2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki canım ondan şüphe yok. ben zaten ramazanda 2 hatim hedefledim. Allah kısmet ederse sonraki aylarda da devam ettiricem tabi eylülde okul başladığı için aylık olmaz ama ne kadar olursa artık.. Tefriciye ve tünciye hatimlerini de bi araya sıkıştırıcam artık inşallah.

günaydın mart anneleri bugün pazar hava çok güzel kocişler de evde artık herhalde muhabbetimiz yarına kaldı daha çok..

ben de 16 sında 11.hafta kontrolü için gidicem doktora bayramdan sonra da dahiliye kontrolüm var yani artık 2 haftada bir doktordayım doğuma kadar..

ay ben de kuran okumak istiyorum ama türkçe yazılmışını almam lazım arapçam o kadar iyi değil çünkü zaten çok sıkıntılıyım bol bol okumam lazım benim allahtan başka yardımcımız yok ki..

inşallah tüm mart anneleri sağlıcakla kavuşurlar bebeklerine.

herkese iyi pazarlar arkadaşlar...çok şükür ben de kalp atışlarını duydum.şimdi tickerı da hazırladım:)allah inşallah tamamına erdirmeyi nasip eder hepimize.

herkese iyi pazarlar arkadaşlar...çok şükür ben de kalp atışlarını duydum.şimdi tickerı da hazırladım:)allah inşallah tamamına erdirmeyi nasip eder hepimize.

ay amin inşallahhh

7 haftalık olmuşsun cnm 3 hafta sonra da 2 li test için gidersin

ben bir hafta sonra gideceğim hadi hayırlısı

herkese selamlar arkadaşlar ben kilo almaya başladım bile yaaa yedikçe acıkıyoruuumm başıma ne gelceni çok iyi biliyorm öncekinde 5 ayda 17 kilo almıştım ama boşuna çünkü bebişim melek oldu hep dua ediyorum aynı acıyı yaşatmasın ALLAH;ım bu arada eşim kulağını karnıma dayayınca hareketlerini duyuyom diyo minik kelebeğiminnnn:76::76::76::76:

ii pazarlar kızlar. malum haftasonu kocalar evde. o yüzden dün fırsat bulamadım yazmaya. ahzır oğlumda uyumuşken gireyim dedim. ben ayın 15 i 20 si arası gideceğim kalini duymaya. aranızda stresli olanlar var. emin olun bunlar en mutlu günleriniz. bir bebeğin en rahat olduğu yer anne karnındaki yer. doğunca saat başı uyanan, nedensiz ateşi fırlayan, yemeyen, gazını bile tek başını çıkaramayan o mink canlar bugününüzü aratacak. valla ben bazen düşünüyorum acaba şööle kagtlasam geri sokarmıyım çıktığı yere. ama emin olun bi anniiiciii diye gelip sarılışı var dünya bi yana o bi yana.

kızımda ilk aylarda iştahım çok açıktı epey kilo almıştım şimdi canım hiçbir şey istemiyor. o bile doğduğunda ancak 2,5 kiloydu bunu düşünmek istemiyorum

kızımda ilk aylarda iştahım çok açıktı epey kilo almıştım şimdi canım hiçbir şey istemiyor. o bile doğduğunda ancak 2,5 kiloydu bunu düşünmek istemiyorum
canım yaa iştahı açık olanlara çok özeniyorumm. ben meyve dışında hiçbirşey alamıyırum ağzıma nerdeyse.. zorla eşim yediriyor.....
yemek adını duyunca bile içim fena oluyor..

kızlar nasıslınızzzbız ıyıyız sukur mıde bulantım oluyo ama hafıflemeye basladı sankı eskıye gore :)))

mıde bulantım gecınce emınım ıstahım cokkk ama cokk acık olacakkk

kizlar merhaba of internet bozuk yazamiyorum kac gundur cok ozledim yazilanlari okumayi yazmayi sizleri aksamlari inanilmaz gaz sancim oluyo cok acikyrum yemek yemekten biktim resmen . Bende ramazamda hatim yapcm insallah her gun yasinde okuyrm bebegmi ogrendgm ilk gundn beri hem bem rahatliyrm hemde bebegm rahat gibi geliyo cok sukur

Son düzenleme:
kimsecikler yok ya herkes kocasıyla ilgileniyo herhalde. iyi pazarlar kızlar. görüşürüz yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…