2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrr korkumu yendim ağdaya gittim çok canım acısa da dayandım ama minik oğlum çok tekmeledi anasının kuzusuuuu neden bu kadar tekmeledi korkktumm

mart anneleri size bir soru sorabilir miyim alakasız gebelikle ama şu anda aktif başka topic göremedim tencerede pişen karnıyarığı borcama dizip buzdolabına koydum yarın onu fırında ısıtabilir miyim yoksa borcam çatlar mı? fırın ısıtmada kullanılıyorsa kaç derecede tutmalıyız ısıyı? bilen varsa cevap verebilir mi, tekrar tencereye dizmek istemiyorum çünkü, teflonda da yemek saklamayı sevmiyorum zararlı diye

ayy inşallahh canım yaa hatta ayarlayıp birlikte gidermişiz ne güzel oluuur sen gezdirirsin bize oralarıı:)) ay hakkaten ya hap kadar binadır bizimki hatta okulun kendisi hap kadardır kimbilir kac ke karsılastık kaç olayı birlikte izledik kaç kez biber gazına birlikte maruz kaldık ama tanışmayı beceremedik zaten bugünkü faceden bulma operasyonu da gösterdi ki biz bilinçli olarak bile birbirimizi zor buluyoruz tesadüfen tanışmamuz zaten imkansızmış yani:)):)) ayy ankaraya bigün dönücem ama ahdım var kocam da söz verdi kendisi emekli olsun ben hemen tayin isticem ankaraya oraya yerleşcez tabii buna daha 20 sene var artık o zaman bulusup gezeriz tatlım coluk cocuk da büyümüş olur hatta onların düğün telaşını birlikte yaşarız hatta daha da ileri gidiim bebişlerimizin alışverisini birlikte yapamadık ama torunlarımızınkini yaparız bellimş olur ayyyy ne güzel olur ya nasıl kptırdım kendimi...

Kuzum özelden mailini yaz (facedekullandığın) olmadı adını soyadınıda ekle biz buluruz seni inşallah :)) özlemle birbirimizi yarım günde ancak bulduk da çok başarılıyızz :))
maşallahımız var yaa cok becerikliyiz:))

Operasyon tamammm
Yaww maşallah bize haa topik Miss Turkey gibi herkes çok güzel :)))

Bunu ustume alınmalımıyım bılemdm hersey cok ani oldu:)))) Hosgldınz facemee mart analarııııı:)))
sen de bize hoşgeldin tatlım kız sen hakkaten ne kadar nice bi girlmüşsün öyle maşallahh maşallahhh

ay evet ya koskoca 3 sene karsılsamamısız ama burda bulduk birbirimizi bundan sonra acısını cıkarcaz insallahhh... seni de alalım facemiz şenlensin bacım özelden yaz bana bilgilerini bi güzel anneyle daha tanışmış olalım:)

borcama bişey olmaz fırında canım. 250ye kadar dayanır. ama fırında yavaş ısınır biraz, önce fırın ısınacak sonra da yemeği ısıtacak erken koy biraz.

canım gercekte borcamsa hiiç bişicik olmaz atabilirsin öyece fırına ben 200 dereceye kadar kullandım valla dayandı bişi olmaz merak etme ama altında borcam yazıyo dimi ona emin ol

borcama bişey olmaz fırında canım. 250ye kadar dayanır. ama fırında yavaş ısınır biraz, önce fırın ısınacak sonra da yemeği ısıtacak erken koy biraz.

