2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm doğallık bakımından bübchen i tavsiye ediyolar ama bn nivea aldm bübchen bna çok pahalı geldi..ondanda çok memnun kalan var..bebe yağının üstünde badem yağı yazıyo ztn..

Günaydınnnnnnnnn herkese hayırlı cumalarrr

Bizde kalktık kahvaltı yaptık babayı gönderdik ve geldiiiiiik :)

Günaydın canımmm :) bugüne iş yok ya bende hastane çantamı hazırlayım diyorum ama :))
cnm doğallık bakımından bübchen i tavsiye ediyolar ama bn nivea aldm bübchen bna çok pahalı geldi..ondanda çok memnun kalan var..bebe yağının üstünde badem yağı yazıyo ztn..
Canımmm mesajını gördüm ama forumda görmedim göz yakmıyo şampuaaan :)) gönül rahatlığıyla kullanabilirisss

günaydın mart anneleri hepinize sağlıklı bebekler ve hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.
sizlere bi sorum olcaktı belki aranızda benim yaşadıklarımı yaşayan olmuştur 20+3 hatalık hamileyim 17. haftamda dr bebeğimin kafasında kist ve barsaklarda parlaklık bide suyum azmış var diyerek bizi perinatolog'a yönlendirdi bir çok dr gittik prof. gittim hepsi amniyosentez önerdi risk yüksek olabilirmiş.17 ocak amniyosentez yaptırdık ama ben bebeğime bişi olcak diye çok korkuyorum bu şekilde sorun yaşayıpta daha sonradan bebeğinde hiç bi sorun olmayan oldumu aranızda cevap verirseniz memnun olurum.sonucumuda 8 şubatta alıcam.tşk ederim.

eveeet bugün iş yok burda hava acayip güzel bugün bende biraz dışarı cıkiim yürüyüş olsun diyorum kaç gündür çatladım evde bakalım öğleden sonrası için planlarım var ama nolur saatler bana ne getirir bilmem tabii:)) aslında evet canta işini ben de daha halletmedim o da yapılabilir hazırlayalım valla melikem benim daha eksiğim vardır gibi geliyo sen bi hazırlmaya başla bs
sonra bana yaz neler koydugunu ben bi evdekilerle karsılastırayım senin koyduklarını doldurayım cantaya eksikleri de cıkıp aliim öle koyarım olmaz mı? hadi yine gaza getirdin beni:))

günaydın kızlar istanbulda kar var işe gelene kadar baya zorlandık allah yardımcımız olsun şimdiden geri dönüşümü düşünmeye başladım kimsede hamilesin gelme bu havada demediiiii

geçmiş olsun cnm inşallah risk ortadan kalkarda biraz daha sabreder bebişimiz

cnım inşallah temiz sonuçlar alırsınnnn bu sorunları yaşayan olmadı sanırım ama amniyosentez yaptıranlar oldu umarım yolundadırr herşeyy

günaydın kızlar istanbulda kar var işe gelene kadar baya zorlandık allah yardımcımız olsun şimdiden geri dönüşümü düşünmeye başladım kimsede hamilesin gelme bu havada demediiiii

günaydın canım aman dikkatli ol gidip gelirken yüzüp yüzüp kuyruguna geldik haklısın kimse gelme demez düşünmez o yüzden kendine iki kat dikkat et 37ye kadar calışcaksın sanırım Allah yardımcın olsun seni de bebişini de kazadan beladan korusun tatlım

Ankarada lapa lapa kar yağıyooo :)) bende çok sıkıldım akşam bizimki gelince alışverişmerkezine filan götürsün de biraz orda yürüyüm bari..
Kuzum çantayı bence de hazırlamadan eksikleri göremiycez.. Kıyafeler de bile öle olmuştu anam yıkadım ütüledim bi yerleştirdim bebişe 1 tane alt almışım :)) Dötü açık kalcak kızımın :)) bi sürü üst çıtçıtlı badi ve tulum almışım ama tek alt bi tane var hemen gittim 3-4 tane daha aldım
çantada öle olcak gibi geliyo bana.. ben yerleştiriyim (yada en azından başlayım) sana da koyduklarımı yazıyım karşılaştıralım bakalım eksiğimiz çıkcak mı.. ben çantayı hazırlarken de bebişin nevresimleri yakınsa fena olmaz aslında.. odasındaki yatakta yatması 6-7 ayı bulur ama evdeyken onu da hallediyim bari :))
Bu arada atv de de Nihat Hatipoğlu var ya hoşuma gidiyo bitmeden kalkabilirsem

