2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız anca fırsat buldum oturmaya :)))

bugun oturma odama yenı tullerım takıldı cok guzel oldu :)) cokta mutlu oldum degısıklık olması benı cok mutlu edıyoooo

mıde bulantım bugun daha azdı sankı bana oyle geldı gıbıı

cın takvımıne gore oglum kız olmalıydı :)) ınanmıyorum ben onlara

semracım hayırlı olsun gule gule gıy tatlımmmm pantolonunu :))

benımde oglum sezeryanla oldu kendı ıstegım ıle ve cok memnun kaldım hıc agrım sızı olmadı normalı hayatta yapamazdımm vede yapamam kendıme guvenemem o konuda :))

Maşallah Sibelinde Seninde sezeryan maceranız çok güzel olmuş. Darısı bu kez başıma inşallah. İlki felaketti çünkü((

canım 2010 temmuz annelerinden tanışıyoruz değil mi....
nasılsın
hamiş misin sende canım
Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin canım
Öpüyorum...
bende şubat 2012 deyim...[/B
]

canım 2010 temmuz annelerinden tanışıyoruz değil mi....
nasılsın
hamiş misin sende canım
Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin canım
Öpüyorum...
bende şubat 2012 deyim...[/B
]

canım mrb sanırım bırıylr karıstırdın benı :)) ben 2007 mart annesıydım ama o zman boyle aylara dagılan bı topıgımız yoktu :))
senınde bebgın hayırlı olsun canım saglıcakla kucagına alırsın ınsallah

güle güle giy canım en kısa zamanda göbüş topiğimize bi foto beklioz hamiş pantolonunla ona göre :84: bizim babamızda çok sabırsız olduğu için gidip bana almış bi tane pantolon getirmiş anlatıyo bak bu içteki dümelerle genişletip daraltabilion şu bu die bi sürüde esprili hamiş tişörtü almış daha çok erken bunlarla dolaşmak için diom ama dışarı çıkarken falan zorla giydirio giymezssemde küsüo çocuk gibibebiş kıyafetleri alıyo şimdiden kayınvalidemde o senden daha hamile baksana deliye dio

semracım senınkı neden zor gectı
ben cok memnunum ınsallah buda oyle gecer
Ahhh ahh canım birde ben bilsem(( ben normal doğum diye gittim olmadı. suni sancı çektim 12 saat yine olmadı sabah acilen bilmediğim tanımadığım doktorların elinde ameliyata girdim. ameliyat çook güzeldi spinal anestezi ile. sonrasını burda yazmayayım tatlım. İlk gebeliği olan arkadaşımız çok var. Boşuna telaş etmesinler. özelden yazarım

sağol canım benim. Bugün bende baktım o tişörtlere elinde kalmamış adamın 15 gün sonra gelecek sipariş dedi. Bende haftaya ailemize söylerken yani kzıımın doğum gününde öyle bi tişört giymek istemiştim. Kardeşim biliyo hamile olduğumu Bugün ben sorarken oda yanımdaydı. Kızılaya gidicem bakarım oralara dedi. bakalım belki sürpriz yapar alır gelir:))

iyi akşamlar hanımlar. az önce kapı rüzgardan çarpmasın die gayri ihtiyarı koştum bir anda. o sırada ne hamileliğim nede bebişim aklıma gelmedi sonra eşim koştu geldi yanıma, koştunmu sen dedi, evet dedim. sen delimisin, ya bebeğimize birşey olursa dedi. benm kafa dank etti. iyice korku düştü içime ya ikidebir bakıp duruyorum birşey oldumu acaba diye. içime evham girdi kızlar ya olmaz dimi bebişime hiçbişey???

Oyy tatlım benim sakın evham yapma.. Valla gün içinde kızımın peşinden o kadar çok koşuyorum o kadar çok ani harekette bulunuyorum ki...

Allah'ın izniyle bişey olmaz canım. Hepimiz ve bebişlerimiz Rabbimize emanet.

canım benim ya nasıl içimi rahatlattın bilemezsin. öncekini kaybettik ya artık ister istemez evham yapmadan duramıyorum.şu ilk 3 ayı sağsalim atlatsak Allahın izniyle. Rabbim evlat acısı göstermesin kimselere

bişey olmaz canım ya o kadar kasma. ben bugün bi ev temizliği yaptım ki görmeliydin. ne kadar üstüne düşersen o kadar evham yaparsın. tabi bazı şeylere dikkat edeceksin ama bi yerde de o senin organın gibi artık. düşük olacaksa da bu onun sağlıksız gelişiminden dolayı olur ki bu bile bi nimettir aslında. sen içini ferah tut. Elif Şafak'ın SİYAH SÜT adlı bi kitabı var onu tavsiye ederim imkanı varsa her anne adayı okumalı bence..

çok sağol canım moral oldun bende bu tür kitaplar almayı düşünüyorum. D&R bulabilirmiyimki o kitabı?

amin canım...
canım forumda yazıların denk geliyor okuyorumdur demek
çok böyle içimden biri gibi valla
allah sana da bebişini sağlıcakla almak nasıp etsin canım..

ne hissediyorsun kız mı erkek mi...
cinsiyeti konusunda

AMİİİİNNN canım AMİN.. benimde bi kaybım var bu kez bebişim göründü kalp atışları duyuldu çok şükür.. pazartesi bi kez daha gitcem doktora. Allah'ın izniyle yine herşey yolundadır inşallah. hADİ HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLAR. ALLAHA EMANET OLUN. Benim küçük yaramazın karnı doyurulacak, bıcı bıcı yaptırılıp yatırılacak:) işim çok.

iyi hadi sevindm canım. ben diğer bebeğimi 6hafta 4 günlükken kaybetmiştim. bu seferde 6. haftadayız. ister istemez oluyor evham. minik kızını öpüyorum canım. afiyet olsun size. sıhhatler olsun hayırlı akşamlar.

Merhaba kızlar, bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk çok mutluyum:) Doktor çok az bir akıntım vardı onun için fitil verdi, az da olsa akıntınız falan doktorunuza söyleyin ihmal etmemek gerekirmiş. Bir de kırmızı et ye dedi sürekli, ben de hiç et sevmem ama bebişimiz için yerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…