- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.601
ayy yok ya bizden ev hanımı olmazmış demekki yani ben şahsen yumurta kapıya dayanınca daha verimli iş yapıyomuşum onu anladım işten gel derle topla yemek yap bulaşığı hallet varsa ertesi günün hazırlığını yap hepsini çabucak yapıyodum ama şimdi salla da salla anca oturduğum yerden şunu yapcam bunu yapcam diye plan yapıyorum tabi sonuç fos bu 4 gündür süregelen halim hiç hayra alamet diil anam işe geri mi gitsem ki tatil bitince devam mı etsem ki diyorum:))
cnm ben epıdurle istemiyorum pek yanlısı değilim yani çnk çok iyi bir anestesi uzmanına ihtiyacın var onun için bazen dozunu ayarlayamıyorlar uyuşmuyorsun filan sakat iş gibi geliyor bana niyese o yüzden bağıra bağıra doğurayım diyorum nasip olursa
Özlem iyide tatil yapıos derken adamlar bizi boşıycaklar hee ne pis kadınmışsın sen diye :))) çalışırken valla daha verimliydik.. yok anamm ben beyimi kaybetmeyi göze alamamm kalk bi iki işin ucundan tutalım bi duş alalım bişi yapalımmm kral tv yi aç yoksa kalkamıorum benen iyisi sadece müzik dinlemek :)) dur bi gayretle kalkıom neler yapabildiğimi yazarım :))
bu arada özlem mailini bana özelden yaz yaa face de var mısın?
pijama sabahlık vb. ihtiyaçlarınızı almadıysanız ay-yıldız da %50 indirim varmış arkadaşlar....
ben 25. haftadan beri erken doğum tehlikesinden yatıyorum o yüzden çok katılamadım ama elimden geldiğince okudum sizleri...bu nedenle pijamalarımı bile eşim aldı...
pijama takımı 47 tl
sabahlık 47tl
gecelik 36 tl ben beğendim ve uygun geldi fiyatı....
allah hepimizin yardımcısı olsun...hala çok zor günler geçiriyorum bebeğim pelvis kemiğine başını yerleştirmiş...bi sancıyla doğacak şekilde dedi doktor..son ayındaymış gibi davranıyor bebeğin dedi...rabbime dua ediyorum 36 ya kadar dursun diye...şekerim olduğu için ciğerleri geç gelişir dedi....
bu sıkıntılı günleri biran önce atlatırız inşallah...
topiğin ilk bebeğinede rabbim biran önce annesine kavuşmayınasip etsin inşallah...maşallah çok tatlı
Meraba kızlar,
Biraz geçmişi okuyayım dedim, maşallah oku oku bitiremedim. Artık sürekli yatıyorum, o yüzden iki haftadır annem bizde kalıyor ben sadece tuvalete kalkıyorum. Annem evde olunca da sürekli nete giremiyorum. Beni merak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar,kendimden kısaca bilgi aktarayım.
Dün doktor ziyaretimizde suyum 7cm çıktı,risk devam ediyor ama nst iyiydi. Tekrar amnişur denilen test yapıldı(su kaçağı var mı diye bakıldı alttan) negatif çıktı.Doktor sürekli yat, bol bol ye, bol bol sıvı tüket dedi.Artık 2-3 günde bir kontrole gideceğim.
Şimdilik hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bende ara ara girmeye çalışacağım.
Bende yapmak ıstıorum ama nasıl yapcm kecelerden kapı susu evet koynlrı hatırlıorum cok guzel yapmslr ellerıne saglık becerı guzel sey:))) Eksk lıstesı etmeyı bılmıorum cunku hersey eksık hahaha cocugumn bı kac parca esyasındn baska hıcbıseycıgı yok:))) ne alsk yerıdr yanıı:)) Epıdurele gelnce annecımm kız ıkı kere dogm yapms bırı norml bırı epudrllı yanı dıokı cok zordu ılkı ama ıkncısı cok rahattı benm gorumcemde 3 dogumunu epıdurlle yaptı ve onerıoo bende son zamanlrda dogumu uzatıo vs gıbı yorumlrdn acaba yaptrmasmmı dıye dusundum ama buna ozamn karar vermeye karar verdım bıraz garıp bır soylem oldu sanırım:)))) anstesı uzmanı dedgın artık norml dogum bu sayede okdr cogaldıkı cok profesynlce yapılıo bu ıslemler kı bu yontem 60 yıldrmı ne kullanılıoms bızde yenı patlk verdı yanı soncta sezryan olck olsam spınl anstezıyle olmk ısterım ıllaaa yasıcm o anı:))) neyseee ısteee sancılar dayanılmayack gıbıysee epudrlı ıstıcm gıbıme gelıo ınsallah cocugum annecıgını hıc uzmeden babası gıbı kolay gelır gelır (Kendısı az kalsın tuvalete dusuomusta) :)))))
canım centraldaki anestezi uzmanı süper, uzun boylu iri yapılı esmer bir adam eğer anestezi alma gibi bir düüncen var ve doktordan şüphe ediyorsan bundan emin olabilirsin, 1 hafta önce deneyimledim :) sonrası biraz sıkıntılı 3-4 gün baş ağrısından geberiliyor ve ben bir daha doğursam eğer sezeryan ise komple uyumayı, normal olursa çatır çatır doğurmayı tercih ederim o baş ağrısı bir daha çekmem, ameliyat yerim ile ilgili o kadar ağrım olmadı...
