2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşırı yıkadım serdim bulaşığı makineye attım banyo yaptım yağlandım saçımı kuruttum ve burdayımmmmmmmm öp beni
Ben tahmin ediodum çok tatlı olduğunu ama ne yalan söleyim bu kadarını beklemiodum Özlemmmm bayıldım ya ben sanaaa.. resimlerine bakıyım da kızım sana benzesin

herkese selam...
melikecim, baktım ama kaç tane alırsam alayım sadece 8 tl lik indirim yapıyo... sen nasıl aldın...
Canım gitti gidiyorda 50 tanesi 26 liraya buldum :)) sen beni takip etmeye devam et indirimler bende
bn dışardaki mağazalarda 27 tl ye fln görüyorum ama :44:
gitti gidiyorda varmış harbiden
Benim merak ettiğim aslında hastanede kan ter içinde kaldığımız için banyoyla ödüllendirilecekmiyiz, bebişimde aynı şekilde ikimizde efor sarfedicez bi duş hakkımız var mı?

Özle hastaneye o kadar para vercem bi de duş almıcam mı?? ben hamam takımımı götürcemm beyimi anamı kaynanamı herkesi yıkarım.. hastaneye verdiğim parayla hiltonun kral dairesinde kalırım ayol :)))))

hiç gülüceğim yoktu yaa verdiğimiz paranın hakkını sonuna kadar alalım cnm bencede

canım ben decavit kullanıyorum. elevitle aynı özelliğe sahip.
doktor haftada 2 kez iç dedi. öyle yapıyorum. ama kan ilacımı hergün içiyorum...

Kendısı aslında hep destekcım benı normal doguma ıten ınsan askım sen yaparsın ben kontrol ettım emınm sen yaparsın fln dıodu:)) Daaaaa demkkı epıdurllı yapabılırmısım ona gore kı boyle bısey dedı:)))) bana oyle deseee ben camdan asa atarım kendımı yada dogurunca cocugumu onun geldıgı saatlerde hep uyuturum hıc sevdırtmem hahahaha

Özle hastaneye o kadar para vercem bi de duş almıcam mı?? ben hamam takımımı götürcemm beyimi anamı kaynanamı herkesi yıkarım.. hastaneye verdiğim parayla hiltonun kral dairesinde kalırım ayol :)))))

süpersin canım. bende yaparım vala.
saçımı bozmadan yıkarım kendimi...

Özle hastaneye o kadar para vercem bi de duş almıcam mı?? ben hamam takımımı götürcemm beyimi anamı kaynanamı herkesi yıkarım.. hastaneye verdiğim parayla hiltonun kral dairesinde kalırım ayol :)))))[/QUOTE]

devlette olmak istemiyorum çünki odada yanınıza kimseyi almıyorlarmış diye duydum.Annemde bu yüzden çok sıkıntı çekmiş.Hala anlatırken kötü oluyo annecim.Aynı şeyleri yaşayıp lohusalık depresyonuma katkı yapmak istemiyorum e para vermişken de dediğin gibi otel konforunda olsun dimi

süpersin canım. bende yaparım vala.
saçımı bozmadan yıkarım kendimi...
Aaa evet bak ben saçı makyajı unutmuştumm :) bi de duş bonesi koyalım çantaya

Kesinlikle öyle valla.. nasılsa bizi yakalamışken onlarda donumuza kadar almadan bırakmıcaklar :)) testler aşılar bilmem ne... en iyisi tüm imkanlarını kullanalım

hihiihii kuzum alemsin yaa bu arada tebrik ediyorum seni baya bi iş yapmışın bıcı bıcı bile yapmışınn ohh miss

kızlar bende bugün dr a gittim kasılmalar bende çok fazla oluyor nst girdim kasılma çıktı ama öyle doğum belirtisi olacak şekilde değil normalmiş geceleri çok fazla oluyor bende

bu arada gecen ay 1650 di kızımın kilosu bu ay (5 hafta sonra ) 2700 olmuş çok değilmi ya dr normal dedi ama aklıma takıldı.sağ böbreğinde büyüme varmış ama çok değilmiş korkulacak bişey yok dedi...

melikecim bebek şekerlerin çok güzel olmuş cnm 30 tl kargo dahil fiyatımı cnm

gamzecim kızın çok tatlı 41 kere maşaallah bnm kızımda babasına benziyor şuan usg göründüğüne göre çirkin mi çirkin kıızm olacak :)))

normal ve sezeryanda sana kalmış dilersen hemen banyo yapabilirsin, yalnız bebeğin göbeği düşene kadar banyo yaptırılmazmış hastanede öyle söylediler...

