2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem iyide tatil yapıos derken adamlar bizi boşıycaklar hee ne pis kadınmışsın sen diye :))) çalışırken valla daha verimliydik.. yok anamm ben beyimi kaybetmeyi göze alamamm kalk bi iki işin ucundan tutalım bi duş alalım bişi yapalımmm kral tv yi aç yoksa kalkamıorum ben en iyisi sadece müzik dinlemek :)) dur bi gayretle kalkıom neler yapabildiğimi yazarım :))

bu arada özlem mailini bana özelden yaz yaa face de var mısın?

canım centraldaki anestezi uzmanı süper, uzun boylu iri yapılı esmer bir adam eğer anestezi alma gibi bir düüncen var ve doktordan şüphe ediyorsan bundan emin olabilirsin, 1 hafta önce deneyimledim :) sonrası biraz sıkıntılı 3-4 gün baş ağrısından geberiliyor ve ben bir daha doğursam eğer sezeryan ise komple uyumayı, normal olursa çatır çatır doğurmayı tercih ederim o baş ağrısı bir daha çekmem, ameliyat yerim ile ilgili o kadar ağrım olmadı...

merhaba kızlar bende bırgun normal doguma karar verıyorum bır gun sezeryana:)eşimde tutturdu normal yap dıyo kızıyorum dıyorum kolaysa gel sen dogur:):)ilk başlar hep normal dogumdu kararım ama zaman yaklaştıkca sezeryana döndüm:) offff yaaa bu catı muayenesı sezeryan dogurcaklardada oluyomu ya eger olmuyosa sezeryan yapayım:):):)

anaaam dur ben de korktum bak şimdi yok ay ben de kaybedemem caaanım herifimi kaç sene çabaladım göbeğim çatladı onunla evlencem diye adam şimdi demesin hanımın iç yüzünü yeni görüyoz diye tamam ben de açtım kralı ayy bak anlatiim da gül kral tvyi bi açtım musfata ceceli bağırıyo "bekleeeeeee" diye bu bana evrenden bi msj mı acaba:)) neyse almıyorum ben o msjı bekleyemem mustafacım dedim kocamdan olcam yoksa:)) varım canım varım face den geri kalırmıyım yazarım ben sana bulamazsan sen bana gönder hadi gaza geldim ben de yazcam neler yaptığımı...

Meraba kızlar,
Biraz geçmişi okuyayım dedim, maşallah oku oku bitiremedim. Artık sürekli yatıyorum, o yüzden iki haftadır annem bizde kalıyor ben sadece tuvalete kalkıyorum. Annem evde olunca da sürekli nete giremiyorum. Beni merak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar,kendimden kısaca bilgi aktarayım.
Dün doktor ziyaretimizde suyum 7cm çıktı,risk devam ediyor ama nst iyiydi. Tekrar amnişur denilen test yapıldı(su kaçağı var mı diye bakıldı alttan) negatif çıktı.Doktor sürekli yat, bol bol ye, bol bol sıvı tüket dedi.Artık 2-3 günde bir kontrole gideceğim.
Şimdilik hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bende ara ara girmeye çalışacağım.

geçmiş olsun cnm umarım bekler kuzucuğun annesini zor durumda bırakmaz bilgiler içinde sğl

canım benim dualrım seninle Allah yardımcın olsun bebişin zamanında sağlıkla gelsn inşallahh armut ve ananası ihmel etme olurmu cok faydası oluyo suyu artırmada inşallah hersey yolunda gider tatlım

internetten örnekler çıkardım ben onlara göre yapıcam bakalım becere bilirsem allah hepimize bir avazda doğurmak nasip etsin cnm ben pek doğumu kafama takmıyorum onda ne olur belli olmuyor çnk en iyisi mi hiç düşünüp kafayı bulandırmanın alemi yok açıkcası

açıkcası sezeryan olmadığım süre düşünmüyorum cnm benim cnm pek tatlı değildir dayanırım gibi geliyor yaşamadanda kesin konuşmak istemiyorum ama ben normal doğum yanlısıyım

cnm en azından durumunun kötüye gitmemeside çok güzel bişey sen hiç kalma boşver bebiş biraz daha dursun içerde yaa

maşallah anam..millet 1 tane için yırtınıyo senelerce Allah verdimi veriyo işte..yicek lokmasıda varsa ne yapsan nafile bi şekilde geliyolar dünyaya..yazık yavrulara yaa Allah yardım etsin de inşallah kimseye vermesin anası onları

MERABA KIZLAR... Bu akşam kuaföre malum bölge için gidicem ama çok korkuyorum çünkü hamileliğimin başından beri ağda kullanmadım jilet kullandım tabi haliyle çoğaldı, çok canım acırmı yaaa :18: tırsa tırsa gidicem:18:

herkese selam...

melikecim, baktım ama kaç tane alırsam alayım sadece 8 tl lik indirim yapıyo... sen nasıl aldın...

Bizzz geldikk teyzeleri kızıma bir sürü cici aldık bizim mağazada numune ürünler gelmiş 75-95 tl lik elbiseleri 5 tl ye görünce zabtedemedim kendimi bisürüüüü elbise şort fln aldımm

Cok gecmıs olsn canım bol bol dınlen elden ne gelır Insallah saglıkla alırsın bebegnı kucagına vakıtlıce gelır annesını uzmeden:)

cnm sn dr.a gttnmi akıntın için..enfeksiyon fln olmasın..bnde ara sıra kaçırıyorum..çok gelince artık tutulmuyo yani yukarda baskı yapan bişi var sonuçta..

DOgru dıosun basımıza ne geleck ozamn yasayıp gorcez:))

En basındn berı jılet kullanıosn canın yanar ama kendın hayatta yapamazsn o yuzden gıtmek cok mantıklı:)) Sıkcan dısını bıtırcen işini kolay gelsın sımdıden:)))

Bizzz geldikk teyzeleri kızıma bir sürü cici aldık bizim mağazada numune ürünler gelmiş 75-95 tl lik elbiseleri 5 tl ye görünce zabtedemedim kendimi bisürüüüü elbise şort fln aldımm

Hosgeldınz.. Nerden aldın bu cıcelerı nıe bızım magazamz yok bız nıe alamıoruz:)))

Canım ben B&G Storenin merkezine bağlı çalışıyorum iş yerinin içinde de bi outlet mağazası varr normalde çok pahalı olduğu için yanaşmıyorum ama numune ürün olunca hepsii 5 tl koli koli gelmiş numuneler tutamadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…