- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.801
bugün oğluşuma bir şeyler almaya devam ettikk akşam babamızla...kendimiz tutamıyoruz kıyafet konusnda annem çok kızıyor çok alıyorsunuz diye...ama sorsanız bezi birberonu banyo küveti emziği yağı köpüğü şampuanı vs asıl onlar tamemen eksik...herkesten farklı bir şey duyuyrum jonsson baby alacaktım hepsini.. dün komuşum sakın alma jonsson baby diyor neymiş içinde çok kimyasal varmışş sebamedin de kokusunu beğenmiyorummm..
Günaydın canımmm :) bugüne iş yok ya bende hastane çantamı hazırlayım diyorum ama :))GÜÜÜÜNAAAYYYYYYYYYYYDIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNKALKIN KIZLAR YAA YİNE BEN AÇTIM DÜKKANI bekle bekle sıkıldım tamam farkıntayım iz normalsizniz anormallik bende ama napiim yine 6.30da zıpladık yataktan kahvaltı yaptık babamızı gönderdik bulaşıkları bosalttık yenilerini doldurduk mutfagı tertemiz yaptık dedim uyanmıştır benim hamişlerim anaam bi geldim kimse yok o zaman gidiim azcık da çamaşır işine girişiim napiim...
Canımmm mesajını gördüm ama forumda görmedim göz yakmıyo şampuaaan :)) gönül rahatlığıyla kullanabilirissscnm doğallık bakımından bübchen i tavsiye ediyolar ama bn nivea aldm bübchen bna çok pahalı geldi..ondanda çok memnun kalan var..bebe yağının üstünde badem yağı yazıyo ztn..
Günaydınnnnnnnnn herkese hayırlı cumalarrr
Bizde kalktık kahvaltı yaptık babayı gönderdik ve geldiiiiiik :)
Günaydın canımmm :) bugüne iş yok ya bende hastane çantamı hazırlayım diyorum ama :))
Canımmm mesajını gördüm ama forumda görmedim göz yakmıyo şampuaaan :)) gönül rahatlığıyla kullanabilirisss
Kızlar herkese merhaba size bir haberim var. Işıl hastanede kasılmaları olunca doktor çağırmış nst'ye girmiş biraz sancısı çıkmış. Serum vermişler ciğer geliştirici iğne yapılmış. Tedbir için doktor bu gece tutacak. Arkadaşlar dua etsinler dedi. Morali iyi sesi iyi geliyor. Dua edelim de Aden çok acele etmesin.
günaydın mart anneleri hepinize sağlıklı bebekler ve hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.
sizlere bi sorum olcaktı belki aranızda benim yaşadıklarımı yaşayan olmuştur 20+3 hatalık hamileyim 17. haftamda dr bebeğimin kafasında kist ve barsaklarda parlaklık bide suyum azmış var diyerek bizi perinatolog'a yönlendirdi bir çok dr gittik prof. gittim hepsi amniyosentez önerdi risk yüksek olabilirmiş.17 ocak amniyosentez yaptırdık ama ben bebeğime bişi olcak diye çok korkuyorum bu şekilde sorun yaşayıpta daha sonradan bebeğinde hiç bi sorun olmayan oldumu aranızda cevap verirseniz memnun olurum.sonucumuda 8 şubatta alıcam.tşk ederim.
günaydın kızlar istanbulda kar var işe gelene kadar baya zorlandık allah yardımcımız olsun şimdiden geri dönüşümü düşünmeye başladım kimsede hamilesin gelme bu havada demediiiii
eveeet bugün iş yok burda hava acayip güzel bugün bende biraz dışarı cıkiim yürüyüş olsun diyorum kaç gündür çatladım evde bakalım öğleden sonrası için planlarım var ama nolur saatler bana ne getirir bilmem tabii:)) aslında evet canta işini ben de daha halletmedim o da yapılabilir hazırlayalım valla melikem benim daha eksiğim vardır gibi geliyo sen bi hazırlmaya başla bs
sonra bana yaz neler koydugunu ben bi evdekilerle karsılastırayım senin koyduklarını doldurayım cantaya eksikleri de cıkıp aliim öle koyarım olmaz mı? hadi yine gaza getirdin beni:))
günaydın kızlar istanbulda kar var işe gelene kadar baya zorlandık allah yardımcımız olsun şimdiden geri dönüşümü düşünmeye başladım kimsede hamilesin gelme bu havada demediiiii
GÜÜÜÜNAAAYYYYYYYYYYYDIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNKALKIN KIZLAR YAA YİNE BEN AÇTIM DÜKKANI bekle bekle sıkıldım tamam farkıntayım iz normalsizniz anormallik bende ama napiim yine 6.30da zıpladık yataktan kahvaltı yaptık babamızı gönderdik bulaşıkları bosalttık yenilerini doldurduk mutfagı tertemiz yaptık dedim uyanmıştır benim hamişlerim anaam bi geldim kimse yok o zaman gidiim azcık da çamaşır işine girişiim napiim...
