- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.681
evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşırı yıkadım serdim bulaşığı makineye attım banyo yaptım yağlandım saçımı kuruttum ve burdayımmmmmmmm öp benianaaam dur ben de korktum bak şimdi yok ay ben de kaybedemem caaanım herifimi kaç sene çabaladım göbeğim çatladı onunla evlencem diye adam şimdi demesin hanımın iç yüzünü yeni görüyoz diye tamam ben de açtım kralı ayy bak anlatiim da gül kral tvyi bi açtım musfata ceceli bağırıyo "bekleeeeeee" diye bu bana evrenden bi msj mı acaba:)) neyse almıyorum ben o msjı bekleyemem mustafacım dedim kocamdan olcam yoksa:)) varım canım varım face den geri kalırmıyım yazarım ben sana bulamazsan sen bana gönder hadi gaza geldim ben de yazcam neler yaptığımı...
Canım gitti gidiyorda 50 tanesi 26 liraya buldum :)) sen beni takip etmeye devam et indirimler bendeherkese selam...
melikecim, baktım ama kaç tane alırsam alayım sadece 8 tl lik indirim yapıyo... sen nasıl aldın...
gitti gidiyorda varmış harbidenbn dışardaki mağazalarda 27 tl ye fln görüyorum ama :44:
Benim merak ettiğim aslında hastanede kan ter içinde kaldığımız için banyoyla ödüllendirilecekmiyiz, bebişimde aynı şekildeikimizde efor sarfedicez bi duş hakkımız var mı?
evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşırı yıkadım serdim bulaşığı makineye attım banyo yaptım yağlandım saçımı kuruttum ve burdayımmmmmmmm öp beni
Ben tahmin ediodum çok tatlı olduğunu ama ne yalan söleyim bu kadarını beklemiodum Özlemmmm bayıldım ya ben sanaaa.. resimlerine bakıyım da kızım sana benzesin
Canım gitti gidiyorda 50 tanesi 26 liraya buldum :)) sen beni takip etmeye devam et indirimler bende
gitti gidiyorda varmış harbiden
Özle hastaneye o kadar para vercem bi de duş almıcam mı?? ben hamam takımımı götürcemm beyimi anamı kaynanamı herkesi yıkarım.. hastaneye verdiğim parayla hiltonun kral dairesinde kalırım ayol :)))))
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım ne çabukilerliyo ya :)))
1-herkes elevit içiyormu benim bitti de alıpalmama konusunda kararızım kilo mu aldırıyo bize acaba
2-çoooooooook şişim benim gibi olan varmı tavsiyeleriniz hiçbir şekilde geçmiyo
verdiğin cesaretten dolayı teşekkür etseydin kocana benimkide dün dalga geçmeye başladı benle aşkım sen iyice şişiyorsun dedi bana eşek herif bakıyor ben bozuluyorum hemen ama aşkım senin şişmanlığın kadar normal bir durum yok diyor güya gönlümü alıyor
Ohh güle güle kullansın kuzun Azericim
Keşke biz de st'da olaydık vallahi soluğu hemen yanında almıştım
Özle hastaneye o kadar para vercem bi de duş almıcam mı?? ben hamam takımımı götürcemm beyimi anamı kaynanamı herkesi yıkarım.. hastaneye verdiğim parayla hiltonun kral dairesinde kalırım ayol :)))))
Aaa evet bak ben saçı makyajı unutmuştumm :) bi de duş bonesi koyalım çantayasüpersin canım. bende yaparım vala.
saçımı bozmadan yıkarım kendimi...
devlette olmak istemiyorum çünki odada yanınıza kimseyi almıyorlarmış diye duydum.Annemde bu yüzden çok sıkıntı çekmiş.Hala anlatırken kötü oluyo annecim.Aynı şeyleri yaşayıp lohusalık depresyonuma katkı yapmak istemiyorum e para vermişken de dediğin gibi otel konforunda olsun dimi
evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşırı yıkadım serdim bulaşığı makineye attım banyo yaptım yağlandım saçımı kuruttum ve burdayımmmmmmmm öp beni
Ben tahmin ediodum çok tatlı olduğunu ama ne yalan söleyim bu kadarını beklemiodum Özlemmmm bayıldım ya ben sanaaa.. resimlerine bakıyım da kızım sana benzesin
Canım gitti gidiyorda 50 tanesi 26 liraya buldum :)) sen beni takip etmeye devam et indirimler bende
gitti gidiyorda varmış harbiden
iyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler
geçmiş olsun cnm bu kasılma denen şey eğer senin dediğin gibiyse yani bebeğin sert birşekilde bir bölgeye toplanması sonra lop diiye geri açılması gibi bir hisse bendede cok oluyo bu gidişimde söylüyelimde bende gireyim nts ye ben normal diye düşünüyodum ama demenkki kasılmada olabiliyormuş ....sanada cok geçmiş olsun cnm....bol bol dinlen
merhaba konunuzu dağıtmak istemiyorum ama bi merakımı gidermem gerek :) doğum yaptıktan sonra anne ve bebek hastanede duş alabiliyormu bilen yada deneyimi olan varmı? Bir de yeni doğana atlet külot gerekiyormu.İhtiyaç listelerinde görüyorum ama işime yaramayacaksa da almak istemiyorum açıkçası.Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
canım cok geçmiş olsun desene topiğimizin bi tez canlı bebişini de sen bekliyosun hayırlısıyla sağlıkla doğsun annesinin kucağına gelsin inşallahh bu arada bebeğin kız mı erkek mi tatlım?
