2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnn herkese nasılsınız bebişler nasıl herkesler iyidir inş. Ben akşam başladım evi toplamaya annemle saat bire geliyordu uyudum tabi uyumak denirse işte sabah da erkenden kalktım pöfff şiömdide iş başıııı
Melike ve Özlem neden yatmıyonuz anacım sabahın köründe kalkmışınız ne güzel evdesiniz yatıp yuvarlanın yaa erken daahaaaa

kızlar şu niveanın atta çantasından aldımda şimdi aklıma geldi o niveanın şampuanı fln göz yakmayan dimi?

sorma kuzummmm bende açımmmmmmmm...herkes gibi karnım tok sırtım pek olsun istiyorummmm:-(

Bende ( evde ara öğünü kaçırıp biraz fazla yesem vicdanım sızlıyo ama açım (

oyy cnmm :)) ne güzel işte demekki bebiş alıyo kiloyu aslında snde bi yandan veriyosun..valla bnde hem bebiş hem bn almaya dvm ediyoruz..yakında bi anakara olcam onu bekliyorum..:))
bende şeker çıkmasa şimdi 25 kilo almış olurdum o denli hızlı gidiyodu.. her işte bi hayır varmış derler ya

Benim Azeriimm çalışırda ben yatar mıyım diye kalkıyorum ben seni topiklerde yalnız bırakamam şu halinle tamam mı

günaydın bacıım ayy yatamıyoz yaa batıyo yatak bize yuvarlanma kısmında sıkıntı yok da yatma işi sıkıntı yapıyo:))ben de sinir oluyorum kendime işe gderken sürünüyodum resmen uykudan ama şimdi zerre kadar yok ayy:)

Güzel anneler günaydın bizde erkenciyiz

güle güle kullansın bebiş cicileri, bebişin şansı fotocuda olucak ,,güzel kareler olsun inşallah

Canım geçmiş olsun bol bol dinlen,, ben bu toplanma mantığını anlayamadım gitti ben de de hiç yok bizim kız bu tembellikle ne zaman gelir allah bilir.Bende istiyorum 36 bitsin hemen gelsin

MELİKE nikah şekerlerini gördüm çok tatlılar üstüne yazdırdığında çok güzel olmuş benada ilham verdin.

kızlar bide kilo konusundada en saf bnim herhalde,, bizim kız biraz narin kıpırdarken sanki bana değmemeye çalışıyor gibi herhafta hareketleri de aynı olmuyo zaten, bende tedirginlik yapıp oynasın diye hiç canım istemediği halde çukulataları götürüyorum biliyorum saçma ama, anne olduk herhalde onun iyi olduğunu hissedeyim diye gözüm bişey görmüyo 12 kilo aldım valla böyle davranmasam çok fit bi hamile olurdum .

Bizimki en son ters duruyordu kuzum o kadar çok balık gibi o taraf bu tarafa kayıyor ki hiç bişi anlmıyorum atyık bi aşağı doğru hiss ediyorum tekmeyi bi yukarı doğru yada kızım içerde hadi eller havaya yapıyor hem yukardan hem aşağıdan
Rica ederimm kuzummmmmmmmm akşam çıkışta bulabilirsem alayım yerli muz çook sıkıntı çünkü sırt ağrıları artık

Ayyy alemsin kuzum mama bez parası deyince gaza geliyor öylemiiii vah benim zavallı kocaya gece uyuyamıyorum sabaha karşı uyukluyorum kendi kendine hazırlayıp yapıyor kahvaltısını kendimi suçlu hiss ettim yarın bi kahvaltı hazırlayım adama yazıkkk

Oyyyy topiğimizin şeker annnesiiiiiii ben de aldım başımı gidiroyum 20 ye doğru en son 77 olmuştum şeker çıkmadı diye şokolata saldırdım bi ara şimdi tahin pekmeze takmış durumdayımm kendime dur demem lazım

Bana da pazar günü öyle oluyor bütün hafta kalkarken pazar günü 12 ye kadar yatcam diyorum sabahın köründe uynaıyorum kuzum

Teşekkür ederim canımmm.. Daha iyileri senin bebişin olsun inşallah

Bende 12 kilodayım şu an :)) üzülme.. bebekler sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah, hemen bi zayıflama topiği açarız

Bende ondan aldım da hiç aklıma gelmedi kıs.. Dur birazdan duş alcam onu kullanıyım sonucu yazarım sana :)))))

tamam cnm..brz gözüne gelcek şekilde şöyle suyu akıt başından gözünün içine içine :)) sonucunu mrkla bekliyorum inşallah hüsran olmaz..bebişlerimizin gözlerini tehlikeye atamayız..sn duş aladur bnm feci uykum geldi öğlene kdr bi uyiim..cvbını gelince okurum..hadi sıhhatler olsun şimdiden

elde değil..onlar yeterki hareket etsin biz o zmn güvende hissediyoruz..yoksa varya uyuşuk olduğu gün o kdr stresli oluyorumki dünyam başıma yıkılıyo sanki..aman yeterki o harketli olsun isterse içimi parçalasın yine ses etmem

Tamammm :)) sana da iyi uykular kuzummm

ay sorma hem de ne gaza gelmek saf benim kocam yaa hemen kabarıyo hindi gibi:)) yaa seninki hazırlayıp yiyo en azından boşver sen zorlama kendini tatlım benimki aç gidiyo bi de aç aç sigara içiyo o yüzden tepesinde bitiyorum her sabah yoksaaa kendi yese içse dert diil yani... bi tek pazarlarla kalmıcaksın işte sen bi izne ayrıl bak o uyku planları nasıl bozuluyo nasıl gıcık oluyosun kendine :)

