- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.761
iyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz
Kızlar herkese merhaba size bir haberim var. Işıl hastanede kasılmaları olunca doktor çağırmış nst'ye girmiş biraz sancısı çıkmış. Serum vermişler ciğer geliştirici iğne yapılmış. Tedbir için doktor bu gece tutacak. Arkadaşlar dua etsinler dedi. Morali iyi sesi iyi geliyor. Dua edelim de Aden çok acele etmesin.
Kızlar herkese merhaba size bir haberim var. Işıl hastanede kasılmaları olunca doktor çağırmış nst'ye girmiş biraz sancısı çıkmış. Serum vermişler ciğer geliştirici iğne yapılmış. Tedbir için doktor bu gece tutacak. Arkadaşlar dua etsinler dedi. Morali iyi sesi iyi geliyor. Dua edelim de Aden çok acele etmesin.
Ayşen haber verdikten sonra hemen ben de aradım.Kendisini iyi hissediyormuş tedbir amaçlı bu gece gözetim altında tutackmış doktor.Sancıları hissetmiyorum ama nst de çıkıyor dedi.İnşallah acele etmez bizim kuzu.Daha dün konuştuk üçümüz artık yerleri daraldı geriniyorlar herhalde diye...Yarın bizim de kontrolümüz var pijamalarımı alıp gidicem ben de ne olur ne olmaz.Hepimiz dua edelim de sancıları kesilsin yarın evine dönsün Işıl.
karnım çok sert yemeğe otururken sertti. yedim kalktım hala sertti yattım uyumuşum. ama sanki karnımda taş var. evham mı yapıyorum gaz sancısı galiba ayıramıyorum:18:
canım benimde dediğin gibi çok oluyor
ama ağrım olmuyor
fazla takılmamaya çalışıyorum herhalde olağandışı bir durum olursa
daha fazla belirtisi olur
Ne güzel hayalleeer inşllah gerçek olurlar da dediğin gibi torunlara alışverişe çıkarızayy inşallahh canım yaa hatta ayarlayıp birlikte gidermişiz ne güzel oluuur sen gezdirirsin bize oralarıı:)) ay hakkaten ya hap kadar binadır bizimki hatta okulun kendisi hap kadardır kimbilir kac ke karsılastık kaç olayı birlikte izledik kaç kez biber gazına birlikte maruz kaldık ama tanışmayı beceremedik zaten bugünkü faceden bulma operasyonu da gösterdi ki biz bilinçli olarak bile birbirimizi zor buluyoruz tesadüfen tanışmamuz zaten imkansızmış yani:)):)) ayy ankaraya bigün dönücem ama ahdım var kocam da söz verdi kendisi emekli olsun ben hemen tayin isticem ankaraya oraya yerleşcez tabii buna daha 20 sene var artık o zaman bulusup gezeriz tatlım coluk cocuk da büyümüş olur hatta onların düğün telaşını birlikte yaşarız hatta daha da ileri gidiim bebişlerimizin alışverisini birlikte yapamadık ama torunlarımızınkini yaparız bellimş olur ayyyy ne güzel olur ya nasıl kptırdım kendimi...
bende 34 de 2200 ölçtü ama çok güzel gayet normal dedi.. ama sabah da yazmıştım aynı gün 300 gr fark ediyo net ölçmediği için..arkadaşlar herkese iyi akşamlar.dün izim de doktor kontrolümüz vardı 34 haftalık olduk ve bebeğimin kilosu 2200 normalin biraz altında ama doktorumuz her vücudun farklı yapısı olduüunu ve normal olduğunu söylei ama bu hamilelik ve annelik duygusu nasıl bişeyse benim dün içim içimi yeni bişey yok biliyorum ama o kadar sorumlu hissediyırum ki gelişiminden stres oldum.alla hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum
Gözün aydın canımiyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz
Canım dualarımız onunla.. Haber aldıkça yaz olur mu bize de..Kızlar herkese merhaba size bir haberim var. Işıl hastanede kasılmaları olunca doktor çağırmış nst'ye girmiş biraz sancısı çıkmış. Serum vermişler ciğer geliştirici iğne yapılmış. Tedbir için doktor bu gece tutacak. Arkadaşlar dua etsinler dedi. Morali iyi sesi iyi geliyor. Dua edelim de Aden çok acele etmesin.
