2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

afedersin ama yuhhhh demek istiyorum görümcene... naasıl bir alaka kurmuş... destek olması gerekenler hep akrabalar olması gerekirken, hep köstek oluyorlar...sen içini ferah tut canım... olacağı varmış olmuş...rabbim en hayrılısını biliyordur vardır bir hayır demek lazım... korkunun hiç olmaması da kötü ama azcık olacak. tedbirimizi alacaz..sonra tevekkül edcez..

bebek cinsiyeti için acele etmeyin hatta 6. aya kadarda güvenmeyin. yoksa benim gibi elinizde bi ton pembe kıyafetle, oğlunuzu karşılarsınız.

saolun kızlar..az sitem ettim artık napım.
sdc akşamları girebiliyorum ama ne vakit bişi yazsam cevap dahi alamadım..
buda haliyle beni epeyce soğuttu burdan...
güpgüzzel paylaşımlarımız olsun istiyorum..

canım ben bu topiği hamileliğimi öğrendiğimden beri takip ediyorum.kalp atışını duymadan yazmak istemedim.ama okurken bile çok eğlenmiştim:)hemen soğumak yok topiğimizden,daha yolun başındayız.daha neler paylaşıcaz inşallah.maşallah kalabalığız da:)

valla bizim 2010 nisan anneleri hala görüşüyor. bir araya gelenler, birbbirine dünür olanlar. hediye çekilişleri falan çok zevkli oluyooo. di mi didemmmm. thebunchofdaisy i de ben oradan tanıyorummmm.

özellikle bu saatle bulantılarım öyle fazla oluoki
pc başında pek kalamıyorum ..
ama anlaşılmak güzel bişi..
bende ciddi dostluklar kuralım istiyorum..ama şimdi çıkmam lazım
malum bulantılar...
herkese iyi geceler...
kaçmak istemezdim ama çok fena haldeyim...

canım bu sefer herşey farklı olacak dee herşeyi olumlu düşün olumsuz birşey getirme aklına ne kadar tedirgin olursan ne kadar eskiyi düşünp ahlanır korkarsan çok üzülürsün şuan hepimizin bir riski var ama olumlu düşünüp hamileliğimizin tadını çıkarıyoruz kuruntularla hem kendine hemde çevrene zehir edersin bu güzelim günleriii.......
kzılar yaaa ben kafama mı takıyorum bilmiyorum... ben 5+5 iken kesemizi gördük sadece.. kalp atışları yoktu...yarın dr a giddecz ce.. kalp atışı görülebilr mi sizce
canım bende 7+ haftlarada duydum kalp atışını bebişlerimin onun için bu gidişinde duyacksın merak etme güzel haberlerle gel emiii
herkese iyi pazarlar arkadaşlar...çok şükür ben de kalp atışlarını duydum.şimdi tickerı da hazırladım:)allah inşallah tamamına erdirmeyi nasip eder hepimize.
maşallah canım Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inş..

günaydın güzel taze annelerr... bulantısız güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum bebişlerinizle birlikte... inş. güzel haberlerle geliriz hepimiz bu hafta

tüm anne adaylarına günaydıınn bugün akşama misafirim gelecek kızım ve bebişimle koşturmaya başladık mı bidaha oturamayız pc başına güzel bir hafta olur inşallah

günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrrr bir haftaya daha başliorusss sağlık ocağı 4. ayda mı bize aşı yapacaktı sabah aklıma öle işi geldi sanki hemşire öle demişti bidaa gidemedimde aslında sonuçları göstermeye gitmem gerekiyo gidersem soriim bari unuttum sanırsam

selam kızlar benim adım listede vardı ama kızımın diş problemleri sebebi ile istanbuldaydım uzun bi süre.bende bu arada kalp atışlarını duydum. çoook şükür.22 ağustosta kontrolüm var.bende bulantı hiç yok kızlar maşallahvalla kızımda anam ağlaamıştı ama bu çok şükür üzmedi beni.umarımda böle gider:)

kasım ve aralıkta birer doz uygulanması gerekiyor

kızlar hafta sonu bebişlerimi gördüm kocaman kafaları oluşmuş gözleride belliydi Allahım çok güzel birşeydii insan bırakıp çıkamıyor ultrasyondan çok şükür herşey yolunda dedi dr..

bugün akşamada iftar davetim varr kızlarr bir ton misafir gelecek yemeğe birde çalışıyorum hafta sonuu canım çıktı temizlik yemek akşamı atlatsam yatacam bol bolll artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…