2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz

ne güzel darısı başımıza

hayırlısı inşallah yarın çıkar hastaneden...

canım dualarımız onunla Allah hayırlısıyla sağ salim zamanında doğum nasip etsin hamarat kız dye diye nazarmı değdirdik ki bu kıza biz topik olarak yaa Allah yardımcısı olsun Adencik de acele etmesin yaa

güneşçim senin neyin var korkma bişi olmaz ben bu hamilelimde boydan gecelikle pijamayla hastaneye çok gittim neler atlattım biliyosun artık panik atak olduk yaa zamanı gelsede doğursak artık hepimiz için hayırlısı olsun

karnım çok sert yemeğe otururken sertti. yedim kalktım hala sertti yattım uyumuşum. ama sanki karnımda taş var. evham mı yapıyorum gaz sancısı galiba ayıramıyorum:18:

canım benimde dediğin gibi çok oluyor
ama ağrım olmuyor
fazla takılmamaya çalışıyorum herhalde olağandışı bir durum olursa
daha fazla belirtisi olur

Ne güzel hayalleeer inşllah gerçek olurlar da dediğin gibi torunlara alışverişe çıkarız ama 20 sene beklemeyelim Ankaraya yolun düşerse haber ver mutlaka.. Diğer kızlar da memnun olurlar hep birlikte buluşuruz yine
bende 34 de 2200 ölçtü ama çok güzel gayet normal dedi.. ama sabah da yazmıştım aynı gün 300 gr fark ediyo net ölçmediği için..
iyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz
Gözün aydın canım
Canım dualarımız onunla.. Haber aldıkça yaz olur mu bize de..

tabii haber veririm canım çok da memnun olurum valla bebişler de olur ne güzel biz tanışırız onlar kaynaşır ilk fırsatta ankaraya gelmem lazım o zaman:))

sağolun kızlar dr a 1 aydır ultrasona girmedim dedim genede baktırmadı özel olmayınca böle oluyo devlet hastanesi ama kızım kıpır kıpır olduğu için içim rahat

Bende de oluyor cumartesi doktora soracağım ben de. Doktor arkadaşım var onunla da konuştum normal dedi hayırlısı hepimiz için inşallah.

İnşallah canım konuşunca iletirim dileklerini şarjı da çok yok, sık aramak istemiyorum, annesi yarın geliyor arayınca haber veririm yine.

İnşallah canım nazar değildir olacağı varmış diyelim inşallah hayırlısıyla gelir Adenimiz.

Yazarım canım, şarjı az diye aramak istemiyorum haber alınca yazarım

kızlar sabahtan beri göğüslerim acayip sızlamaya başladı. tamamı sızlıyor ama uçları da çok hassas. acaba sütmü toplamaya başladı yoksa çatlamaya mı başladı?? benzer durum yaşayan var mı?

ışıl'a geçmiş olsun dileklerimizi iletin,iyi haberlerini bekliyoruz.

ay cnm bnm allah zmnında sağlıklı olarak kucağına almayı nasip eder inşş

sanırım biz mart annelerinde şubat sonuna kadar doğurmayan kalmayacak sanki hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun inşş.....

Ben biraz önce görüştüm arkadaşlar,şükür daha iyiymiş azalmış sancıları ,ilaçlardan sonra.İnşallah yarın tamamen bitmiş olur da sabah evine geçer.Yalnız sancılar sadece nst de çıkıyor aklınızda olsun yoksa biz hep bebek hareket ediyora yormuştuk hepimizde olduğu için yok poposunu topladı yok gerindi diye yorum yapıyorduk o yüzden ciddiye alıp doktora danışmak lazım.Ne olur ne olmaz...

ii akşamlar kızlar çok geçmiş olsun hastanedeki arkadaşımıza ya inşallah meleği acele etmez de 37 yi bi tamamlar hiç olmazsa bende bu gün gittim doktora herşey normal çıktı suyu vs 3 gecedir uyuyamıorum inanılmaz rahatysız edici kasılmalar var 8. aya girdim 32 haftalığım normalmi dedim değil bi idrar tahlili yapalım enfeksiyondan olabilir dedi yaptım verdim hepsi gayet iyi temiş çok şükür e dedim peki normal o zaman yoruluosun o zaman bol su iç dedi dinlen dedi dedim tüm gün yan gel yat yapıorum çalışmıorum da dedim. devam ederse gidicem 10 gün içinde ama şimdilik birşey yok görünbürde hemen nts filan istemedi yani korkmayın ama bol su içip uzanacakmışız arkadaşlar sakın sıkıntı yapmayın ben etkilendim biraz moralmanda ondan damı oldu bilmiorum bide benim vajinal perinal bölgede değişik kasılmalarda oluor ama hep gece günfdüz bişey yok biyere toplanma gibi de değil. genel heryere dağılmış bi kasoma yada ben mi bilmediğimden öyle mi sanıorum gerginlikmi anlayamadım bakalım rahatsız ederse gitcem işte bu arada gamzenin bebişi de çok tatlı allah korusun nazarlardan toparlamış belli baya

ah ışıl kendini çok yordu .bende 2 hafta öncesi ev işi felan derken aynı kasılmalar bendede oluyordu sonra doktora sordum 5-10 snyede geçiyorsa bişey olmz ,10dk içinde geçmiyorsa olur dedi.o günden sonra fazla iş yapmamaya özen gösterince azaldı kasılmalarım.
ışılda inşallah evine geçerde zamanında doğurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…