- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.521
sorma kuzummmm bende açımmmmmmmm...herkes gibi karnım tok sırtım pek olsun istiyorummmm:-(
bende şeker çıkmasa şimdi 25 kilo almış olurdum o denli hızlı gidiyodu.. her işte bi hayır varmış derler yaoyy cnmm :)) ne güzel işte demekki bebiş alıyo kiloyu aslında snde bi yandan veriyosun..valla bnde hem bebiş hem bn almaya dvm ediyoruz..yakında bi anakara olcam onu bekliyorum..:))
Günaydınnnnn herkese nasılsınız bebişler nasıl herkesler iyidir inş. Ben akşam başladım evi toplamaya annemle saat bire geliyordu uyudum tabi uyumak denirse işte sabah da erkenden kalktım pöfff şiömdide iş başıııı
Melike ve Özlem neden yatmıyonuz anacım sabahın köründe kalkmışınız ne güzel evdesiniz yatıp yuvarlanın yaa erken daahaaaa
Günaydınnnnn herkese nasılsınız bebişler nasıl herkesler iyidir inş. Ben akşam başladım evi toplamaya annemle saat bire geliyordu uyudum tabi uyumak denirse işte sabah da erkenden kalktım pöfff şiömdide iş başıııı
Melike ve Özlem neden yatmıyonuz anacım sabahın köründe kalkmışınız ne güzel evdesiniz yatıp yuvarlanın yaa erken daahaaaa
kızlar şu niveanın atta çantasından aldımda şimdi aklıma geldi o niveanın şampuanı fln göz yakmayan dimi?
güle güle kullansın bebiş cicileri, bebişin şansı fotocuda olucak ,,güzel kareler olsun inşallahHayırlı geceler arkadaşlar, geçmişi okuduk geldik
Bu gün alışvrerişimizi yaptık çok şükür, eksiklerimiz sadece bebek arabası ve ev tipi ana kucağı kaldı... Birde emzirme atleti kaldı.....
Bebek şekerlerimizide bu gün aldık, çok hoş oldu....
Melike canım sende izine ayrılmışsın, hayırlı olsun, bol bol dinlenirsinBu arada bebek şekerlerin çok şirin
bende çok istiyordum, ama bir yandan da vicdanım çok sızlıyordu, insanlar bebeklerine ekmek parası bulamazken ben bir albüme 500 tl mi verecem diyordum ve vazgeçtim,albüme vereceğim 500 tl'yi Rabbimin bana verdiği emanetin, evladımın şükürü olarak eşi öldüğü için iki çocuğu ile ortada kalmış bir anneye vermeyi tercih ettim ki, dün annemin bana süpriz yaparak doğum fotoğrafçısı ayarladığını öğrendim, nasıl duygulandım bunu duyunca, canım annem yaaaa
iyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler
aynen benimkide 1 aydan beri öyle.bende önce kafası sanıyodumm yuvarlak sert bişe dimi,ondan sonra doktora sordum doğum pozisyonu almış mı diye almış dedi,poposuymuş:) senin kızda doğum pozisyonu almış annesi:)
Rica ederimm kuzummmmmmmmm akşam çıkışta bulabilirsem alayım yerli muz çook sıkıntı çünkü sırt ağrıları artıkkuzum benim msjını alamadan kociş gelince elim ayağıma dolaştı daha yeni gördüm coook sağol bitanem ordan da yazdım ama tekrar teşekkür ediim bugün yetişemedim ama yarınki dertten kurtuldum sayende :))
kızlar sırt ağrısı için ısrarla muzu tavsiye ediyorum valla cok ii geliyo ama yerli muz olsun o daha doğal katkısız magnezyum deposu valla normal yiyemiyosanız ballı muzlu süt yapın ben blendırda çırpıveriyorum süper oluyo valla aksatırsam ağrı geri geliyo ilaç milaç kar etmemişti bana tabii yine alyorum ilaçları ama onlarla birlikte muz takviyesi ayağa dikti beni aklınzda olsun cok gecmiş olsun geçsin gitsin bi daha da gelmesin inşallahhh
aaaa sabah sabah bi tek ben varımmm kııızz hepiniz uyuyomusunuz yaaa biz 6.30dan beri dünyanın işini yaptık kızımla derdimiz neyse daha güneş doğmadan uyandık babamızı da zorla uyandırdık güzeel bi kahvaltı yaptık o şimdi bize mama ve bez parası kazanmaya gitti biz de işi gücü bitirip topiği açalım dedik hepinize GÜNAYDIIIIIIINNNNNNN :))) SIMSICAK BOL TEPİŞLİ HUZURLU MUTLU Bİ GÜN OLSUN İNŞALLAHH ay cabuk uynanın da gelin yaa sıkılırım beeen...
