2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haydaaaa kuzum Allah sabır vermiş sana ki orda kıyameti koparmamışsın bugun tüm sorunlar seni bulmus. ama olsun en güzeli bebegin kilosu iimiş masallah.
bizim topic mübarek herkesin suyu azalıyo ya Allah yardımcımız olsun inşallah. sen yat mutlaka çok yorma kendini. Çok geçmiş olsun canım.

Boşver kuzum bende anlamadım nst sonuçlarını sadece sancın yok dedi onu anladım :)))

Canım geçmiş olsun ben de hiç bilmiyorum.tok karnına mı yaptırdın belki ondandır?İnş.düşer..

bebişine maşallah şekerim sende biraz dinlen artık aramıza hoşşşşşşşşşşşşşşşşgeldinnnnnnnnnnnn

canım benimde 5 martta doluyor ama mümkün değil o kadar çalışmam
daha erken çıkıcam dün 4 hafta çalışayım diyordum
ama bugün vazgeçtim 3 hafta çalışıcamm :)

Canım geçmiş olsun ben de hiç bilmiyorum.tok karnına mı yaptırdın belki ondandır?İnş.düşer..

özgecimm aç karna gittim
umarım önemli birşey değildir :26:

Canım geçmiş olsun.. Hiç bilgim yok nasıl bişey o en iyisini doktorun bilir tabi.. Netten şunu buldum:

Kanda Trigliserit İsimli Yağ Yüksek İse

Kanımızdaki trigliserit isimli yağ, daha çok yediğimiz ve içtiğimiz besinlerden etkilenmektedir. Kuruyemiş, patates, alkol ve yağ kanımızdaki trigliserit’i yağı artırır. Bu nedenle bu besinlerle şekerli ve unlu besinleri az tüketmek gerekir. Özellikle alkol almak kan trigliserit düzeylerini artırmaktadır. Bol sebze ve meyve ile beslenmeli, kilo vermeli ve egzersizi artırmalıdır. Bu diyete ve zayıflamaya rağmen kanınızdaki trigliserit yağları düşmüyorsa, doktorunuz size ilaç verecektir. Bu ilaçları doktorunuzun önerisi doğrultusunda kullanınız.

İçiyo musun napıyosun :)) kuzum bence önemli bişey değil gibi ne dersin??

tüm aksilikler seni mi bulmuş kuzum:) kızçene maşallah

inş önemli bişey değildir cnm zaten sağolsun bebişler nezaman izne çıkmamız gerektiğini bildiriyolar şu ana kadar kimse hedefine ulaşamadı:)

hehheeee içiyorumm
benim kızz çıkınca heytttt kaçılan lann diye çıkarmışş
neyse canım ben en iyisi koca boğazımı tutayımm

inş önemli bişey değildir cnm zaten sağolsun bebişler nezaman izne çıkmamız gerektiğini bildiriyolar şu ana kadar kimse hedefine ulaşamadı:)

inşallahhh ceylincim inşalah
aslında keşke rapor süremiz uzun olsada
bebeiğimizi rahim içindede dinlendirebilseydik
yada loto vursaydı istifa etseydikk

İnş.değildir canım.Bazen son bikaç gün içinde yediklerinde etkiliyo.Benimde bi kere kolestrol yüksek çıkmıştı dr son günlerde ne yedin diye sormuştu ben de o günlerde en çok meyve yemiştim meğer ondanmış.Sonra tekrar düştü.Yani değişiyo,dr ne der bilmem tabii...

inşallahhh ceylincim inşalah
aslında keşke rapor süremiz uzun olsada
bebeiğimizi rahim içindede dinlendirebilseydik
yada loto vursaydı istifa etseydikk

cnm uzman tv de dinledim, doktor da aynen böyle diyo, bebeği rahim içinde dinlendirmek çok önemliymiş, 32. Haftadan sonra izin alıp dinlenilmesi daha doğruymuş, o doktor hastalarına çalışabilir raporu yazmıyo anlaşılan.. Kimbilir belkide en iyisini yapıyo... Ama şunu 16 değilde 20 hafta yapsalarmış, belkide hepimiz bebişimizi rahim içinde dinlendirebilirdik, kim istemez ki sonuçta...ah ahhhh

Arkadaşlar bende kısmetse martın 10 undna sezeryanla dogurucam yalnız araştırmalarım sanucu bebek dogar dogmaz anne sutu emmeden daha 2 tane nar tanesı agzına sıkıldımı bebekte asla gaz sancısı olmuyormus bu denenmıs ve bırcok hamıle arkadasımızda deneyecekmıs bende denemek ıstıyorum aranızda bunu yapmayı dusunen arkadaslar var mı ?

Doğum iznini önce ve sonra diye yapsalarmış bizde böyle yapmazdık ama ne yapalım hepimiz bebişlerle daha fazla vakit geçiricez diye dişimizi sıkıyoruz.Hayırlısı bakalım inş.doğuma yakın zamana kadar çalışabilirim.

ahh canımm aynen senin gibi düşünüyorum
keşke mümkün olsaydıda evde yatabilseydik
bu soğuklarda yollara düşüyoruz
neyse RAbbim sağlığımızı bozmasın
yinede şükürler olsun çalışabiliyoruz

canım küçücük bebeğin sindirim sistemine zararı olur diye düşünüyorum
yani ben vermem açıkcası

bebişine maşallah şekerim sende biraz dinlen artık aramıza hoşşşşşşşşşşşşşşşşgeldinnnnnnnnnnnn
Teşekkürler teyzeleriiii çok sağolunnn
Boşver kuzum bende anlamadım nst sonuçlarını sadece sancın yok dedi onu anladım :)))

Evet bana da sanci yok dedi hatırladım kuzumm

Vee işyerimdeki bilgisayarımı kapatım ev halime geçiş yapıyorum yaşasın izne çıkmaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk yarın evden bağlanacam hihihi görüşürüz kızlar iyi akşamlarrrr

canım hayırlı olsun zorlu bir süreçte olsa raporunu almışsınn
darısı başımıza olsun inşallahh

Canım çok formüller veriyolar maden suyu damlatın falan filan ama bebeğe su bile vermenin yasak olduğu dönemde hemde doğar doğmaz nar suyu gibi asitli bişeyin verilmesini doğru bulmuyorum açıkcası.. 2 damla da olsa, zaten bebişlerin mide kapasite 4 çay kaşığı oluyomuş ilk doğduklarında yani 2 damla önemli bişey.. ben şahsen korkarım ve denemem böle bişeyi..

canım çok geçmiş olsun umarım şu boğaza oturan bu senenin mikrobunu kapmamışsındır,, zira onu kaptıysan ne yapsan da kar etmiyo öksürük vrsa hiç durma git doktora ilaç yazsın ben 1 hafta karadut zencefil zedaçal v.s. ıhlamur ne varsa denedim ama tutmadı sonunda doktor amcamıza gittik. Antibiyotiğimizi aldık [/QUOTE]

sağol güzelim umarım öyle bir mikrop değildir dinlendim şimdi biraz daha iyi gibiyim ama bakalım yarın nasıl olucam öyle bi mikrop var mıymış belirtisi sadece öksürük mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…