- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.061
günaydın kızlaaaarr;
sabah sabah kendime gülüyorum. foruma giriş şifremi unuttum:)
bizim minnaklar demiri kalsiyumu..vs alıyor tamam da, beyin paylaşımı da yapıyorum ben ekstra sanırım:):)
günaydın kızlar uzun süreden sonra ben geldim..........
Günaydın herkese,hava berbat çok kar var ama ofis sıcacıkkkk
Canımmm inş. oğluşun tam zamanında gelir hemde havalar düzelirbu sabah da diğer sabahlar olduğu gibi erkenciyiz çünkü ilaç için 4 saate bir kalkıyoruz ve uykumuz yalan oldu bizde oğlumla actık tülü perdeyi ohhhhh dışarıdaki bembeyaz manzaraya karşı tv ye bakıyoruz.....bursada hala lapa lapa kar var bizim kuzucuklar çok soğuklara gelicek....rabbim nasip ederse ve oğlum birazda daha göbüşümde durursa bugün itibariyle 26 günümüz kaldı doğuma ....zaman yaklaştıkca zamanda hiçççç geçmiyo ...şimdi çayımızı koyalım babamızla annanemizle bu güzel havada kahvaltımızı yapalım....hepinizi öpüyoruz......
günaydın herkese...
dün oğlumu görmemin sevinci ile gece pek uyuymadım. sabah da babaömızla kahvaltı yapıp yolladık onu şimdi keyif yapıyoruz bizde...
kızlar sizin cetvele dikkatimi çekti de aman Allah ım ne kadar az kalmışş MaşAllah..biz daha küçüğüz ama bizi bile heyacan kaplıyor..sizleri düşünemiyorumm
Günaydın nasıl bir gün anlamadım.
eşim yolda kaldı. istanbul trafiği felç. şimdi eve dönmeye çalışıyor...
oğlumu tembihliyip duruyorum bu hafta yaramazlık yapmasın. sancı fln istemiyorum yoksa filmlerdeki gibi sedyeyle hastaneye taşınırım...
canım ya manısadan bıraz daha soguk bızım burası o yuzden bılıyorum.atkıya bereye sarıl iyice. iç egenın ayazı rüzgarı feci oluyor. kac yıldır alıstım sayılır. ben ayaklarımdan cok üşüyorum . sırtım cok terlıyor bu sfer dısarı cıkarken de korkuyorum. işyerınde oglenlerı mecbur yemege yürüyorum yürüüyüş olsun dıye .hergun 40 dk bu soguktayasminka manisadayım cnm feci bi ayaz var sabah dolmuş beklerken ağladım snrada ağladıma pişman oldum cünkü gözyaşlarım dondu silmek için elimi cebimden cıkarmak zorunda kaldm(((
canımm bende artık sorun yapmıyorum
trigliserit yağ demekmiş
ben o kadar yağlandım olacak o kadar demi :))
hayatım bende izmirdeyimm
aman Allahım ne soğuk keşke kar yağsa belki biraz ılır hava
demek göz yaşların dondu kıyamam
hayatım merhabalar. trigliserid yağ türevi bir kimyevidir. kolesterol de kandaki bir dengeyi sağlayan vücudun salgıladığı kan hormonudur. tıpkı gebelik şekeri safsatası gibi mmilleti kandırıyorlar tatlım korkma. gebelikte kandaki değerleri her zaman dengede tutmak için hortmonlar salgılarız ancak gebelikten kaynaklı bebek bunların salgılanmasına izin vermez çünkü tüm aldıklarımızı fazlasıyla almak istiyordur bu nedenlede bunu engeller ve bizde dengeler bize zarar vermeden biraz bozulur. gebelik bitince 1 haftada herşey normale dönecektir hiç korkma. her doktorun her dediğini de hemen kale alıp korkma. gebelik şekeri safsata dedim diye arkadaşlar belki şaşaıracak açıklayayaım. az önce dediğimin benzeri yani, yediğimiz her şeyder bir miktar şeker trevi vardır sakkaroz glikoz fruktoz laktoz vs vs bunlar vücuda girdiğinde vücut bunları uygun zaman ve yerde gerekeni kullanmak için insülin hormonu salgılar ve sınırı aşan şeker miktarını durdurur. (arada olan kaçak şekerler vücudun tanımadığı yapay besinlerden geçen şekrlerdir yapay laktoz fruktoz vs. bundan dolayı yakın dönem diyabet artmıştır. ) ancak yine meleğimiz olan bebişler bu hormonun salgılanmasını durdurur ve bu fazla şekeri olduğu gibi kendisine çeker ve depo eder kimini karbonhidrat yapar hareketliliğini sağlar kimini yağ yapar ve kilo alır. yani aslında hepimizde gebelik şekeri var ama bu hastalık değil. ha çok kilolu hamile kalıp abur cubur vs. yenirse bu zaten hastalık yapar o ayrı. bilginize doktorların her dediğine kaptırmayın kızlar ama doktorsuz da kalmayın. öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar alev nasıl oldun?
Günaydın kızlar
Beni de gece uyku tutmuyo 4:30 da uyanıyorum sonra dalmam çok zor oluyor. Bazı geceler sezeryan kabusları görüyorum :) böyle niyeyse o ilk geceden çok korkuyorum.. Doktor 1 Mart da alırız bebişi dedi..
Çantamı hazırladım bebiş için bişi almadım bez dışında hastanede veriyolarmış sadece eşime bana pijama takımı gecelik sabahlık, iç çamaşırı bi de emzirme atleti, kremi,göğüs pedi ve aventin kalkanını ayrıca humana bitki çayını filan aldım. O göğüs kalkanını da anlamadım göğsümün üstünde de durmuyo küçük mü geldi nedir. Hemşirelere sorarım artık...
Offfff ne heyecan ne stresmiş şu ya...
ooo az kalmış canım ne güzell, korkma bebeğim hepimiz o günleri iple çekmiyo muyuz , öyle ya da böyle doğacak bu minişlerhangi hastanede olacak doğumun canım?
Günaydın şekerlikleer :))
Bugün 8den beri takipte olsak da ancak yazabilyorum çünkü mutfaktan bağlanıyoruz ve kızıma yemek yapmayı öğretiyorumdoğunca umarım bunları hatırlayıp yemekleri o yapar ben bıktım çünkü yemek yapmaktann
Ooo sen baya erken başlamışsın öğretmeye,kesin hatırlar annesi yemekleri o yapar artık.Eee annelere yardım etmek lazım alışsınlar,ben de oğluma öğreticem ayrım yok herşeyi yapmasını bilsin:)))
Amannn özellikle erkek aneleri siz öğretin valla yoksa bizim kızlar da bizim gibi zorluk çekerler bak babalar mutfaktan bi haber, patatesle domatesi ayırt edemiyo :)) yeni nesilde kız erkek hepsi bilsinler yemek yapmayı temizlik yapmayı artık devir değişiyoyoksa gelinler de size benim kayınvalideme yaptığım gibi sevgilerini gönderirler ona göre :)))
Ben kesinlikle herşeyi bilmesinden yanayım.Benim eşim herşeyi yapar,oğlu da babası gibi olsun inş.
Aminn canım inşallah öle olur.. kimseye değil kendisine faydası olur ilerde.. üni. de falan okurken çok rahat eder. evlenincede en azından eşine hem katkısı olur hemde birbirlerine destek olurlar.. ayy iyice anane psikolojisne bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?