2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar nadilsiniz biz doktordan geldik findigim 35 haftalik olmama ramen 36 +4 gozuktu :)) 3000 kg olmus tosunum Doktorda subat ortasinda bebegin alinir cunku tombis dedi iri olmasi I'll dogumdaki sezeryan dikislerine zarar verirmis mart beklerken subat olucak sanirim
Findigim nasilda bakiniyordu agzini acti kapatip durdu :)) ayni abisine banziyor dedi abimizde cOk sevindi

cnm maşallah kızçeye....artık dinlenme zamanı hadi bakalım yorma kendini

inşallahhh ceylincim inşalah
aslında keşke rapor süremiz uzun olsada
bebeiğimizi rahim içindede dinlendirebilseydik
yada loto vursaydı istifa etseydikk

roni cnm geçmiş olsun umarım sağlık ocağı yanılmıştır biliyosun banada zorla şeker çıkartıcaklardı

Canım gözün aydınnn seni özellikle takip ediyorum çünkü ikimizin tarihleri aynı :) benim kız da son kontrolde bi hafta önde gidiyodu ama şu an ne durumda bilmiyorum.. benimkinin çok kilo almaması lazım şekerden dolayı.. ama dediğin gibi kilosu artarsa sezeryanla alcak doktor.. Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah, er yada geç..

cnm maşallah kızçeye....artık dinlenme zamanı hadi bakalım yorma kendini

roni cnm geçmiş olsun umarım sağlık ocağı yanılmıştır biliyosun banada zorla şeker çıkartıcaklardı

yok canım yanılcaklarını sanmam
daha evvelde trigliseritim normalin üstünde çıkmıştı
neyse artık dikkat edicem yediklerime
umaırım bebeğe zararı yoktur

cnm oncelıkle rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın bende 15 gun oce gıttıgımde 31 haftalıktı ve bebegım 34 haftalık gorunuyodu ılkım zaten sezeryanlıydı ve dr un boyle gıderse bebegını erken alma ıhtımalımız vardemıstı banada ama ben anlamamıstım oyle bıle olsa 38 haftadan once aldırmam sanırım akcıgerlerın gelısımı acısından sen ne dusunuyorsun bu konuda peki?

Canım ben önemli birşey olacağını sanmıyorum, hamilelikte hormonlar değişkenlik gösterebiliyor, bir de sağlık ocağı ölçmüş, bence hiç güvenilir değiller, yani o yüzden hiç sıkma canını, doktoruna danışır öğrenirsin canım.

Ay inşallah yarın az yağar o zaman, ben de gidicem işe, şansımıza kaç yılın en soğuğu yaşanıyor

canım benimde 5 martta doluyor ama mümkün değil o kadar çalışmam
daha erken çıkıcam dün 4 hafta çalışayım diyordum
ama bugün vazgeçtim 3 hafta çalışıcamm :)

Dur hayatım gitgide düşürme haftaları, haftaya çıkarsın sen bu gidişle:) Şaka bir yana kendini iyi hissetmezsen uzatma tabi tatlım.

Önceden dinlendirmek bizde isteriz ama bebişimizi minnacıkken bakıcılara bırakmamak için sabrediyoruz işte ne yapalım. Gerçekten çok zor

Ben yapmam, kimseye de tavsiye etmem, tıbbi olmayan hiçbir söylentiyi uygulamayı düşünmüyorum.

Maşşallah canım bebişine, ay az kaldı o zaman çok heyecanlı

yok canım yanılcaklarını sanmam
daha evvelde trigliseritim normalin üstünde çıkmıştı
neyse artık dikkat edicem yediklerime
umaırım bebeğe zararı yoktur

anladım cnm dr bir konuş eniyisi bakalım nediycek....önemli bişey değildir inşallah ....

maşşallah canım bebişine yakında sapsalim kucağına alırsın inşallah

Helloo kıtylerrrr nasılsınz kızlar ara ara baktm ama yazamadım bızım kızlar bugn balkonda kardn adm yaptılr:))) onlar kayıp dusmesın dıye gozum hep ustlerındydı:))) Dogm tarhlerı yavastan bellı olmaya baslamıs sanırım bende pazrtesı gıdıcm ALLAH ızın verırse mınk böcegm donup duruo ıcerde yer onu annesı:))) Kocamı beklıorumm kızları aclıktn oldurdumm:))

