2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğru diosun cnm istanbul ne kadar isyan edilsede bence en mükemmel şehirler arasında, izmirde güzelde tabi istanbulla mukayese edilmez bile:) keşke burdada hanlar manlar olsaydı bebişime herbişeyin en güzel ve en uygununu alsadım olsun bunada şükür:)

kıyamamm kuzun sağlıklı olsun kucağında olsunda 1 donlada büyür be boşver takma..valla bnmde o kdr içimde kalıyoki bazı şeyler bizde yenie vli ve kiracı olrk ay sonunu zor geitriyorz..bu ay mesela para erkenden tükendiği içn bişi alamadm kuzuma ama hep görüyorm harika şeyler bakıp geçiyorm hep içimde kalıyo..bu ay bişe alamadığım için sanırım bunalıma girdim :)) amaan Allah sağlık versin gerisi boş..halimize şükürler olsun..

kıyamamm kuzun sağlıklı olsun kucağında olsunda 1 donlada büyür be boşver takma..valla bnmde o kdr içimde kalıyoki bazı şeyler bizde yenie vli ve kiracı olrk ay sonunu zor geitriyorz..bu ay mesela para erkenden tükendiği içn bişi alamadm kuzuma ama hep görüyorm harika şeyler bakıp geçiyorm hep içimde kalıyo..bu ay bişe alamadığım için sanırım bunalıma girdim :)) amaan Allah sağlık versin gerisi boş..halimize şükürler olsun..

bernysita cnm ismini bilmedigim için böle hitap ettim, aramızda 3 gün var sanırım, doktor sana tahmini dogum tarihini hangi tarih dedi acaba?

yaaaa bende istiorum b&g nin ürünleriniiiiii hemde 5 tl yee neler var peki azıcık anlatsanızzz alışveriş demeyin banaaaa
Canım güzel şort takımları elbise mont karışık yani koliye koymuş göndermişler numune ya çoğundan tek ürün zaten ne bulursan sana uygun kapıyorsun hihihi :):)

Gönderdim kuzummm inş. hatfa sonuna kadar kalır güzel şeyler

bernysita cnm ismini bilmedigim için böle hitap ettim, aramızda 3 gün var sanırım, doktor sana tahmini dogum tarihini hangi tarih dedi acaba?

adım berna cnm.. valla bna 26 mart dedi ama son gttimde 31 martda yazmış karta..sanırım 38 haftalık olursa 26, 40.haftada gelirse 31 mart oluyo.. ama bn 26 martta bekliyorum babamın doğum günü hediye vercem ona kurdeleyle bağlayıp :))

dogru diosun bizim analarımız bizi iki üç parça kıyafetle büyüttüler el emeği ne örerlerse onlar vardı en lüx, şimdiki bebeler şanslı bi giydini bida giymiolar:) rabbim maddi manevi yardımcımız olsun cümlemizin cnm benm rızklarını elbet verior rabbim sonsuz şükür

anammm süper yaaa aynı annemin beni babama 1 ocakda hediye etmesi gibi banada ben sezaryen düşündüğüm için 25 mart olur dedi, eger normal olsaydı 3 nisan olcakdı ama ben ı ıh sezaryen istiorum hatta mart annelerinemi yoksa nisan annelerinemi yazılim die cok düşündüm sonunda kendimi burda buldum sabırsız anneyim bernacım bende Nur bu arada memnun oldum:)

canım bebişin cicilerini güle güle kullansın . çok şanslıymışsın Allah gönlüne göre vermiş :)
amiiin canım, çok tşk ederim

çok hoş düşünmüşsün valla Allah razı olsun..Allahda gönlündekini vermiş zatn..
insanın ister istemez hevesleri oluyor, çok şükür ki Rabbimde dediğin gibi gönlüme göre verdi

tşk ederim canım,

yaa ben meğer içtiğim elevit sayesinde kilo alıyor muşumdu... üç haftadır 57.5 kiloyum, son bir haftadırda ankarada ailemin yanındayım, her zamankinden çok yiyorum ama bana mısın demiyor

Ya benim eşimde öyle kalkıp kahvaltı yapmaktansa uyumayı tercih ediyor maalesef, bende ya poğaça, yada börek yapıyorum, sabahları işe götürüp yiyor

Güzel anneler günaydın bizde erkenciyiz

güle güle kullansın bebiş cicileri, bebişin şansı fotocuda olucak ,,güzel kareler olsun inşallah .
amiiiiin amiiiiiin inşaAllah, çok tşk ederim

Tşk ederim canım, inşaAllah aldıklarımızı ve bebek şekerlerimi paylaşmak istiyorum, ama fotoğraf makinam kardeşimde, Kardeşim iş için Trabzona gitmişti, o götürdü yanında, bugün akşama gelecek inşaAllah, bende en yakın zamanda foto çekip burada paylaşırım inşaAllah

bnde memnun oldum Nurcum..ya ne güzel snn tarihin belli..şafak sayabilirsin artık :)) bnde korkuyorum çok beklicek diye..herkes erkekler geç gelir fln diyo bide etraftan işte saçma sapan şeyler duyuyosun ister istemez beyninde yer ediyo yok sancısı gelmemş yok 40 a kdr beklemiş bilmem ne diye..inşallah 38 de doğururum kolay bi şekilde..bide bnmki hiç aceleciye benzemiyo valla..maşallah rahat takılıyo içerde..annesi yisin onu

rabbim gönlüne göre etsin cnm bnm:) ayrıca normal dogum tercih ettigin içinde tebrik ederim, hiç sağa sola aldırmasak süper olur sonucda cümle alem ne yaşarsa yaşasın herkes kendi yaşayacağını yaşıycak ama işte insan etkilenmeden edemeio:/ rabbim güzel yazılar yazsın alnımıza her daim, güle güle sevinerek anlatalım dogumlarımızı inşallahh

size birşey soracağım 2 gündür fark ettimde benim göbek deliğim karardı. çürümüş gibi. zaten yara gibiydi. göbeğimin deliği o yuvarlak çürümüş gibi...
nette araştırdım ama böyle birşey göremedim. size oldumu?

canim ben de soyleyebilirim. ben de iki dogum yaptim. birincisi epiduralli, ikincisi epuduralsiz.
birincisinde cok rahattim sadece ikin dediler, ve 2dak icinde dogdu kizim. bir de kesi yaptilar ve dikis attilar. hic bisey anlamadim :))
ikincisinde bu sefer yapabilirim dedim. bu da kolay bi dogumdu 3/ 4 saat icinde hersey bitti tabi ama butun sanciyi da cektim.
gerci gozunuzu korkutmayayim, dayanilmayacak bir aci degil. bir de ikincisinde kesi yapilmadi bana.
herkese kolay dogumlar olur insallah...

HTML:

Kuzum aynısı bende akşam fark ettim kararmış neden kii acabaa:44:

bende böyle bi durum yok cnm ve hiç de duymadım böle bişey inş bilgi vercek birileri cıkar bende merak ettim şimdi ama kötü bişey deildir inş cnm içini ferah tut

merhaba konunuzu dağıtmak istemiyorum ama bi merakımı gidermem gerek :) doğum yaptıktan sonra anne ve bebek hastanede duş alabiliyormu bilen yada deneyimi olan varmı? Bir de yeni doğana atlet külot gerekiyormu.İhtiyaç listelerinde görüyorum ama işime yaramayacaksa da almak istemiyorum açıkçası.Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…