- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.241
hepiniz eklisiniz arkadaşlar.. tahmini doğum tarihleri eksik olabilir.
berkerdem aynı gün gelecek ufaklıklar inşallah:)
kzılar yaaa ben kafama mı takıyorum bilmiyorum... ben 5+5 iken kesemizi gördük sadece.. kalp atışları yoktu...yarın dr a giddecz ce.. kalp atışı görülebilr mi sizce
2010 eylül annesiyim:)))bu mükemmel duyguyu hepiniz kısa zamanda inşalalh tadacaksınız geç kaldığımı düşünerekte olsa yazayım istedim ben bebek sünnnet ve nikah şekerleri yapıyorum kendimce azıcık katkıda bulunmak amacım evime tek maaşla çok zor geçinmek helede bebek büyüdükçe masraflar artıyor eğer sipariş vermek istersenizki ürünlerimide görmeniz açısından hemen face adresimi vereyim
https://www.facebook.com/permalink.p...2946818104927/
buradan benimle iletişime geçebilirsiniz
ben 6+6 günlüken gittigimde duymuşdum kalp atışlarını inş sende duyarsın...
kzılar yaaa ben kafama mı takıyorum bilmiyorum... ben 5+5 iken kesemizi gördük sadece.. kalp atışları yoktu...yarın dr a giddecz ce.. kalp atışı görülebilr mi sizce
yarın ben de 6+6 olacam... ayy çok heyacanlıyım bir de dr umu değiştirdim. tatilde imş benimkisi...
inşssllaH ZAMANINDAN ÖNCE DOĞMASIN HEP DUA EDİYORUM ÇÜNKÜ 6 AY ÖNCE ERKEN DOĞUM OLDU 5 BÇK AYLIK AYNI OLCAK DİYE AKLIM GİDİYOOOOO:85::85::85:
bende 12. haftada ıkılı test ıcın gıdıcem bu gıttıgımde bende dr degışıcem başka bı dr tavsıye ettıler inş cınsıyetınıde görücemm bende çok heycanlıyım
ay amin inşallahhh
7 haftalık olmuşsun cnm 3 hafta sonra da 2 li test için gidersin
ben bir hafta sonra gideceğim hadi hayırlısı
12.nci haftada görülüyor mu cinsiyet ay çok heyecanlı:)
allah korusun canım.allah bir daha o acıyı yaşatmasın.hatta hiçkimseye böyle bir acı vermesin.çok zor.inşallah hepimiz sağlıklı,güzel,keyifli hamilelikler geçiririz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?