- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.661
Bizzz geldikk teyzeleri kızıma bir sürü cici aldık bizim mağazada numune ürünler gelmiş 75-95 tl lik elbiseleri 5 tl ye görünce zabtedemedim kendimi bisürüüüü elbise şort fln aldımm
merhaba konunuzu dağıtmak istemiyorum ama bi merakımı gidermem gerek :) doğum yaptıktan sonra anne ve bebek hastanede duş alabiliyormu bilen yada deneyimi olan varmı? Bir de yeni doğana atlet külot gerekiyormu.İhtiyaç listelerinde görüyorum ama işime yaramayacaksa da almak istemiyorum açıkçası.Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
HTML:
Kuzum aynısı bende akşam fark ettim kararmış neden kii acabaa:44:
size birşey soracağım 2 gündür fark ettimde benim göbek deliğim karardı. çürümüş gibi. zaten yara gibiydi. göbeğimin deliği o yuvarlak çürümüş gibi...
nette araştırdım ama böyle birşey göremedim. size oldumu?
canim ben de soyleyebilirim. ben de iki dogum yaptim. birincisi epiduralli, ikincisi epuduralsiz.
birincisinde cok rahattim sadece ikin dediler, ve 2dak icinde dogdu kizim. bir de kesi yaptilar ve dikis attilar. hic bisey anlamadim :))
ikincisinde bu sefer yapabilirim dedim. bu da kolay bi dogumdu 3/ 4 saat icinde hersey bitti tabi ama butun sanciyi da cektim.
gerci gozunuzu korkutmayayim, dayanilmayacak bir aci degil. bir de ikincisinde kesi yapilmadi bana.
herkese kolay dogumlar olur insallah...
merhaba konunuzu dağıtmak istemiyorum ama bi merakımı gidermem gerek :) doğum yaptıktan sonra anne ve bebek hastanede duş alabiliyormu bilen yada deneyimi olan varmı? Bir de yeni doğana atlet külot gerekiyormu.İhtiyaç listelerinde görüyorum ama işime yaramayacaksa da almak istemiyorum açıkçası.Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım ne çabukilerliyo ya :)))
1-herkes elevit içiyormu benim bitti de alıpalmama konusunda kararızım kilo mu aldırıyo bize acaba
2-çoooooooook şişim benim gibi olan varmı tavsiyeleriniz hiçbir şekilde geçmiyo
1-herkes elevit içiyormu benim bitti de alıpalmama konusunda kararızım kilo mu aldırıyo bize acaba
cnm bizde bebek hastaneden çıktıktıktan bir gün sonra 40 gün boyunca yıkanır su bebeğin gelişimini sağlıyor yaa o yüzden doktorlarda tavsiye ediyor yıkanmasını anne için net bir bilgim yok ama öğrenirsem paylaşırım burdan
Benim merak ettiğim aslında hastanede kan ter içinde kaldığımız için banyoyla ödüllendirilecekmiyiz, bebişimde aynı şekildeikimizde efor sarfedicez bi duş hakkımız var mı?
Ben elevitin kilo aldırdığını düşünüyorum, Tosyada ki doktorum elevit yazmıştı... üç hafta önce bitti, ankaradaki doktoruma söyledim, o yazmadı, ilaca karşı olan bir doktor, tek yazdığı şimdiye kadar kan hapı....ve ben üç haftadır aynı şekilde yememe rağme kilo alamıyorum, bunuda üç haftadır elevit içmememe bağlıyorum...selam kızlar geçmişi çok okuyamadım ne çabukilerliyo ya :)))
Benim merak ettiğim aslında hastanede kan ter içinde kaldığımız için banyoyla ödüllendirilecekmiyiz, bebişimde aynı şekildeikimizde efor sarfedicez bi duş hakkımız var mı?
Alın bendende okdar yaaa bıldgn karardı:))) umarım dogurunca gecer pıs gıbı duruo halbukı hıc oyle bısey yok ben ve oglm cok temızızdır teyzelerıııı
Yanıı ne dıosun canım yapalımmı yapmayalımı:))) Yaaa bende dıorumkıı cok dayanamazsmmm yaptırırım yok dayanabılrsm yaparım buna ozamn karar verıcem ama genel olrk sanırım herkesler onerıo bunu acıyı hafıflettıgı bı gercek sanırım:))
HTML:
Kuzum aynısı bende akşam fark ettim kararmış neden kii acabaa:44:
yani ilk dogumlar ikinciye gore biraz daha uzun surer, bence buyuk bi rahatlik epidural.
anestezi uzmani da iyiyse alaninda, o sancilari cekmeden gule oynaya doguruveriyosun :))
cnm bizde bebek hastaneden çıktıktıktan bir gün sonra 40 gün boyunca yıkanır su bebeğin gelişimini sağlıyor yaa o yüzden doktorlarda tavsiye ediyor yıkanmasını anne için net bir bilgim yok ama öğrenirsem paylaşırım burdan
Sıze mutfktan baglanıorum:)) Kızkardeslerım uyuolar mısler gıbı cunku ıkısıde sabaha kdr oturdulr sımdı onlra krep yapcm bı turlude kapayamdm pc dedım barı hep bırlıkte mutfaga gıdelm kızlrı ordn takıp edeyım:))) Senın dedıklerınıde anladım canımmm Napalım oyle ederız acıbadmde dusunuorum anestezı drlrı hakknda epeyce bılgm var:))) ALLAH ın ıznıyle sorun olmaz dıye umuyorum dogumu uzatmayayım dıye yaptrmım dıyodum ama bukdr yoruma daha fazla dırenemıcm:))) Hayırlısı olsun dayanamıck gıbı olrsam yaptrmayı dusunuorum bu o zaman bellı olacak:)) ıste gecen kocama dedım askım epudrl dogumu uzatıomus eger dayanabılrsem yaptrmayabılrm dedım bana soyle dedı yanı yaptrcan:)))))
canım ben de senin dediğin gibi biliyorum bizde de hep öle yapılıyo 1 gün sonra bebek yıkanıyo ve anne için de bildiklerimi aktariim normal doğumda da sezeryanda da sütün gelebilmesi ve annenin gevşeyebilmesi için ebeler de doktorlar da ılık duş öneriyo hiç bir zararı yok yani...
canım ben eleviti sadece ilk 3 ay içtim sonra değiştirdi doktor ilk zamanlar gerçekten kilo aldırmıştı bana bırakınca o kadar hızlı alımım durdu ama tabii doktorun kulanmanı tavsiye ediyosa devam et derim bünyeye göre de farkediyo herkeste aynı sonucu verecek diye bişi yok tatlım şişliğin ondan olmayabilir arkadaşların da dediği gibi tuzu kes bol su iç bol bol hareket et umarım işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?