- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #32.981
Biz geldik kızlar daha hastaneden şimdi geliyorum önce gittim sigortam gözükmedi sgkya gittim oda ne bi çok kişinin öyle olmuş bi sıra aldım önümde tamm 313 kişiibi saat bekledim sonra bir amca vardı acıdı galiba bana sırasını verdi aktifleştirip gittim hastaneye bebişim 2190 gr olmuş ama aşağı inmiş ve suyu azalmış doktor bol su iç ve yat dedi haftaya çağırdı tabi bi dünya da tahlil fln istedi rapor yazdı ama sekreter yalnış yere basmış kaşeyi onu düzelltirdim onaylatacam bu sefer tarih yalnış yazılmış dendi hop geri gittim doktor çıkmıışşşş ve çarşamba perşembe günü de yokmuşş cuma tekrar raporu düzelttirmeye gidecemm bizden bu kadar
Çok sağolun kızlar
Melikecim zaten şimdi söyledim iş yerime bu gün son artık evden hall edecem bazı işleri kızımı riske atamam valla hem bu gün nstye de bağlandık ne çok merak ediyordum ama çok sıkıldım doktor baktı sadece iyi dedi neye iyi dedi bilmiyorum ama:44:
herkese iyi akşamlar aşağısı baya kalabalıkmış
muhabbetimiz bol olsun
arkadaşlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim bugün sonucunu aldım
trigliserit değerim normalde en fazla 150 olması gerektiği yerde
benimki 390 çıkmış canım çok sıkıldı
aile hekimi kadın doğumcuna göster dedi
bu değer nedne böyle çıkıyor bir fikri olan varmı :44:
kolesterolümde 229 çıkmış
Biz geldik kızlar daha hastaneden şimdi geliyorum önce gittim sigortam gözükmedi sgkya gittim oda ne bi çok kişinin öyle olmuş bi sıra aldım önümde tamm 313 kişiibi saat bekledim sonra bir amca vardı acıdı galiba bana sırasını verdi aktifleştirip gittim hastaneye bebişim 2190 gr olmuş ama aşağı inmiş ve suyu azalmış doktor bol su iç ve yat dedi haftaya çağırdı tabi bi dünya da tahlil fln istedi rapor yazdı ama sekreter yalnış yere basmış kaşeyi onu düzelltirdim onaylatacam bu sefer tarih yalnış yazılmış dendi hop geri gittim doktor çıkmıışşşş ve çarşamba perşembe günü de yokmuşş cuma tekrar raporu düzelttirmeye gidecemm bizden bu kadar
Ay aynen ya, çalışmak zor gelmiyor, karda yolda kalmak zorluyor, düşerim diye korkuyorum bir deKamuda mı çalışıyorsun canım, bugün hamilelere tatilmiş, benim de patronum bana bugün gelme dedi, tesadüf oldu tabi:) Benim de 2 martta doluyor, ama ben bir hafta erken çıkmayı planlıyorum, havalar iyi olursa ben ve oğluşum da iyi olursak 2 marta kadar çalışırım belki:)
Canım geçmiş olsun ben de hiç bilmiyorum.tok karnına mı yaptırdın belki ondandır?İnş.düşer..
herkese iyi akşamlar aşağısı baya kalabalıkmış
muhabbetimiz bol olsun
arkadaşlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim bugün sonucunu aldım
trigliserit değerim normalde en fazla 150 olması gerektiği yerde
benimki 390 çıkmış canım çok sıkıldı
aile hekimi kadın doğumcuna göster dedi
bu değer nedne böyle çıkıyor bir fikri olan varmı :44:
kolesterolümde 229 çıkmış
canım benimde 5 martta doluyor ama mümkün değil o kadar çalışmam
daha erken çıkıcam dün 4 hafta çalışayım diyordum
ama bugün vazgeçtim 3 hafta çalışıcamm :)
özgecimm aç karna gittim
umarım önemli birşey değildir :26:
Canım geçmiş olsun.. Hiç bilgim yok nasıl bişey o en iyisini doktorun bilir tabi.. Netten şunu buldum:
Kanda Trigliserit İsimli Yağ Yüksek İse
Kanımızdaki trigliserit isimli yağ, daha çok yediğimiz ve içtiğimiz besinlerden etkilenmektedir. Kuruyemiş, patates, alkol ve yağ kanımızdaki trigliserit’i yağı artırır. Bu nedenle bu besinlerle şekerli ve unlu besinleri az tüketmek gerekir. Özellikle alkol almak kan trigliserit düzeylerini artırmaktadır. Bol sebze ve meyve ile beslenmeli, kilo vermeli ve egzersizi artırmalıdır. Bu diyete ve zayıflamaya rağmen kanınızdaki trigliserit yağları düşmüyorsa, doktorunuz size ilaç verecektir. Bu ilaçları doktorunuzun önerisi doğrultusunda kullanınız.
