2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cahilliğimi mazur görün ama bu nst nedir?
Ne zaman çekiliyor
Çekilmesi zorunlu birşey mi?

mr veya röntgen çekilmek gibi bişey değil öncelikle onu söyleyim..
yatağa uzanıyosun karnına iki tane lob bağlıyorlar ve sen rahatına bakıyosun. yanında da bi makine oluyor ve bebeğin hareketleri ve senin sancın grafik olarak kağıda işleniyor. hepsi bu canım.

ya bende bi de çok oluyo ama mesela ortada olmuyo diyelim popoyu sağa dayıyo bi anda taş gibi oluyo karnım diğer tarafa bakıorum orada taş ama sonra elimde ovunca filan biraz geçiyo yada kendi kendine düzeliyo.. Bencede Ankarada şu an doğumun hiç sırası değil yollar kapalı valla beklesinler hava düzelince biz haber veririz

canım bende karnımın sağ ve sol tarafı yukarı doğru çıkıyor.bazen 1dk oluyor bazen daha kısa.bu saate kadar 6 kez kasılmam oldu.rahim kendini doğuma hazırlıyor ama bu çok sık oluyor ve uzun sürüyorsa mutlaka nst ile baktır.benim son nst de sancı çıkmıştı.20 dk da 3 4 kez.dikkatli olun.eğer benimde daha fazla olursa hastaneye gidip nst ile baktırmayı düşünüyorum.

Kızlar rüzgar kar fena tarfik de felç olmuş durumda yerlerde buz ben eve nasıl gidecemmm eşim de geç çıkacak bu gün onu iştennn ben o yokuşu nasıl inecem :18::18::18:

anam bu ne bee..normal doğum 4900..yanında bitanede eşantiyon çocuk veriyolarmı? kaldm olduğum yerde şaka gibi..insanları resmen soyuyolar yaa..sezeryanı hiç düşünemiyorm..

Aynı bana olanı tarif ediosun işte.. benim son nst de sancı hiç çıkmadı yani 7-8 öle diyim.. en yüksek 12 idi.. o yüzden kasılmamı bebek mi anlayamıyorum ama dediğin gibi günde 10 filan olursa gitmek lazım bencede

ha birde kasılma olduğunda nefes almakta zorlanıyorum.eşim çok korkuyor zavallım karnımı sıvazlıyor canım daha fazla yanmasın diye..

Kızlar ben erken kaçıyorum bugün sofrayı hazırlayım.. hava biraz düzelirse dışarı çıkcaz hazırlanıyımm.. yarın görüşürüz öptümmm hepiniziii

Çok teşekkür ederim.
Benim daha var demekki:)
Kocam hava düzelene kadar sakın doğurma dedi:)
Ödü patlıyor erken doğururum diye.
Bugün oğlumun kıyafetlerini yıkadım.Kendi çantamı hazırladım ne olur ne olmaz diye.

hani eskilerin bi lafı varya. allah doktor eline düşürmesin, onlarsızda bırakmasın.. gönülden katıldım bu lafa şimdi. doktorluk yürek işi, bi kaç meslek daha var böyle. vicdansız insanları almayacaklar bu işe tus gibi birde vicdan sınavına tabi tutsunlar doktorları..
hayırlı olsun, geçmiş olsun...
bende yarın çıkıcam bu zorlu yolculuğa aynen bizim burdada kar çok bugün arabayı çıkaramadık zaten.yarına allah kerim..

iyi yapmışsın canım.. her an tetikte olmamız lazım.. kar kış fena( benim çantamda hazır 1 ay kadar oldu hazırlayalı.

Kızlar ben erken kaçıyorum bugün sofrayı hazırlayım.. hava biraz düzelirse dışarı çıkcaz hazırlanıyımm.. yarın görüşürüz öptümmm hepiniziii

Gorrusurz sekerım hava duzelırsemı dıye bı secnegnın olması ne guzl burası sımdıden uludag olduuu ben kar kalkana kadr anca merdıven ıner cıkarım:)))) bızde optuk afıyet olsn..

dikkatli ol canım.geçen kardeşin gelmişti galiba yine gelemez mi?
Bİrazdan arıyacam kuzum o yada annem birisi gelsin minibüse binsemde yürüme mesafesi de var iyi ki yakın oturuyoruz hem birbirimize hem de iş yerim yakın tek gitmeyi gözüm yemiyor valla
Anam anam ne kadan tatlı bunlar nerden aldın bizde baksak ya canımız çekti :)))

Teşekkür ederis teyzesii B&G storeden aldık http://www.bgstore.com.tr/bgstore.html online satışı da var kuzum bakabilirsin

Son düzenleme:

hadi öpüldün canım.. dışarı çıkmayı da hiç düşünme bence bugün.. bizim bura yüksek ve çok fena, sizin orayı bilemiyorum...

QUOTE=NiceGrL;22864560]Yerım onun fıyongunu ben yaaaaaa bayılıorum kız kıyafetlerıneee :))))

Teşekkür ederiz teyezelerii ciciler bölümüne eklemiştik böyle bi elbisemiz de var kombin yaparız bunla artıkkk ayhh biran önce doğsun da giydireyimm

Eki Görüntüle 334689 [[/QUOTE]

ay kombinini yerim ben onun ya şeker şey nasım bıcırık olur onu giyince ayyhhh bi doğsalar da sevsek artık zamanında tabii:)) bide yürürken aman dikkat et tatlım yokuş bide iyice buzdur şimdi olmadı ayagındaki coraplaı cıkar ayakkabının üstüne giy kaydırmaz öle...

ayy o bende de oluyo ya kasılmamıymış o şimdi hatta bugün 6-7 den fazla oldu sağ tarafımda semsert bişi olşuyo öle olunca nefesim de daralıyo sanki böle bebek ağzımdan cıkcakmış gibi hissediyorum töbe ya Rabbim ne biçim tarif ettim ama hissettiklerimi en ii anlatan şey bu :)) şu bebebkler zamanında sağ salim bi doğsaydı...hadi ii akşamlar tatlım ii bak kendine ve miraya...hadi kocana da bak bari arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…