Meraba kızlar,
Biraz geçmişi okuyayım dedim, maşallah oku oku bitiremedim. Artık sürekli yatıyorum, o yüzden iki haftadır annem bizde kalıyor ben sadece tuvalete kalkıyorum. Annem evde olunca da sürekli nete giremiyorum. Beni merak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar,kendimden kısaca bilgi aktarayım.
Dün doktor ziyaretimizde suyum 7cm çıktı,risk devam ediyor ama nst iyiydi. Tekrar amnişur denilen test yapıldı(su kaçağı var mı diye bakıldı alttan) negatif çıktı.Doktor sürekli yat, bol bol ye, bol bol sıvı tüket dedi.Artık 2-3 günde bir kontrole gideceğim.
Şimdilik hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bende ara ara girmeye çalışacağım.
Tüp bebek tedavisi olmayan, hamileliği sırasında doktor yüzü görmeyen Sara Gül (24), üçü erkek üçü kız altı bebek sahibi birden oldu. Çocuklardan beşinin iyi durumda olduğu, sadece 700 gram doğan altıncısının ise kuvöze alındığı bildirildi. Ancak altızlar yoksul kadını mutlu etmedi. Altı çocuğu doğurduktan sonra bitkin ve düşünceli görünen Gül, ilk kez hamile kaldığını, bakamayacağı için düşürmek amacıyla duvardan atlamak dahil pekçok yönteme başvurduğunu ancak başarılı olamadığını anlattı. Afganistan basını, “Cesur kadın” olarak selamladığı Gül’e devletin yardımı yapması gerektiğini vurguladı.6 taneee bebek
Kızlar e-bebekte Mikway ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası var... Anne sütü saklama poşeti 10 lu 3 tane alırsanız 30 adet 16tl oluyor.. bence çok karlı çünkü 25li poşet 20 tl... ben 30 tane 10lu poşet alıyorummm :)
Meraba kızlar,
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir? geçmişi okudum zamanımı aldı...
bizde durumlar biraz zorlaştı...
özellikle uykuya daldığımda oluyor 2 saate bir uyanıyorum kesin idrar çok sık geliyor gece 4-5 kez tuvalete kalkıyorum buda uykusuzluğa sebep oluyor...
uyandığımda tuvalete gitmeye çalışıyorum giidene kadar tutamıyorum koridorda altıma yapıyorum. sonra duş fln iyice zor oldu...
çişimi tutmamam normal mi bilmiyorum baskıdan oluyor sanırım... birde akıntım fazlalaştı iyice. o da çok rahatsız ediyor...
Kızlar Avent Göğüs Kalkanı 2li ÜCRETSİZ KARGO+ FATURALI = 30.90 tl gitti gidiyorda buldum şimdi sipariş verdim.. daha ucuzu yok sanırım bi de kargo dahil bu fiyata.. alacak olanlara duyruluuuur
DOgru dıosun basımıza ne geleck ozamn yasayıp gorcez:))internetten örnekler çıkardım ben onlara göre yapıcam bakalım becere bilirsem allah hepimize bir avazda doğurmak nasip etsin cnm ben pek doğumu kafama takmıyorum onda ne olur belli olmuyor çnk en iyisi mi hiç düşünüp kafayı bulandırmanın alemi yok açıkcası
En basındn berı jılet kullanıosn canın yanar ama kendın hayatta yapamazsn o yuzden gıtmek cok mantıklı:)) Sıkcan dısını bıtırcen işini kolay gelsın sımdıden:)))MERABA KIZLAR... Bu akşam kuaföre malum bölge için gidicem ama çok korkuyorum çünkü hamileliğimin başından beri ağda kullanmadım jilet kullandım tabi haliyle çoğaldı, çok canım acırmı yaaa :18: tırsa tırsa gidicem:18:
Bizzz geldikk teyzeleri kızıma bir sürü cici aldık bizim mağazada numune ürünler gelmiş 75-95 tl lik elbiseleri 5 tl ye görünce zabtedemedim kendimi bisürüüüü elbise şort fln aldımm
DOgru dıosun basımıza ne geleck ozamn yasayıp gorcez:))
En basındn berı jılet kullanıosn canın yanar ama kendın hayatta yapamazsn o yuzden gıtmek cok mantıklı:)) Sıkcan dısını bıtırcen işini kolay gelsın sımdıden:)))
Hosgeldınz.. Nerden aldın bu cıcelerı nıe bızım magazamz yok bız nıe alamıoruz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?