- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.581
allahtan ben gidicez bakıcam dedim keçe filan alcam dedim kayınvalidem yorulma oralara kadar buluruz buralardan diyor ama illa gidicem kararlıyım çok merak ediyorum çnk
cnm kıyafetleriyle boğuşuyorum 3-4 gündür ordan eksikleri var ayaklı tek alt pijamaları çorapları bide pişik kremi bebek yaği emzik biberon filan alıcam onun dışında kendime gecelik pijama tarzı şeyler alıcam listemi yaptım onlarıda alayım kurtulucam yani ufak detaylar var diyeyim en iyisi
günaydın kızlar ..............güneşli bir bursa sabahından güzel mutlu bir gün diliyorum öncelikle....
biz rutin kalktık kahvaltı yaptık eşimle o işe gitti bende açtım önce geçmişiokudum bir yandanda karal tv müzük kanalını açtım ohhh cok güzelşarkılar çalıyo son ses dinliyoruz....azıcıkdinlenelim yatağımızı toplıycaz kahve içicez ahvaltı masamızı topluycaz inşallah...akşamada misafir var mamalar yapıcam sonra kendimi bende melüke gibi banyoya atıcam....bizde bugün 35.haftamıza girmiş bulunuyoruz....rabbime şükürler olsun ....
aramıza hoşgeldin canım,
ben anlatayım sana neden erken doğum yaptığımı :)
31. Hafta kontrolünde suyun azaldığını fark ettik 10 cm su ölçüldü, yatış verdi doktor evde sadece tuvalet ve yemek yemek için kalktım 5 gün yataktan, 31+5 te su 11,5 olmuştu 32+4 teki kontolde su 2,5 ölçüldü ve hemen hastaneye yatış, 4 saat sonra 7 oldu ve doğuma almaktan vazgeçtiler 2 gün hastanede yattım 3. Gün sabahı su 1,5 oldu bu sefer acil doğuma aldılar yani 33 haftalık doğdu yaramaz kızım... Bugün 6 günlük oldu bebişim, yoğun bakımda ve daha 10 gün en az kalacak galiba...
Bende pijama almak ıstıorum oglumaaa pıjamalı bebege bayılırım:))) kendıme gecelk bakmstm ama sonc husran hıcbısey bulamadm kaynanamgıle dıcm o baksn o ıyı anlr bu ısten:)) ben o lısteyı bı turlu yapamıorum işte ne gorursem almak ıstıorum:) keceyle ne yapcn bende ısterım
Kızlarrr sımdı bı arkadsımla konusuorum kızın 2 oglu var bırını gecen mart dogurdu neyseee yakalamısken sordum dedım sen ıkı dogumunuda norml yaptn epıdurllımı tamamn normlmı dedım dedıkı ılkı normal ıkıncı epıdurl ıkısınıde tatmıs bı ınsanı yakalamın sevncıyleeee anlat dedım dedı ılknde cok zorlandım anam agladı ama ıkıncıde cok rahattım kesınlıkle yaptr dedı cok kararsız kaldım epıdurlı duruma gore ıstıcm sanırım bakalım hayırlısıı yaaaa ne gelcek baısmıza ne yasıcaz bılemıoruzkı:))
Tüp bebek tedavisi olmayan, hamileliği sırasında doktor yüzü görmeyen Sara Gül (24), üçü erkek üçü kız altı bebek sahibi birden oldu. Çocuklardan beşinin iyi durumda olduğu, sadece 700 gram doğan altıncısının ise kuvöze alındığı bildirildi. Ancak altızlar yoksul kadını mutlu etmedi. Altı çocuğu doğurduktan sonra bitkin ve düşünceli görünen Gül, ilk kez hamile kaldığını, bakamayacağı için düşürmek amacıyla duvardan atlamak dahil pekçok yönteme başvurduğunu ancak başarılı olamadığını anlattı. Afganistan basını, Cesur kadın olarak selamladığı Güle devletin yardımı yapması gerektiğini vurguladı.6 taneee bebek
Haftanız kutlu olsun canımmmmmm :103::103::103:
o banyo işi nası gözümde büyüyooo, benim de önce temizlik filan yapmam lazımmm.. bakalım nasıl olcakAllah hepimize güç versin..
