2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

IŞILcım şimdi steril etsen bile doğuma kadar değişen bişey olmaz. çünkü bi steril etmek en fazla 24 saat dayanırmış.

steril cihazı alanlar var, ben kullanmadım bilmiyorum. ben hep kaynatıyordum. mesela çay içtik bitti, kalan suya emzik biberon ve ucu at tekrar kaynat 5 dk. o kadar.

cok sağol cnm öyle yapayım ozaman makineyi sonra alırız şimdiik yanımda bulunsun diye herihtimale karşı bir emzik bir biberon koyucam cnm sen de çamaşır yıkarken cok koyu renkte olanları beyazlarla karıştırma kırmızılı bişey varsa onları sıcak suyu bıraz aç bir kısmını tutu sonra sıkıver akarsa zaten boya veriri ben az önce bitane kırmızı biyeli takım vardı ona yaptım akmadı makineye attım hiç boya vermedi cnm kolay gelsin şimdiden

sağol umudumm
ben en iyisimi hiç makine olayına girmeyeyim
hepsini elde halledelim
bende pazartesi doktoruma nstye girmek istediğimi söylücem
bakalım sancı falan varmı eğer öyle bir durum varsa
çalışabilir raporu almıcam

kızlar bişey sorucam benim yürüken falan kasıklarım da batmalar var. acaba karnımız aşağıya doğru ağırlık yaptığı içinmi oluyor acaba.böyle olan varmı.

kızlar bişey sorucam benim yürüken falan kasıklarım da batmalar var. acaba karnımız aşağıya doğru ağırlık yaptığı içinmi oluyor acaba.böyle olan varmı.

evet canım, karnımız artık yavaş yavaş aşağı iniyor, ki senin iki tane bebiş.. ben evde yürürken bile bazen kasıklarım acıyor. otururken göbeğimi kaldırıp bacaklarımın üstüne koyacak gibi oluyorum.. bariz belli yani artık indiği

evet canım bide ikitane olunca sanırım dahada ağırlık biniyor. Hele bide tuvaletim varsa varya zor yürüyorum wc ye kadar. sırtım bile ağrıyor.

hmm.. senin de az kalmış sayılır doğuma. benm de şubatın 2. haftası, ama günü belli değil. salı günü belki günü belli olabilir. kansızlığımda düzelme varsa gün vericek dr um.
ben de bugün lohusa yorganımı, nevresim takımımı vs hazırlıycam bir kenara koyucam.. ben hastanedeyken eşim sersin diye. artık son haftalar yaaa geri sayım başladı bakalım ne olacak..

esperanza canım mide kısmında hafif bi boşluk olmadı mı??
eğer olmadıysa aniden de inebilir. bazılarında hiç inmeyip son günlerde bebeğin ani bi hareketiyle iniyormuş.

eğer olmadıysa aniden de inebilir. bazılarında hiç inmeyip son günlerde bebeğin ani bi hareketiyle iniyormuş.

canım ya benim midemin üst kısmında boşluk var
her gören bebeğin büyücek daha yeri var diyorlar
sanırım benim haftam erken olduğundandır demi
yani bu durum karnımın indiği anlamına gelmez herhalde :97:

kızlar pişik kremi almalımıyım alacaksam ne marka önerirsiniz?

ben sudocrem kullanıyorum, mucize krem diyorlar buna, sadece pişiği değil, bebiş yüzünü çizince vs de sürebiliyor musun hemen geçiriyormuş.

Ben de kendim yapıyorum, hazırıyla hemen heemn aynı paraya geliyor benimki ama şekerini vs kendim seçebiliyorum, bir de çok keyifli bir iş ya, ama silikon tabancası kullanırsan sakın sıcak slikonu benim gibi parmağına sıkma:)

Canım büyük marketlerde renk karışmayı önleyen mendiller var, ben bebişinkileri yıkamadım ama renklileri falan yıkarken onlardan kullanıyorum, o renk verenleri çekiyor bulaşmayı önlüyor.

Benim de öyle oluyor, 34ten sonra gircekmişim nstye, inşallah o zamana kadar sorun olmaz:S

Ben de bebedorun mikrodalga steril kutusunu aldım, onlara atıp mikrodalganın en yüksek ısısında 3 dakika tutucam. Şimdi streril et canım ama kullanmadan önce yine etmen lazım, belli bir süre sonra geçiyor çünkü.

Bende de oluyor canım, normaldir sanırım.

olmadı sanırım, yani bi fark hissetmedim ben. hatta kaburgalarımdaki batma ve ağrı devam ediyor. inseydi hafiflerdi die düşünüyorum

lachesis bunu öğrendiğim iyi oldu
netten baktım şimdi baya işe yarayan bir şeymiş
eşimi yollayayımda alsın bari
çok sağol hayatımm

Herkese selam;
Bu gün Ankarada son günüm, yarın sabah saat 9da tosyaya dönüyorum, geldiğim günden eri hep kar yağdı, sınav ve alışveriş dışında hiç dışarı çıkamadım hayırlısı....

Rüyamda doğum yaptığımı gördüm, doğumdan sonra oğluşumu kucağıma veriyorlar...ve doktor diyor ki maşaAllah bebek 4 kilo 150 gram ve 55 cm boyunda diyordu .... hayırlısı bakalım, nasıl olacak....

Cook tesekkur ederiz polly.cim... bizimki genelde geriden geliyo zaten sata gore.gec yumurtlamisim da:)) senin kizina da masaallah bizimkine boylu dio doktorumuz 47 cme ne der kim bilir:) ben de 1.60im sen gibi kizm ins. Babasna ceker boylu olur:) annem de kilodan muzdarip oldgu icin saglikli olsun da zayif olsun diyo.bence de ole saglikla gelsn tum bebisler

canım ben bakım setini hep nivea aldım. pişik kremi al bence lazım olacaktır mutalaka...
ben hatta abarttım hastane çantamada koydum. ne olur ne olmaz...
Hemen pisik olurlar mi ki ya ben de koyiym cantaya bari.kuzenim bebegne vazeln kullaniyodu hic pisik olmadi,gorumcem de zeytn yagi surdu hep.bunlar da alternatif olsun

Polly cim acemilik işte elime yüzüme bulaştırdım galiba, tablo yapmaya çalıştım olmadı 2. msj ölece kaldı orada, senin msj da gelmemiş , bir kontrol edebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…