2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen havuç yiyor musun?hiç aram yokm brüksel lahanasıyla..ya bende güzel yemekler yemek istiyorummmmm.akşama sebze yemeği,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt ve salata var.insan doyar mı bunlarla?.sebze yemeği ekmeksiz yenir mi?yarın 35 hafta olacağız az kaldı herkes gibi tatlı,hamur işi yemeğe)

hadi gözün aydın canım almışsın raporunu,, hastanede görev yapan kadın doğumcularda nbi kapris var ben de anlayamıyorum ,,yok hastam değilsin ben bakmam , doğurtmam niye bana gelmedin de ona gittin vs.vs. izne çıkar tam doğum zamnı ortada bırakır seni yada erken alırım der ,,
İçinde ferah olsun bebişler çok oynuyo kordonlarıyla çözer senin bebeğinde merak etme stress yapma ki bebeğinde etkilenmesin.

Benim diyetisyen havuca izin verdi ya.. Gİ diye bişiy var ya (glisemik indeks) internette tabloları filan var.. Gİ si yüksek şeyler yasak şekeri çıkardığı için ama havucun Gİ si düşük yani şekeri yükseltmiyo o yüzden selbessss :)) senin akşam yemeğinde çorba yok mu ya bende Allah'tan çorba var da aç kalmadan kalkabiliyorum :)) bi de sebze yemeğini ekmek yemeyip bol yiyorum yada salatayı bol yap bi yerden kapatmak lazım arayıı :) kabak yap onu da severim bennn

canım zor olmuş ama almışsın raporunu önemli olan o boşver doktoru falan kompleks yapmış o deli mi ne...bebişin için de üzülme daha keç şekle gircek o defalarca değişcek pozisyonu cıkar elbet kordon cıkmazsa da sağ salim doğsun da sezeyan olsun nolcak hayırlısı olsun

sanırım o dediğinle göğüs kalkanı farklı cnm..wee ninki göğüs ucu koruyucu yani onu takıp emziriyosun böylece bebek memeni ısırıp tahriş edemiyo..ama kalkan emzirdikten sonra takıyosun sütyende değmiyo..bn öyle anladm

Işılsu güle güle giysin annesi, çoook ciciler bunlar yaa:)) oyy şöyle bi düşündümde tombik ayaklarında..

Biz geldik teyzelerii oturmaktan sıkıldım mağazaya gittim bunları görünce dayanamayıp aldımmm nasılllll
Eki Görüntüle 334686
harika cok güzel cnm güzel günlerde giysin ışılsuuuuum.
haklısın melük ozaman kıy paraya

QUOTE=NiceGrL;22864560]Yerım onun fıyongunu ben yaaaaaa bayılıorum kız kıyafetlerıneee :))))[/QUOTE]

Çok güzeller annesii güle güle giysin kuzun

anaamm bayldıımm cok tatlı güle oynaya giysın ışılsu inşallahhh

Işılsu güle güle giysin annesi, çoook ciciler bunlar yaa:)) oyy şöyle bi düşündümde tombik ayaklarında..

Teşekkür ederiz teyezelerii ciciler bölümüne eklemiştik böyle bi elbisemiz de var kombin yaparız bunla artıkkk ayhh biran önce doğsun da giydireyimm

[

Ya bu bebek bi tarafa yaslanıyo, karnımız taş gibi oluyo ya o kasılmaysa eğer bende günde 5-6 kere oluyo ama 10 saniye falan sürüyo.. bebeğin hareket alanı dar kımıldadıkça mı oluyo yoksa kasılma mı ne bunnar yaa ben doğurana kadar öğrenemicem kasılmayı herhalde :S

canım çok geçmiş olsun.rapor işin bir hayli zor ve sıkıcı olmuş ama şükür halletm,şsin.inşallah bebişte kordonunu boynundan çıkarır.sağlıklı doğsunlarda normal sezeryan önemli değil artık..

harika cok güzel cnm güzel günlerde giysin ışılsuuuuum.

haklısın melük ozaman kıy paraya
Teşeküürler kuzummmm

Canım aynısı bende de oluyor :44:

Yaaa banada oluooo sabahlrı bı kalkıorum nerdeyse agzıma gırcek gıbı yukrda sonra ınınce rahatlıorum baznde kıcınımı yaslıooo basını bı tarfa boyle yamuluo karnımm oyle kalıo kasılmamı o yanııı banada sık oluooo bence burda para toplayıp bı nts aletı alalım bızı anca paklıck donusumlu kullanırız hahahaha:)))

Teşeküürler kuzummmm

Canım aynısı bende de oluyor :44:

Haklısın valla :))) her eve lazım bi aletmiş baksana.. cahil cahil kasılıyos belki haberimiz yok ??
Cahilliğimi mazur görün ama bu nst nedir?
Ne zaman çekiliyor
Çekilmesi zorunlu birşey mi?

Canım bebeğin kalp atışlarını ve annenin sancılarını ölçen bi alet.. 35. haftadan sonra yapılıyo ama duruma göre ağrın sancın olursa da yapıo doktor..

YAVRUM BENDE BİLMİYORUM Kİ KASILMA NASI BİŞİ:)))

bugün ilk kez bende de oldu. bööle ortaya toplandı, karnım semsert oldu. ama normaldir heralde diyorum çünkü ağrım sızım yok çok şükür. dışarısı felaket eşim işten nasıl gelecek diye derdine düştüm taaaaa Dikmen İlkerden bide sancı mancı olmasın yani bunlar:))
bizim küçük hanımın boyuda uzunmuş ya ben birazda ona bağlıyorum. 35-36 hafta ölçüsünde maşallah bacak boyu. oda beni gerim gerim geriyo sağolsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…