İçiyo musun napıyosun :)) kuzum bence önemli bişey değil gibi ne dersin??
inş önemli bişey değildir cnm zaten sağolsun bebişler nezaman izne çıkmamız gerektiğini bildiriyolar şu ana kadar kimse hedefine ulaşamadı:)
canım benimde 5 martta doluyor ama mümkün değil o kadar çalışmam
daha erken çıkıcam dün 4 hafta çalışayım diyordum
ama bugün vazgeçtim 3 hafta çalışıcamm :)
özgecimm aç karna gittim
umarım önemli birşey değildir :26:
inşallahhh ceylincim inşalah
aslında keşke rapor süremiz uzun olsada
bebeiğimizi rahim içindede dinlendirebilseydik
yada loto vursaydı istifa etseydikk
cnm uzman tv de dinledim, doktor da aynen böyle diyo, bebeği rahim içinde dinlendirmek çok önemliymiş, 32. Haftadan sonra izin alıp dinlenilmesi daha doğruymuş, o doktor hastalarına çalışabilir raporu yazmıyo anlaşılan.. Kimbilir belkide en iyisini yapıyo... Ama şunu 16 değilde 20 hafta yapsalarmış, belkide hepimiz bebişimizi rahim içinde dinlendirebilirdik, kim istemez ki sonuçta...ah ahhhh
cnm uzman tv de dinledim, doktor da aynen böyle diyo, bebeği rahim içinde dinlendirmek çok önemliymiş, 32. Haftadan sonra izin alıp dinlenilmesi daha doğruymuş, o doktor hastalarına çalışabilir raporu yazmıyo anlaşılan.. Kimbilir belkide en iyisini yapıyo... Ama şunu 16 değilde 20 hafta yapsalarmış, belkide hepimiz bebişimizi rahim içinde dinlendirebilirdik, kim istemez ki sonuçta...ah ahhhh
Arkadaşlar bende kısmetse martın 10 undna sezeryanla dogurucam yalnız araştırmalarım sanucu bebek dogar dogmaz anne sutu emmeden daha 2 tane nar tanesı agzına sıkıldımı bebekte asla gaz sancısı olmuyormus bu denenmıs ve bırcok hamıle arkadasımızda deneyecekmıs bende denemek ıstıyorum aranızda bunu yapmayı dusunen arkadaslar var mı ?
ay sen cok yaşa yaa yine güldürdündün beni eveeettt ynı kaynım:)))) ya ben de öyleyim çalışırken pazartesileri az dersim var diye pazartesiye alıyodum randevuyu şimdi niye pazartesi alıyosam yarın bile gidebilirim aslında ama şartlanmışız kuzum yaa neyse bu hafta da pazartesi gidiim de sonra aklıma estikçe giderim ohhh rahatlık ne iyiymiş:))
canımmm cok yormuşlar seni cok sıkıntı cıkmış ama herşeyden önemlisi bebişin iyiymiş maşallahhsen de artık eve çık yaa cok yoruluyosun demekki yeter sen de bizim gibi yatışa geç ohh takılalım böle burda:))
haydaaaa kuzum Allah sabır vermiş sana ki orda kıyameti koparmamışsın bugun tüm sorunlar seni bulmus. ama olsun en güzeli bebegin kilosu iimiş masallah.
bizim topic mübarek herkesin suyu azalıyo ya Allah yardımcımız olsun inşallah. sen yat mutlaka çok yorma kendini. Çok geçmiş olsun canım.
Teşekkürler teyzeleriiii çok sağolunnnbebişine maşallah şekerimsende biraz dinlen artık aramıza hoşşşşşşşşşşşşşşşşgeldinnnnnnnnnnnn
Boşver kuzum bende anlamadım nst sonuçlarını sadece sancın yok dedi onu anladım :)))
Teşekkürler teyzeleriiii çok sağolunnn
Evet bana da sanci yok dedi hatırladım kuzumm
Vee işyerimdeki bilgisayarımı kapatım ev halime geçiş yapıyorum yaşasın izne çıkmaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk yarın evden bağlanacam hihihi görüşürüz kızlar iyi akşamlarrrr
Arkadaşlar bende kısmetse martın 10 undna sezeryanla dogurucam yalnız araştırmalarım sanucu bebek dogar dogmaz anne sutu emmeden daha 2 tane nar tanesı agzına sıkıldımı bebekte asla gaz sancısı olmuyormus bu denenmıs ve bırcok hamıle arkadasımızda deneyecekmıs bende denemek ıstıyorum aranızda bunu yapmayı dusunen arkadaslar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?