2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anneyimben masallah canim oglusuna, o kadar buyuduler yaaa, ayy az kaldi senin cok heyecanli,Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin

Azeri'cim canim ne guzel gormussun kizini, dinlen bol bol canim. dinlenmek son zamanlar sart oldu bize , senin bir de tasinma isin vardi galiba, Allah yardimcin olsun sen yorma kendini cook...

uff benimde bugun doktor randevum vardi ama gitmedim istemedim cunku, burda karnimi mezuroyla olcup kalbini dinletip gonderiyolar,
bir dunya da sira bekliyorum onun icin, icimde fikir fikir oynuyo nasilsa dedim, artik bir iki hafta sonraya alirim diyorum.
kilosunu falanda ogrenemiyorum ultrason olmayinca, benimki ne alemde acaba??? gerci bana iri gibi geliyo da, oglum 4200 dogmustu ve normal dogum olmustu heralde onu da gecmez

arkadaslar sızce özel hastanedemi dogum yapmak daha ıyı yoksa devlet hastanesınde mi?

canım ben devlet hastanesinde doğum yapcam inkanım kısıtlı olduğu için ama imkanım olsa özelde yaparım amailk doğumumu devlet hastanesinde yaptım memnun kaldım şimdiki naasıl olacak bilmiyorum artık hayırlısı

bende ılkını özelde oldum ama ben hergun iğne kullanıyorum amelıyatım rısklı oldugu ıcın araştırmada yapmayı dusunuyorum bıryandan kan sulandırıcı oldugu ıcın ıgnem cok kanamam olabılır pendıkte otıuruyorum marmara arastırmayı ıstıyorum ama bır turlu muayene olamadım,randevu alamıyorum ılk dogumdakı dıkıslerımden cok memnun kaldım ne iz kaldı nede agrım oldu ama bana kan gerekıyodu bulamadılar lazım olan kanı arastırma hastanelerınden ıstedıklerı halde ne yapıcam bılemıyorum kafammkarısık.

senin durumun farklı canım bilemedimki şimdi ne desem

canım hayatımızda en fazla rüya gördüğümüz dönemdeymişiz hamileliğin son haftalarında bilinçaltında sürekli doğum ve ebebek oldugu için geceleri rüya görmekten yorulabilirmişiz yani beyin okadar cok sey düşünüp ğretiyoki hepsi rüyalara yansıyo bi anlam cıkarmaya calışma yani zaten geneli saçma oluyo hele benimkiler:)))

Ben de vazelinin almstm kakolusunu paraben icerdigini sonradan farkettm biraktm en guzeli kendi yaptgmz yaglar sanirim

Hayatm korkcak bisey yok ben de 30.haftamda yaptirmistm saglik ocaginda. Aile hekimim de kadn dogumcum da hamilelikte normal oldugunu soylediler.dogumdan sonra duzelirmis

Ben de vazelinin almstm kakolusunu paraben icerdigini sonradan farkettm biraktm en guzeli kendi yaptgmz yaglar sanirim

Hayatm korkcak bisey yok ben de 30.haftamda yaptirmistm saglik ocaginda. Aile hekimim de kadn dogumcum da hamilelikte normal oldugunu soylediler.dogumdan sonra duzelirmis

meliscimm sağol hayatım öyleymiş
yani arkadaşlarda sağolsun aynısını dediler
içim rahatladı şükür

meliscimm sağol hayatım öyleymiş
yani arkadaşlarda sağolsun aynısını dediler
içim rahatladı şükür

ronyacım canını sıkma... trigliserid de kolestrolde bazen inip çıkabiliyor bi anda yediklerinle ilgilidir.. bi süre dikkat edip tekrar yaptır.. göreceksin sonuçlar iyi çıkacak çok yağlı şeyler yeme sebze meyve ağırlıklı beslen ... bide değişken değerler stresten bile yüksek çıkabiliyormuş... bi dönem banada olmuştu tabi o zaman hamile değildim... ama aynı hesap doktor yemeklere dikkat etmekle düzelir dedi ... öylede oldu bi daha hiç yüksek çıkmadı...