Günaydınnnnnnnnn herkese hayırlı cumalarrr
Bizde kalktık kahvaltı yaptık babayı gönderdik ve geldiiiiiik :)
Günaydın canımmm :) bugüne iş yok ya bende hastane çantamı hazırlayım diyorum ama :))
Canımmm mesajını gördüm ama forumda görmedim göz yakmıyo şampuaaan :)) gönül rahatlığıyla kullanabilirisss
Günaydın topiğimizin hamarat annişlerii izndesiniz ama yine erkencisiniz bu arada ikiniz de ne kaaaa datlusunuz yaaa şeker gibi
Bize diyene bak Azeri güzeli duymuştumda görmek ilk kez nasip oldu maşallah güzel anne
Ankarada lapa lapa kar yağıyooo :)) bende çok sıkıldım akşam bizimki gelince alışverişmerkezine filan götürsün de biraz orda yürüyüm bari..
Kuzum çantayı bence de hazırlamadan eksikleri göremiycez.. Kıyafeler de bile öle olmuştu anam yıkadım ütüledim bi yerleştirdim bebişe 1 tane alt almışım :)) Dötü açık kalcak kızımın :)) bi sürü üst çıtçıtlı badi ve tulum almışım ama tek alt bi tane var hemen gittim 3-4 tane daha aldım
çantada öle olcak gibi geliyo bana.. ben yerleştiriyim (yada en azından başlayım)sana da koyduklarımı yazıyım karşılaştıralım bakalım eksiğimiz çıkcak mı.. ben çantayı hazırlarken de bebişin nevresimleri yakınsa fena olmaz aslında.. odasındaki yatakta yatması 6-7 ayı bulur ama evdeyken onu da hallediyim bari :))
Bu arada atv de de Nihat Hatipoğlu var ya hoşuma gidiyo bitmeden kalkabilirsem
Günaydınn kızlar herkesler iyidir inş. biz de yeni geldik işe babamız bıraktı bizi bu gün iş yerim eve yakın kocişle kar altına yürüyüş yaptık minibüsler tıklım tıklım yürümek daha iyi geldi valla
Günaydın topiğimizin hamarat annişlerii izndesiniz ama yine erkencisiniz bu arada ikiniz de ne kaaaa datlusunuz yaaa şeker gibi
Karlı bir İstanbul sabahından herkese GÜNAYDIN...
Gece iyi kaynatmışsınız. okumak zaman aldı şimdi cevap yazalım...
Teşekkür ederimm kuzummmsizi görünce aklıma geldi benim kocişle hiç hamiş fotom yok yaa akşam bi operasyon yapayım yılbaşında çok çekindik başbaşa son yılbaşımız diye ama göbüş hep aşağıda kalmış kadraja hiç girmemiş
günaydın canım aman dikkatli ol gidip gelirken yüzüp yüzüp kuyruguna geldik haklısın kimse gelme demez düşünmez o yüzden kendine iki kat dikkat et 37ye kadar calışcaksın sanırım Allah yardımcın olsun seni de bebişini de kazadan beladan korusun tatlım
yaaa nasıl güzel olmuştur ankara şimdii( haklısın canım yaa ben de şimdi kızıma hiç düzgün üst almadığımı farkettim hani sweat gibi giyebilecegi kalın bişeyiyok hep tulum üstü yelek olmaz ki takım almak lazım şöle kalın penyelerden falan 2-3 takım eşofmanı olsa fena olmaz bugün onlara bakiim o zaman ben tamam tatlım sen başla bana da söle karşılaştıralım bak şimdiden çıktı ben de battaniyesiyle havlusunu yıkamamıştım onları atiim o zaman...ben de nihat amcamı izliyodum ya evet adam nasıl huzur veriyo nasıl yatıştırıyosa kalkamadım bırakıp neyse az kaldı zaten bitcek kalkarız kuzum
canım benim sen de pek güzelsin mini mini pek tatlısın maşallahhay ne güzel yürümüşsün sen bi de ben cıksam da açılsam azcık hamaratlığım tuttu mu ii oluyo da bi de uyuşujlugum tuttu mu o kötü işte
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.dün izim de doktor kontrolümüz vardı 34 haftalık olduk ve bebeğimin kilosu 2200 normalin biraz altında ama doktorumuz her vücudun farklı yapısı olduüunu ve normal olduğunu söylei ama bu hamilelik ve annelik duygusu nasıl bişeyse benim dün içim içimi yeni bişey yok biliyorum ama o kadar sorumlu hissediyırum ki gelişiminden stres oldum.alla hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum
iyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz
Kızlar herkese merhaba size bir haberim var. Işıl hastanede kasılmaları olunca doktor çağırmış nst'ye girmiş biraz sancısı çıkmış. Serum vermişler ciğer geliştirici iğne yapılmış. Tedbir için doktor bu gece tutacak. Arkadaşlar dua etsinler dedi. Morali iyi sesi iyi geliyor. Dua edelim de Aden çok acele etmesin.
gecmisi okumadim..telden yaziyorum..annemler geldi herkes uyuyo.
.bende mutfakta oturuyorum..esimle kavga ettim..benim hamileligim 8ay boyunca öyle zor gectiki..öyle seler yasadimki..benimki deli gibi bi sevgi yüzünden mahfettigim hayatim..ugruna hersey adanmis 8 yıl...pes etmicem ama yilmicam..güzele baglanir günü gelir hersey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?