2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaaaarr;
sabah sabah kendime gülüyorum. foruma giriş şifremi unuttum:)
bizim minnaklar demiri kalsiyumu..vs alıyor tamam da, beyin paylaşımı da yapıyorum ben ekstra sanırım:):)

günaydın canım... hakkaten ben de bazen çok bilindik isimleri veya adresleri unutuyorum...geçenlerde çook yakın komşumun adını unuttum yani içili dışlı olduğumz bir aile idli...göbeğim çatladı hatırlayana kadar...
tüketiyolar bebişler bizi..:)

günaydın kızlar istanbulda hayat durmuş eşim işe gitmek için evden çıktı ama geri dönmüş eve geldi şimdi, istanbuldaki hamilelere de tatil olmuş biraz daha kalabalık olur bugün topiğimiz bu arada gece 5 e kadar uyuyamadım hiç böyle bi kaburga ağrısı çekmemiştim ama ona rağmen de sabah 8 de uyandım kızım uyutmuyo :)

Günaydınn kızlarrrr nasılsınız biz bu gün tam 5:30 dan beri ayaktayız gece hiç uykum gelmedi iki gündür de sular kesikti su içmeye kalktım baktım açılmış sular hemen bulaşıkları hall ettim babamıza kahvaltı hazırladık erkenden bizde yaptık kahvaltımızı evimizi temizledi ohh miss ve geldik nasılsınız bakalım evdeki ilk günüm ayhh kadın programları başlasın biraz keyif yapıp sonra çalışacam işlerimi evden yapıcam bu arada kızım dönmüş geçen gittiğimde ters dönmüştü artık düzelmişş :)

Canımmm inş. oğluşun tam zamanında gelir hemde havalar düzelir

Maşallah oğluşuna kuzummm

Ayy kuzum bizim yokuşa bakıyorum iyi ki bu gün evdeyim dedim çok sıkıldım kardan ya yeter artık yağmasın erisinnn:):)

günaydın bayanlar bizde işe geldik kızımla. bizim burda - 10 lardayız ama kar yok sımdılık. gecen 2 hafta kara doyduk bakalım yıne yagcakmıs.

yasminka manisadayım cnm feci bi ayaz var sabah dolmuş beklerken ağladım snrada ağladıma pişman oldum cünkü gözyaşlarım dondu silmek için elimi cebimden cıkarmak zorunda kaldm(((
canım ya manısadan bıraz daha soguk bızım burası o yuzden bılıyorum.atkıya bereye sarıl iyice. iç egenın ayazı rüzgarı feci oluyor. kac yıldır alıstım sayılır. ben ayaklarımdan cok üşüyorum . sırtım cok terlıyor bu sfer dısarı cıkarken de korkuyorum. işyerınde oglenlerı mecbur yemege yürüyorum yürüüyüş olsun dıye .hergun 40 dk bu sogukta

canım cevizi ihmal etme. sabahları peynirle fln yiyorum mutlaka. hem omega 3 hem kolesterol için.

saglık egıtımı aldıgın belli canım. sakkaroz fruktoz okuyunca aklıma biyolojı dersı geldi. :) canım senin meslegin ne asıl olarak? merak ettim saglıga yatkınlıgından

günaydın kızlar uzun süreden sonra ben geldim..........

hosgeldin alev. nasılsın ? bebegin ve sen iyi misiniz? dinlenmecede misiniz?

günaydın kızlar alev nasıl oldun?

günaydın canım sende iyisindir umarım. arada takıp etmeye calısıyorum. annen gelmiş. artık dinlen lütfen misafir ev işi vs cok yorma kendini. anennın yanında olması cok iyi olmuş..

istanbullu arkadaslar. sanırım 2003 somestre da boyle bir kar yagmıstı cok feciydi. ben üniv.deydim tatilde ist.a zor varmıstım. cok kalın bir kar tutmustu. mahsur kalmıstık resmen. ondan sonrakı en kötü kış yasanıyor. hani biz buralarda bı şekilde hastaneye ulasmamız cok zor degıl. zor da olsa işime 300-400 m. evime 2 km hastane .
ama size allah kolaylık versinç kontrolu olanlar dikkat edin. dmf haklısın canım bebişine soyle su kar cekılmeden acele etmesin kuzucuklar