,
sagol Ozlem'cim, deniyim canim birazdan, mihlanip kaldim kolltuga kalkabilirsem
dene canım dene aslında nane limon kaynatıp buharını koklarsan da cok ii geliyo nane limonu da içiyosun ohhh bi taşla iki kuş oluyo:)
Aynen yaa yemek yerken ısık yakıorum sabahın korunde ıcım daralıoo ayoll hem ıcım kararsın hem elektrk odeyeyım bu nasıl ıs:)))) Hayatımın hıcbır evresınde boyle gezme yurume meraklısı olmadım demek bu hormonlr admı cok fena ele alıo annem:)))
E yapmayıp napım kafayı yerımmm sonra bebegıme nasıl bakıcam:))) Bana kalsa yagmur yagmasın ısterse sıbrya sogugu olsunn sabahtn aksama kadr gezerım buay elktrk ftrumz cok geldı kar fln yagdı ya cıkamadm:)) Dedım ohaa bu nasıl fatura beee bızım bey dedıkı ee askım harkt olsun dıyeee 3 yıldır yapmadgn utuyu yaptn ne beklıodun:)))) Gercektn oyleee ben sadece duzenlı yıkardım ne gerekıosa ona gore utulerdım ama sımdı oylemııııı yuruyemıorum madem cıkamıorum bende bı solukta utulerı yapayım dıorum:)) Hepsı mınık böcegımı rahat cıkarayım dıye teyzesı:))
ayy sorma yaa bende öyleyim hareket olsun diye ütü çamaşır derken sapıttım elimden gelse evi tümden atcam çamaşır makinesine 90 derecede yıkıcam sonra cıkarıp ohhh ne güzel de hareket ediyomuşum ben diye ütülücem :)) bi fatura geldi bu ay anammmmcanım kocacımm da naapsın bilio benim iice manyaklaştığımı saldı beni çayıra mevlam kayıra "canın sağolsun karıcım harca yap et napiim nasılsa bigün hormonsuz günlerine dönceksin" diyo:)) garibim virüs sanıyo hormonlarımı:))
günaydın kızlar ..............güneşli bir bursa sabahından güzel mutlu bir gün diliyorum öncelikle....
biz rutin kalktık kahvaltı yaptık eşimle o işe gitti bende açtım önce geçmişiokudum bir yandanda karal tv müzük kanalını açtım ohhh cok güzelşarkılar çalıyo son ses dinliyoruz....azıcıkdinlenelim yatağımızı toplıycaz kahve içicez ahvaltı masamızı topluycaz inşallah...akşamada misafir var mamalar yapıcam sonra kendimi bende melüke gibi banyoya atıcam....bizde bugün 35.haftamıza girmiş bulunuyoruz....rabbime şükürler olsun ....
öncelikle haftanız kutlı olsun tatlımm biliomusun hayranım ben sana yaa maşallahh
Haftanız kutlu olsun canımmmmmm :103::103::103:
o banyo işi nası gözümde büyüyooo, benim de önce temizlik filan yapmam lazımmm.. bakalım nasıl olcakAllah hepimize güç versin..
hala umudun varmı melikem senin yaa ben umudu kestim kendimden öle bi süpürdüm evi sonra oturdum nasıl cok iş yapmışım anaaammm iki gündür bi hantallık geldi bana yaa kocamın ahı tuttu hormonlarım kaçtı herhalde:))
pijama sabahlık vb. ihtiyaçlarınızı almadıysanız ay-yıldız da %50 indirim varmış arkadaşlar....
ben 25. haftadan beri erken doğum tehlikesinden yatıyorum o yüzden çok katılamadım ama elimden geldiğince okudum sizleri...bu nedenle pijamalarımı bile eşim aldı...
pijama takımı 47 tl
sabahlık 47tl
gecelik 36 tl ben beğendim ve uygun geldi fiyatı....
