2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide arasıra saf saf konuşuyo böle alıncakmıyım napcam düşünmeden paldır küldür espiriler yapıyo aklınca önceleri üzülüyodum içime atıyodum en fazla surat asıyodum falan sonra baktım o gün alıyo gönlümü ertesi günkü öküz aynı öküz haa dedim bu böle olmayacak arsızlaştım en ufak bişi desin bi çemkiriyorum sen ne diyon bee keyfimden mi böyleyim beğenmicektin ne diye şişirdin varsa böyle bi marifetin hedi bakalım hem şiş hem de benim yaptığım işleri yap üsüne bide cocuk doğur sıkma bak benim canımı erkenden doğururum diye adam feleğini şaşıyo şimdi bi bakışımla hazır kıta selam duruyo canımın içi :)) ay dedim niye önceden böle yapmıyomuşum ben arasıra kıymak lazım tatlım yoksa gevşiyolar:))

o zaman kendimizi toparladık mı hemen duşa girmek lazım en güzeli bu sğl bilgiler için cnm
rica ederim tatlım

kızım olacak allah izin verirse...kızlar aceleci olurmuş benimkideaceleci çıktı...
biran önce doğması lazım işleri var çocuğumun
oyy kıyamam ben ona genelde öyle derler evet kuzum ama bebekten bebeğe değişiyo tabii inşallah zamanında gelir kuzucuk işleri beklesin canım azcık:))

kızlar vitaminlerden bahsedilmiş. ben elevit kullanıyordum ama drum bırakmamı söyledi. gereksiz yere kilo alma zaten son haftalardasın dedi. ben de bütün vitamin ve mineralleri içeren bir biçimde beslendiğimi düşünmüyorum ama gerek görmedi dr die bıraktım mecburen.

bu arada göğüslerimde garip bi sızlama var. neden olabilir sizce? uçları da, tamamı da sızlıyor sabahtan beri

benim eşim acı çektiğimi gördümü hemen vazgeçer uyuşturun bişey yapın bu kadar acı çekmesin diye hayatta dayanamaz çnk bakalım nasıl bir doğum macerası atlatıcaz çok merak ediyorum beni kızdırmak için söylediğinden hiç aldırış bile etmiyorum sen beni artık beğenmiyorsun diyorum gülüyor bide fena çatladım tamamen koydum gitti ben

Ohh hamarat annişler sizi maşallah ikinizede
teşekkür ederiz bacımm birbirimizi gaza getirmesek hayatta yapamazdık valla :))

amaan hiç de olmuyo valla çünkü ben de gerçekten bayıldım sana maşallahhh diyimde nazar değmesin güzel arkadaşıma... ayy hakkaten yaa kesin karşılaşmışızdır okulda yaa ben fink atardım çünkü sağda solda:)) senin bölüm neydiki kuzum resmen 3 sene geçirmişiz aynı ortamda yaa vay bee nerden nereye keşke o zamandan tanısaymışım seni yaa ...benim de salataya soğan doğramam lazım da gözümde büyüdü dur sen yaparken ben de mutfaktan bağlaniim de yapiim bariii kıs Allah senden razı olsun sen olmasan bugünü de paspal paspal yeeksiz işsiz geçircektim sağol valla tatlım yaa

Benim ki de geçen akşam uludağdan bi haber vardı onu izliyorduk ayy ne güzel hamile olmasam bizde giderdik dimi aşkım dedim hehe aşkım seni şuan ordan yuvarlasam kartopu olursun yusyuvarlaksın zaten dedi banaa ühüüüüüüüü sonradan dank etti sanki özr dilerim diyo söyledikten sonra özür dilesen nolcak gıcıkk ama geçen benle dalga geçti eğilemiyorum diye koltuğun yuvarlak yastğını karnına bağladım hadi bi yarım saat bunla hareket et bakalım dedim eğil kalk dedim özür dilerim aşkım zormuş diyo ki 10 dk sonra açtı yastığı ben bebeğimle tam 9 ay geçirmiş olacam ama :):)

bazen kalayı hak ediyorlar cnm ama ben zaten pek bu tarz şeyleri takan biri değil 8 kilo aldım son 1,5 ay bakalım daha ne kadar alıcam ama kızıma değer yeterki yediğim içtiğim ona yarasın zaten abartmamaya çalışıyorum fazla o yüzden kocam ne söylese pek umrumda olmuyor