canım cok geçmiş olsun desene topiğimizin bi tez canlı bebişini de sen bekliyosun hayırlısıyla sağlıkla doğsun annesinin kucağına gelsin inşallahh bu arada bebeğin kız mı erkek mi tatlım?

kızım olacak allah izin verirse...kızlar aceleci olurmuş benimkideaceleci çıktı...
biran önce doğması lazım işleri var çocuğumun

hihiihii kuzum alemsin yaa bu arada tebrik ediyorum seni baya bi iş yapmışın bıcı bıcı bile yapmışınn ohh miss
Oyy valla sorma yarın bütün gün yatcam ben sakın bi iş çıkmasın :)))

Canım teşekkürler, kargo hariç 8 tl tuttu kargosu ptt aps ile geldi..
bi de kilo için sen benden bi hafta öndesin benim kız 2400 gr normal bence de seninkinin kilosu.. bi de doktor da söledi 300 gr farklı çıkıomuş ultrasonda... biz sabah ölçtürdük 2400 akşama 2230 a düşmüştü yani net rakamda çıkmıyo zaten ultrasonda..

valla bende anlamadım neden böyle oluyor...yinede rabbime şükürler olsun bu haftalara geldik...
güzel allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...bebeklerimiz bizi hiç üzmesin inşallah...

normal ve sezeryanda sana kalmış dilersen hemen banyo yapabilirsin, yalnız bebeğin göbeği düşene kadar banyo yaptırılmazmış hastanede öyle söylediler...

Gamzeeeem hani sen tickerı değiştircektin nooldu? :) yap da artık Berra'mız kaç haftalık kaç aylık oldu takip edelim (gerçi benimle aynı gün doğduğu için benim takip etmemegerek yok) :)))))

valla bende anlamadım neden böyle oluyor...yinede rabbime şükürler olsun bu haftalara geldik...
güzel allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...bebeklerimiz bizi hiç üzmesin inşallah...

Canımm erken doğum riski mi var çok geçmiş olsun bizim mart melekleri pek aceleci çıktılar :)

ya canım benim o senin tatlılığınm valla şimdi kabul ettim yeni gördüm ve daha profildeki resmini görünce hayran kaldım azcık daha baktım diğer fotolara ya sen ne kadar tatlı bi eş ne kadar tatlı bi annesin öyle her halini başka yakışırmışsın kendine bayıldım sana bayıldımmmmmmm valla ben de içimden geçirdim melike teyzesine bakiim bol bol da kızımın böle ceylan gibi kaşı gözü olsun diye kalp kalbe karşıymış ya...bu arada seni kocamaaaaannn öpüyorum aferin sana kız ellerine sağlık ben de evi süpürdüm viledayla bi sildim tabi sadece açıkta kalan yerleri sonraa banyoyu cifle pırıl pırıl yaptım onu yapmışken kendimi de parlatiim dedim yıkandım paklandım baktım saçlar kafasına göre hareket etçek bi güzel düzleştirdim makyajımı da yaptım sonra geçtim mutfağa kocişime yemek yaptım dünkü ayıbımı unutturmam lazım :)) anca geldim işte

Gamzeeeem hani sen tickerı değiştircektin nooldu? :) yap da artık Berra'mız kaç haftalık kaç aylık oldu takip edelim (gerçi benimle aynı gün doğduğu için benim takip etmemegerek yok) :)))))

değitirmicem canım çünkü henüz 8 günlük falan diyemiyormuşuz , 34 hafta 1 günlük demeye devam, 40 hafta doluncada 1 günlük 2 günlük demeye başlanıyormuş. mesela 18 ocağa göre 6 aylık olduğunda aslında 4 aylık oluyormuş bi garip iş yani ....

Son düzenleme:

Oyyyyyy o senin gözlerinin güzelliğindennn.. Biz böle körler sağırlar birbirini ağırlar yapmıyoruz dimi :)) ama ben gerçekten bayıldımmmmm bayıldım sanaaa..
bi de dtcf mezunuymuşsun bende 2007 de mezun oldum okulda kesin yan yana filan geçtik demek de kıymetini bilemedimmmm (( keşke o zamandan tanışsaymışızz
Bana aferin diyen de benden fazlasını yapmış valla benim daha salata yapılcak, bi de makyaj.. zaten şipşişmanım adam bi de makyajsız görmesin :))) sen unu eledin eleği astın valla bravaa :)) dur bende mutfaktan bağlanıyım hem salata yapıyım hem yazıyımmmmm

Ohh hamarat annişler sizi maşallah ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…