- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.161
Allah'ım korusun canım, bebeğim kızım eşim ve ben iyiyiz de işte ailevi bi takım sorunlar diyim.
yaklaşık 1 haftadır kafam bulanık.. Rabbim hayırlara çıkarsın
şuıan lina'ya gidiyorum ......ankara hrs hastanesinde doğum düşünen var mı aranızda... tek ben mi varım
Cahilliğimi mazur görün ama bu nst nedir?
Ne zaman çekiliyor
Çekilmesi zorunlu birşey mi?
ya bende bi de çok oluyo ama mesela ortada olmuyo diyelim popoyu sağa dayıyo bi anda taş gibi oluyo karnım diğer tarafa bakıorum orada taş ama sonra elimde ovunca filan biraz geçiyo yada kendi kendine düzeliyo.. Bencede Ankarada şu an doğumun hiç sırası değil yollar kapalı valla beklesinler hava düzelince biz haber veririz
Selam kızlar bugün 32. haftamız doldu, çalışabilir raporu almak için önce kendi doktorumuza gidip muayene olduk. Sabahın köründe karda kaymamamk için yüreğim ağzımda yürüyerek doktora gittik, arabayla çıkamadık yollar kapalıydı tüm arabalar kayıyordu.
Doktor gelişimi normal, çok iri olmaz normal doğabilir dedi, ama sonra ultrasonda bir baktı ki, bizim bebiş kordonunu iki kere boynuna dolamışBöyle kalırsa sezaryen olur ve sık takip etmek gerekir dedi. Bebişe zararı olmaz sadece normal doğumu etkiler dedi. Tek sıra olsaymış normal doğarmış da iki de biraz zormuş, ona biraz moralim bozuldu tabi. İnşallah kordonunu kendi kendine açar bebişim.
Sonra acıbademin sgk ile anlaşması olmadığı için devlet hastanaesine gittik rapor almaya, gitmez olaydı. O kadar yol ve tehlike tlatıp gittiğimiz hastanedeki, doktor demeye dilim varmayan cahil maganda kılıklı sözde doktor, bana rapor vermedi, kendi hastanenden al falan dedi, elimizde ultrason resmi falan var, nstye girmeden vermem dedi, ben nerden bilecem imza atamam dedi, muayene et o zaman dedik muayene edemem dedi. Ne işe yaradığını bilmediğim adam beni resmen kovdu, bilmediğim bir başka devlet hastanesine nstye gönderdi, ki oraya gitmem imkansız. Bir rapor almaya gelene böyle davranan doktor, hastalarına nasıl davranıyor merak ediyorum, Allah hastalarına yardımcı olsun, adam ayağa kalkıp muayene bile etmiyor, hamile insanın oturabileceği bir koltuk var sadece ona da eşyalarını koymuş paşam öyle ayakta dikti beni. Neyse bana sıradan bir not kağıdına nst yazıp alın bunu yaptırın dedi, ben de biliyoruz ne olduğunu kağıdın sen de kalsın diyip adama sinirlenip çıktım dışarı. Sonra kendi doktorumu aradım onun bir doktor arkadaşı, sgk anlaşmalı başka bir özel hastanede çalışıyormuş oraya gidin o halleder dedi, oraya gidip ordan rapor alabildik çok şükür. Tabi işe falan gidemedim, iş yerine laf anlattım o da ayrı dert
Bu arada doktora nstye beni sokmadı diye kızmıştım ama siz şimdi konuşunca aklıma geldi de, benim doktorun muayene ücreti 170 mi ne, nstde 200 falandır herhalde, batırcak bizi resmen, şuan sigorta var para ödemiyoruz ama doğum limitinden düşüyor bunlar, nstye az girmeyi tercih ettim şimdi.
