2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bend dr a kasılmalarım oluyo deyince hemen idrar tahlili istedi yaptırdım bi şey çıkmadı çok şükür.fazla yormayalım arkadaşlar kendimizi ve su da içelim.ben bu gün ilk defa 2 litre içtim wc den çıkamıyorum o yönü çok kötü.

bende alışkınım su içen biriyim zati günde 12 bardak normalde şimdi oldu 15 16 arası valla tuvalet evim oldu artık ya kızlar dönence alcamda alanınız varmı yumuşak oyuncakları olan uygun bişey olsun istiorum Playgro Noahs Ark 4 Kollu Müzikli Dönence - e-bebek.com şunu almak istiodum ama yorumlardan birinde pille değil elle döndürülmesi gerekior tek bi müzik var kurarak çalışıor dio nasıl yani kendinden dönmüormu bunlar? alanlar varsa yada araştıranlar yazarmısınız

Ben de konuştum aynı şeyleri yazacaktım ki baktım sen yazmışsın alırlarsa doğum katına yarın uğrarım belki.

canımm benim geçmiş olsun...sık sık dr kontrolünde olman iyi olmuş... artık son aylardayız her an gelebilir bebeişlerimiz...ne güzel annen de yanındaymış dr unun dediği gigib bol su ve armut tüket canım... geçmiş olsun tekrardan

canım ben de yok o kararma ama dr um eğer olursa korkma dedi olması normal demişti.. sanırm biraz panik biri olduğum için önceden sölüyor bana olabilcek komplikasyonları

canım bende epidural normal düşünüyorum ama denildiği gibi iyi bir anestezi uzmanı olması lazım.. hatta iyi bir anesteciden çok epidural konusunda uzamnalaşmış olması gerekirmiş..
mecburen güvenecez drlarımıza

canım bir sabah bir kalktım gözlerimin üstü altı parmaklarım hep şismişti inannnamadım çok korkunç bir hal almıştım.. daha sbir gün önce çok normaldim.. oysaki ablam( dr olan ablam) tuzu azalt şişersin demişti bir gün önce..hiç takarmıyım ben inanırmısın portakala bile tuz serpiyordum normal hayatımda...haaa buarada yüzüklerimde hiç olmuyordu... o gündn sonra tuz hiç tüketmiyourm günde 3 litre süt bazen 2.5 oluyor tükeyiyorum.. yemeklerede tuzu bastırsın diye karabiber acı ile geçiştiriyorum...mesela yumurtamı kırdım.. üzerine penir rendeliyorum mayddonoz koyuyırum.. ama mutlaka suyu önmse canım...

benimkini görmelisniz yaaa geçenlerde düğün fotolarıma bakmış nerde bu limonlu kekim diyor.. gıcık yaaa...hakkikaten çok iyiymişim ozamanlar offf
ben de altta kalırmıyım ben 2 ay sonra doğuracam inş gidecek kilolarım sen nasıl verecen kiloları diyorum kitleniyo0r.... benim koca 9 ay da 10 kilo aldı da....

canım benimde kasımalarım çıkmıştı 28 ci haftada çok erken bir hafta idi ama kasılma için ciğer geliştirici iğne verdi..ama korkulacak bir kasılma değilmiş.. ama genede takip etmek gerekiyor günlük harekt sayılarına bebeklerin en az 10 kere harek etmesi lazımmış...

valla bende anlamadım neden böyle oluyor...yinede rabbime şükürler olsun bu haftalara geldik...
güzel allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...bebeklerimiz bizi hiç üzmesin inşallah...
inş canım.. artık olacağı varsa olur canım.. ben de ilk başlarda çok stres oldum erken gerelcek diye.. tedbiri elden bırakmamak şartıyla elimizden gelen duadan başka bir şey yok

ben ddiyorum gamze unuttu mu değiştirmeyiii

senin haftan bizden ileride canım artık sütlerin bol bol dolmuştur göğüsleride bebeşine depo ediyorsundur

gözün aydın canım artık bol bol dinlen... hastane fobisi ne yazıkki bende de var özlellikle acil fobisi.. normal dr uma giderken no problem ama acil çok fena.. belki geçmişte yasadığım tecrübelerden doalyıdr...biraz ağrım olsa eşim accile gidelim diyor ben de geçti yaaa gitmeyelim ayakları başlıyor....
inş ciiddi azalma olmamıştır..