Günaydınn kızlar herkesler iyidir inş. biz de yeni geldik işe babamız bıraktı bizi bu gün iş yerim eve yakın kocişle kar altına yürüyüş yaptık minibüsler tıklım tıklım yürümek daha iyi geldi valla

Günaydın kuzum bende bekledim iş yerimden aranıp sen bu gün gelme diyen bir telefon ama yok nerdeeeee

Günaydın topiğimizin hamarat annişlerii izndesiniz ama yine erkencisiniz bu arada ikiniz de ne kaaaa datlusunuz yaaa şeker gibi

Karlı bir İstanbul sabahından herkese GÜNAYDIN...

Gece iyi kaynatmışsınız. okumak zaman aldı şimdi cevap yazalım...

Bize diyene bak Azeri güzeli duymuştumda görmek ilk kez nasip oldu maşallah güzel anne

Teşekkür ederimm kuzummm sizi görünce aklıma geldi benim kocişle hiç hamiş fotom yok yaa akşam bi operasyon yapayım yılbaşında çok çekindik başbaşa son yılbaşımız diye ama göbüş hep aşağıda kalmış kadraja hiç girmemiş

yaaa nasıl güzel olmuştur ankara şimdii( haklısın canım yaa ben de şimdi kızıma hiç düzgün üst almadığımı farkettim hani sweat gibi giyebilecegi kalın bişeyiyok hep tulum üstü yelek olmaz ki takım almak lazım şöle kalın penyelerden falan 2-3 takım eşofmanı olsa fena olmaz bugün onlara bakiim o zaman ben tamam tatlım sen başla bana da söle karşılaştıralım bak şimdiden çıktı ben de battaniyesiyle havlusunu yıkamamıştım onları atiim o zaman...ben de nihat amcamı izliyodum ya evet adam nasıl huzur veriyo nasıl yatıştırıyosa kalkamadım bırakıp neyse az kaldı zaten bitcek kalkarız kuzum

canım benim sen de pek güzelsin mini mini pek tatlısın maşallahh ay ne güzel yürümüşsün sen bi de ben cıksam da açılsam azcık hamaratlığım tuttu mu ii oluyo da bi de uyuşujlugum tuttu mu o kötü işte

onu biz de öle yapmışız canım yaa bütün fotolarda sadece kafalar var bebişimiz görünmemiş yazık dur biz de cekelim azcık pişman olmiim sonra iyiki hatırlattın kız sağol:))

bende durum aynı canım kimse gelme demiyor ama ben gitmedim dünden söylemiştim çok karda mahalleden çıkış kapanıyor, yerler kayıyor artık bebeğimi tehlikeye atamam evde calısırım dıye bişey dememişlerdi, şimdi evden actım maillerimi artık sallamıcam valla en fazla yıllık izinden düşsünler, evde ekmekte yokmus alıp gelene kadar bile kaç kere kaaydım şükür kazasız belasız geldim eve, 37'e kadar bu şekilde geçiricem, aile hekimlerinin de raporları oluyor olmadı gidip rapor alırım sende kendini riske atma canım bebeklerimizden önemli bişey yok. Allah kolaylık versin...

Teşekkür ederim kuzum evet valla iyi geldi yürümek kar havası ohh miss bide evde olsam ne güsel olurdu bizim teras karla kaplanmış kardan adam yapardım hihihi

canım bebeğinin kilosu gayet iyi bence kafanı takma sakın böyle şeylere... kalabildiği kadar kalsın içerde bunun için dua et...

iyi akşamlar kızlar bende bugün hastaneye gittim kontrole dr usg istemedi ama nst ye girdim hiç kasılma yokmuş çok şükür iyiyiz

aman aman maşallah...
çok sevindim canım...

o elbet iyileşip gelecek buraya görür birdaha temizliğe izin veriyormuyuz vermiyormuyuz...
inşallah aden acele etmez. haber edin bize olurmu?

canım her evliklikte olur gerçekten şimdi daha duygusalız öyle dokunsak ağlarız gibiyiz...
sıkma canını herşey dahada güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…