Ne güzel hayalleeer inşllah gerçek olurlar da dediğin gibi torunlara alışverişe çıkarızama 20 sene beklemeyelim Ankaraya yolun düşerse haber ver mutlaka.. Diğer kızlar da memnun olurlar hep birlikte buluşuruz yine
Ne güzel hayalleeer inşllah gerçek olurlar da dediğin gibi torunlara alışverişe çıkarızama 20 sene beklemeyelim Ankaraya yolun düşerse haber ver mutlaka.. Diğer kızlar da memnun olurlar hep birlikte buluşuruz yine
bende 34 de 2200 ölçtü ama çok güzel gayet normal dedi.. ama sabah da yazmıştım aynı gün 300 gr fark ediyo net ölçmediği için..
Gözün aydın canım
Canım dualarımız onunla.. Haber aldıkça yaz olur mu bize de..
tabii haber veririm canım çok da memnun olurum valla bebişler de olur ne güzel biz tanışırız onlar kaynaşır ilk fırsatta ankaraya gelmem lazım o zaman:))
Bencedeeee
Azerii yi de ekledim sende ekle :))
Geçmiş olsun canım, benim doktorum o sertleşmeler için yalancı sancılar çok normal dedi, doktordan doktora nasıl da farkediyor.
Haftada en az 500 gram almak gerekiyormuş zaten o sen ne yaparsan yap geliyor yani, gerisini ben yiyerek aldım, tatlılar falan tamamen suçlu benim
Yok canım ben çok yedim ondan aldım, şişlik falan değil:) Ya ben doktoruma bayılıyordum ama bu epidural muhabbetinden dolayı soğudum sanki ya, ne yapsam acaba
Hiç bakma canım, internet felaket tellalarıyla dolu.
Aldırsa da iç canım, bebiş için çok önemli.
Maşşallah canım sana ve bebişine
Ay inşallah aceleci davranmaz Aden bebek, inşallah zamanında gelir. Ya benim de arada kasılmalar oluyor ama doktorum olması lazım zaten dedi, nstye bile sokmadı, benimki fazla mı rahat anlamadım ki
canım çok geçmiş olsun
umaırm erkenci davranmaz bebişi
görüşürsen benimde geçmiş olsun dileklerimi iletirsen memnun olurum
bu arada benimde gün içinde ara sıra kasılmalarım oluyor
ama doktorum bunun normal olduğunu
sadece düzenli olursa erken doğum habericisi olabilceğini söyledi
canım dualarımız onunla Allah hayırlısıyla sağ salim zamanında doğum nasip etsin hamarat kız dye diye nazarmı değdirdik ki bu kıza biz topik olarak yaa Allah yardımcısı olsun Adencik de acele etmesin yaa
bende 34 de 2200 ölçtü ama çok güzel gayet normal dedi.. ama sabah da yazmıştım aynı gün 300 gr fark ediyo net ölçmediği için..
Gözün aydın canım
Canım dualarımız onunla.. Haber aldıkça yaz olur mu bize de..
Ben biraz önce görüştüm arkadaşlar,şükür daha iyiymiş azalmış sancıları ,ilaçlardan sonra.İnşallah yarın tamamen bitmiş olur da sabah evine geçer.Yalnız sancılar sadece nst de çıkıyor aklınızda olsun yoksa biz hep bebek hareket ediyora yormuştuk hepimizde olduğu için yok poposunu topladı yok gerindi diye yorum yapıyorduk o yüzden ciddiye alıp doktora danışmak lazım.Ne olur ne olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?