hiç okuma boşver herkesin durumu, doğumu, bebeği kendine özgü oluyo.. ben de hiç doğum hikayesi okumuyorum nette.. nolur nolmaz ters bişeye denk gelirim korkarım diye..

sagol canim, yok guzelim yaaa sebepsiz yere degil benimki dokuluyorum resmen, butun bir sene hasta olmadim simdi buldu beni.
tam da zor donemde (

evet canim Florida burasi.

cok iyi yaaa, ne guzel egzersiz yapiyosun iste :)) hala dinc bi gebeyiz galiba, bana yurumek bile zor geliyo artik, bohuuu (
sizeiyi alisverisler canim...

bence de canim hersey yolunda gidiyor senin icin cok sukur, kilo almaya da baslamis, masallah.
ayy bittim yaa bebgin cok tatli, nasil da guzel bir kiz
en yakin zamanda kavusmaniz dilegiylee...

Alacaksın ALLAH ın ıznıyle mınık melegını kucagınaa dualarımz sızınlee hem senın mınık böcegın masallah cok guclu gozukuo anası gıbıı bugunlerı ona anlatıp gulecegınz gunlerde gelecektır ınsallah ben ınanıorum

Aynen yaa bende emnonune gıdelm dıorum orda ne varkı dıo bana yaaa dıorum gezmek ıstıorum be adam e gezck yermı yok dıo bana:)) Ama hava guzel olursa bende cumrtesı gunu gıtmeyı dusunuorum emınonune en son eksıklerın neler yaa benm hala eksıgım cok yaaa ıcım darlanıo beee:)))

Aynen yaa yemek yerken ısık yakıorum sabahın korunde ıcım daralıoo ayoll hem ıcım kararsın hem elektrk odeyeyım bu nasıl ıs:)))) Hayatımın hıcbır evresınde boyle gezme yurume meraklısı olmadım demek bu hormonlr admı cok fena ele alıo annem:)))

cok iyi yaaa, ne guzel egzersiz yapiyosun iste :)) hala dinc bi gebeyiz galiba, bana yurumek bile zor geliyo artik, bohuuu (
sizeiyi alisverisler canim...

E yapmayıp napım kafayı yerımmm sonra bebegıme nasıl bakıcam:))) Bana kalsa yagmur yagmasın ısterse sıbrya sogugu olsunn sabahtn aksama kadr gezerım buay elktrk ftrumz cok geldı kar fln yagdı ya cıkamadm:)) Dedım ohaa bu nasıl fatura beee bızım bey dedıkı ee askım harkt olsun dıyeee 3 yıldır yapmadgn utuyu yaptn ne beklıodun:)))) Gercektn oyleee ben sadece duzenlı yıkardım ne gerekıosa ona gore utulerdım ama sımdı oylemııııı yuruyemıorum madem cıkamıorum bende bı solukta utulerı yapayım dıorum:)) Hepsı mınık böcegımı rahat cıkarayım dıye teyzesı:))

meraba kızlar saat 8:00 dan beri sizleri takip ediorum ama çalıştıgım için ancak yazma fırsatı buldum:) kuyruk sokumum felaket agrıo 37 e kadar nasıl dayancam rabbim güç versin ortopedik minderde aldım ortası delik simit minderlerden ama banamısın demio:/ geceleri zaten oturarak uyuorum hanidir ve kızlar idrar yolu enfeksiyonu için verilen ilaçları içemiorumm kesinlikle gitmio boğazımdan napcam bilmiorum((

günaydın kızlar ..............güneşli bir bursa sabahından güzel mutlu bir gün diliyorum öncelikle....

biz rutin kalktık kahvaltı yaptık eşimle o işe gitti bende açtım önce geçmişiokudum bir yandanda karal tv müzük kanalını açtım ohhh cok güzelşarkılar çalıyo son ses dinliyoruz....azıcıkdinlenelim yatağımızı toplıycaz kahve içicez ahvaltı masamızı topluycaz inşallah...akşamada misafir var mamalar yapıcam sonra kendimi bende melüke gibi banyoya atıcam....bizde bugün 35.haftamıza girmiş bulunuyoruz.... rabbime şükürler olsun ....

allahtan ben gidicez bakıcam dedim keçe filan alcam dedim kayınvalidem yorulma oralara kadar buluruz buralardan diyor ama illa gidicem kararlıyım çok merak ediyorum çnk
cnm kıyafetleriyle boğuşuyorum 3-4 gündür ordan eksikleri var ayaklı tek alt pijamaları çorapları bide pişik kremi bebek yaği emzik biberon filan alıcam onun dışında kendime gecelik pijama tarzı şeyler alıcam listemi yaptım onlarıda alayım kurtulucam yani ufak detaylar var diyeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…