kızlar bana fikir verin lüfen sizce bu bebek şekeri nasıl?
Eki Görüntüle 334046
canım ben çok beğendim... arkası mıknatıslı ise daha bir güzelll
bişi olmas canım ben oğlumdada gittim yine gidiyorum.
ben de hep kendim hallederdim makina ağda vss.. ama şimdi malum ilkel yöntemdeyim 6 aydır... ama doğumdan sonra koları sıvamak lazım...

iyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz
gözün aydın canım. ben de dün gitim dr a usg istemedi.. 10 gün sonraki randevuda yapacak

canım bizden de geçmiş olsun dileklerimizi unutma sakın bir sonraki aramanda...hakkaten nazar mı değdi Işılımıza..

gecmisi okumadim..telden yaziyorum..annemler geldi herkes uyuyo.
.bende mutfakta oturuyorum..esimle kavga ettim..benim hamileligim 8ay boyunca öyle zor gectiki..öyle seler yasadimki..benimki deli gibi bi sevgi yüzünden mahfettigim hayatim..ugruna hersey adanmis 8 yıl...pes etmicem ama yilmicam..güzele baglanir günü gelir hersey...

kızlar ben ben gece kuşu oldum eşim yüzünden... gece nöbetleri olutyor... o işte nöbet tutuyor ben de evde.. o yokken uyuyamıyorum mecburen sabah 8 e kadar uyanıgım... o gelince uyuyruz.. ve tüm günü uyuyarak geçirmiş oluyoruz:2:

sizleri gece okuyabiliyorum zaten muhabbet de bitmiş oluyor...

pollayanna nerde hiç göremedim onu iki gündür inş iyidir...face e de uğramıyor...bilen var mı???

bugün oğluşuma bir şeyler almaya devam ettikk akşam babamızla...kendimiz tutamıyoruz kıyafet konusnda annem çok kızıyor çok alıyorsunuz diye...ama sorsanız bezi birberonu banyo küveti emziği yağı köpüğü şampuanı vs asıl onlar tamemen eksik...herkesten farklı bir şey duyuyrum jonsson baby alacaktım hepsini.. dün komuşum sakın alma jonsson baby diyor neymiş içinde çok kimyasal varmışş sebamedin de kokusunu beğenmiyorummm..

canım benim olabiliyor zaman zaman eşler arasında.... bunlar tadı tuzu evliliğin belki klasik gelecek ama...ilk bebişin senin de sanırm canım bak gör o bebişi bir doğsun hayırlısı ile. dediğin gibi güzele bağlanır herşey inşş...

Kızlar selam bugün eletriklerimiz kesildi o yüzden giremedim
melike ve özlem geçmişi okurken çok güldüm size eminin bende girseydim aynı muhabbetler iş çok yapan yok sabah 11 de kocam işe gitmek üzereyken elektrik kesildi ama benim hamaratlığım tuttu galiba yinede evi süpürdüm şarjlı süpürgeyle bide sildim içim açıldı yahu ne pismişim baya eğlenceli bigün geçirmişsiniz maşallah yarın bende erkenden giricem internete . kızlar dr bana istirahat et kasılmalar var dediğinden beri kocam bişey diyemiyo ama masayı toplayıp tezgahın üstüne sergi açıyo resmen yine ben uğraşıyorum :2: bakalım yaron bizi hangi maceralar bekliyo

bebişlerini gören anneler gözünüz aydın maşallah kilolar 2000 gr' mı geçmiş büyümüşler artık maşallah
berkerdemcim bebişini göremesende iyi olduğunu öğrenmişsin maşallah kızına inş. zamanında gelicek .
ışılcım çok geçmiş olsun artık ev işlerine biraz ara vermenin zamanı geldi.
gayem canım bol bol dinlen inş. suyun artar bebişin biraz daha kalır annesinin sıcacık karnında .

yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek alıntı yapmayım uzamasın dedim.

çok hoş sanırım arkasında mıknatıs var. eğer öyleysede harika... hoş bence...

buda bizim şekerimiz malzemeleri alıp kendim yaptım...
Eki Görüntüle 334072

canım ben çok beğendim... arkası mıknatıslı ise daha bir güzelll

evet model lavantalı ve mıknatıslı. ben de öyle istiyorum zaten. sanırım alıcam son anda fikrim değişmezse. bu arada senin şekerini göremedim d_m_f cim link hatası veriyo.

