2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah'ım korusun canım, bebeğim kızım eşim ve ben iyiyiz de işte ailevi bi takım sorunlar diyim.

yaklaşık 1 haftadır kafam bulanık.. Rabbim hayırlara çıkarsın

ahhh yavrumm kıyamam malesef hepimizde o ailevi sorunlar var
kimsenin hayatı dört dörtlük olmuyor
ama insanın en yakınından kan bağı olan kişilerden
gördüğü vefasızlık sevgiszilik daha çok canını yakıyor

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 40"]ANNENİN ADI[/TD]
[TD="width: 125"]DOĞUM TARİHİ-
BEKLENEN TARİH
[/TD]
[TD="width: 110"] DOĞUM HAFTASI[/TD]
[TD="width: 89"] CİNSİYETİ[/TD]
[TD="width: 106"]BEBEĞİN İSMİ[/TD]
[TD="width: 83"]DOĞUM ŞEKLİ[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Malkoc_ga[/TD]
[TD]18 Ocak 2012-
3 Mart 2012
[/TD]
[TD] 32+ [/TD]
[TD] Kız[/TD]
[TD]Asya Berra [/TD]
[TD]Spinal Sezeryan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]..[/TD]
[/TR][/TABLE]

Arkadaşlar doğum tablosu hazırlıyorum bu şekilde... Doğumlar başladığında bu tabloyu sürekli güncel tutcak bi arkadaşa ihtiyacım var.

KİM TAKİP ETMEK İSTER??????

Son düzenleme:
şuıan lina'ya gidiyorum ......ankara hrs hastanesinde doğum düşünen var mı aranızda... tek ben mi varım

Lina ya bende gittim birkere, zaten hrs yle anlaşmalı olduklarını söylemişlerdi, birde güvende yapıyolarmış sanırım doğumu.. fiyat olarak o hastanelerin verdikleri fiyatın yarısını veriyorlar fakat tamamen ticari lina da.. bana hangi balık yağını kullanıyosun dedi, bende söyleyince, onun dışı domuz jelatininden yapılmış olabilir bilmem şu marka var ondan alın.. onu da heryerde bulamazsınız, danışmadaki arkadaşlardan alabilirsiniz dedi.. ayrıca çatlak için ne kullanıyosun diye sorunca kesin onuda orda satıyorlardır diye dr u konuşturmadan ben özel karışım kullanıyorum dedim...
fakat şu varki dr ları çok ilgili çok canayakınlar

Cahilliğimi mazur görün ama bu nst nedir?
Ne zaman çekiliyor
Çekilmesi zorunlu birşey mi?

Nst bebeğin kalp atışı ve annenin sancıları için yapılan birşey,, karnına iki yuvarlak bişi koyuyolar yaklaşık 45 dk hareketsiz yatıyosun ve o ölçümlerini yapıyor.. ben devlet hastanesine 32. hafta raporumu almak için gitmiştim orada girdim nst ye..

Ankara ya geleli bir haftam oldu ve bir haftadır kar kış kıyamet hakkatende bu havalarda beklesin bebişlerimiz

Ne sinir bozucu bir dr muş öyle.. bende rutin kontrollerime özel muayenehaneye gittiğim için raporumu devlet hastanesinden almıştım ve hiç sorun çıkarmamışşlardı... hatta hesaplamayı da Sat a göre değil bebişin gelişimine göre yaptı dr...

kızlar acil yardım istiyoprum sizden dün gittim daha hastaneye önceki iki gece çok sık yoğun kasılmalarım var normalmi dedim yok dedi idrar tahlili istedi temiz çıktı dün normal mi dedim hayır su iç uzan dedi yapıorum ama bu gün şu son 3 saatte bazısı hafif sancılı bazısı sancısız üst üste kasılmalarım oluo 5 dkda 3 kez oldu şimdid de sankli kol kasımızı sıkarız kasılır ya sımsıkı olur şişer öyle birşey hissediorum kasılma mı bunlar ya doktorun numarasını almayı unuttum aradım vermediler hastaneden de eşimi de korkutmak istemiyorum napiim yardım edin çok korku girdi içime ya o arada da bebek oynuor sanki daha bi kötü hissediorum kendimi acil yardım noolur

polyanna beni de listeye eklermisin
il :ankara cinsiyeti: erkek beklenen doğum tarihi : 18 mart 2012 isim : cantuğ

geçmiş olsun canım bence dr görün ben en küçük şüphede dr gidiyorum en son kasık ağrım var diye gittim idrarda enfeksiyon çıktı nst ye girdim kasılma yoktu çok şükür ama ebe tarafından parmaklandığımla kaldımm

canım hastaneyi tekrar ara acil dr baglan ve ordaki dr durumunu anlat seni takip eden dr numarasının olmadıgını söyle sana yardımcı olurlar benimde ara ara sancım olup geçiyor akıntım çok sugibi geliyor bende birz tedirginim ama sancım geçtigi için rahatım haftaya tekarar gidicem ama sana dedigim gibi yap telaşlanacak bişey yok..................

canım eline sağlık tablo güzel olmuş hepimize hayırlı doğumlarr yakında liste dolmaya başlar çok heyecanlı

canım istersen hastaneye gidin
benim doktorum düzenli olan kasılmalar tehlikeli olabilir demişti
umarım önemli bir durum değildir
ama baktırsan iyi olur bence