Mide yanmaları için renni şurup verdi, gece kan hapı içmemek, meyve yememek, çok su içmemek, bir de 2 yastıkla yatmak lazımmış.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 40"]ANNENİN ADI[/TD]
[TD="width: 125"]DOĞUM TARİHİ-
BEKLENEN TARİH [/TD]
[TD="width: 110"] DOĞUM HAFTASI[/TD]
[TD="width: 89"] CİNSİYETİ[/TD]
[TD="width: 106"]BEBEĞİN İSMİ[/TD]
[TD="width: 83"]DOĞUM ŞEKLİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Malkoc_ga[/TD]
[TD]18 Ocak 2012-
3 Mart 2012[/TD]
[TD] 32+ [/TD]
[TD] Kız[/TD]
[TD]Asya Berra[/TD]
[TD]Spinal Sezeryan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[/TR][/TABLE]
Arkadaşlar doğum tablosu hazırlıyorum bu şekilde... Doğumlar başladığında bu tabloyu sürekli güncel tutcak bi arkadaşa ihtiyacım var.
KİM TAKİP ETMEK İSTER??????
kızlar acil yardım istiyoprum sizden dün gittim daha hastaneye önceki iki gece çok sık yoğun kasılmalarım var normalmi dedim yok dedi idrar tahlili istedi temiz çıktı dün normal mi dedim hayır su iç uzan dedi yapıorum ama bu gün şu son 3 saatte bazısı hafif sancılı bazısı sancısız üst üste kasılmalarım oluo 5 dkda 3 kez oldu şimdid de sankli kol kasımızı sıkarız kasılır ya sımsıkı olur şişer öyle birşey hissediorum kasılma mı bunlar ya doktorun numarasını almayı unuttum aradım vermediler hastaneden de eşimi de korkutmak istemiyorum napiim yardım edin çok korku girdi içime ya o arada da bebek oynuor sanki daha bi kötü hissediorum kendimi acil yardım noolur
kızlar acil yardım istiyoprum sizden dün gittim daha hastaneye önceki iki gece çok sık yoğun kasılmalarım var normalmi dedim yok dedi idrar tahlili istedi temiz çıktı dün normal mi dedim hayır su iç uzan dedi yapıorum ama bu gün şu son 3 saatte bazısı hafif sancılı bazısı sancısız üst üste kasılmalarım oluo 5 dkda 3 kez oldu şimdid de sankli kol kasımızı sıkarız kasılır ya sımsıkı olur şişer öyle birşey hissediorum kasılma mı bunlar ya doktorun numarasını almayı unuttum aradım vermediler hastaneden de eşimi de korkutmak istemiyorum napiim yardım edin çok korku girdi içime ya o arada da bebek oynuor sanki daha bi kötü hissediorum kendimi acil yardım noolur
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
[TR]
BEKLENEN TARİH [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Malkoc_ga[/TD]
[TD]18 Ocak 2012-
3 Mart 2012[/TD]
[TD] 32+ [/TD]
[TD] Kız[/TD]
[TD]Asya Berra[/TD]
[TD]Spinal Sezeryan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[/TR][/TABLE]
Arkadaşlar doğum tablosu hazırlıyorum bu şekilde... Doğumlar başladığında bu tabloyu sürekli güncel tutcak bi arkadaşa ihtiyacım var.
doğum sancısı karındamı olur yoka vajinadamı...
benim vajinada iğne batması gibi sancı oluyorda arada normalmi?
Allah'ım korusun canım, bebeğim kızım eşim ve ben iyiyiz de işte ailevi bi takım sorunlar diyim.