canım gercekte borcamsa hiiç bişicik olmaz atabilirsin öyece fırına ben 200 dereceye kadar kullandım valla dayandı bişi olmaz merak etme ama altında borcam yazıyo dimi ona emin ol

hımm tamam kızlar çok sağolun evlendiğimizden beri ilk yatılı misafirlerimiz geliyor da bir heycan bastı iyi ağırlayım diye elim ayağıma dolaştı bugün bütün hazırlıkları yapacağım derken hepinize iyi akşamlar Allah hepinize bir avazda doğum nasip eylesin ben de daha yeniyim 2012 temmuz annesi olacağım kısmetse

canımm benim okadar yorma kendini bak daha yeni hamilesin kimse senden dört dörtlük hizmet beklemesin tamam ilk misafir heyecanı başka ama bebişini de yorma annesi Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin kolay gelsin

arkadaşlar herkese iyi akşamlar.dün izim de doktor kontrolümüz vardı 34 haftalık olduk ve bebeğimin kilosu 2200 normalin biraz altında ama doktorumuz her vücudun farklı yapısı olduüunu ve normal olduğunu söylei ama bu hamilelik ve annelik duygusu nasıl bişeyse benim dün içim içimi yeni bişey yok biliyorum ama o kadar sorumlu hissediyırum ki gelişiminden stres oldum.alla hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum

iyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz

Kızlar herkese merhaba size bir haberim var. Işıl hastanede kasılmaları olunca doktor çağırmış nst'ye girmiş biraz sancısı çıkmış. Serum vermişler ciğer geliştirici iğne yapılmış. Tedbir için doktor bu gece tutacak. Arkadaşlar dua etsinler dedi. Morali iyi sesi iyi geliyor. Dua edelim de Aden çok acele etmesin.

canm yaaa... dualarımız onunla. inşallah iyi haberlerini alırız bir an önce. mart bebişleri ne kadar aceleci çıktı böyle

Ayşen haber verdikten sonra hemen ben de aradım.Kendisini iyi hissediyormuş tedbir amaçlı bu gece gözetim altında tutackmış doktor.Sancıları hissetmiyorum ama nst de çıkıyor dedi.İnşallah acele etmez bizim kuzu.Daha dün konuştuk üçümüz artık yerleri daraldı geriniyorlar herhalde diye...Yarın bizim de kontrolümüz var pijamalarımı alıp gidicem ben de ne olur ne olmaz.Hepimiz dua edelim de sancıları kesilsin yarın evine dönsün Işıl.

Geçmiş olsun canım, benim doktorum o sertleşmeler için yalancı sancılar çok normal dedi, doktordan doktora nasıl da farkediyor.
ay ben de öle almışım ya bu iki haftada 2 kilo niye öle olduki cok yavaşlamıştı hatta durdurmuştum bile kilo alımını artık naparsak yapalım alcaz mı acaba?

Haftada en az 500 gram almak gerekiyormuş zaten o sen ne yaparsan yap geliyor yani, gerisini ben yiyerek aldım, tatlılar falan tamamen suçlu benim

Yok canım ben çok yedim ondan aldım, şişlik falan değil:) Ya ben doktoruma bayılıyordum ama bu epidural muhabbetinden dolayı soğudum sanki ya, ne yapsam acaba

Hiç bakma canım, internet felaket tellalarıyla dolu.

Aldırsa da iç canım, bebiş için çok önemli.

iyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz

Maşşallah canım sana ve bebişine

Ay inşallah aceleci davranmaz Aden bebek, inşallah zamanında gelir. Ya benim de arada kasılmalar oluyor ama doktorum olması lazım zaten dedi, nstye bile sokmadı, benimki fazla mı rahat anlamadım ki

ay geçmi,ş olsun ya inşallah iyi olur ışıl ev işi falan çok yapıyo ondan olmasın fazla dinlenmiyo galiba ne bileyim oğlumuz acele etmez inşallah

canım çok geçmiş olsun
umaırm erkenci davranmaz bebişi
görüşürsen benimde geçmiş olsun dileklerimi iletirsen memnun olurum
bu arada benimde gün içinde ara sıra kasılmalarım oluyor
ama doktorum bunun normal olduğunu
sadece düzenli olursa erken doğum habericisi olabilceğini söyledi

karnım çok sert yemeğe otururken sertti. yedim kalktım hala sertti yattım uyumuşum. ama sanki karnımda taş var. evham mı yapıyorum gaz sancısı galiba ayıramıyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…