2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi cumartesi sabahında biraz gülelim istedim:)

Kadınlar Kulübü Facebookta KAZEN'in paylaştığı üye adı değiştirmeyle ilgili bi diyalog..

XYZ : Kullanıcı adımı değiştirebilirmisiniz ?
Ben : xxxxxxxxxx burayı inceleyebilirmisiniz ?
XYZ : İnceledim, inceledim
Ben : Peki ne yapalım kullanıcı adınızı ?
XYZ : Farkezmez siz nasıl uygun görürseniz
Ben : Pazartesi yaptım
XYZ : kullanıcı adım mı pazartesi ? Pazartesi olmaz en sevmediğim gündür !
Ben : Hanımefendi o zaman siz bana bir isim önerin hatta 3 tane önerin...
XYZ : Cuma, cumartesi veya pazar bunlar olabilir mi ?
Ben : Abla sen günlere neden takıldın ?
Ben : Monday yaptım....
XYZ : Monday mi ? bayıldım süperrrrrr

35.haftan hayırlı uğurlu olsun canım.. valla yolun sonuna geldik... zaman burda sizlerle olunca daha bi hızlı geçti..

sağol canımmm...
neler geçirdik ya normalde hamile değilken hamile birini görünce derdimki aman 9 ay ne kadar uzun geçermi. ama bana 9 ay okadar çabuk geçtiki. hergün sizinle olmak, sohbet etmek çok iyi... evde otur otur zaman geçmiyor çünkü... burda vakit geçirmek çok güzel. bebek doğduktan sonra bu kadar sık girememenin hüznü var şimdiden...

canım kötü şey düşünme... eşyaların yıkamasını, ütülemesini kafana takma artık olduğu kadar... ya bir yardımcı tutma şansın varmı? eğer yoksa artık eşin yapar bir kısmını yıkasan bile yeter 0-3 aylık olanları yada en çok kullanacaklarını... diğerlerini doğumdan sonra kendine gelince halledersin... hastanede yakın zaten hiç korkma... bol bol dinlenki yavrun erken gelmeye kalkmasın. bende bol bol su içiyorum elimde bardak sürekli...

biz yine o zamanlarda vakit yaratmaya çalışırız be güzelim... inşallah bebeklerimiz uykucu ve uslu olurlarda bize de kendimize ayıracak zaman kalır..

hehehe cidden ya var böyle insanlar. dün azerinin iş yerinde başına geleni okumadınmı...

oku bak...

günaydın canım hayırlı olsun 35. haftanız Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inşallahh

Hafta sonu olduğu nasılda belli ((

kimsecikler yok ortada..

ÖZGEnin misafirleri ne zaman gidecek bilen varmı? 9 gün olmadı mı daha..

ay evet ya haftasonu olunca nasıl garipleşiyo topiğimiz bi mahsunluk çöküyo özge haftaya pazartesi başlıcaktı işe yanlış hatırlamıyosam daha cok yani

canım benim daha önce söylediklerimi unutma, ve sadece dinlen başka birşey yapma, komşularından yardım iste hazırlıklar için sen sadece dinlen dinlen dinlen...

keşke bu topic altında kontrol etme imkanımız olsaydı, ben bir ara açarım canım dediğin gibi zaten inşallah benim gibi erkenci davranan olmaz :)

kızlar pişik kremi almalımıyım alacaksam ne marka önerirsiniz?

desitin pişik önleyici kremi şiddetle tavsiye ederim, pişik olursada pişik kremini kullanırsın,, ama marka olarak tek önerim var desitin...

günaydınnnnn....

kızlar son günlerde vücudum error vermeye başladı. dün gece sağ ayak bileğim ve ayağımın tamamı ödemli şekilde şişti. başka bi yerde yok sadece sağ ayakta var şişlik. ondan önceki gün bahsetmştm göğsümde sızlamalar ve aşırı hassaslık başladı. ve bu hafta ilk defa karnımda çatlaklarım belirdi. son haftalarda artık kendmden geçtim
..

evet 9 aya kadar çok çabuk geçti sanki ama benm son ayım geçmek bilmiyor bi türlü.. vücudumun hırpalandığını hissediyorum bu hafta ilk kez.
sen doğum şekline karar verdinmi cnm??

d_m_f;malkoç saolun arkadasşar yardımcı oldugunuz için bende çanatama alıp koyayım en ıyısı :)

polyanna pollyannaa cnmm senden bişey rica etmşdim ama gözünden kaçdı sanırımmm(

cokk pardonn polyannacımm şimdi gördüm eklemişsin benide listeye teşekkür ederm kuzum bnm:)

keşke bu topic altında kontrol etme imkanımız olsaydı, ben bir ara açarım canım dediğin gibi zaten inşallah benim gibi erkenci davranan olmaz :)
Gamzecim, ilk sayfaya ekledim yeni listeyi ama işte üstümden biraz yük alınsın istiyorum. yakında Rabbimin izniyle ikinci bebeğime kavuştuğumda işler benim için daha zor olacak. İlgin için çok teşekkür ederim.

sağ ayak şişmesi bende de var.. diğer ayağımda şişiyor ama en çok sağ şişiyor. bacaklarım filan acayip kalınlaştı. yeni çatlaklarla 2 hafta önce filan tanıştım:))

Son düzenleme:
kızlar pişik kremi almalımıyım alacaksam ne marka önerirsiniz?

ilk kızımda yanıma almamıştım, şükür ki lazım da olmamıştı. bu kezde şu milupadan gelen numuneler varya 2-3 kullanımlık onu koyuverdim. ev içinde UNIBABY almıştım çoook önce.
bende şuan unı baby pişik kremi,
nıvea saç ve vücut şampuanı,
jonshon baby bebek yağı ve losyonu var..

ortaya karışık yaptım:)))

ben sarışın ve beyaz tenli olduğum için doktorum zaten çatlayacağımı önceden söylemişti. çok uğraştım çatlamamak için ama ne yaparsam yapayım çatladım.. bu şişlikler neden oluyor bilgin var mı cnm???

pollycim tabiki yükünü paylaşmalıyız, bilgisayar vücudumun bir parçası gibi oldu zaten yatağın içinden çıkarmıyorum hiç elimden geldiğince takip ederim ben, kızımın eve geldikten sonraki durumuda belirleyici gerçi, biliyorsun prematüre bebeklerin bakımı biraz daha özen istiyormuş ama hergün girerim ben yinede süresi kısalır sadece...

güle güle kullansın minnoşun bakım ürünlerini :)))

canım aynen benimde çatlaklarım gittikçe artıyor... doktor ileride bunların sedef rengini alacağını söyledi...
ayakta şişlik olmuş tuzlu yeme canım. o ödem yapabilir... tuzu ekstra kullanma...

ben doğum şekline karar verdim. anestezi sezeryan olacak. yani narkozu alıp yatacağım... tabi zaman içinde bir aksilik çıkmazsa...
doktorlada konuştum.o beni değilde ben onu ikna ettim. normal doğum istemiyorsan zorlamam seni dedi. annenin buna istekli ve kararlı olması gerekir dedi...
39. haftaya kadar bekletirim dedi.. ama sancım önceden gelmezse doğum kısmetse 39. hafta...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…