Midem çok kötü yanmaya başladı yine...
yemek yicektim bütün iştahım gitti...

canım gözün aydın yavrunu görmüşsün...
maşallah bebişine... :nazar

Canım bu triglesirit benimde başıma geldim. senin gibi sağlık ocağında test yapılmıştı banada...
sınırın biraz üstünde çıkmıştı neyse götürdüm aile hekimine sonuçları triglesirit yüksek dedi. o ne oluyor dedim. saflığımdan troitmi yoksa fln dedim. çünkü triglesirt ismini hiç duymamıştım. aile hekimimiz biraz hödüktür neyse bu cevap vermedi bile bana. tabi benim içime kurt düştü... neyse Allahtan bir kaç gün sonra doktorumda kontrolüm vardı gittim gösterdim triglesirit ve kolestrol hamilelikte yüksek çıkar dedi. bu hamilelik hormonları yükseltirmiş... yani bizim için bunların yüksek olması lazım dedi... eğer yüksek olmazsa sorun var demektir dedi... biz kontrollerde buna baltırmayız bile dedi... gerek yok sakın takma kafana dedi. korkulcak bişey değilmiş... gebelik hormonları yüzünden yüksek çıkabilir. ayrıca triglesirit kolestrol gibi birşey yani çok benzer ama farklıymış yağlanma sonucu yüksek çıkarmış... ama sen yinede kontrolünde doktoruna sorarsın canım...

canım maşallah...
ne kadar büyümüş yavrun. hakkında hayırlısı olsun evet mart ayına kadar bekletmez doktor kilosundan dolayı...

merhaba arkadaşlar umarım herkez iyidir,, biz de haftaya doktora kontrole gidicez.. sizlerde diz agrısı var mı? ben sag dizimden rahatsızlandım evimiz dubleks merdivenler buyuk ihitimal yapıyor,, gece cok agrıyor doktor minoset yut dedi suana kadar hiç ilaç almadığımdan yutmadım. esasında kas gevsetici gibi ilaçlar iyi gelebilir prospektuslerinde gebelerkullanmaz diyor kullanmadım. yani benim gibi sorun yasayan var mı? aksayarak yürüyorum anlayacagınız..

cnm diz ağrısı yaşamadım hiç, merdivenler yüzünden de olabilir ama doktorunun dediği ağrı kesiciyi kullanabilirsin, minosetin herhangi bir zararı yok bizlere..kas gevşeticileri doktoruma bende sordum, önermedi..

sağol arkadaşım biraz daha bekliyim kullanmak durumunda kalıcam anlaşılan,,

canım çok sağolasın içim rahatladı valla
bu arada az evvel bende onu düşünüyordum hastanede bugüne kadar
o kadar tahlil yaptırmışım ama trgisliserite hiç bakılmamış
sağlık ocağı her seferinde trigsliseritede baktırmış ne gerek varsa
ben biraz daha yememem dikkat edicem umaarım dahada yükselmez

kızlar bu rüyalar nolcak böyle yaa ne zaman uyusam rüya görüyorum :) çok komik oluyo ama bugün kızımı gördüm yine daha yeni doğmuş ama gülüyodu sonra birden dişlerini gördüm 8-10 tane dişi çıkmış sonra birdenbire anne baba anneanne dede babaanne falan demeye başladı çok güldüm uyanınca yaaa bi anlamı var mı ki bu diş görmenin falan.. Geçen gece yine rüyamda kızımın dişlerini gördüm ertesi gün kocişe anlatttım bak ben kızımın dişlerini bile gördüm dedim demekki 40 haftayı doldursak yürüyerek çıkacak dedim olabilir miki öyle bişey dedi :)

anladım cnm dr bir konuş eniyisi bakalım nediycek....önemli bişey değildir inşallah ....

sağolunn canım arkadaşlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…