Oyy valla sorma yarın bütün gün yatcam ben sakın bi iş çıkmasın :)))hihiihii kuzum alemsin yaabu arada tebrik ediyorum seni baya bi iş yapmışın bıcı bıcı bile yapmışınn ohh miss
bu arada gecen ay 1650 di kızımın kilosu bu ay (5 hafta sonra ) 2700 olmuş çok değilmi ya dr normal dedi ama aklıma takıldı.sağ böbreğinde büyüme varmış ama çok değilmiş korkulacak bişey yok dedi...
melikecim bebek şekerlerin çok güzel olmuş cnm 30 tl kargo dahil fiyatımı cnm
,
,
aaa cnm cok geçmiş olsun evet uzun süredir girmiyodn demek erken doğum riski var cnm rabbim ne yazdıysa o olucak ama bu ara kimi duysam erken doğum yapıyo havadanmıdır sudanmıdır nedir zaten artık hepimiz hazır bekliyoruz hakkımzda hayırlısı olsn...
normal ve sezeryanda sana kalmış dilersen hemen banyo yapabilirsin, yalnız bebeğin göbeği düşene kadar banyo yaptırılmazmış hastanede öyle söylediler...
valla bende anlamadım neden böyle oluyor...yinede rabbime şükürler olsun bu haftalara geldik...
güzel allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...bebeklerimiz bizi hiç üzmesin inşallah...
:)))))
Gamzeeeem hani sen tickerı değiştircektin nooldu? :) yap da artık Berra'mız kaç haftalık kaç aylık oldu takip edelim (gerçi benimle aynı gün doğduğu için benim takip etmemegerek yok) :)))))
ya canım benim o senin tatlılığınm valla şimdi kabul ettim yeni gördüm ve daha profildeki resmini görünce hayran kaldım azcık daha baktım diğer fotolara ya sen ne kadar tatlı bi eş ne kadar tatlı bi annesin öyle her halini başka yakışırmışsın kendine bayıldım sana bayıldımmmmmmm valla ben de içimden geçirdim melike teyzesine bakiim bol bol da kızımın böle ceylan gibi kaşı gözü olsun diye kalp kalbe karşıymış ya...bu arada seni kocamaaaaannn öpüyorumaferin sana kız ellerine sağlık ben de evi süpürdüm viledayla bi sildim tabi sadece açıkta kalan yerleri sonraa banyoyu cifle pırıl pırıl yaptım onu yapmışken kendimi de parlatiim dedim yıkandım paklandım baktım saçlar kafasına göre hareket etçek bi güzel düzleştirdim makyajımı da yaptım sonra geçtim mutfağa kocişime yemek yaptım dünkü ayıbımı unutturmam lazım :)) anca geldim işte
ya canım benim o senin tatlılığınm valla şimdi kabul ettim yeni gördüm ve daha profildeki resmini görünce hayran kaldım azcık daha baktım diğer fotolara ya sen ne kadar tatlı bi eş ne kadar tatlı bi annesin öyle her halini başka yakışırmışsın kendine bayıldım sana bayıldımmmmmmm valla ben de içimden geçirdim melike teyzesine bakiim bol bol da kızımın böle ceylan gibi kaşı gözü olsun diye kalp kalbe karşıymış ya...bu arada seni kocamaaaaannn öpüyorumaferin sana kız ellerine sağlık ben de evi süpürdüm viledayla bi sildim tabi sadece açıkta kalan yerleri sonraa banyoyu cifle pırıl pırıl yaptım onu yapmışken kendimi de parlatiim dedim yıkandım paklandım baktım saçlar kafasına göre hareket etçek bi güzel düzleştirdim makyajımı da yaptım sonra geçtim mutfağa kocişime yemek yaptım dünkü ayıbımı unutturmam lazım :)) anca geldim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?