- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.141
ewet cnm bende duydum bunu ....bagırsak hareketi dicem yok değil çünkü o her iki tarafımda oluyor ama bu çok farklı sadece sağ kasığımda bebeğimin oldugu yerde oluyor özelliklede kımıldamadan yatınca daha çok hissediliyor bu ara daha çok olmaya başladı... inş bebişin hareketidir.....
selam kızlar ben de geldim doktordan homaşito hastasıymışım yani kısaca tiroid bezimin normal ürettiği hormonu vücudum yabancı madde sandığı için yokediyormuş ve o yüzden hormon azlığı varmış bu azlığı gidermek için ölene kadar tiroid hormonu ilacı içeceğim ve doğuma kadar her ay test yapılacak doğumdan sonra da her sene..ilaçlarını içtiğin sürece bebeğe zararı yok dedi ama allahtan başkası bilemez tabi dedi doktor böylece gene her yol duaya çıkıyor allah kerim..hayırlısını isteyelim iyi düşünelim öyle olsun artık yapacak birşey yok.
bu zamana kadar boşuna yırtmışım kendimi kilo veremiyorum diye tabi veremezsin aptal kafa tioidin bozukmuş
bu bebişimi doğurayım da ondan sonra görün bak ne affat bişey olacam
canım bende tam seni sorarken sen cevap yazmışsın.
İnşallah ilaçların senin hormonlarını yerine getirir ve inşallah bebişine hiiiiç bi zararı olmaz.
Birde arkadaşlar benim boynum etli duruyor, gören guatrmı var sende diye soruyordu ve hala da öyle. 3,5 yıl önce guatr varmı diye hastaneye gitmiştim. sadece usg ile bakılmıştı ozaman. tüm ölçümler normal çıkmıştı. Sadece USG tanısı yeterlimidir acaba?????
canım şöyle söyleyim sağ yumurtamdan döllenmiş yani sağımda bebeğim kontrolde dr söyledi ki zaten ben hep diyordum sağımda diye hep tek taraflı sağ kasığım ağrıyordu öylede çıktı...kesnin içinde alttan bakınca sola yatmış sivri biber gibi uzuncanım bende erkek bebek olunca seğirmeler erken başlar diye duymuştumm,,,benim bebişimde sol tarafımda ultrason fotosuna göre,,,senin ultrason fotonda bebiş hangi tarafta
ayrıca sağdaysa bebek büyük ihtimal erkek olurmuş
Aşkolsun canım olurmu hiç. sağol bilgiler için.kanda t-3 t-4 ve tsh değerlerine baktırman lazım (sağlık personeli olduğum için bu kadar rahat cevap veriyorum yanlış anlaşılmasın lütfen)
usg sonuçlarını dahiliyeye göstermişmiydin cnm?benim boğazımı eliyle kontrol etti sonra usg sonrada kan tahlili istedi eğer dahiliyeci usgye bakıp bişey yook dediyse yoktur cnm
iyi dileklerin için teşekkürler hepimiz için inşallahhh
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ufak şikayetlerim oluyor benimde ama ben şimdiden doğuma odaklanmış durumdayım, Normal doğum olmasını istiyorum sizin düşünceleriniz neler bu konuda?
allahım bu bebişini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah .. sanırım çoğu insanın başına gelen şeyler (ama ilk yaşadığımızda sanki bir tek biz yaşadık sanıyoruz okuduklarım bana ders oluyor) birisi yazmıştı veren de allah alan da allah die vardır bir hayır diyelim
allah tesellini vermiş sağlıklı sıhatli de kavuşmayı nasip etsin inşallah ben de inşallah tesellimi bulur bulmaz ilk müjdemi size verecem..
Kızlar ben bugün dayanamayıp kendime hamile pantolonu aldım. ve ilk gebeliğimde almadığım için pişman oldum
O kadar hoşuma gittiki Satıcı gösterir göstermez işte bu tamam alıyorum dedim. Ah eşşek kafam ilkinde niye almazsın sanki
Ve o kadar ucuza aldım ki, içim çoook rahat
canım şöyle söyleyim sağ yumurtamdan döllenmiş yani sağımda bebeğim kontrolde dr söyledi ki zaten ben hep diyordum sağımda diye hep tek taraflı sağ kasığım ağrıyordu öylede çıktı...kesnin içinde alttan bakınca sola yatmış sivri biber gibi uzun....
ewet canım bunu doğrulayan çok örnek warmış ama istisnalarda oluyormuş tabi hayırlısı olsun ...ALLHIM bilir gerçi ama hamile kalmadan öncede sonrad hep erkek bebek görüyorum rüyamda maviş maviş kıyafetleriyle hatta bi kere pipisini bile gördüm
Kızlar ben bugün dayanamayıp kendime hamile pantolonu aldım. ve ilk gebeliğimde almadığım için pişman oldum
O kadar hoşuma gittiki Satıcı gösterir göstermez işte bu tamam alıyorum dedim. Ah eşşek kafam ilkinde niye almazsın sanki
Ve o kadar ucuza aldım ki, içim çoook rahat
slm kıslar çin takvimine baktınızmı benim erkek çıktı ilk kaybettim bebişim erkekti oda çin takviminde doğru çıktı ilki soldaydı şimdiki sağda allah biliyo biz ancak 2 ay sonra u s g de görcez inşaallah
slm kızlar dün doktora gittim bebişim 9 hafta 2 günlük olmuş çok şükür her şey yolunda ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak doktorum 1 marta gün verdi aranızda ilk doğum yapan ben oluyorum allah hepimize sağlıcakla bebişlerimize kavışmayı nasip etsin...
bende baktım meraktan cnm benimde erkek çıktı birde rus takvimimi ne warmış onda da erkek çıktı bakalım hayırlısı olsun .....
canım şöyle söyleyim sağ yumurtamdan döllenmiş yani sağımda bebeğim kontrolde dr söyledi ki zaten ben hep diyordum sağımda diye hep tek taraflı sağ kasığım ağrıyordu öylede çıktı...kesnin içinde alttan bakınca sola yatmış sivri biber gibi uzun....
ewet canım bunu doğrulayan çok örnek warmış ama istisnalarda oluyormuş tabi hayırlısı olsun ...ALLHIM bilir gerçi ama hamile kalmadan öncede sonrad hep erkek bebek görüyorum rüyamda maviş maviş kıyafetleriyle hatta bi kere pipisini bile gördüm
ayy süper yaaa
ilk sen kawuşcaksın meleğine ne güzel....
RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm...
ultrasyon görüntülerinde eli kolu cıkmış mı ?
rus takvimine göre kız çıktı benimde içimde kuvvetli bir his kız diyordu
ewet cnm çok şükür iyi gidiyor arada sıkıntılarımız oluyor ama o kadarda olacak ....rana naber cnm nasılsın nasıl gidiyor demicem zaten yazmşsın benimde solda kasılmalar oluyor oda sadece haftasına girdiği gün cok net hissediyorum biz 9+2 olduk senin ne kadar oldu ....
çok sağol canım.... ya açıkcası ultrasyon görüntüsünü pek anlayamadım..... ayrıca çin takvimine bende baktım benimkide erkek çıktı bir kızım vardı birde oğlum olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?