- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.701
verdiğin cesaretten dolayı teşekkür etseydin kocana benimkide dün dalga geçmeye başladı benle aşkım sen iyice şişiyorsun dedi bana eşek herif bakıyor ben bozuluyorum hemen ama aşkım senin şişmanlığın kadar normal bir durum yok diyor güya gönlümü alıyor
rica ederim tatlımo zaman kendimizi toparladık mı hemen duşa girmek lazım en güzeli bu sğl bilgiler için cnm
oyy kıyamam ben ona genelde öyle derler evet kuzum ama bebekten bebeğe değişiyo tabii inşallah zamanında gelir kuzucuk işleri beklesin canım azcık:))kızım olacak allah izin verirse...kızlar aceleci olurmuş benimkideaceleci çıktı...
biran önce doğması lazım işleri var çocuğumun
Kendısı aslında hep destekcım benı normal doguma ıten ınsan askım sen yaparsın ben kontrol ettım emınm sen yaparsın fln dıodu:)) Daaaaa demkkı epıdurllı yapabılırmısım ona gore kı boyle bısey dedı:)))) bana oyle deseee ben camdan asa atarım kendımı yada dogurunca cocugumu onun geldıgı saatlerde hep uyuturum hıc sevdırtmem hahahaha
teşekkür ederiz bacımm birbirimizi gaza getirmesek hayatta yapamazdık valla :))Ohh hamarat annişler sizi maşallah ikinizede
Oyyyyyy o senin gözlerinin güzelliğindennn.. Biz böle körler sağırlar birbirini ağırlar yapmıyoruz dimi :)) ama ben gerçekten bayıldımmmmm bayıldım sanaaa..
bi de dtcf mezunuymuşsun bende 2007 de mezun oldum okulda kesin yan yana filan geçtik demek de kıymetini bilemedimmmm(( keşke o zamandan tanışsaymışızz
Bana aferin diyen de benden fazlasını yapmış valla benim daha salata yapılcak, bi de makyaj.. zaten şipşişmanım adam bi de makyajsız görmesin :))) sen unu eledin eleği astın valla bravaa :)) dur bende mutfaktan bağlanıyım hem salata yapıyım hem yazıyımmmmm
benimkide arasıra saf saf konuşuyo böle alıncakmıyım napcam düşünmeden paldır küldür espiriler yapıyo aklınca önceleri üzülüyodum içime atıyodum en fazla surat asıyodum falan sonra baktım o gün alıyo gönlümü ertesi günkü öküz aynı öküz haa dedim bu böle olmayacak arsızlaştım en ufak bişi desin bi çemkiriyorum sen ne diyon bee keyfimden mi böyleyim beğenmicektin ne diye şişirdin varsa böyle bi marifetin hedi bakalım hem şiş hem de benim yaptığım işleri yap üsüne bide cocuk doğur sıkma bak benim canımı erkenden doğururum diye adam feleğini şaşıyo şimdi bi bakışımla hazır kıta selam duruyo canımın içi :)) ay dedim niye önceden böle yapmıyomuşum ben arasıra kıymak lazım tatlım yoksa gevşiyolar:))
benimkide arasıra saf saf konuşuyo böle alıncakmıyım napcam düşünmeden paldır küldür espiriler yapıyo aklınca önceleri üzülüyodum içime atıyodum en fazla surat asıyodum falan sonra baktım o gün alıyo gönlümü ertesi günkü öküz aynı öküz haa dedim bu böle olmayacak arsızlaştım en ufak bişi desin bi çemkiriyorum sen ne diyon bee keyfimden mi böyleyim beğenmicektin ne diye şişirdin varsa böyle bi marifetin hedi bakalım hem şiş hem de benim yaptığım işleri yap üsüne bide cocuk doğur sıkma bak benim canımı erkenden doğururum diye adam feleğini şaşıyo şimdi bi bakışımla hazır kıta selam duruyo canımın içi :)) ay dedim niye önceden böle yapmıyomuşum ben arasıra kıymak lazım tatlım yoksa gevşiyolar:))
