- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.741
kızlarrrrrrr korkumu yendim ağdaya gittim çok canım acısa da dayandım ama minik oğlum çok tekmeledi anasının kuzusuuuu neden bu kadar tekmeledi korkktumm
kızlarrrrrrr korkumu yendim ağdaya gittim çok canım acısa da dayandım ama minik oğlum çok tekmeledi anasının kuzusuuuu neden bu kadar tekmeledi korkktumm
geçmiş olsun canım. güle güle kullan...
ayy inşallahh canım yaa hatta ayarlayıp birlikte gidermişiz ne güzel oluuur sen gezdirirsin bize oralarıı:)) ay hakkaten ya hap kadar binadır bizimki hatta okulun kendisi hap kadardır kimbilir kac ke karsılastık kaç olayı birlikte izledik kaç kez biber gazına birlikte maruz kaldık ama tanışmayı beceremedik zaten bugünkü faceden bulma operasyonu da gösterdi ki biz bilinçli olarak bile birbirimizi zor buluyoruz tesadüfen tanışmamuz zaten imkansızmış yani:)):)) ayy ankaraya bigün dönücem ama ahdım var kocam da söz verdi kendisi emekli olsun ben hemen tayin isticem ankaraya oraya yerleşcez tabii buna daha 20 sene var artık o zaman bulusup gezeriz tatlım coluk cocuk da büyümüş olur hatta onların düğün telaşını birlikte yaşarız hatta daha da ileri gidiim bebişlerimizin alışverisini birlikte yapamadık ama torunlarımızınkini yaparız bellimş olur ayyyy ne güzel olur ya nasıl kptırdım kendimi...Allah minik kuzunla yurtdışına çıkmak nasip etsin o zaman canımmm.. Onla eminim daha zevkli olcaktırrr!
Bi de aynı binadaymışız yani aşk olsun bize :)) Okulu uzatmasanda Ankarada olsaymışsın keşke( ne güzel buluşurduk hep
Okulda buluşamadık koca göbeklerle buluşur gezerdik güzel güzel :))
maşallahımız var yaa cok becerikliyiz:))Kuzum özelden mailini yaz (facedekullandığın) olmadı adını soyadınıda ekle biz buluruz seni inşallah :)) özlemle birbirimizi yarım günde ancak bulduk da çok başarılıyızz :))
Operasyon tamammm
Yaww maşallah bize haa topik Miss Turkey gibi herkes çok güzel :)))
sen de bize hoşgeldin tatlım kız sen hakkaten ne kadar nice bi girlmüşsün öyle maşallahh maşallahhhBunu ustume alınmalımıyım bılemdm hersey cok ani oldu:)))) Hosgldınz facemee mart analarııııı:)))
Süperrr siz aynı okuldan mı mezun muşsunuzBiz de Ayşen'le aynı okuldan mezunuz biz buluştuk sıra sizde o zamaan
Gayet güzel görünüyor
Ohh ohh muhabbet almış başını gitmişş feysler eklenmiş ne güzellll
mart anneleri size bir soru sorabilir miyim alakasız gebelikle ama şu anda aktif başka topic göremedimtencerede pişen karnıyarığı borcama dizip buzdolabına koydum yarın onu fırında ısıtabilir miyim yoksa borcam çatlar mı? fırın ısıtmada kullanılıyorsa kaç derecede tutmalıyız ısıyı? bilen varsa cevap verebilir mi, tekrar tencereye dizmek istemiyorum çünkü, teflonda da yemek saklamayı sevmiyorum zararlı diye
mart anneleri size bir soru sorabilir miyim alakasız gebelikle ama şu anda aktif başka topic göremedimtencerede pişen karnıyarığı borcama dizip buzdolabına koydum yarın onu fırında ısıtabilir miyim yoksa borcam çatlar mı? fırın ısıtmada kullanılıyorsa kaç derecede tutmalıyız ısıyı? bilen varsa cevap verebilir mi, tekrar tencereye dizmek istemiyorum çünkü, teflonda da yemek saklamayı sevmiyorum zararlı diye
borcama bişey olmaz fırında canım. 250ye kadar dayanır. ama fırında yavaş ısınır biraz, önce fırın ısınacak sonra da yemeği ısıtacak erken koy biraz.
canım gercekte borcamsa hiiç bişicik olmaz atabilirsin öyece fırına ben 200 dereceye kadar kullandım valla dayandı bişi olmaz merak etme ama altında borcam yazıyo dimi ona emin ol
hımm tamam kızlar çok sağolun evlendiğimizden beri ilk yatılı misafirlerimiz geliyor da bir heycan bastı iyi ağırlayım diye elim ayağıma dolaştı bugün bütün hazırlıkları yapacağım derkenhepinize iyi akşamlar Allah hepinize bir avazda doğum nasip eylesin ben de daha yeniyim 2012 temmuz annesi olacağım kısmetse
Kızlar herkese merhaba size bir haberim var. Işıl hastanede kasılmaları olunca doktor çağırmış nst'ye girmiş biraz sancısı çıkmış. Serum vermişler ciğer geliştirici iğne yapılmış. Tedbir için doktor bu gece tutacak. Arkadaşlar dua etsinler dedi. Morali iyi sesi iyi geliyor. Dua edelim de Aden çok acele etmesin.
Kızlar herkese merhaba size bir haberim var. Işıl hastanede kasılmaları olunca doktor çağırmış nst'ye girmiş biraz sancısı çıkmış. Serum vermişler ciğer geliştirici iğne yapılmış. Tedbir için doktor bu gece tutacak. Arkadaşlar dua etsinler dedi. Morali iyi sesi iyi geliyor. Dua edelim de Aden çok acele etmesin.
iyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler
ay ben de öle almışım ya bu iki haftada 2 kilo niye öle olduki cok yavaşlamıştı hatta durdurmuştum bile kilo alımını artık naparsak yapalım alcaz mı acaba?
canım belki bu sıralar rahatsızlıgından vs olmuş olabilir ya da şişin vardır. bırkac gun sonra bırdaha tartıl. almıssan dahi saglık olsun takma. bizde alıyoruz kıloları napalım sonra vercez artık. epidural konusunda benım dr.umda dogumu uzatır ama ıstersen yaparız dedi. normal dogum taraftarı ama cok da epidural ıstemıyolar. ama bizde halıyle epiduralle agrılarımız azalsın ıstıyoruz. sanırım onlar ıcın zor oluyor. bakalım canım hayırlısı.
bende ocak-şubat annelerini okuyayım diyorum bazen sonra vazgeçiyorum olumsuz birşey çıkar karşıma diye, geçenlerde prematüre bebeklerle ilgili birşeylere bakayım dedim, 2 satır okuyup kapadım sayfayı insanın psikolojisi bozuluyor, 1 haftadır hiç dolanmıyorum nette o yüzden bebeğimin doktorunu bile aratmadım birisi negatif birşey yazmıştır belki de kafama takarım diye, şuan herşey yolunda adamda işinin ehli gerisini kurcalamaya gerek yok mantığındayım...
selam kızlar geçmişi çok okuyamadım ne çabukilerliyo ya :)))
1-herkes elevit içiyormu benim bitti de alıpalmama konusunda kararızım kilo mu aldırıyo bize acaba
2-çoooooooook şişim benim gibi olan varmı tavsiyeleriniz hiçbir şekilde geçmiyo
iyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?