- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.721
Aaa evet bak ben saçı makyajı unutmuştumm :) bi de duş bonesi koyalım çantaya
:)) güldürdün kız valla eşin de çok hoşmuş yani, senin doğuma girerse bi de ,,
kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz kendinizide bebişlerede iyi bakın
Maşallahh kızlar sızeee tebrık edıorum basarılı bı ekıp calısması yapmssınz:))) Vallaa kocam gelınce ayaklrını yıkayıp suyunu ıccem ben sısko oldum oram buram sıstı dedıkcee e olack okdr derken bıleee oylee kırılıookı karsımdaaa mınık böcegım ahahaha dıorum hayyyydeee ordan ben kendımın farkındayım olm bana sekıl yapma:)))) kızlar benıde eklyın facetn gonderım dıcem ama o ayarlardn hıc anlamıorum bulunabılrmıyım degılmıyım dıyee:)))
Benım kocam oyledırrr canımmm yerım onu benn evımın dıregı omrumunnnnn şansııı ALLAh ondn razı olsun cok duygusaldırr hayattaaa gıremezzz dogumaa bende ıstemem onaa destekolmaktan becerıp cocugumu cıkaramam:)))) Dedımkı ona ıstıosan cocugun kordonunu sana kestırıyım dedı ben kesemem kıyamam ogluma doktr kessn sankı ben cocugu sunnet et dedım:))))
Gorusuruz bebegım kendıne ıyı bak mucxx
Kuzum özelden mailini yaz (facedekullandığın) olmadı adını soyadınıda ekle biz buluruz seni inşallah :)) özlemle birbirimizi yarım günde ancak bulduk da çok başarılıyızz :))
Tesekkur ederım şımardım vallaa şimdi heeeee:)) çok tatlısınız ya senin doğum hikayen de çok tatlı olur ,, ay o günler gelse artık pırt pırt doğurmaya başlayalım (tabi vaktinde )
Gereklı acıklamayı ozelınde bulabırsın canım
Operasyon tamammm
Yaww maşallah bize haa topik Miss Turkey gibi herkes çok güzel :)))
Operasyon tamammm
Yaww maşallah bize haa topik Miss Turkey gibi herkes çok güzel :)))
kızlar bana fikir verin lüfen sizce bu bebek şekeri nasıl?
Çok güzelleeeeeeeeerbayıldımm canımmm
gitti gidiyordan sipariş vermeyi düşünüyorum da...teşekkürler yorumun için
Bencede cok guzel benmde mnık oglumn sekerı olsun ıstıorum gıttı gıdıyrda varmı yanıııı seker bende bakım madem:))
Süperrr siz aynı okuldan mı mezun muşsunuzAllah minik kuzunla yurtdışına çıkmak nasip etsin o zaman canımmm.. Onla eminim daha zevkli olcaktırrr!
Bi de aynı binadaymışız yani aşk olsun bize :)) Okulu uzatmasanda Ankarada olsaymışsın keşke( ne güzel buluşurduk hep
Okulda buluşamadık koca göbeklerle buluşur gezerdik güzel güzel :))
Eki Görüntüle 334046
Eki Görüntüle 334046
Eki Görüntüle 334046
neee 2 kez mi? bnmki bişi demedi..kuzum bu decavit kilo yapıyosa tamam işte bn o yüzden kilo alıyorum dmkkii :)) bnde o zmn 2 kez alcam
Eki Görüntüle 334046
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?