2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yani konunun sizle hiçbir alakası yok tamamen benı bağlar dıosun:))) BG store gelıorz kocmla kendımızı kaybedıoruz ztn:))) bızdemı orda ıse baslasak yanı napsakkı bılemedm:)))

açıkcası sezeryan olmadığım süre düşünmüyorum cnm benim cnm pek tatlı değildir dayanırım gibi geliyor yaşamadanda kesin konuşmak istemiyorum ama ben normal doğum yanlısıyım

senin gibi düşünüyordum bende sezeryan aklımdan hiç geçmemişti , evdeki hesap çarşıya uymadı ama, demek istediğim eğer beklenmeyen bir durum olursa anestezi uzmanına güvenebilirsin tecrübeyle sabit :)

Bizzz geldikk teyzeleri kızıma bir sürü cici aldık bizim mağazada numune ürünler gelmiş 75-95 tl lik elbiseleri 5 tl ye görünce zabtedemedim kendimi bisürüüüü elbise şort fln aldımm

canım güle güle kullansın bebişin...
fiyatı gerçekten uygunmuş. çok iyi oldu senin için...

cnm sn dr.a gttnmi akıntın için..enfeksiyon fln olmasın..bnde ara sıra kaçırıyorum..çok gelince artık tutulmuyo yani yukarda baskı yapan bişi var sonuçta..

canım enfeksiyon var. fitil veriyor ama geçirmedi... Allahın izniyle bir sorun çıkarmasa iyi şu enfeksiyon...

gaye son durum nedir , online gördüm seni kaçırmadan sorayım dedim...

canım müsaitsen sana bir soru soracağım. benim göğüs bedenim normalde 80. emzirme sütyeni aldım 85. ama atleti çok dar likralı gibi bir kumaşı var. atlette kaç beden almamı tavsiye edersin?

Yani konunun sizle hiçbir alakası yok tamamen benı bağlar dıosun:))) BG store gelıorz kocmla kendımızı kaybedıoruz ztn:))) bızdemı orda ıse baslasak yanı napsakkı bılemedm:)))

Kuzum normal mağazaya gidiyorsan fiyatlar biraz yüksek biliyon Eyüpteyim ben burda outlet mağazası gel birlikte kaybedelim kendimizi hihihi :)))

brz acıyabilir cnm..bnde yıllarca ağda yapmama rağmen artık kndm yapamadığım içn kuaföre gittim..son gttiğimde cnm yandı hassaslaşmış iyice heralde..ama olsn tertemiz oluyo..jilet vurmayı göze alamadm valla yıllarca azaltmak içn uğraşmışken bidaha aynı zahmeti çekemezdm..10 dk sürüyo ztn..sıkarsın dişini :))

Kuzum normal mağazaya gidiyorsan fiyatlar biraz yüksek biliyon Eyüpteyim ben burda outlet mağazası gel birlikte kaybedelim kendimizi hihihi :)))

Vallaa dedıgn gıbı olcaksa gelırım hıc gozumde buyumez fatıhe gelmsken kapalı carsı da yaprmıyız ayyy ne guzel bı gun:)))))

cnm sğl verdiğin bilgi için senin benden önce doğurcağını hep tahmin ederdim ama tabi keşke biraz daha dursaydı karnında kuzucuğun neyse nasip sayende hastane ile ilgili hiçbir soru işareti kalmadı kafamda bir çok soru işareti gitti teşekkür ederim.

Vallaa dedıgn gıbı olcaksa gelırım hıc gozumde buyumez fatıhe gelmsken kapalı carsı da yaprmıyız ayyy ne guzel bı gun:)))))

Kuzum senin bebe erkekti dimi eğer gerçekten gelebilirsen ayırırım senin için birşeyler gelip seçersin 5 tl olduğu için büyük ihtimal birazdan talan ederler mağazayı :)))

eyüptemisinnn bn gelirim sna o zmn nerde bulabilirm sni? bzm btn kayınvalide trfı orda..herhaftasonu eyüpteyiz maşallah..

Canımm ramideyim iş yerimde o tarafta ayhh herkesi buraya toplayım ama ne yapayım ürünler çok güsel ve 5 tll

hee tabi haftasonu çalışmıyosun heralde..bnde tek başıma çıkmaya cesaret edemiyorum tansiyonum düşük olduğu için..haftasonu olsa eşimle uğrardık..

Canımm ramideyim iş yerimde o tarafta ayhh herkesi buraya toplayım ama ne yapayım ürünler çok güsel ve 5 tll

oh ne güzelyaaaaa biz uzak memlekettekilerin canını cekdirdiniz bi güzel iç çeke çeke okuom valla ben manisada yaşıorum ve hemen hemen herşeyiini izmirden aldık hatta akşamda izmirde olcaz hello baby die bi avm var tabi orası bildigin kazıkkk

Kuzum senin bebe erkekti dimi eğer gerçekten gelebilirsen ayırırım senin için birşeyler gelip seçersin 5 tl olduğu için büyük ihtimal birazdan talan ederler mağazayı :)))

Ne dıosun annemm tabıkı gelırım hemde seke sekeee gelırım:))) ayır benm mınk ogluma ayır herseyı teyzesı ben gelıp alırım hepsını:))) sen bana kordınatları bıldır gerısını bana bırak:)))

hee tabi haftasonu çalışmıyosun heralde..bnde tek başıma çıkmaya cesaret edemiyorum tansiyonum düşük olduğu için..haftasonu olsa eşimle uğrardık..

Yok canımm hafta sonu çalışmıyorumm ama mağaza açık istersen veririm adresini uğraya bilirsen gelip bakarsın

Oyyyy kıyamamm kuzummm avmler her zaman kazık oluyor kuzum yaa

evt cnm doğru söylüyosun istanbul dışındaki şehirlerde bebek ürünleri çok pahalıymş..burdada şöyle bi seçenek var oldukça kazık mağazalarda var ama çok uygun fiyatlı yerlerde bulmak mümkün hatta koca bi han var bebek malzemeleri üzerine.. o açıdan iyi yani..istanbulda her keseye uygun seçenek var..ne kdr bazen burda yaşamaya sayıp sövsemde bazende diyorum başka şehirde olsam bu kdr seçenek ayağımın altında olmıcak..

Yok canımm hafta sonu çalışmıyorumm ama mağaza açık istersen veririm adresini uğraya bilirsen gelip bakarsın

Oyyyy kıyamamm kuzummm avmler her zaman kazık oluyor kuzum yaa

evet öle ama manisada pek alternatif yok böyle çamaşır satan mağazalarda basit basit malları pahalıya satıolar, izmirde uygun yerler vardırda hem biz bilmioruz hemde soguk malum dolanmıyalım diye avm tercih edioruz:/ inş fazla kazık yemeyiz, senin bebişine aldıklarında hayırlı olsun cnm meleğine güle güle giydirmek nasip olur inş:) hayır yani kıskandık ama gözümüz yok işte hehheheeDD

yaaaa bende istiorum b&g nin ürünleriniiiiii hemde 5 tl yee neler var peki azıcık anlatsanızzz alışveriş demeyin banaaaa

ok cnm sn bna özelden adresi yazabilirsn sevinirm..şöyle açıklayıcı notda düşersen sevinirm şuranın yanı şuraya yakn hani kolay bulmak açısındn bn bilmiyorumda eşim eyüplü olduğu içn o anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…