2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım.. kaç haftalık oldunıuz

Sağol canım 7 haftalık, ben de artık bir ticker yapmalıyım dimi, üye mi olmak gerekiyor ticker için?

hayırlı olsun canım. yok üyelik gerekmiyor. lilipie sitesinden yapabilirsin. istersen sat ve muhtemel doğum tarihini yaz yapamazsan yapabiliriz. gerçi kolay yaparsın

elbette kuran okumanın çok hikmetleri çok faydaları var ama yanında hamilelikle ilgili öğrenilmesi gereken bilgileride okumak gerekli diye düşünüyorum ben. neden her ikiside yapılmasınki...

hayırlı olsun canım. yok üyelik gerekmiyor. lilipie sitesinden yapabilirsin. istersen sat ve muhtemel doğum tarihini yaz yapamazsan yapabiliriz. gerçi kolay yaparsın

üye olmaya gerek yok canım.. bir kaç site var.. http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html

burada resimli açıklıyor..

Çok sağolun kızlar, başardım galiba:)

Güzel anneler iyi akşamlar. bende hazımsızlık var ne yesem çok şişiyor miğdem sizde de varmı ?

Bende de vardır, soda iç arada kötü hissedersen ama normal bir durum, aman bulanmasın da.

aslında ayın 15inde gitmem gerekiyor ama eşim bende gelcem dediği için 16sında gideceğiz nasip olursa. daha hiç gitmedim doktora çok merak ediyorum.
az kalmış canım. biz de 6+4 üz... dr um tatile gitmiş de pazartsi başka dr a gidecez... hemen ultrason isteyeceğini zaannetmiyorum bana..ben de acaip sabırsızlanıyıorumm

elbette kuran okumanın çok hikmetleri çok faydaları var ama yanında hamilelikle ilgili öğrenilmesi gereken bilgileride okumak gerekli diye düşünüyorum ben. neden her ikiside yapılmasınki...

bende cok merak ettim bak şimdi kitabı bende yarın bakıcam .....

normal doğummu epidural sezeryanmı düşünmekten kafayı yicem birini düşünüyom evet evet diyorum sonra öbürünü evet evet sonra ikisindede korkuyorum hep karnımda kalsa olmazmı ben çok korkuyorum:26:

Merhabalar, bu durumda ben de 2012 Mart annesi olacağım galiba, Allahın izniyle...
Allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun, sağlıcakla atlatalım şu 9 ayımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…