- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.261
inşaallah canım desteğinize ihtiyacım var bu korkuyu içimden atamıyorum eşim kızıyo bana düşünme artık diyo bide görümcem eşime ben onun çocuklarını sevmiyomuşum ALLAH ondan benim bebeğimi almış demiş öldükten 1 hafta sonra bu kelime edilirmi bide hala olcakk
doğru söylüyorsun cnm da meraklanmamak elde değil ama dr a göre değişiyor cinsiyeti belirlemek diye biliyorumbebek cinsiyeti için acele etmeyin hatta 6. aya kadarda güvenmeyin. yoksa benim gibi elinizde bi ton pembe kıyafetle, oğlunuzu karşılarsınız.
selamım bile alınmıyo...
bu topikle bi yıldızım barışmadı zaten...
selamım bile alınmıyo...
selamım bile alınmıyo...
selamım bile alınmıyo...
canım bu sefer herşey farklı olacak dee herşeyi olumlu düşün olumsuz birşey getirme aklına ne kadar tedirgin olursan ne kadar eskiyi düşünp ahlanır korkarsan çok üzülürsün şuan hepimizin bir riski var ama olumlu düşünüp hamileliğimizin tadını çıkarıyoruz kuruntularla hem kendine hemde çevrene zehir edersin bu güzelim günleriii.......inşaallah canım desteğinize ihtiyacım var bu korkuyu içimden atamıyorum eşim kızıyo bana düşünme artık diyo bide görümcem eşime ben onun çocuklarını sevmiyomuşum ALLAH ondan benim bebeğimi almış demiş öldükten 1 hafta sonra bu kelime edilirmi bide hala olcakk
canım bende 7+ haftlarada duydum kalp atışını bebişlerimin onun için bu gidişinde duyacksın merak etme güzel haberlerle gel emiiikzılar yaaa ben kafama mı takıyorum bilmiyorum... ben 5+5 iken kesemizi gördük sadece.. kalp atışları yoktu...yarın dr a giddecz ce.. kalp atışı görülebilr mi sizce
maşallah canım Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inş..herkese iyi pazarlar arkadaşlar...çok şükür ben de kalp atışlarını duydum.şimdi tickerı da hazırladım:)allah inşallah tamamına erdirmeyi nasip eder hepimize.
günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrr bir haftaya daha başliorusss sağlık ocağı 4. ayda mı bize aşı yapacaktı sabah aklıma öle işi geldi sanki hemşire öle demişti bidaa gidemedimde aslında sonuçları göstermeye gitmem gerekiyo gidersem soriim bari unuttum sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?