2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kzılar yaaa ben kafama mı takıyorum bilmiyorum... ben 5+5 iken kesemizi gördük sadece.. kalp atışları yoktu...yarın dr a giddecz ce.. kalp atışı görülebilr mi sizce

2010 eylül annesiyim:)))bu mükemmel duyguyu hepiniz kısa zamanda inşalalh tadacaksınız geç kaldığımı düşünerekte olsa yazayım istedim ben bebek sünnnet ve nikah şekerleri yapıyorum kendimce azıcık katkıda bulunmak amacım evime tek maaşla çok zor geçinmek helede bebek büyüdükçe masraflar artıyor eğer sipariş vermek istersenizki ürünlerimide görmeniz açısından hemen face adresimi vereyim

https://www.facebook.com/permalink.p...2946818104927/

buradan benimle iletişime geçebilirsiniz

verdiğin linkten açılmıyor cnm kontrol et

kzılar yaaa ben kafama mı takıyorum bilmiyorum... ben 5+5 iken kesemizi gördük sadece.. kalp atışları yoktu...yarın dr a giddecz ce.. kalp atışı görülebilr mi sizce

canım içini ferah tut.ben de ilk keseyi gördüm,kalp atışı yoktu.1 hafta sonraya gün verdi doktor.ama o bir haftada ömrümden ömür gitti:)sanırım ilk hamileliklerde kafaya takılıyor bazı şeyler:)stres yapma.yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah.

inşssllaH ZAMANINDAN ÖNCE DOĞMASIN HEP DUA EDİYORUM ÇÜNKÜ 6 AY ÖNCE ERKEN DOĞUM OLDU 5 BÇK AYLIK AYNI OLCAK DİYE AKLIM GİDİYOOOOO:85::85::85:

allah korusun canım.allah bir daha o acıyı yaşatmasın.hatta hiçkimseye böyle bir acı vermesin.çok zor.inşallah hepimiz sağlıklı,güzel,keyifli hamilelikler geçiririz:)

inşallah görebiliriz kızlar hatta duyabiliriz de.. burada sabah 9.30-12.00, akşam 21.30-24.00 arası dr lar çalışıyorlar sadece. gündüz uyuyalar :) arapların gündüz uykusu meşhurdur.. bizde mecbureb gece 22.00 a aldık tam 24 saat var...

tv de bir şey yokki zaman geçsin eşim henüz gelmedi de.. off beklemek ne zormuşş

allah korusun canım.allah bir daha o acıyı yaşatmasın.hatta hiçkimseye böyle bir acı vermesin.çok zor.inşallah hepimiz sağlıklı,güzel,keyifli hamilelikler geçiririz:)

inşaallah canım desteğinize ihtiyacım var bu korkuyu içimden atamıyorum eşim kızıyo bana düşünme artık diyo bide görümcem eşime ben onun çocuklarını sevmiyomuşum ALLAH ondan benim bebeğimi almış demiş öldükten 1 hafta sonra bu kelime edilirmi bide hala olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…