yaklaşık 1 haftadır kafam bulanık.. Rabbim hayırlara çıkarsın
cnm arkadaşım cok sağol artık iş güç yapmak yok dinlenmece vakti bolboll umarım sende 37 haftaya kadar sıkıntısız bir şekilde çalışırsn cnm....umudummmm canım arkadaşım çok çok geçmiş olsun
bundan sonra çok dikkat et kendine sakın iş falanda yapma
bu mart bebişleri sanırım biraz erkenci çıkacak
inşallah durabildikleri kadar uzun dururlar içerde
azeriii canım maşallah kızının cicileri çok güzel
sağlıklı güzel günlerde olsun inşallah
pollyannacımm canım sabahtan canın sıkkınmış sanırım biraz
ama sonradan iyi olduğunu yazmışsın
sanırım bu aralar hormonlardan hepimiz biraz gerginiz
benimde gözyaşlarım dokunsalar akacak
cnm bugün okudum devlet hastanesi muhabbetini hiç şaşırmadım bende birkez hasta oldum rapor alıcam ama iş yeri özel kabul etmediği için gittim devlet hastanesinin aciline acilde 10 metr kuyruk herkez domuz gribi şüphesiyle sırada o sırayı nasıl bekledim bir ben bilirim bir allah neyse sıra bana geldi 20 li yaşlarda bir genç oturduğu yerde bnde ayakta ağzıma sopa gibi bişey soktu bademciğime baktı bana ağrı kesici yazdı neyse rapor istedim bana demezmi ne raporu biz rapor vermiyoruz ağlıya ağlıya çıktım gece 4 de ben bir fenalaş özel hastaneye kaldırıldım hem verdiği ilaçlar dokundu hemde ciddi bir alerjim varmış onu öğrendim ogünden sonra hep derim rabbim kimseyi düşürmesin ....ben de çalışabilir raporu aldım canım, 37yi bilmem de 36ya kadar çalışmak istiyorum ama diğer işgöremez raporunu devletten almamaya çalışıcam:)
mrb güzel aniş adayları inş rabbim bebişlerinizi saglıklıca kucagınıza almayı nasip eder.gecensene bu aylarda bende sizler gibi kendi topigimizde heycan içerisinde dogumumu bekliyordum.uzun bir süre ilaç tedavisi olduktundan sonra rabbim bebegimi bana basip etti.9 nisan 2011 de spinal anestezi ile bebegimi kucagıma aldım.merak ettiginiz sorular olursa özele mesaj atın bilgim olan konularda yardımcı olurum deneyimli bir anne olarak.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
konunuzla ilgisi yok ama
sizlerden birşey rica etsem bana yardımcı olurmusunuz.
bir link verecem tıklayıp ordan kızım almilaya oy verirmisiniz lütfen.Prima Yldzlar Yolu
burdan yıldız ara yazıyor oraya tıklayıp almila çayakar yazın cıkar ordan puan vereceksiniz.ilgilenen arkadaşlara şimdiden cok tşk ederim.
DENEDİM ama hiç bişey çıkmıyo isimle ilgili...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
[TR]
BEKLENEN TARİH [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Malkoc_ga[/TD]
[TD]18 Ocak 2012-
3 Mart 2012[/TD]
[TD] 32+ [/TD]
[TD] Kız[/TD]
[TD]Asya Berra[/TD]
[TD]Spinal Sezeryan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[/TR][/TABLE]
inşallah canım çalışabiliriz
bende senin gibi 35-36. haftayı bulmayı düşünyüorumm
belki böyle diye diye 37 yi bile getiririz bellimi olur
Ne sinir bozucu bir dr muş öyle.. bende rutin kontrollerime özel muayenehaneye gittiğim için raporumu devlet hastanesinden almıştım ve hiç sorun çıkarmamışşlardı... hatta hesaplamayı da Sat a göre değil bebişin gelişimine göre yaptı dr...
cnm bugün okudum devlet hastanesi muhabbetini hiç şaşırmadım bende birkez hasta oldum rapor alıcam ama iş yeri özel kabul etmediği için gittim devlet hastanesinin aciline acilde 10 metr kuyruk herkez domuz gribi şüphesiyle sırada o sırayı nasıl bekledim bir ben bilirim bir allah neyse sıra bana geldi 20 li yaşlarda bir genç oturduğu yerde bnde ayakta ağzıma sopa gibi bişey soktu bademciğime baktı bana ağrı kesici yazdı neyse rapor istedim bana demezmi ne raporu biz rapor vermiyoruz ağlıya ağlıya çıktım gece 4 de ben bir fenalaş özel hastaneye kaldırıldım hem verdiği ilaçlar dokundu hemde ciddi bir alerjim varmış onu öğrendim ogünden sonra hep derim rabbim kimseyi düşürmesin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?