allah hepimizin yardımcısı olsun...hala çok zor günler geçiriyorum bebeğim pelvis kemiğine başını yerleştirmiş...bi sancıyla doğacak şekilde dedi doktor..son ayındaymış gibi davranıyor bebeğin dedi...rabbime dua ediyorum 36 ya kadar dursun diye...şekerim olduğu için ciğerleri geç gelişir dedi....
bu sıkıntılı günleri biran önce atlatırız inşallah...
topiğin ilk bebeğinede rabbim biran önce annesine kavuşmayınasip etsin inşallah...maşallah çok tatlı
neyseki ben iş kısmını bu haftalık atlattım şimdi bulaşıklarda makinede kağnı gibi hareket ediyorum ah gençliğim nerelerde kaldın....
neyse bir hayırlısı ile doğuralımda derhal eskifit halime dönücem inşallahaslında banyo yapmayı seviyorum sevmediğim kısmı benim saçlar banyodan sonra böle oluyo onları yatışdırmak için serum sürüyorum yok sprey saç kremi yok dax derken anca iniyolar....
,pijama sabahlık vb. ihtiyaçlarınızı almadıysanız ay-yıldız da %50 indirim varmış arkadaşlar....
ben 25. haftadan beri erken doğum tehlikesinden yatıyorum o yüzden çok katılamadım ama elimden geldiğince okudum sizleri...bu nedenle pijamalarımı bile eşim aldı...
pijama takımı 47 tl
sabahlık 47tl
gecelik 36 tl ben beğendim ve uygun geldi fiyatı....
allah hepimizin yardımcısı olsun...hala çok zor günler geçiriyorum bebeğim pelvis kemiğine başını yerleştirmiş...bi sancıyla doğacak şekilde dedi doktor..son ayındaymış gibi davranıyor bebeğin dedi...rabbime dua ediyorum 36 ya kadar dursun diye...şekerim olduğu için ciğerleri geç gelişir dedi....
bu sıkıntılı günleri biran önce atlatırız inşallah...
topiğin ilk bebeğinede rabbim biran önce annesine kavuşmayınasip etsin inşallah...maşallah çok tatlı
hala umudun varmı melikem senin yaa ben umudu kestim kendimden öle bi süpürdüm evi sonra oturdum nasıl cok iş yapmışım anaaammm iki gündür bi hantallık geldi bana yaa kocamın ahı tuttu hormonlarım kaçtı herhalde:))
cnm kıyafet ihtiyac listesi yap bence diğer türlü sürekli bir eksik çıkıyor ben her ay bir liste yaptım bütçeye göre aldım şimdide son eksiklerini alıcam işte inşallah keçeyle kapı süsü filan yapıcam cnm bazı arkadaşlar yapmıştı resim koydular belki hatırlarsın kendim ellerimle yapmak istiyorum o yüzden alıcam odaya bir kaç süs yapcam onlarla
cnm ben epıdurle istemiyorum pek yanlısı değilim yani çnk çok iyi bir anestesi uzmanına ihtiyacın var onun için bazen dozunu ayarlayamıyorlar uyuşmuyorsun filan sakat iş gibi geliyor bana niyese o yüzden bağıra bağıra doğurayım diyorum nasip olursa
Off sorma kuzum yaa.. dün eşim mutfağa girdi, sen çalışırken mutfağı hiç böle görmemiş naaptın bütün gün dediçünkü bulaşıklar makine yerine tezgahtaydılar çok utandım valla.. gerçekten çalışırken akşam yarım saatte tüm işimi yapıyodum ne pismiş evde olmak böhüü
özlemcınar
cnm cok sağole baksana sende bir sürü iş yapıyomuşsun sanada kocaman bir diyelim ozaman rabbim hepimize güç kuvvet versinde kendimizi iyi hissedelim yeterki....şimdi açtım camları ceyran yaptırıyorum ama sanırım ben çarpılıcam.....burnum akayiiii
özlemcınar
cnm cok sağole baksana sende bir sürü iş yapıyomuşsun sanada kocaman bir diyelim ozaman rabbim hepimize güç kuvvet versinde kendimizi iyi hissedelim yeterki....şimdi açtım camları ceyran yaptırıyorum ama sanırım ben çarpılıcam.....burnum akayiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?