- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.141
ay kombinini yerim ben onun ya şeker şey nasım bıcırık olur onu giyince ayyhhh bi doğsalar da sevsek artık zamanında tabii:)) bide yürürken aman dikkat et tatlım yokuş bide iyice buzdur şimdi olmadı ayagındaki coraplaı cıkar ayakkabının üstüne giy kaydırmaz öle..
Evet kuzum zamanında gelsinler de minnah tosbaalarannemi aradım geliyor kuzum bende yavaş yavaş toparlanayım sıcak çorbada yapmış bu gün direk oraya gidcem kocişi de oraya çağırdım yaşasın hazır ve sıcak yemek
ohh mis valla yarasın sana da kuzuna da canım ahh ah varmı insanın annesi gibisi yaa tek lafınla çıktı gelio dimi anacığımı ösledim ben yaa(
kızlar bir süredir Ducray'ın hamilelerin kulanabileceği hatta bebişlerde bile kullanılabilecek parabensiz bir şampuanını kullanıyorum ve hamileliğimin başından beri mahvolan saçlarım tamamen düzeldi. çok memn un kaldm tavsiye ederim saç sorunu yaşayanlara
Oyy kıyamam kuzummaaa benimmsana asık yüz yakışmıyor canım benim gül bakayımm bebişin doğsun inş. birlikte gidersiniz anaanneye
KIzlar hepinize iyi akşamlar ben kaçtım yarın görüşürüz inş.kendinize iyi bakın
Isını halletmene cok sevındım canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah.. Bızde ntslrı konstuk fıyatlr cok degısken senınkıde 200 masallah ben ne oldugunu bılmıorum sormadm da senın sıkayetıne goremı sokuolr yoksa bellı bı haftasımı var nts ıcın? ozel sıgrta olmasa ztn oralarda ısımz ne her ay 400 lk olup cıkardın:))) ALLAH herkese yardım etsın cok zor bu ısler:18:
benimde yapıkredi sigorta.epidural neden o kadar pahalı.şifada normal doğum ile arasında 500tl fark vardı.memorial de de o kadardı.memorial de normal doğum 4900tl.dediğin gibi şifa nın yeri biraz cins bir yerde.arada bir yerdeibrahim tatlıses mi yükseltti fiyatları o kadar uçuk fark olması ilginç.anadoluyakasındaki birçok hastane ile konuştum hiçbirininde epidural farkı bu kadar deildi.
Evet ya çok pahalı, tr daki en pahalı doğum yapan hastane, amerikan bile daha ucuz, benim doktorum orda diye gidiyorum, yoksa hiçbir özelliği yok acıbademin, ama doğumu orda yaptırmıycam başka hastaneye gelcek doktor, ne kadar para alcak bilmiyorum ama sormaya korkuyorum:)
Biz geldik teyzelerii oturmaktan sıkıldım mağazaya gittim bunları görünce dayanamayıp aldımmm nasılllll
Eki Görüntüle 334686
Ayyyy çok güzel bayıldım, maşşallah:)
hadi gözün aydın canım almışsın raporunu,, hastanede görev yapan kadın doğumcularda nbi kapris var ben de anlayamıyorum ,,yok hastam değilsin ben bakmam , doğurtmam niye bana gelmedin de ona gittin vs.vs. izne çıkar tam doğum zamnı ortada bırakır seni yada erken alırım der ,,
İçinde ferah olsun bebişler çok oynuyo kordonlarıyla çözer senin bebeğinde merak etme stress yapma ki bebeğinde etkilenmesin.
Çok sağol canım, valla çarpıcaktım adamın ağzına, iyi tarafıma geldi, sadece laf çarptım çıktım, niye daha fazla bağırıp çağırmadım diye kızdım kendime sonra, oturdum koridorda ağladımAllah kimseyi muhtaç etmesin o adama.
canım zor olmuş ama almışsın raporunu önemli olan o boşver doktoru falan kompleks yapmış o deli mi ne...bebişin için de üzülme daha keç şekle gircek o defalarca değişcek pozisyonu cıkar elbet kordon cıkmazsa da sağ salim doğsun da sezeyan olsun nolcak hayırlısı olsun
Çok sağol canım, doğum sezaryen de olur o sağlıklı olsun da farketmez. Ama insan endişe ediyor işte rahatsız olur mu, boynunu sıkar mı diye.