canım sanırım benim yemeklerime dikkat etmemle değilde
gebelikle alakalı bir şey
yani bir çok gebede görülüyormuş
ama ben yinede dikkat edicem yediklerime sağolasın

Arkadaşlar şimdi haberlerde geçti, Yarın İstanbulda kar ve buzlanmadan dolayı Hamileler ve engelliler idari izinlilermiş, haber vereyim dedim

iyi akşamlar kızlar.
Ronya canim benimde kolesterol .230 çıktı. dr.um hiç problem etmedi. olabiliyor normal tri... de birbirlerini tetikliyordur belki. bende o 142 çıkmış gerçi .
ceviz kolesterolu dusuruyor zaten tüketmemizde gerekiyor.

alya canim sen hangi ildesin ? gerçekten bu kadar soguklarda ise gitmesi zor .

azeri canim maşallah kızına . cok uğraştirmuslar seni ... ama kızını gördün .

anneyimben oglusuna maşallah şimdiden 3 kg subat ortasına ne kaldı Surda :) cok heyecan verici . hayırlısıyla gelsin canim

yasminka manisadayım cnm feci bi ayaz var sabah dolmuş beklerken ağladım snrada ağladıma pişman oldum cünkü gözyaşlarım dondu silmek için elimi cebimden cıkarmak zorunda kaldm(((

canımm bende artık sorun yapmıyorum
trigliserit yağ demekmiş
ben o kadar yağlandım olacak o kadar demi :))
yasminka manisadayım cnm feci bi ayaz var sabah dolmuş beklerken ağladım snrada ağladıma pişman oldum cünkü gözyaşlarım dondu silmek için elimi cebimden cıkarmak zorunda kaldm(((

hayatım bende izmirdeyimm
aman Allahım ne soğuk keşke kar yağsa belki biraz ılır hava
demek göz yaşların dondu kıyamam

canım sanırım benim yemeklerime dikkat etmemle değilde
gebelikle alakalı bir şey
yani bir çok gebede görülüyormuş
ama ben yinede dikkat edicem yediklerime sağolasın

hayatım merhabalar. trigliserid yağ türevi bir kimyevidir. kolesterol de kandaki bir dengeyi sağlayan vücudun salgıladığı kan hormonudur. tıpkı gebelik şekeri safsatası gibi mmilleti kandırıyorlar tatlım korkma. gebelikte kandaki değerleri her zaman dengede tutmak için hortmonlar salgılarız ancak gebelikten kaynaklı bebek bunların salgılanmasına izin vermez çünkü tüm aldıklarımızı fazlasıyla almak istiyordur bu nedenlede bunu engeller ve bizde dengeler bize zarar vermeden biraz bozulur. gebelik bitince 1 haftada herşey normale dönecektir hiç korkma. her doktorun her dediğini de hemen kale alıp korkma. gebelik şekeri safsata dedim diye arkadaşlar belki şaşaıracak açıklayayaım. az önce dediğimin benzeri yani, yediğimiz her şeyder bir miktar şeker trevi vardır sakkaroz glikoz fruktoz laktoz vs vs bunlar vücuda girdiğinde vücut bunları uygun zaman ve yerde gerekeni kullanmak için insülin hormonu salgılar ve sınırı aşan şeker miktarını durdurur. (arada olan kaçak şekerler vücudun tanımadığı yapay besinlerden geçen şekrlerdir yapay laktoz fruktoz vs. bundan dolayı yakın dönem diyabet artmıştır. ) ancak yine meleğimiz olan bebişler bu hormonun salgılanmasını durdurur ve bu fazla şekeri olduğu gibi kendisine çeker ve depo eder kimini karbonhidrat yapar hareketliliğini sağlar kimini yağ yapar ve kilo alır. yani aslında hepimizde gebelik şekeri var ama bu hastalık değil. ha çok kilolu hamile kalıp abur cubur vs. yenirse bu zaten hastalık yapar o ayrı. bilginize doktorların her dediğine kaptırmayın kızlar ama doktorsuz da kalmayın. öpüyorum hepinizi

sağol nazarımm kız ne güzel anlatmışın öyle
sağlıkçımısın yoksa :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…