Günaydın kızlar
Beni de gece uyku tutmuyo 4:30 da uyanıyorum sonra dalmam çok zor oluyor. Bazı geceler sezeryan kabusları görüyorum :) böyle niyeyse o ilk geceden çok korkuyorum.. Doktor 1 Mart da alırız bebişi dedi..
Çantamı hazırladım bebiş için bişi almadım bez dışında hastanede veriyolarmış sadece eşime bana pijama takımı gecelik sabahlık, iç çamaşırı bi de emzirme atleti, kremi,göğüs pedi ve aventin kalkanını ayrıca humana bitki çayını filan aldım. O göğüs kalkanını da anlamadım göğsümün üstünde de durmuyo küçük mü geldi nedir. Hemşirelere sorarım artık...
Offfff ne heyecan ne stresmiş şu ya...

herkese günaydın kızlar... biz bgn de ewdeyiz, bugünde hamişlere tatilimiş:) zaten olmasa da nasıl gidicektim bilmiyorm..yollar kardan hiç gözükmüyo, en az 10 cm kar war, kocacım işe giderken üzüldüm ona, ağlıcaktım nerdeyse gitmeee diye çocuk gibi..

ooo az kalmış canım ne güzell, korkma bebeğim hepimiz o günleri iple çekmiyo muyuz , öyle ya da böyle doğacak bu minişler hangi hastanede olacak doğumun canım?

ooo az kalmış canım ne güzell, korkma bebeğim hepimiz o günleri iple çekmiyo muyuz , öyle ya da böyle doğacak bu minişler hangi hastanede olacak doğumun canım?

1 ay dediğinn nedir ki çook az kaldı :)Evet iple çekiyoruz tabi de deneyimsizlikten heralde bu endişeler. Acıbadem kadıköyde canım habibe hanıma gidiorum.

Günaydın şekerlikleer :))

Bugün 8den beri takipte olsak da ancak yazabilyorum çünkü mutfaktan bağlanıyoruz ve kızıma yemek yapmayı öğretiyorum doğunca umarım bunları hatırlayıp yemekleri o yapar ben bıktım çünkü yemek yapmaktann

Ooo sen baya erken başlamışsın öğretmeye,kesin hatırlar annesi yemekleri o yapar artık.Eee annelere yardım etmek lazım alışsınlar,ben de oğluma öğreticem ayrım yok herşeyi yapmasını bilsin:)))

Amannn özellikle erkek aneleri siz öğretin valla yoksa bizim kızlar da bizim gibi zorluk çekerler bak babalar mutfaktan bi haber, patatesle domatesi ayırt edemiyo :)) yeni nesilde kız erkek hepsi bilsinler yemek yapmayı temizlik yapmayı artık devir değişiyo yoksa gelinler de size benim kayınvalideme yaptığım gibi sevgilerini gönderirler ona göre :)))

Ben kesinlikle herşeyi bilmesinden yanayım.Benim eşim herşeyi yapar,oğlu da babası gibi olsun inş.

Ben kesinlikle herşeyi bilmesinden yanayım.Benim eşim herşeyi yapar,oğlu da babası gibi olsun inş.

Aminn canım inşallah öle olur.. kimseye değil kendisine faydası olur ilerde.. üni. de falan okurken çok rahat eder. evlenincede en azından eşine hem katkısı olur hemde birbirlerine destek olurlar.. ayy iyice anane psikolojisne bağladım

günaydın anneler:)benımde bır ogluşum olcak nasıpse bende ona kucuklukten yatagını toplamayı falan ögretıcem nasıpse babasına cekmesin:)babamız mutfaktan nefret eder oglum yemek yapmayıda bılsın eşine yardımcı olsun inşallah:):)bu arada LİMONLU KEK senınle dogumumuz aynı zamanda sanırsam sana doktor ne zaman dedı :):)bu arada senın nıkını hiç gormek ıstemıyorum:):)cok guzel gelıyo gozume her okuyuşumda canım lımonlu kek cekıyo ama):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…