Ayyy alemsin kuzum mama bez parası deyince gaza geliyor öylemiiiiaamiiiinnn ay tabi kazansınlar ben eşimi sabahları bi türlü uyandırmıyodum yataktan kopamıyo sonra aç gidiyo işe ama böle "sen evmizin direğisin reisisin bize ekmek parası mama parası kazancan hadi kalk babası" filan diyince gaza geliyo benimki pek seviniyo garibim saf saf cabucak kalkıyo yataktan :))ay pek safmış benimki de yaa:))
ay o zaman lütfen 500 gr ile kalsın bacım yoksa böle bir bir nereye kadar anaaammm(
Bende( evde ara öğünü kaçırıp biraz fazla yesem vicdanım sızlıyo ama açım (
bende şeker çıkmasa şimdi 25 kilo almış olurdum o denli hızlı gidiyodu.. her işte bi hayır varmış derler ya
Benim Azeriimm çalışırda ben yatar mıyım diye kalkıyorum benseni topiklerde yalnız bırakamam şu halinle tamam mı
günaydın bacıım ayy yatamıyoz yaa batıyo yatak bize yuvarlanma kısmında sıkıntı yok da yatma işi sıkıntı yapıyo:))ben de sinir oluyorum kendime işe gderken sürünüyodum resmen uykudan ama şimdi zerre kadar yok ayy:)
MELİKE nikah şekerlerini gördüm çok tatlılar üstüne yazdırdığında çok güzel olmuş benada ilham verdin.
kızlar bide kilo konusundada en saf bnim herhalde,, bizim kız biraz narin kıpırdarken sanki bana değmemeye çalışıyor gibi herhafta hareketleri de aynı olmuyo zaten, bende tedirginlik yapıp oynasın diye hiç canım istemediği halde çukulataları götürüyorum biliyorum saçma ama, anne olduk herhalde onun iyi olduğunu hissedeyim diye gözüm bişey görmüyo 12 kilo aldım valla böyle davranmasam çok fit bi hamile olurdum .
Bende ondan aldım da hiç aklıma gelmedi kıs.. Dur birazdan duş alcam onu kullanıyım sonucu yazarım sana :)))))
kızlar bide kilo konusundada en saf bnim herhalde,, bizim kız biraz narin kıpırdarken sanki bana değmemeye çalışıyor gibi herhafta hareketleri de aynı olmuyo zaten, bende tedirginlik yapıp oynasın diye hiç canım istemediği halde çukulataları götürüyorum biliyorum saçma ama, anne olduk herhalde onun iyi olduğunu hissedeyim diye gözüm bişey görmüyo 12 kilo aldım valla böyle davranmasam çok fit bi hamile olurdum .
tamam cnm..brz gözüne gelcek şekilde şöyle suyu akıt başından gözünün içine içine :)) sonucunu mrkla bekliyorum inşallah hüsran olmaz..bebişlerimizin gözlerini tehlikeye atamayız..sn duş aladur bnm feci uykum geldi öğlene kdr bi uyiim..cvbını gelince okurum..hadi sıhhatler olsun şimdiden
Ayyy alemsin kuzum mama bez parası deyince gaza geliyor öylemiiiivah benim zavallı kocaya gece uyuyamıyorum sabaha karşı uyukluyorum kendi kendine hazırlayıp yapıyor kahvaltısını kendimi suçlu hiss ettim yarın bi kahvaltı hazırlayım adama yazıkkk
Bana da pazar günü öyle oluyor bütün hafta kalkarken pazar günü 12 ye kadar yatcam diyorum sabahın köründe uynaıyorum kuzum
Azericim sen harekiri yapmışsın kenine tahin pekmez davul gibi yapıyo adamı sabah 1 tatlı kaşığı kadar yiyin en fazla diyorlar haberin olsun.Oyyyy topiğimizin şeker annnesiiiiiiiben de aldım başımı gidiroyum 20 ye doğru en son 77 olmuştum şeker çıkmadı diye şokolata saldırdım bi ara şimdi tahin pekmeze takmış durumdayımm kendime dur demem lazım
Bana da pazar günü öyle oluyor bütün hafta kalkarken pazar günü 12 ye kadar yatcam diyorum sabahın köründe uynaıyorum kuzum
ay sorma hem de ne gaza gelmek saf benim kocam yaa hemen kabarıyo hindi gibi:)) yaa seninki hazırlayıp yiyo en azından boşver sen zorlama kendini tatlım benimki aç gidiyo bi de aç aç sigara içiyo o yüzden tepesinde bitiyorum her sabah yoksaaa kendi yese içse dert diil yani... bi tek pazarlarla kalmıcaksın işte sen bi izne ayrıl bak o uyku planları nasıl bozuluyo nasıl gıcık oluyosun kendine :)
Azericim sen harekiri yapmışsın kenine tahin pekmez davul gibi yapıyo adamı sabah 1 tatlı kaşığı kadar yiyin en fazla diyorlar haberin olsun.
