- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.201
35.haftan hayırlı uğurlu olsun canım.. valla yolun sonuna geldik... zaman burda sizlerle olunca daha bi hızlı geçti..
iyi geceler anneler...
bu sabah eşim nöbetten geldi...şu top gib kasılma 28 ci haftadan beri bende de vardı son günlerde sancı da eklenmişti.. artık sayıyırdum sanki peryodikleşmişti... ki iyiki gitmişim anlatayım hemen.. arabistanda cuma günleri tatil, o yüzden kendi dr um hastanede değil..acil dr u çok ilgili bir bayandı hemen idrar ve nts istedi biz hemen idrarı verdik nts ye girdikç tam bir buçuk saat kaldık ve önceki nts de çıkan kasılmalrdan daha fazla kasılma çıktı... dediğim gibi artık peryodikleşmiş nerdeyse..tabi kasılma sırasında nefesim de darılyordu... oksijen maskesi taktılar artı serum verdiler kolum dondu resmen serumdan.açılmam da çok şükür yokmuş...28 ci haftamda dr um fitil vermişti bu kasılmalarım için ve bol bol dinlen demişti ama ben dinler miyim fıldır fıldır gezdim evle mutfakla uğraştım fitili de kullnamadım en başından beri nefret etmişimdir...zaten ciğeer geliştirici iğnem 28 ci haftamda yapılmıştı..
kızlar diyeceğim şu ki henüz ben son adetime göre 31 yeni oldum..usg de en son 10 gün büyüktü... ama sanırm kasılmalarım bu şekilde peryodiklerşirse erken doğum riskim var.. tek yapabileceğim şey ise bu saatten sonra bol bol dinlenmek ayakta durmamak ve bol su içmek...dr un dedklerinden sadece bol bol su içmeyi yapmıştım ben..siz benim gibi yapmayın sakın...
şimdilik evimizdeyiz ama hastanemiz 5 dk mesafede inş bir terslik olmaz bebeğim en az 6 hafta sabredebilr...henüz çantamız falan da yok kıyafetlerini de yıkamış değilim...
içimde garip bir tedirginlik var korku değil ama belki gurbette olduğum içindir ve kimsemin yanımda olmammasındandır...
benden şimdilik bu kadar
iyi geceler...
sağol canımmm...
neler geçirdik ya normalde hamile değilken hamile birini görünce derdimki aman 9 ay ne kadar uzun geçermi. ama bana 9 ay okadar çabuk geçtiki. hergün sizinle olmak, sohbet etmek çok iyi... evde otur otur zaman geçmiyor çünkü... burda vakit geçirmek çok güzel. bebek doğduktan sonra bu kadar sık girememenin hüznü var şimdiden...
bi cumartesi sabahında biraz gülelim istedim:)
Kadınlar Kulübü Facebookta KAZEN'in paylaştığı üye adı değiştirmeyle ilgili bi diyalog..
XYZ : Kullanıcı adımı değiştirebilirmisiniz ?
Ben : xxxxxxxxxx burayı inceleyebilirmisiniz ?
XYZ : İnceledim, inceledim
Ben : Peki ne yapalım kullanıcı adınızı ?
XYZ : Farkezmez siz nasıl uygun görürseniz
Ben : Pazartesi yaptım
XYZ : kullanıcı adım mı pazartesi ? Pazartesi olmaz en sevmediğim gündür !
Ben : Hanımefendi o zaman siz bana bir isim önerin hatta 3 tane önerin...
XYZ : Cuma, cumartesi veya pazar bunlar olabilir mi ?
Ben : Abla sen günlere neden takıldın ?
Ben : Monday yaptım....
XYZ : Monday mi ? bayıldım süperrrrrr
Kızlar iş yerine eleman arıyoruz gazeteye ilan verdik öküzün biri aradı param yok siz beni arayın diyor öyle bişey yapamıyoruz dedim gelip başvuru formu doldurup yüzyüze görüşmeniz lazım dedim maaş ne kadar dedi söyledim bana çok ağır küfr edip kapattı telefonu çook moralim bozuldu sabah sabah ya ne biçim insanlar var beğenmiyorsan gelme kimseyi zorla işe almıyoruz kii
hehehe cidden ya var böyle insanlar. dün azerinin iş yerinde başına geleni okumadınmı...
oku bak...
Günaydın herkese... günaydın geç olmadı değilmi...
herkese iyi hafta sonları dilerim arkadaşlar...
bugün 35. haftamızı doldurduk...
zaman yaklaştıkça heyecan, mutluluk doluyor insanın içi. hepimize hayırlı doğumlar nasip olsun...
biraz geçmişe bakalım...
Hafta sonu olduğu nasılda belli((
kimsecikler yok ortada..
ÖZGEnin misafirleri ne zaman gidecek bilen varmı? 9 gün olmadı mı daha..
kızlar pişik kremi almalımıyım alacaksam ne marka önerirsiniz?
iyi geceler anneler...
bu sabah eşim nöbetten geldi...şu top gib kasılma 28 ci haftadan beri bende de vardı son günlerde sancı da eklenmişti.. artık sayıyırdum sanki peryodikleşmişti... ki iyiki gitmişim anlatayım hemen.. arabistanda cuma günleri tatil, o yüzden kendi dr um hastanede değil..acil dr u çok ilgili bir bayandı hemen idrar ve nts istedi biz hemen idrarı verdik nts ye girdikç tam bir buçuk saat kaldık ve önceki nts de çıkan kasılmalrdan daha fazla kasılma çıktı... dediğim gibi artık peryodikleşmiş nerdeyse..tabi kasılma sırasında nefesim de darılyordu... oksijen maskesi taktılar artı serum verdiler kolum dondu resmen serumdan.açılmam da çok şükür yokmuş...28 ci haftamda dr um fitil vermişti bu kasılmalarım için ve bol bol dinlen demişti ama ben dinler miyim fıldır fıldır gezdim evle mutfakla uğraştım fitili de kullnamadım en başından beri nefret etmişimdir...zaten ciğeer geliştirici iğnem 28 ci haftamda yapılmıştı..
kızlar diyeceğim şu ki henüz ben son adetime göre 31 yeni oldum..usg de en son 10 gün büyüktü... ama sanırm kasılmalarım bu şekilde peryodiklerşirse erken doğum riskim var.. tek yapabileceğim şey ise bu saatten sonra bol bol dinlenmek ayakta durmamak ve bol su içmek...dr un dedklerinden sadece bol bol su içmeyi yapmıştım ben..siz benim gibi yapmayın sakın...