Ben italyan dilindeydimmm.. 2000 de girdim 2007 de çıktım okuldan çok başarılı bi öğrenciydim :))) yok yaa tamam bi sene hazırlık vardı 1 sene de italyaya gittim 4 ay falan o yüzden uzadı bayaa okul.. sen hangi bölümdeydinnn?
Allah hepimizden razı olsun kuzumm.. ben de senle aynı olmasak kalkıp bişi yapamazdım valla senden güç alıyorum evi süpürdüm diyince fırladım biliyosun :)))

Merhabalar biz de raporumuzu aldık geldik,, artik ev hanımıyım
Ama sevmiyorum hastaneye gitmeyi her gittiğimde bişeye takıyo adamlar bu sefer de suyum azalmış bir üst hastaneye gönderdi,,Allahtan pazartesi günü kendi doktoruma gidicem inşalah içimi rahatlatır.

acıma bacım valla hakediyolar alınmıyoruz zannediyolar aldırmıyolar tamam kötü niyetli de olmayabilirler falan ama insan inciniyo yaa yaşadığımız okadar ağrı sızı yetmezmiş gibi bide sinirlerimizi mi bozcaz...

takmamakla en iisini yapıyosun tatlım valla ben de 12 kilo aldım cok şiş diilim ama eskisi gibi ince de diilim haliyle kendimi öle görmek bile yetiyo bazen bide üstüne kocacıgımın espirilerini cekemiyorum işte keske ben de takmasam

cnm benm göbek deliğimde aynı maalesef ( ve dokununca acıyor

cevapların için saol cnm

Canım rapor için gözün aydın.. Hayırlı olsun artık bebişinle evde dinlen bol bol...
Suyu da kafana takma artık azalmalar olcak hepimizde yavaş yavaş.. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize..

ooo sen ama benim hayalimi yaşamışsın yurtdışına gtmek hep cok istedim ama olmadı kuzum ya ben ingiliz dilindeydim 2004te girdim 2008de cıktım acelem varmış gibi şimdi keşke uzatsaydım diyorum cok özlüyorum ankarayı( ay ne güzel bi işe yaradıysam yaa:)

canlarım benim kocişim geldi bi karnını doyurayım az sonra yine bağlanırım size kocaman öptüm hoşçakalınnn:))

Maşallahh kızlar sızeee tebrık edıorum basarılı bı ekıp calısması yapmssınz:))) Vallaa kocam gelınce ayaklrını yıkayıp suyunu ıccem ben sısko oldum oram buram sıstı dedıkcee e olack okdr derken bıleee oylee kırılıookı karsımdaaa mınık böcegım ahahaha dıorum hayyyydeee ordan ben kendımın farkındayım olm bana sekıl yapma:)))) kızlar benıde eklyın facetn gonderım dıcem ama o ayarlardn hıc anlamıorum bulunabılrmıyım degılmıyım dıyee:)))

Benım kocamda cok fena olckk kesınn ablası sancı cekerken aglıodu ablamın canı cok yanıo dıyee bende yıkılcak evımın dırekiiii :)))) Ben ona morl vermekten belkıde acıyı hıssetmıcem epıdurele gerke kalmıck hee hahahaah:)))))) Bende oncekı donmden catlaklr oldugu ıcın sımdı ıstedıgm kadr catlıyım hıc koymaz bana cok sukr gectm ben o yollardn yıllar evvell tam sıskoooyken:))))))

Canım sen hangi şehirdesin ,,Ankaralılar kızmasın ama ben 4 senedir ankaranın özlenecek bi yerini bulamadım hele de kar sebebiyle bu sene hamile hamile düşcem diye aklım çıkıyo,, bahar bereketli olcak tek tesellim,,

Amin canım sağlıklı sıhatli doğumlar olsun hepimize :))

:)) güldürdün kız valla eşin de çok hoşmuş yani, senin doğuma girerse bi de ,,

canım ben decavit kullanıyorum. elevitle aynı özelliğe sahip.
doktor haftada 2 kez iç dedi. öyle yapıyorum. ama kan ilacımı hergün içiyorum...

neee 2 kez mi? bnmki bişi demedi..kuzum bu decavit kilo yapıyosa tamam işte bn o yüzden kilo alıyorum dmkkii :)) bnde o zmn 2 kez alcam

Allah minik kuzunla yurtdışına çıkmak nasip etsin o zaman canımmm.. Onla eminim daha zevkli olcaktırrr!
Bi de aynı binadaymışız yani aşk olsun bize :)) Okulu uzatmasanda Ankarada olsaymışsın keşke ( ne güzel buluşurduk hep
Okulda buluşamadık koca göbeklerle buluşur gezerdik güzel güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…