BEN DE d_m_f nın şekerini göremedim... ben de benzer model almaya karar verdim...gündüz uyumayı bırakıp dışarı çıkabilirsem tabiii...

tşkler canım ben hissettiğim farkettiğim kasılmaları söyledim doktoruma ona göre nst çekti.bir de hissetmedikleriniz var dedi en sağlıklı tanı için nst çekmemiz uygun olur dedi ve nst de benin söylediğimden daha fazla ve sık olduğu ortaya çıktı.hastanede yatarken de 2 kez ayrıca nst çektirdi gece ve sabah.

tşk canım evet aynen öyle oluyordu.hatta daha erken haftalarda da olmuştu ama bu kadar çok değildi.

tşk ederim canım.ilk tecrübemiz ilk bebeğimiz her şeyi ilk yaşıyoruz bir çoğumuz.ben burda sizlerden bir çok konuda bilgi aldım korkutmak istemem ama yine de bebişler için tedbirli olmak gerekir.o yüzden yazdım buraya da.benim gibi olan varsa bebeğin toplanması diye geçiştirmeyin.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Geçmiş olsun canım.
Biz bugün daha yeni konuştuk Işıl ve Ayşen'le ben de sorayım bari cuma günü korktum şimdi.Bugün akşam eve geldiğimden beri bi kaç ke oldu bende de:44:

tşk canım.kontrol olmakta fayda var umarım sizler de benim kadar ciddi boyutta olmaz canlarım.

tşk ederim.o toplanma olduğu zaman sertliğin üstünü okşuyorum eğer bebeğimse kıpırdamaya başlıyor kızlar hareketinden anlıyorum ama kasılma toplanması ise öyle tümsek gibi semsert bir süre duruyor.ben bunu kendim keşfettim doğru mu bilmiyorum ama siz de bir deneyin isterseniz.boşuna korkutmak istemem sizleri de.

geçmiş olsun. benimde çok sık oluyor sertlerşme. inşallah sağ salim alalım bebişleri kucağımıza

tşkler canım amin inşallah.

tşk canım.ben ağrı hissetmiyordum canım nst de çıktı zaten sadece toplanma ve sertleşmeyi farkettim.tahlillerim de temizdi ama nidilatla beraber antibiyotik ve fitil de vermiş.enfeksiyon riskine karşı kullanıyorum şimdi.patiksiz gezmiyorum ve öyle bir su içiyorum ki eşim dalga geçiyor nerene içiyorsun diye gülüyor :) oğluşunu kocaman öpüyorum

canım cok gecmiş olsun yorma kendini bebişin biraz daha sabretsin zamanında sağlıkla gelsin inşallah...

tşkler canım amin

ayy sorma canım ya dün fena kaynattık güzeldi ama cok eğlendik bugün seni de bekleriz takıl bize hayatını yaşa:))

GÜÜÜÜNAAAYYYYYYYYYYYDIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN KALKIN KIZLAR YAA YİNE BEN AÇTIM DÜKKANI bekle bekle sıkıldım tamam farkıntayım iz normalsizniz anormallik bende ama napiim yine 6.30da zıpladık yataktan kahvaltı yaptık babamızı gönderdik bulaşıkları bosalttık yenilerini doldurduk mutfagı tertemiz yaptık dedim uyanmıştır benim hamişlerim anaam bi geldim kimse yok o zaman gidiim azcık da çamaşır işine girişiim napiim...

GÜNAYDIIN!!Biz de şimdi gönderdik babamızı lapa lapa kar eşliğinde:)bu gün hiç iş yapasım yok valla tembellik yapıcam.geceden beri gaz sancısından ölüyorum zaten puff naaptıysam geçmedi..en iisi bugün sıcak sıcak yatmak galiba..

canım sıcaktut kendini ayaklarını falan üşütme dikkat etmezsek heme gaz sancıları başlıyo yorma kendini ii yaparsın dinlen bugün...

cnm bnm noldu ya öyle karardın..çok üzüldüm bunu okuyunca..hamilelikte zor günler yaşayanlar duyunca ağlayasım geliyo.. bebiş olunca herşey farklı olur cnm hayatınıza renk gelir..sonuçta isteyerek yapmadınızmı? hamileliktede insan olmıcak şeyleri takıyo kafaya büyütüyo üzme kendini..herşey güzel olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…