şimdilik evimizdeyiz ama hastanemiz 5 dk mesafede inş bir terslik olmaz bebeğim en az 6 hafta sabredebilr...henüz çantamız falan da yok kıyafetlerini de yıkamış değilim...
içimde garip bir tedirginlik var korku değil ama belki gurbette olduğum içindir ve kimsemin yanımda olmammasındandır...
benden şimdilik bu kadar
iyi geceler...
Gamzecim merhaba, bu tabloyu deneme amaçlı ekledim, eğer sen takip edeceksen 2012 mart anneleri doğum listesi diye bi konu açman gerekecek. çünkü böyle sürekli kopyala yapıştır hem zor olur hemde sayfalarda kaybolur takibi de zor olur. o yüzden konuyu sen açarsan ben sana listenin boş halini gönderirim sen onu açtığın konunun ilk sayfasına yerleştirir ve ordan istediğin an ulaşabilir ve değişiklik yapabilirsin. ilk sayfayı sadece konuyu açan kişi ve yönetim/editörler değiştirebiliyor.
dün kopyaladığım liste orda kaldı yani, şuan onun üzerinde bi değişiklik yapamam canım. Kızının adını benim sana göndereceğim listede değiştiririm. Adıyla yaşasın minik Berra
sağol canımmm...
neler geçirdik ya normalde hamile değilken hamile birini görünce derdimki aman 9 ay ne kadar uzun geçermi. ama bana 9 ay okadar çabuk geçtiki. hergün sizinle olmak, sohbet etmek çok iyi... evde otur otur zaman geçmiyor çünkü... burda vakit geçirmek çok güzel. bebek doğduktan sonra bu kadar sık girememenin hüznü var şimdiden...
polyanna pollyannaa cnmm senden bişey rica etmşdim ama gözünden kaçdı sanırımmm(
cokk pardonn polyannacımm şimdi gördüm eklemişsin benide listeye teşekkür ederm kuzum bnm:)
Gamzecim, ilk sayfaya ekledim yeni listeyi ama işte üstümden biraz yük alınsın istiyorum. yakında Rabbimin izniyle ikinci bebeğime kavuştuğumda işler benim için daha zor olacak. İlgin için çok teşekkür ederim.keşke bu topic altında kontrol etme imkanımız olsaydı, ben bir ara açarım canım dediğin gibi zaten inşallah benim gibi erkenci davranan olmaz :)
sağ ayak şişmesi bende de var.. diğer ayağımda şişiyor ama en çok sağ şişiyor. bacaklarım filan acayip kalınlaştı. yeni çatlaklarla 2 hafta önce filan tanıştım:))günaydınnnnn....
kızlar son günlerde vücudum error vermeye başladı. dün gece sağ ayak bileğim ve ayağımın tamamı ödemli şekilde şişti. başka bi yerde yok sadece sağ ayakta var şişlik. ondan önceki gün bahsetmştm göğsümde sızlamalar ve aşırı hassaslık başladı. ve bu hafta ilk defa karnımda çatlaklarım belirdi. son haftalarda artık kendmden geçtim..
evet 9 aya kadar çok çabuk geçti sanki ama benm son ayım geçmek bilmiyor bi türlü.. vücudumun hırpalandığını hissediyorum bu hafta ilk kez.
sen doğum şekline karar verdinmi cnm??
Gamzecim, ilk sayfaya ekledim yeni listeyi ama işte üstümden biraz yük alınsın istiyorum. yakında Rabbimin izniyle ikinci bebeğime kavuştuğumda işler benim için daha zor olacak. İlgin için çok teşekkür ederim.
sağ ayak şişmesi bende de var.. diğer ayağımda şişiyor ama en çok sağ şişiyor. bacaklarım filan acayip kalınlaştı. yeni çatlaklarla 2 hafta önce filan tanıştım:))
ilk kızımda yanıma almamıştım, şükür ki lazım da olmamıştı. bu kezde şu milupadan gelen numuneler varya 2-3 kullanımlık onu koyuverdim. ev içinde UNIBABY almıştım çoook önce.
bende şuan unı baby pişik kremi,
nıvea saç ve vücut şampuanı,
jonshon baby bebek yağı ve losyonu var..
ortaya karışık yaptım:)))
günaydınnnnn....
kızlar son günlerde vücudum error vermeye başladı. dün gece sağ ayak bileğim ve ayağımın tamamı ödemli şekilde şişti. başka bi yerde yok sadece sağ ayakta var şişlik. ondan önceki gün bahsetmştm göğsümde sızlamalar ve aşırı hassaslık başladı. ve bu hafta ilk defa karnımda çatlaklarım belirdi. son haftalarda artık kendmden geçtim..
evet 9 aya kadar çok çabuk geçti sanki ama benm son ayım geçmek bilmiyor bi türlü.. vücudumun hırpalandığını hissediyorum bu hafta ilk kez.
sen doğum şekline karar verdinmi cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?