2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıca sağdaysa bebek büyük ihtimal erkek olurmuş

çok geçmiş olsun canım,,,aman ilaçlarını aksatma,bebeğe zararı olmasın ,,,inşlh kurtulursun bu hastalıktann

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ufak şikayetlerim oluyor benimde ama ben şimdiden doğuma odaklanmış durumdayım, Normal doğum olmasını istiyorum sizin düşünceleriniz neler bu konuda?

usg sonuçlarını dahiliyeye göstermişmiydin cnm?benim boğazımı eliyle kontrol etti sonra usg sonrada kan tahlili istedi eğer dahiliyeci usgye bakıp bişey yook dediyse yoktur cnm

iyi dileklerin için teşekkürler hepimiz için inşallahhh

canım bende erkek bebek olunca seğirmeler erken başlar diye duymuştumm,,,benim bebişimde sol tarafımda ultrason fotosuna göre,,,senin ultrason fotonda bebiş hangi tarafta
canım şöyle söyleyim sağ yumurtamdan döllenmiş yani sağımda bebeğim kontrolde dr söyledi ki zaten ben hep diyordum sağımda diye hep tek taraflı sağ kasığım ağrıyordu öylede çıktı...kesnin içinde alttan bakınca sola yatmış sivri biber gibi uzun ....
ayrıca sağdaysa bebek büyük ihtimal erkek olurmuş

ewet canım bunu doğrulayan çok örnek warmış ama istisnalarda oluyormuş tabi hayırlısı olsun ...ALLHIM bilir gerçi ama hamile kalmadan öncede sonrad hep erkek bebek görüyorum rüyamda maviş maviş kıyafetleriyle hatta bi kere pipisini bile gördüm

kanda t-3 t-4 ve tsh değerlerine baktırman lazım (sağlık personeli olduğum için bu kadar rahat cevap veriyorum yanlış anlaşılmasın lütfen)
Aşkolsun canım olurmu hiç. sağol bilgiler için.

Evet canım göstermiştim. bişey yok gayet normal demişti. Şimdi sen tiroid den bahsedince o geldi aklıma.

Kızlar ben bugün dayanamayıp kendime hamile pantolonu aldım. ve ilk gebeliğimde almadığım için pişman oldum

O kadar hoşuma gittiki Satıcı gösterir göstermez işte bu tamam alıyorum dedim. Ah eşşek kafam ilkinde niye almazsın sanki

Ve o kadar ucuza aldım ki, içim çoook rahat

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ufak şikayetlerim oluyor benimde ama ben şimdiden doğuma odaklanmış durumdayım, Normal doğum olmasını istiyorum sizin düşünceleriniz neler bu konuda?

valla ben sezeryandan çok memnun kaldım zaten ilki olduğu için şimdiki de öyle olacak gerçi önce sezeryan sonra normal doğuran da var ama ben sezeryanı sevdim çok temiz iş..

fakat inanın bana son güne kadar hep normal demiştim kendimi de hazırlamıştım ama ne oldu bilmiyorum dayanamadım kızımı beklemeye yeter artık çık dedim söyledim doktora o da tamam dedi

minikler allah sanada sabır versin ama inanki sonradan kaybetçene baştan kaybetmen daha hayırlısı çünkü ben sancılar çektim normal doğm yaptım bebişimi küvezde sevdim ağlaya ağlaya baktm uzaktan ve günde 15 dk görme hakkım vardı şimdide sadece toprağını seviyorum oğluşumun mezar taşı bile var onu unutamıyorum karnımda kardeşi olduğu halde onu 1 saniye bile unutamıyorum meleğim beni cennette bekliyo inşaallah hepimizin bebişleri gelir kucamıza aminnnnnnnnnn

ooo çok iyi yapmışsın cnm.....
wallahi bende aldım çok rahat en azından fermuraı yok ve beli lastikli çok rahat hareket ediliyor ...
diğer hiç bi pantolonum olmuyor yoksa...

slm kıslar çin takvimine baktınızmı benim erkek çıktı ilk kaybettim bebişim erkekti oda çin takviminde doğru çıktı ilki soldaydı şimdiki sağda allah biliyo biz ancak 2 ay sonra u s g de görcez inşaallah

evet cnm ben almıştım ilkinde çok rahatlar gerçi şimdi olmuyor ama ilerleyen zamanlarda alırım belki gene gerçi pantolon istemiyorum artık elbise giymeyi seviyorum

slm kızlar dün doktora gittim bebişim 9 hafta 2 günlük olmuş çok şükür her şey yolunda ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak doktorum 1 marta gün verdi aranızda ilk doğum yapan ben oluyorum allah hepimize sağlıcakla bebişlerimize kavışmayı nasip etsin...

bende baktım meraktan cnm benimde erkek çıktı birde rus takvimimi ne warmış onda da erkek çıktı bakalım hayırlısı olsun .....

ayy süper yaaa
ilk sen kawuşcaksın meleğine ne güzel....
RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm...
ultrasyon görüntülerinde eli kolu cıkmış mı ?

rana naber cnm nasılsın nasıl gidiyor demicem zaten yazmşsın benimde solda kasılmalar oluyor oda sadece haftasına girdiği gün cok net hissediyorum biz 9+2 olduk senin ne kadar oldu ....

ayy süper yaaa
ilk sen kawuşcaksın meleğine ne güzel....
RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm...
ultrasyon görüntülerinde eli kolu cıkmış mı ?

çok sağol canım.... ya açıkcası ultrasyon görüntüsünü pek anlayamadım..... ayrıca çin takvimine bende baktım benimkide erkek çıktı bir kızım vardı birde oğlum olur inşaallah

rana naber cnm nasılsın nasıl gidiyor demicem zaten yazmşsın benimde solda kasılmalar oluyor oda sadece haftasına girdiği gün cok net hissediyorum biz 9+2 olduk senin ne kadar oldu ....
ewet cnm çok şükür iyi gidiyor arada sıkıntılarımız oluyor ama o kadarda olacak ....
biz küçüğüz sizden 8+6 olduk bugün ...
sen naptın nasıl gidiyor cnm bayadır görüşemedik seninle bebeğin nasıl sen gördün mü en son ki halini ...
çok sağol canım.... ya açıkcası ultrasyon görüntüsünü pek anlayamadım..... ayrıca çin takvimine bende baktım benimkide erkek çıktı bir kızım vardı birde oğlum olur inşaallah

hayırlısı olsun cnm RABBİM hepimizin gönlüne göre wersin inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…