2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hamile kaldığım günden belli belim çok ağrıyor benim doktora soruyorum normal diyor kanama olmazsa sıkıntı yok diyor ama ben çok korkuyorum( Dün eşimle dolaşmaya çıktım 1 saat sonra belim ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyınca eve geri döndüm böyle sıkıntılar yaşayanlar varmı aranızda tek ben miyim 84::84::84::84::84:

canım bel ağrısı bende de oluyor ama seninki kadar yoğun değil. Aslında yürüyüş iyi gelir ama. birde ayakkabı seçimi çok önemli tabi

ewet sen benden önce öğrenmiştin hatırlarsan ama ben daha öndeymişim meğerevet en son pazar günü gittim dr büyümülştü dr hareket ediyo bak dedi ama ben bakana kadar durdu yavrum ....inşallah haftaya pazar tekrar gidicem ozaman 10 haftayı geçmiş olcak daha net görürüz birde usg mutlaka idarara sıkışık gidin ben ac gittim üstelik istediğimiz görüntüyü alamdık ama bir dahakine cok su içicem ....bu seferde altıma işemem umarım ...

canım bel ağrısı bende de oluyor ama seninki kadar yoğun değil. Aslında yürüyüş iyi gelir ama. birde ayakkabı seçimi çok önemli tabi

spor ayakkabıdan başka bişey giymiyorum ki yürüyüne ve ayakta kalınca ağrı var yatınca yok ya benim bebek keyfine düşkün yada bir sıkıntı var umarım sadece keyfine düşkündür

kızlar idrardagebelik testi yaptım tekrar sabah,negatif cıktı. adetim 12 gün geçti.tekrar yaptım 3 dk bekledim negatif ama 5dk sonra silik bi çizgi çıkıyo ben hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum silik çizgi pempe falan deil gri gibi

kanda baktır bide daha garanti madem o kadar gecikmen oldu bide sabah ilk idrarınla yap daha kesin sonuç alırsın

ayy çok iyi yapmışsınn,acilen benimde almam gerek:82:

ayyy bende normal doğumdan çok korkuyorum,,,epidural sezzeryan olabilir,ama normal doğumu da hep tavsiye ediyorlar,,,epidural normal doğuma da kendimi hazırlamak isiyorum..

ewet cnm sen benden büyükmüşsün
ayy süper yaa ne güzel hareket ediyormuş yawrun bende görebilmek için sabırsızlanıyorum sanırım bu gidişle fazla bekleyemicem gidicem
karından bakılınca sıkışık olmak lazım dimi aklımda olsun cnm .....

ewet cnm idrara sıkışık ol birde en son nezaman gittim ben 8+3 gittim en son15 günde bir gidiyorum ...

var var bi kaç ay sonra baktıracağın ultrason kesin sonuç

aynen öyle canım ...
yalnız ilk hamileliklerde 16.haftada belli oluyormuş cinsiyeti ...ben nasıl beklicem o zamana kadar...
ama birde erkek olursa erken öğreniliyor diyorlar bakalım ilerde görcez .....hayırlısı olsun inş....

ewet cnm idrara sıkışık ol birde en son nezaman gittim ben 8+3 gittim en son15 günde bir gidiyorum ...

aklımda olsun cnm tamam...
wallahi bizim dr bi sorun olmadıkça 30 40gün arası gel dedi bende en son 6+2de gitmştim ...ama dayanamıcam sanırım çünkü çok özledim miniğimi....

aklımda olsun cnm tamam...
wallahi bizim dr bi sorun olmadıkça 30 40gün arası gel dedi bende en son 6+2de gitmştim ...ama dayanamıcam sanırım çünkü çok özledim miniğimi....

cok geç ya ben hergün merak ediyorum vallahi bazen sabah bir kalkıyorum bugün çaktımadan gidim başka hastaneye kontrol varda diyim diyorum tekrar bakıyım sonra evden cıkma otur aşşağıya haftaya gitceksin deyip kendimi frenliyorum .....özel hastaneyemi gidiyosun yoksa devletmi rana

aynen bende dayanamıyorum ama napıyım ....
özele gidiyorum cnm ...uzun zamandır gittiğim dr um war o da sorun olmadıkça gelme dedi o yüzden çıkıp gidemiyorumda ....çok özledim walla....

rus takviminde kız çıkıyor ama çin takviminde erkek çıkıyor bir de çin takviminde yaşa bakılıyor ya mesela ben yıla göre 26 yaşındayım 85liyim yani ama aya göre daha doldurmadım 26yı o yüzden 25emi bakıcam 26ya mı anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…