Ya bu bebek bi tarafa yaslanıyo, karnımız taş gibi oluyo ya o kasılmaysa eğer bende günde 5-6 kere oluyo ama 10 saniye falan sürüyo.. bebeğin hareket alanı dar kımıldadıkça mı oluyo yoksa kasılma mı ne bunnar yaa ben doğurana kadar öğrenemicem kasılmayı herhalde :S
Yalancı kasılma o canım, yorulunca falan oluyorsa sorun yok, ben bugün yine sordum doktora arada olması normalmiş, düzenli bir şekilde artması ve ağrılı olması iyi değilmiş.
canım çok geçmiş olsun.rapor işin bir hayli zor ve sıkıcı olmuş ama şükür halletm,şsin.inşallah bebişte kordonunu boynundan çıkarır.sağlıklı doğsunlarda normal sezeryan önemli değil artık..
Çok sağol canım, evet önemli değil sağlıklı olsun da.
hani eskilerin bi lafı varya. allah doktor eline düşürmesin, onlarsızda bırakmasın.. gönülden katıldım bu lafa şimdi. doktorluk yürek işi, bi kaç meslek daha var böyle. vicdansız insanları almayacaklar bu işe tus gibi birde vicdan sınavına tabi tutsunlar doktorları..
hayırlı olsun, geçmiş olsun...
bende yarın çıkıcam bu zorlu yolculuğa aynen bizim burdada kar çok bugün arabayı çıkaramadık zaten.yarına allah kerim..
Evet canım çok haklısın. Çok dikkatli ol canım, yarın cumartesi keşke evde kalabilsen yollar çok tehlikeli, araba için de yaya için de her yer kayıyorİnşallah bu gece soğuk olmaz da buz tutmaz.
özel mesaj atamıyorum henüz burdan sormak istedim. polar geceliğim var. acaba hastaneye alsam mı? gecelik rahat oluyor demiştin. ama sıcak basarda fazla gelir mi acba diye düşündüm. gerçi polar sabahlık alın da demişsin. ne dersin alayım mı yanıma . malum polar fazla yer kaplıyor ya?
lachesiss canım zar zor almışsın raporunu gözün aydın diyelim
malesef ülkemizde tıp fakültesi sayısı arttıkça hekim sayısı azalıyor
işinin ehli mesleğini vicdanıyla yapan hekim bulmak çok zor malesef
buluncada bırakmamak gerek
bende haftaya alıcam raporumu ama ben çalışabilir raporu alıcam
tabi çalışmayı becerebilirsem :44:
ben de çalışabilir raporu aldım canım, 37yi bilmem de 36ya kadar çalışmak istiyorum ama diğer işgöremez raporunu devletten almamaya çalışıcam:)
umudummmm canım arkadaşım çok çok geçmiş olsun
bundan sonra çok dikkat et kendine sakın iş falanda yapma
bu mart bebişleri sanırım biraz erkenci çıkacak
inşallah durabildikleri kadar uzun dururlar içerde
azeriii canım maşallah kızının cicileri çok güzel
sağlıklı güzel günlerde olsun inşallah
pollyannacımm canım sabahtan canın sıkkınmış sanırım biraz
ama sonradan iyi olduğunu yazmışsın
sanırım bu aralar hormonlardan hepimiz biraz gerginiz
benimde gözyaşlarım dokunsalar akacak
doğum sancısı karındamı olur yoka vajinadamı...
benim vajinada iğne batması gibi sancı oluyorda arada normalmi?
evet canım yaa, dokunsalar ağlayacak tavır bende fazlasıyla var.. ki zaten benim yapım çok duygusal. birde böle canımı sıkacak şeyler gelişince hepten deliriyorum
evet canım yaa, dokunsalar ağlayacak tavır bende fazlasıyla var.. ki zaten benim yapım çok duygusal. birde böle canımı sıkacak şeyler gelişince hepten deliriyorum
kıyamam cnm çok kötü bişey yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?