rica ederim tatlım
oyy kıyamam ben ona genelde öyle derler evet kuzum ama bebekten bebeğe değişiyo tabii inşallah zamanında gelir kuzucuk işleri beklesin canım azcık:))
amaan hiç de olmuyo valla çünkü ben de gerçekten bayıldım sana maşallahhh diyimde nazar değmesin güzel arkadaşıma... ayy hakkaten yaa kesin karşılaşmışızdır okulda yaa ben fink atardım çünkü sağda solda:)) senin bölüm neydiki kuzum resmen 3 sene geçirmişiz aynı ortamda yaa vay bee nerden nereye keşke o zamandan tanısaymışım seni yaa ...benim de salataya soğan doğramam lazım da gözümde büyüdü dur sen yaparken ben de mutfaktan bağlaniim de yapiim bariii kıs Allah senden razı olsun sen olmasan bugünü de paspal paspal yeeksiz işsiz geçircektim sağol valla tatlım yaa
Benim ki de geçen akşam uludağdan bi haber vardı onu izliyorduk ayy ne güzel hamile olmasam bizde giderdik dimi aşkım dedim hehe aşkım seni şuan ordan yuvarlasam kartopu olursun yusyuvarlaksın zaten dedi banaa ühüüüüüüüüsonradan dank etti sanki özr dilerim diyo söyledikten sonra özür dilesen nolcak gıcıkk ama geçen benle dalga geçti eğilemiyorum diye koltuğun yuvarlak yastğını karnına bağladım hadi bi yarım saat bunla hareket et bakalım dedim eğil kalk dedim özür dilerim aşkım zormuş diyo ki 10 dk sonra açtı yastığı ben bebeğimle tam 9 ay geçirmiş olacam ama :):)
bazen kalayı hak ediyorlar cnm ama ben zaten pek bu tarz şeyleri takan biri değil 8 kilo aldım son 1,5 ay bakalım daha ne kadar alıcam ama kızıma değer yeterki yediğim içtiğim ona yarasın zaten abartmamaya çalışıyorum fazla o yüzden kocam ne söylese pek umrumda olmuyor
size birşey soracağım 2 gündür fark ettimde benim göbek deliğim karardı. çürümüş gibi. zaten yara gibiydi. göbeğimin deliği o yuvarlak çürümüş gibi...
nette araştırdım ama böyle birşey göremedim. size oldumu?
Oyy valla sorma yarın bütün gün yatcam ben sakın bi iş çıkmasın :)))
Canım teşekkürler, kargo hariç8 tl tuttu kargosu ptt aps ile geldi..
bi de kilo için sen benden bi hafta öndesin benim kız 2400 gr normal bence de seninkinin kilosu.. bi de doktor da söledi 300 gr farklı çıkıomuş ultrasonda... biz sabah ölçtürdük 2400 akşama 2230 a düşmüştü yani net rakamda çıkmıyo zaten ultrasonda..
Merhabalar biz de raporumuzu aldık geldik,, artik ev hanımıyım
Ama sevmiyorum hastaneye gitmeyi her gittiğimde bişeye takıyo adamlar bu sefer de suyum azalmışbir üst hastaneye gönderdi,,Allahtan pazartesi günü kendi doktoruma gidicem inşalah içimi rahatlatır.
Ben italyan dilindeydimmm.. 2000 de girdim 2007 de çıktım okuldan çok başarılı bi öğrenciydim :))) yok yaa tamam bi sene hazırlık vardı 1 sene de italyaya gittim 4 ay falan o yüzden uzadı bayaa okul.. sen hangi bölümdeydinnn?
