- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.621
Canım ben B&G Storenin merkezine bağlı çalışıyorum iş yerinin içinde de bi outlet mağazası varr normalde çok pahalı olduğu için yanaşmıyorum ama numune ürün olunca hepsii 5 tl koli koli gelmiş numuneler tutamadım kendimi
açıkcası sezeryan olmadığım süre düşünmüyorum cnm benim cnm pek tatlı değildir dayanırım gibi geliyor yaşamadanda kesin konuşmak istemiyorum ama ben normal doğum yanlısıyım
Bizzz geldikk teyzeleri kızıma bir sürü cici aldık bizim mağazada numune ürünler gelmiş 75-95 tl lik elbiseleri 5 tl ye görünce zabtedemedim kendimi bisürüüüü elbise şort fln aldımm
cnm sn dr.a gttnmi akıntın için..enfeksiyon fln olmasın..bnde ara sıra kaçırıyorum..çok gelince artık tutulmuyo yani yukarda baskı yapan bişi var sonuçta..
gaye son durum nedir , online gördüm seni kaçırmadan sorayım dedim...
Yani konunun sizle hiçbir alakası yok tamamen benı bağlar dıosun:))) BG store gelıorz kocmla kendımızı kaybedıoruz ztn:))) bızdemı orda ıse baslasak yanı napsakkı bılemedm:)))
canım güle güle kullansın bebişin...
fiyatı gerçekten uygunmuş. çok iyi oldu senin için...
MERABA KIZLAR... Bu akşam kuaföre malum bölge için gidicem ama çok korkuyorum çünkü hamileliğimin başından beri ağda kullanmadım jilet kullandım tabi haliyle çoğaldı, çok canım acırmı yaaa :18: tırsa tırsa gidicem:18:
Kuzum normal mağazaya gidiyorsan fiyatlar biraz yüksek biliyon Eyüpteyim ben burda outlet mağazası gel birlikte kaybedelim kendimizi hihihi :)))
senin gibi düşünüyordum bende sezeryan aklımdan hiç geçmemişti , evdeki hesap çarşıya uymadı ama, demek istediğim eğer beklenmeyen bir durum olursa anestezi uzmanına güvenebilirsin tecrübeyle sabit :)
Vallaa dedıgn gıbı olcaksa gelırım hıc gozumde buyumez fatıhe gelmsken kapalı carsı da yaprmıyız ayyy ne guzel bı gun:)))))
Kuzum normal mağazaya gidiyorsan fiyatlar biraz yüksek biliyon Eyüpteyim ben burda outlet mağazası gel birlikte kaybedelim kendimizi hihihi :)))
eyüptemisinnnbn gelirim sna o zmn nerde bulabilirm sni? bzm btn kayınvalide trfı orda..herhaftasonu eyüpteyiz maşallah..
Canımm ramideyim iş yerimde o tarafta ayhh herkesi buraya toplayım ama ne yapayım ürünler çok güsel ve 5 tll
Canımm ramideyim iş yerimde o tarafta ayhh herkesi buraya toplayım ama ne yapayım ürünler çok güsel ve 5 tll
Kuzum senin bebe erkekti dimi eğer gerçekten gelebilirsen ayırırım senin için birşeyler gelip seçersin 5 tl olduğu için büyük ihtimal birazdan talan ederler mağazayı :)))
hee tabi haftasonu çalışmıyosun heralde..bnde tek başıma çıkmaya cesaret edemiyorum tansiyonum düşük olduğu için..haftasonu olsa eşimle uğrardık..
oh ne güzelyaaaaa biz uzak memlekettekilerin canını cekdirdiniz bi güzel iç çeke çeke okuom vallaben manisada yaşıorum ve hemen hemen herşeyiini izmirden aldık hatta akşamda izmirde olcaz hello baby die bi avm var tabi orası bildigin kazıkkk
oh ne güzelyaaaaa biz uzak memlekettekilerin canını cekdirdiniz bi güzel iç çeke çeke okuom vallaben manisada yaşıorum ve hemen hemen herşeyiini izmirden aldık hatta akşamda izmirde olcaz hello baby die bi avm var tabi orası bildigin kazıkkk
Yok canımm hafta sonu çalışmıyorumm ama mağaza açık istersen veririm adresini uğraya bilirsen gelip bakarsın
Oyyyy kıyamamm kuzummmavmler her zaman kazık oluyor kuzum yaa
Yok canımm hafta sonu çalışmıyorumm ama mağaza açık istersen veririm adresini uğraya bilirsen gelip bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?