Azericim sen harekiri yapmışsın kenine tahin pekmez davul gibi yapıyo adamı sabah 1 tatlı kaşığı kadar yiyin en fazla diyorlar haberin olsun.
bende çok severim aslında ama

kızlar gerçekten krampları olanlara muzu bende tavsiye ediyorum osteocare hergün kullanıyordum kramplarım geçmiyordu sonra muza başladım:) ilk günden kesti haberiniz olsun eşim canım akşam bi o bacak bi bu bacak peşinde koştuğu için şimdi hergün kontrol ediyo muzunu yedin mi diye:)

ve ben raporumu bozdurmaya gidiyorum. Ankaralılar dışarda işiniz varsa bugünden halledin yarın hava çok soğuk ve yağışlı olacakmış

Bizimki sabah kahvaltı yapmayınca ayılmıyormuş öyle diyor kuzum hihi asla aç kalmaz kendi kendine bakıyo söyledim zaten benden hiç bişi bekleme diye pantalon göleklerini hala ütülü bulabiliyorsan şükr et dedim kendime zor bakıyorum benn ayy az kaldı çıkayım izne bii ohhh kalkmıycam bu sabah yağmurlu birde nasıl zor geldi kalkıp işe gelmek

Ayyy kuzumm valla mı bi tatlı kaşığı ne demek ben kahvaltınun üstüne cila yapıyorum resmen onla artık yemeyim davul gibi olmak istemiyorum 14 kilo aldımmm ühüüü

Tüp bebek tedavisi olmayan, hamileliği sırasında doktor yüzü görmeyen Sara Gül (24), üçü erkek üçü kız altı bebek sahibi birden oldu. Çocuklardan beşinin iyi durumda olduğu, sadece 700 gram doğan altıncısının ise kuvöze alındığı bildirildi. Ancak altızlar yoksul kadını mutlu etmedi. Altı çocuğu doğurduktan sonra bitkin ve düşünceli görünen Gül, ilk kez hamile kaldığını, bakamayacağı için düşürmek amacıyla duvardan atlamak dahil pekçok yönteme başvurduğunu ancak başarılı olamadığını anlattı. Afganistan basını, “Cesur kadın” olarak selamladığı Gül’e devletin yardımı yapması gerektiğini vurguladı.6 taneee bebek

Biz bi tane taşıyoruz ne derdimiz bitiyo ne hastalığımız :)) Helal olsun kadına

günaydın güzel anneler nasılsınız?

canım belki bu sıralar rahatsızlıgından vs olmuş olabilir ya da şişin vardır. bırkac gun sonra bırdaha tartıl. almıssan dahi saglık olsun takma. bizde alıyoruz kıloları napalım sonra vercez artık. epidural konusunda benım dr.umda dogumu uzatır ama ıstersen yaparız dedi. normal dogum taraftarı ama cok da epidural ıstemıyolar. ama bizde halıyle epiduralle agrılarımız azalsın ıstıyoruz. sanırım onlar ıcın zor oluyor. bakalım canım hayırlısı.

canım ne güzel yapmssın. bebek şekerlerinin fotosunu koy canım fikir olsun.ben daha yaptırmadım son ana kalcak gibi bakalım. bende gecen hafta emzırme atleti aldım.
çok kullanıslı geldi denedım dogum cantama koycam . bebefoxundu. senin aldıgın cicişlerinde hayırlı olsun güle güle kullanın canım.

canım çok gecmiş olsun. umarım problemın cozulmustur bır daha hastanede yatman gerekmez. canım bende de oluyor sertlik 3 gun once gece acıle gıttık nstye bagladılar orda sancı cıkmadı. tam kasılma anında yapılsa cıkardı. acaba nst duzenlı aralıklarla yapıldıgında mı dogru sonuc verıyor. senınkı tam kasılma anında yapıldıgında mı oyle oldu ki.
çok çok gecmiş olsun..

canım bu donemde hepımızde o toplanma hissi oluyor demek. dün işten eve gecınce evi süpüreyım dedım. o zaman cok oldu mesela. yoruldugumda fln oluyor bazen uzun yurudugumde.

muzu benım dr.umda tavsıye etti. arada birkac defa kramp gırdı baldırıma. muzu hergun bir tnae ye sonra konusalım dedi. gerci ben gun asırı yıyordum. sımdı bir bucuk tane fln yıyorum sütümü de bıraz artırdım bir bardak süt bir kase yogurt sabahları peynır yıyodum.simdi hepsini *2 yaptım ama sırt agrılarım da azalma oldu dııyebılırım.

Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir? geçmişi okudum zamanımı aldı...

bizde durumlar biraz zorlaştı...
özellikle uykuya daldığımda oluyor 2 saate bir uyanıyorum kesin idrar çok sık geliyor gece 4-5 kez tuvalete kalkıyorum buda uykusuzluğa sebep oluyor...
uyandığımda tuvalete gitmeye çalışıyorum giidene kadar tutamıyorum koridorda altıma yapıyorum. sonra duş fln iyice zor oldu...
çişimi tutmamam normal mi bilmiyorum baskıdan oluyor sanırım... birde akıntım fazlalaştı iyice. o da çok rahatsız ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…