Allah hepimizden razı olsun kuzumm.. ben de senle aynı olmasak kalkıp bişi yapamazdım valla senden güç alıyorum evi süpürdüm diyince fırladım biliyosun :)))
ya canım benim o senin tatlılığınm valla şimdi kabul ettim yeni gördüm ve daha profildeki resmini görünce hayran kaldım azcık daha baktım diğer fotolara ya sen ne kadar tatlı bi eş ne kadar tatlı bi annesin öyle her halini başka yakışırmışsın kendine bayıldım sana bayıldımmmmmmm valla ben de içimden geçirdim melike teyzesine bakiim bol bol da kızımın böle ceylan gibi kaşı gözü olsun diye kalp kalbe karşıymış ya...bu arada seni kocamaaaaannn öpüyorumaferin sana kız ellerine sağlık ben de evi süpürdüm viledayla bi sildim tabi sadece açıkta kalan yerleri sonraa banyoyu cifle pırıl pırıl yaptım onu yapmışken kendimi de parlatiim dedim yıkandım paklandım baktım saçlar kafasına göre hareket etçek bi güzel düzleştirdim makyajımı da yaptım sonra geçtim mutfağa kocişime yemek yaptım dünkü ayıbımı unutturmam lazım :)) anca geldim işte
Maşallahh kızlar sızeee tebrık edıorum basarılı bı ekıp calısması yapmssınz:))) Vallaa kocam gelınce ayaklrını yıkayıp suyunu ıccem ben sısko oldum oram buram sıstı dedıkcee e olack okdr derken bıleee oylee kırılıookı karsımdaaa mınık böcegım ahahaha dıorum hayyyydeee ordan ben kendımın farkındayım olm bana sekıl yapma:)))) kızlar benıde eklyın facetn gonderım dıcem ama o ayarlardn hıc anlamıorum bulunabılrmıyım degılmıyım dıyee:)))benimkide arasıra saf saf konuşuyo böle alıncakmıyım napcam düşünmeden paldır küldür espiriler yapıyo aklınca önceleri üzülüyodum içime atıyodum en fazla surat asıyodum falan sonra baktım o gün alıyo gönlümü ertesi günkü öküz aynı öküz haa dedim bu böle olmayacak arsızlaştım en ufak bişi desin bi çemkiriyorum sen ne diyon bee keyfimden mi böyleyim beğenmicektin ne diye şişirdin varsa böyle bi marifetin hedi bakalım hem şiş hem de benim yaptığım işleri yap üsüne bide cocuk doğur sıkma bak benim canımı erkenden doğururum diye adam feleğini şaşıyo şimdi bi bakışımla hazır kıta selam duruyo canımın içi :)) ay dedim niye önceden böle yapmıyomuşum ben arasıra kıymak lazım tatlım yoksa gevşiyolar:))
rica ederim tatlım
oyy kıyamam ben ona genelde öyle derler evet kuzum ama bebekten bebeğe değişiyo tabii inşallah zamanında gelir kuzucuk işleri beklesin canım azcık:))
benim eşim acı çektiğimi gördümü hemen vazgeçer uyuşturun bişey yapın bu kadar acı çekmesin diye hayatta dayanamaz çnk bakalım nasıl bir doğum macerası atlatıcaz çok merak ediyorum beni kızdırmak için söylediğinden hiç aldırış bile etmiyorum sen beni artık beğenmiyorsun diyorum gülüyor bide fena çatladım tamamen koydum gitti ben
ooo sen ama benim hayalimi yaşamışsın yurtdışına gtmek hep cok istedim ama olmadı kuzum ya ben ingiliz dilindeydim 2004te girdim 2008de cıktım acelem varmış gibi şimdi keşke uzatsaydım diyorum cok özlüyorum ankarayı( ay ne güzel bi işe yaradıysam yaa:)
Canım rapor için gözün aydın.. Hayırlı olsun artık bebişinle evde dinlen bol bol...
Suyu da kafana takma artık azalmalar olcak hepimizde yavaş yavaş.. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize..
Maşallahh kızlar sızeee tebrık edıorum basarılı bı ekıp calısması yapmssınz:))) Vallaa kocam gelınce ayaklrını yıkayıp suyunu ıccem ben sısko oldum oram buram sıstı dedıkcee e olack okdr derken bıleee oylee kırılıookı karsımdaaa mınık böcegım ahahaha dıorum hayyyydeee ordan ben kendımın farkındayım olm bana sekıl yapma:)))) kızlar benıde eklyın facetn gonderım dıcem ama o ayarlardn hıc anlamıorum bulunabılrmıyım degılmıyım dıyee:)))
Benım kocamda cok fena olckk kesınn ablası sancı cekerken aglıodu ablamın canı cok yanıo dıyee bende yıkılcak evımın dırekiiii :)))) Ben ona morl vermekten belkıde acıyı hıssetmıcem epıdurele gerke kalmıck hee hahahaah:)))))) Bende oncekı donmden catlaklr oldugu ıcın sımdı ıstedıgm kadr catlıyım hıc koymaz bana cok sukr gectm ben o yollardn yıllar evvell tam sıskoooyken:))))))
canım ben decavit kullanıyorum. elevitle aynı özelliğe sahip.
doktor haftada 2 kez iç dedi. öyle yapıyorum. ama kan ilacımı hergün içiyorum...
ooo sen ama benim hayalimi yaşamışsın yurtdışına gtmek hep cok istedim ama olmadı kuzum ya ben ingiliz dilindeydim 2004te girdim 2008de cıktım acelem varmış gibi şimdi keşke uzatsaydım diyorum cok özlüyorum ankarayı( ay ne güzel bi işe yaradıysam yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?