2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)) güldürdün kız valla eşin de çok hoşmuş yani, senin doğuma girerse bi de ,,

Benım kocam oyledırrr canımmm yerım onu benn evımın dıregı omrumunnnnn şansııı ALLAh ondn razı olsun cok duygusaldırr hayattaaa gıremezzz dogumaa bende ıstemem onaa destekolmaktan becerıp cocugumu cıkaramam:)))) Dedımkı ona ıstıosan cocugun kordonunu sana kestırıyım dedı ben kesemem kıyamam ogluma doktr kessn sankı ben cocugu sunnet et dedım:))))

kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz kendinizide bebişlerede iyi bakın

Gorusuruz bebegım kendıne ıyı bak mucxx

Kuzum özelden mailini yaz (facedekullandığın) olmadı adını soyadınıda ekle biz buluruz seni inşallah :)) özlemle birbirimizi yarım günde ancak bulduk da çok başarılıyızz :))

:)) çok tatlısınız ya senin doğum hikayen de çok tatlı olur ,, ay o günler gelse artık pırt pırt doğurmaya başlayalım (tabi vaktinde )

Kuzum özelden mailini yaz (facedekullandığın) olmadı adını soyadınıda ekle biz buluruz seni inşallah :)) özlemle birbirimizi yarım günde ancak bulduk da çok başarılıyızz :))

Gereklı acıklamayı ozelınde bulabırsın canım

:)) çok tatlısınız ya senin doğum hikayen de çok tatlı olur ,, ay o günler gelse artık pırt pırt doğurmaya başlayalım (tabi vaktinde )
Tesekkur ederım şımardım vallaa şimdi heeeee aminn gelsınlerdeee sagsaglımmm sonraaa baska bı topıkte bulusalım sanırım gıdecegımz ılk topık kılo verme topıkı olcaktr :))))))

Süperrr siz aynı okuldan mı mezun muşsunuzBiz de Ayşen'le aynı okuldan mezunuz biz buluştuk sıra sizde o zamaan
kızlar bana fikir verin lüfen sizce bu bebek şekeri nasıl?
Eki Görüntüle 334046

Gayet güzel görünüyor
Ohh ohh muhabbet almış başını gitmişş feysler eklenmiş ne güzellll

kızlar bana fikir verin lüfen sizce bu bebek şekeri nasıl?
Eki Görüntüle 334046

güzellermiş canm.bende bu gün şekerciye gittim yaptırmak için yanında ek olarak bide leylek vardı.leylek bebeği getirdi misali beğendim ama adam en az 50 tane yapıyoruz dedi ben 20 tane yaptıracaktım burda fazla akrabam yok elimde kalır dedim.yapmadılar.mecbur netten sipariş etcem.canlı canlı gördüm 1.35 di tanesi güzellerdi.

neee 2 kez mi? bnmki bişi demedi..kuzum bu decavit kilo yapıyosa tamam işte bn o yüzden kilo alıyorum dmkkii :)) bnde o zmn 2 kez alcam

canım sen ilaç konusunda doktorun ne dediyse onu uygula. ben normalde hergün içiyordum günde 1 kez. şimdi haftada 2 adete düşürdük... tamamen bırakanlarda var bak öyle yazmış arkadaşlar... kontrolde doktoruna danış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…