- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.161
hamile kaldığım günden belli belim çok ağrıyor benim doktora soruyorum normal diyor kanama olmazsa sıkıntı yok diyor ama ben çok korkuyorum( Dün eşimle dolaşmaya çıktım 1 saat sonra belim ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyınca eve geri döndüm böyle sıkıntılar yaşayanlar varmı aranızda tek ben miyim 84::84::84::84::84:
ewet cnm çok şükür iyi gidiyor arada sıkıntılarımız oluyor ama o kadarda olacak ....
biz küçüğüz sizden 8+6 olduk bugün ...
sen naptın nasıl gidiyor cnm bayadır görüşemedik seninle bebeğin nasıl sen gördün mü en son ki halini ...
hayırlısı olsun cnm RABBİM hepimizin gönlüne göre wersin inş.....
canım bel ağrısı bende de oluyor ama seninki kadar yoğun değil. Aslında yürüyüş iyi gelir ama. birde ayakkabı seçimi çok önemli tabi
мальчик
rus takviminde bu çıktı yaaa bune kız mı erkekmi ?:44:
kızlar idrardagebelik testi yaptım tekrar sabah,negatif cıktı. adetim 12 gün geçti.tekrar yaptım 3 dk bekledim negatif ama 5dk sonra silik bi çizgi çıkıyo ben hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum silik çizgi pempe falan deil gri gibi
Kızlar ben bugün dayanamayıp kendime hamile pantolonu aldım. ve ilk gebeliğimde almadığım için pişman oldum
O kadar hoşuma gittiki Satıcı gösterir göstermez işte bu tamam alıyorum dedim. Ah eşşek kafam ilkinde niye almazsın sanki
Ve o kadar ucuza aldım ki, içim çoook rahat
valla ben sezeryandan çok memnun kaldım zaten ilki olduğu için şimdiki de öyle olacak gerçi önce sezeryan sonra normal doğuran da var ama ben sezeryanı sevdim çok temiz iş..
fakat inanın bana son güne kadar hep normal demiştim kendimi de hazırlamıştım ama ne oldu bilmiyorum dayanamadım kızımı beklemeye yeter artık çık dedim söyledim doktora o da tamam dedi
kanda baktır bide daha garanti madem o kadar gecikmen oldu bide sabah ilk idrarınla yap daha kesin sonuç alırsın
aaaaaaaaa ahaha çin takviminde kız çıkıyo rus takviminde erkek başka takvim varmıhangisi doğru acaba
ewet sen benden önce öğrenmiştin hatırlarsan ama ben daha öndeymişim meğerevet en son pazar günü gittim dr büyümülştü dr hareket ediyo bak dedi ama ben bakana kadar durdu yavrum ....inşallah haftaya pazar tekrar gidicem ozaman 10 haftayı geçmiş olcak daha net görürüz birde usg mutlaka idarara sıkışık gidin ben ac gittim üstelik istediğimiz görüntüyü alamdık ama bir dahakine cok su içicem .... bu seferde altıma işemem umarım ...
sabah baktım negatif çıktı16 aylıkoglum var kendimi 2.bebege hazır hissetmiyorum inşallah deildir dr la konusum 12günde netcıkar dedi umarım gecdöllenme deildir
ewet cnm sen benden büyükmüşsün
ayy süper yaa ne güzel hareket ediyormuş yawrun bende görebilmek için sabırsızlanıyorum sanırım bu gidişle fazla bekleyemicem gidicem
karından bakılınca sıkışık olmak lazım dimi aklımda olsun cnm .....
var var bi kaç ay sonra baktıracağın ultrason kesin sonuç
ewet cnm idrara sıkışık ol birde en son nezaman gittim ben 8+3 gittim en son15 günde bir gidiyorum ...
aklımda olsun cnm tamam...
wallahi bizim dr bi sorun olmadıkça 30 40gün arası gel dedi bende en son 6+2de gitmştim ...ama dayanamıcam sanırım çünkü çok özledim miniğimi....
cok geç ya ben hergün merak ediyorum vallahi bazen sabah bir kalkıyorum bugün çaktımadan gidim başka hastaneye kontrol varda diyim diyorum tekrar bakıyımsonra evden cıkma otur aşşağıya haftaya gitceksin deyip kendimi frenliyorum .....özel hastaneyemi gidiyosun yoksa devletmi rana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?