- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.201
canım hamişlerim hocalık taslamak gibi olmasın ama biliyosanız kuranda okuyun herşeye iyi gelir hatta ben bebişim 3 aylık geçince dinletmeyi düşünüyorum kısmet olursa tabi bebekler çok uslu oluyomuş çocukluklarında
Merhaba kızlar, bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk çok mutluyum:) Doktor çok az bir akıntım vardı onun için fitil verdi, az da olsa akıntınız falan doktorunuza söyleyin ihmal etmemek gerekirmiş. Bir de kırmızı et ye dedi sürekli, ben de hiç et sevmem ama bebişimiz için yerim:)
gözün aydın canım..kaç haftalık oldunıuz
Sağol canım 7 haftalık, ben de artık bir ticker yapmalıyım dimi, üye mi olmak gerekiyor ticker için?
canım hamişlerim hocalık taslamak gibi olmasın ama biliyosanız kuranda okuyun herşeye iyi gelir hatta ben bebişim 3 aylık geçince dinletmeyi düşünüyorum kısmet olursa tabi bebekler çok uslu oluyomuş çocukluklarında
Sağol canım 7 haftalık, ben de artık bir ticker yapmalıyım dimi, üye mi olmak gerekiyor ticker için?
nur sen kalp atışlarını duymak için hangi gün gideceksin dr a
hayırlı olsun canım. yok üyelik gerekmiyor. lilipie sitesinden yapabilirsin. istersen sat ve muhtemel doğum tarihini yaz yapamazsan yapabiliriz. gerçi kolay yaparsın
üye olmaya gerek yok canım.. bir kaç site var.. http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
burada resimli açıklıyor..
Güzel anneler iyi akşamlar. bende hazımsızlık var ne yesem çok şişiyor miğdem sizde de varmı ?
Güzel anneler iyi akşamlar. bende hazımsızlık var ne yesem çok şişiyor miğdem sizde de varmı ?
Çok sağolun kızlar, başardım galiba:)
Bende de vardır, soda iç arada kötü hissedersen ama normal bir durum, aman bulanmasın da.
bende hazımsızlık değilde doymama sorunu var. çok acıkıyorum ya kilo alcam die korkuyorum
eveeeeeeeeett süper olmuşşşş :98:
az kalmış canım. biz de 6+4 üz... dr um tatile gitmiş de pazartsi başka dr a gidecez... hemen ultrason isteyeceğini zaannetmiyorum bana..ben de acaip sabırsızlanıyıorummaslında ayın 15inde gitmem gerekiyor ama eşim bende gelcem dediği için 16sında gideceğiz nasip olursa. daha hiç gitmedim doktora çok merak ediyorum.
Çok sağol canım, ben de hemen doyuyorum ama 2 saatte bir acıkıp br sürü yemek yiyorum 1 kilo aldım bile
elbette kuran okumanın çok hikmetleri çok faydaları var ama yanında hamilelikle ilgili öğrenilmesi gereken bilgileride okumak gerekli diye düşünüyorum ben. neden her ikiside yapılmasınki...
ayy çok iyi yapmışsınn,acilen benimde almam gerek:82:
ayyy bende normal doğumdan çok korkuyorum,,,epidural sezzeryan olabilir,ama normal doğumu da hep tavsiye ediyorlar,,,epidural normal doğuma da kendimi hazırlamak isiyorum..
bende gün içinde çok acıkıyorum. korkuyorum çok şişicem diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?