bende çok severim aslında ama
ve ben raporumu bozdurmaya gidiyorum. Ankaralılar dışarda işiniz varsa bugünden halledin yarın hava çok soğuk ve yağışlı olacakmış
Tüp bebek tedavisi olmayan, hamileliği sırasında doktor yüzü görmeyen Sara Gül (24), üçü erkek üçü kız altı bebek sahibi birden oldu. Çocuklardan beşinin iyi durumda olduğu, sadece 700 gram doğan altıncısının ise kuvöze alındığı bildirildi. Ancak altızlar yoksul kadını mutlu etmedi. Altı çocuğu doğurduktan sonra bitkin ve düşünceli görünen Gül, ilk kez hamile kaldığını, bakamayacağı için düşürmek amacıyla duvardan atlamak dahil pekçok yönteme başvurduğunu ancak başarılı olamadığını anlattı. Afganistan basını, “Cesur kadın” olarak selamladığı Gül’e devletin yardımı yapması gerektiğini vurguladı.6 taneee bebek
Kızlar merhaba, ben de epidural normal düşünüyorum ama doktor bebek gece gelirse epidural yaptırma, gece çalışan anestesi doktorları genelde asistan oluyorlar ve uykudan kalkıp epidural yapmaya çalışıyorlar o yüzden çok riskli dedi. Bir de epidural de çok az hissedeceğinden doğum uzar bebek tehlikeye girer dedi. Yani anlayacağınız baya korkuttu beni. İnternette de hep güzel yorumlar var, ama doktorum yanlısı olmayınca ben de uzaklaştım bu fikirden haliyle, doktora da güvenim azaldı beni sezaryene mi yönlendiriyor acaba diye. Gerçi sorunca sürekli normal yap falan diyor ama bilmiyorum kafam çok karıştı.
37.nci haftaya kadar çalışabilir raporu için de 32 artı 0 da alman lazım dedi. Ben de ona göre cuma sabahına izin ve randevu aldım. Şimdi de cuma kar fırtınası olcakmış, istanbulun bir ucundan diğerine gidicem, inşallah bir sorun olmaz, korkuyorum. Hastalıktan da yeni kalktım.
Bir de sanırım bu 2 hafta 2 kilo aldım, fırçayı yiycem cuma günü yine
Hayırlı geceler arkadaşlar, geçmişi okuduk geldik
Bu gün alışvrerişimizi yaptık çok şükür, eksiklerimiz sadece bebek arabası ve ev tipi ana kucağı kaldı... Birde emzirme atleti kaldı.....
Bebek şekerlerimizide bu gün aldık, çok hoş oldu....
Melike canım sende izine ayrılmışsın, hayırlı olsun, bol bol dinlenirsinBu arada bebek şekerlerin çok şirin
bende çok istiyordum, ama bir yandan da vicdanım çok sızlıyordu, insanlar bebeklerine ekmek parası bulamazken ben bir albüme 500 tl mi verecem diyordum ve vazgeçtim,albüme vereceğim 500 tl'yi Rabbimin bana verdiği emanetin, evladımın şükürü olarak eşi öldüğü için iki çocuğu ile ortada kalmış bir anneye vermeyi tercih ettim ki, dün annemin bana süpriz yaparak doğum fotoğrafçısı ayarladığını öğrendim, nasıl duygulandım bunu duyunca, canım annem yaaaa
iyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler
geçmiş olsun cnm bu kasılma denen şey eğer senin dediğin gibiyse yani bebeğin sert birşekilde bir bölgeye toplanması sonra lop diiye geri açılması gibi bir hisse bendede cok oluyo bu gidişimde söylüyelimde bende gireyim nts ye ben normal diye düşünüyodum ama demenkki kasılmada olabiliyormuş ....sanada cok geçmiş olsun cnm....bol bol dinlen
Azericim sen harekiri yapmışsın kenine tahin pekmez davul gibi yapıyo adamı sabah 1 tatlı kaşığı kadar yiyin en fazla diyorlar haberin olsun.
bende çok severim aslında ama
kızlar gerçekten krampları olanlara muzu bende tavsiye ediyorum osteocare hergün kullanıyordum kramplarım geçmiyordu sonra muza başladım:) ilk günden kesti haberiniz olsun eşim canım akşam bi o bacak bi bu bacak peşinde koştuğu için şimdi hergün kontrol ediyo muzunu yedin mi diye:)
ve ben raporumu bozdurmaya gidiyorum. Ankaralılar dışarda işiniz varsa bugünden halledin yarın hava çok soğuk ve yağışlı olacakmış
Biz bi tane taşıyoruz ne derdimiz bitiyo ne hastalığımız :)) Helal olsun kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?