2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kuzum zamanında gelsinler de minnah tosbaalar annemi aradım geliyor kuzum bende yavaş yavaş toparlanayım sıcak çorbada yapmış bu gün direk oraya gidcem kocişi de oraya çağırdım yaşasın hazır ve sıcak yemek

özel mesaj atamıyorum henüz burdan sormak istedim. polar geceliğim var. acaba hastaneye alsam mı? gecelik rahat oluyor demiştin. ama sıcak basarda fazla gelir mi acba diye düşündüm. gerçi polar sabahlık alın da demişsin. ne dersin alayım mı yanıma . malum polar fazla yer kaplıyor ya?

ohh mis valla yarasın sana da kuzuna da canım ahh ah varmı insanın annesi gibisi yaa tek lafınla çıktı gelio dimi anacığımı ösledim ben yaa(

ohh mis valla yarasın sana da kuzuna da canım ahh ah varmı insanın annesi gibisi yaa tek lafınla çıktı gelio dimi anacığımı ösledim ben yaa(

Oyy kıyamam kuzummaaa benimm sana asık yüz yakışmıyor canım benim gül bakayımm bebişin doğsun inş. birlikte gidersiniz anaanneye

KIzlar hepinize iyi akşamlar ben kaçtım yarın görüşürüz inş.kendinize iyi bakın

Canim benim de ayni saclarm cok dokuluyo 15 senedir kisaltmadgm guzelim saclarimi kus kadar kestirdm( eczanede mi satiliyo bu sampuan?

Kizlar o bahsettiginz kasilmaysa bende de siklasti.hele bugun yurutmedi resmen kasilmaktan 5dk da bi durmak zorunda kaldm.bakalm yarin kontrolumz var nst de olcak hayirlisi insallah.

Polynnacim listeye beni de eklersen sevinirm cok sik cvp yazamasam da surekli takipteym:) yasim 27, bebismz kiz melis olcak ismi,dogum 6 mart kismetse, sehrimiz de izmir

Opuyorum hepinizi guzel annisler

tamam tamam geldi geçti iyiyim bitanem bak kocaman gülerek gönderiyorum seni hasi ii akşamlaar görüşürüz kuzum kendine ii bak

Çok sağol canım valla 200 mü bilmiyorum muayene o kadarsa o da 200 dir diye düşündüm, girmeye korkuyorum o yüzden nstye:) Limit bitcek kalcaz doğumda:) benim eşimin sigortası karşılıyor, kend sigortam bir sene geçmediği için karşılamıyor hiçbirşeyi, hiç işime yaramadı

iyi akşamlar güzellernasılsınız;
ışılcım iyi olmana sevindim senin ve miniğinin.hakkınızda hayırlısı olsun canım.dikkat et minik kuşuna ve kendine
dünden beri istanbula kar yağıyor hiç durmuyor,geçen sene hiç bu kadar yağmamıştı iyice tırstım şimdi.bu gün kan tahlillerimin sonucunu almaya gitcektim,gidemedim
neyseki eşim pztsi 1 hafta izne ayrılıyor eksiklerimiz için 1 haftada doğum için ayrılacak inşallah izne.
hava böyle oluncada insanın canı yemek yapmak bile istemiyor tel açtı kociş hazır bişeler al dedim
kendinize güzel bakın öpüldünüz

umudummmm canım arkadaşım çok çok geçmiş olsun
bundan sonra çok dikkat et kendine sakın iş falanda yapma
bu mart bebişleri sanırım biraz erkenci çıkacak
inşallah durabildikleri kadar uzun dururlar içerde

azeriii canım maşallah kızının cicileri çok güzel
sağlıklı güzel günlerde olsun inşallah
pollyannacımm canım sabahtan canın sıkkınmış sanırım biraz
ama sonradan iyi olduğunu yazmışsın
sanırım bu aralar hormonlardan hepimiz biraz gerginiz
benimde gözyaşlarım dokunsalar akacak

aklında duracağına çantanda dursun,sabah kalkınca giyersin bana eve çıktıktan sonra 1-2 gün sonra ateş basmaları başladı...

lachesiss canım zar zor almışsın raporunu gözün aydın diyelim
malesef ülkemizde tıp fakültesi sayısı arttıkça hekim sayısı azalıyor
işinin ehli mesleğini vicdanıyla yapan hekim bulmak çok zor malesef
buluncada bırakmamak gerek
bende haftaya alıcam raporumu ama ben çalışabilir raporu alıcam
tabi çalışmayı becerebilirsem :44:

ben de çalışabilir raporu aldım canım, 37yi bilmem de 36ya kadar çalışmak istiyorum ama diğer işgöremez raporunu devletten almamaya çalışıcam:)

ben de çalışabilir raporu aldım canım, 37yi bilmem de 36ya kadar çalışmak istiyorum ama diğer işgöremez raporunu devletten almamaya çalışıcam:)

inşallah canım çalışabiliriz
bende senin gibi 35-36. haftayı bulmayı düşünyüorumm
belki böyle diye diye 37 yi bile getiririz bellimi olur

evet canım yaa, dokunsalar ağlayacak tavır bende fazlasıyla var.. ki zaten benim yapım çok duygusal. birde böle canımı sıkacak şeyler gelişince hepten deliriyorum

doğum sancısı karındamı olur yoka vajinadamı...
benim vajinada iğne batması gibi sancı oluyorda arada normalmi?

evet canım yaa, dokunsalar ağlayacak tavır bende fazlasıyla var.. ki zaten benim yapım çok duygusal. birde böle canımı sıkacak şeyler gelişince hepten deliriyorum

canım bende canımı sıkan herşeyi doğumdan sonraya erteliyorum
sende sıkma canını Rabbim hepimize gönül ferahlığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…