Allah'ım korusun canım, bebeğim kızım eşim ve ben iyiyiz de işte ailevi bi takım sorunlar diyim.

yaklaşık 1 haftadır kafam bulanık.. Rabbim hayırlara çıkarsın

Allah aşkına hangimizde yok ki eşin yanındaysa sorun yok gerisini boşver önemli olan sana verdigi destek.Hepimizin hayatında sorun yaratan problem insanlar var..Can saglıgı olsun stres bize şu an hiç lazım degil...Keyfini bozma salllllaaaaaaaaaaaaa gitsinnn...Her şeyin hayırlısı..

cnm arkadaşım cok sağol artık iş güç yapmak yok dinlenmece vakti bolboll umarım sende 37 haftaya kadar sıkıntısız bir şekilde çalışırsn cnm....
ben de çalışabilir raporu aldım canım, 37yi bilmem de 36ya kadar çalışmak istiyorum ama diğer işgöremez raporunu devletten almamaya çalışıcam:)
cnm bugün okudum devlet hastanesi muhabbetini hiç şaşırmadım bende birkez hasta oldum rapor alıcam ama iş yeri özel kabul etmediği için gittim devlet hastanesinin aciline acilde 10 metr kuyruk herkez domuz gribi şüphesiyle sırada o sırayı nasıl bekledim bir ben bilirim bir allah neyse sıra bana geldi 20 li yaşlarda bir genç oturduğu yerde bnde ayakta ağzıma sopa gibi bişey soktu bademciğime baktı bana ağrı kesici yazdı neyse rapor istedim bana demezmi ne raporu biz rapor vermiyoruz ağlıya ağlıya çıktım gece 4 de ben bir fenalaş özel hastaneye kaldırıldım hem verdiği ilaçlar dokundu hemde ciddi bir alerjim varmış onu öğrendim ogünden sonra hep derim rabbim kimseyi düşürmesin ....

cnm bence aksatma bu ara erken doğum modası var gidersen hiç bişey kaybetmezsin rahatlarsın ayrıca böyle bir şey eşinden saklanırmı allah korusun sen annesin eminim hissediyosundur ben normal olmadığını hissetmiştim ....

mrb güzel aniş adayları inş rabbim bebişlerinizi saglıklıca kucagınıza almayı nasip eder.gecensene bu aylarda bende sizler gibi kendi topigimizde heycan içerisinde dogumumu bekliyordum.uzun bir süre ilaç tedavisi olduktundan sonra rabbim bebegimi bana basip etti.9 nisan 2011 de spinal anestezi ile bebegimi kucagıma aldım.merak ettiginiz sorular olursa özele mesaj atın bilgim olan konularda yardımcı olurum deneyimli bir anne olarak.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
konunuzla ilgisi yok ama
sizlerden birşey rica etsem bana yardımcı olurmusunuz.
bir link verecem tıklayıp ordan kızım almilaya oy verirmisiniz lütfen.Prima Yldzlar Yolu
burdan yıldız ara yazıyor oraya tıklayıp almila çayakar yazın cıkar ordan puan vereceksiniz.ilgilenen arkadaşlara şimdiden cok tşk ederim.

Son düzenleme:

DENEDİM ama hiç bişey çıkmıyo isimle ilgili...

canım ben elimden geldiğince takip ederim, sizlerin telaşı başladığında ben düzenimi kurmuş olacağım, tıkandığım yerde yardım isterim , bu arada bizim kızın adı sadece berra oldu asya yı koymadık, ayrıca liste ilk sayfada mı olacak, bilgisayarıma listeyi kaydedip copy paste mi yapıcam bilgi verirsen sevinirim canım....

inşallah canım çalışabiliriz
bende senin gibi 35-36. haftayı bulmayı düşünyüorumm
belki böyle diye diye 37 yi bile getiririz bellimi olur

İnşallah canım bakalım, beni de bu kasılmalar bazen korkutuyor ama sonradan çok lazım olacak bu izinler Bebişimi bakıcıya nasıl bırakıcam diye düşününce şimdiden moralim bozuluyor

Çoğu çıkarmıyor zaten, bana insan olmayan bir doktor denk geldiği için sorun çıkardı, bütün doktorlar yazıyor bu raporu, bu adam resmen pislik yaptı. Adam muyane bile etmiyor hastalarını ya , doğum yaptırabileceğine bile inanmıyorum, önlük giymiyordu hastabakıcı sandım adamı öyle kaba saba maganda tipli birşey Çok sinir bozuduydu gerçekten canım.

Yaparlar canım, nasıl olsa devletten paramızı alıyoruz rahatlığı var işte böyle tiplerde. Çok geçmiş olsun sana da canım, bu rahim büzülmelerini kasılmalarını çoğumuz yaşıyoruz, sen farklı olarak ağrı falan mı yaşadın da doktorun panik yaptı? Bir de yorulunca oldu demiştin değildi, artık hep dinlen canım, bu saatten sonra keyif yapma vakti.

iyiy geceler hatunlarr bütün akşam misafir ağırladım annecim sağolsun beni yormadı, bende şimdi tek kaldım eşimi bekliyorum halısaha dan gelmesini.. bişi sorucam doğumdan sonra ne kadar izin kullanmayı düşünüysunuz ? yasal iznin dışında rapor yada ücretsiz kullanlıcak mısınız?? merak ettim gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…