- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.001
cnm maşallah kızçeye....artık dinlenme zamanı hadi bakalım yorma kendiniBiz geldik kızlar daha hastaneden şimdi geliyorum önce gittim sigortam gözükmedi sgkya gittim oda ne bi çok kişinin öyle olmuş bi sıra aldım önümde tamm 313 kişiibi saat bekledim sonra bir amca vardı acıdı galiba bana sırasını verdi aktifleştirip gittim hastaneye bebişim 2190 gr olmuş ama aşağı inmiş ve suyu azalmış doktor bol su iç ve yat dedi haftaya çağırdı tabi bi dünya da tahlil fln istedi rapor yazdı ama sekreter yalnış yere basmış kaşeyi onu düzelltirdim onaylatacam bu sefer tarih yalnış yazılmış dendi hop geri gittim doktor çıkmıışşşş ve çarşamba perşembe günü de yokmuşş cuma tekrar raporu düzelttirmeye gidecemm bizden bu kadar
inşallahhh ceylincim inşalah
aslında keşke rapor süremiz uzun olsada
bebeiğimizi rahim içindede dinlendirebilseydik
yada loto vursaydı istifa etseydikk
Kizlar nadilsiniz biz doktordan geldik findigim 35 haftalik olmama ramen 36 +4 gozuktu :)) 3000 kg olmus tosunum Doktorda subat ortasinda bebegin alinir cunku tombis dedi iri olmasi I'll dogumdaki sezeryan dikislerine zarar verirmis mart beklerken subat olucak sanirim
Findigim nasilda bakiniyordu agzini acti kapatip durdu :)) ayni abisine banziyor dedi abimizde cOk sevindi
cnm maşallah kızçeye....artık dinlenme zamanı hadi bakalım yorma kendini
roni cnm geçmiş olsun umarım sağlık ocağı yanılmıştır biliyosun banada zorla şeker çıkartıcaklardı
Kizlar nadilsiniz biz doktordan geldik findigim 35 haftalik olmama ramen 36 +4 gozuktu :)) 3000 kg olmus tosunum Doktorda subat ortasinda bebegin alinir cunku tombis dedi iri olmasi I'll dogumdaki sezeryan dikislerine zarar verirmis mart beklerken subat olucak sanirim
Findigim nasilda bakiniyordu agzini acti kapatip durdu :)) ayni abisine banziyor dedi abimizde cOk sevindi
Amin canim senin kontrol me zaman
herkese iyi akşamlar aşağısı baya kalabalıkmış
muhabbetimiz bol olsun
arkadaşlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim bugün sonucunu aldım
trigliserit değerim normalde en fazla 150 olması gerektiği yerde
benimki 390 çıkmış canım çok sıkıldı
aile hekimi kadın doğumcuna göster dedi
bu değer nedne böyle çıkıyor bir fikri olan varmı :44:
kolesterolümde 229 çıkmış
ewet cnm kamudayım, bugün tatil ama yarının da bugünden farkı olmayacak, hala kar yağıyo, yarın tatil yok ama..1 günlük jest yaptılar bize anlaşılan,hani hiç yapılmadı denmesin...bende 2 marta kadar çalışabilir myim durum gösterecek, bi de ben iznim bitince heyet raporu almak istiyrm, bugünden beri kuruyorum kafamda, ya alamazsam ya bi aksilik çıkarsa die.. Ewde oturmak da işte bööle kötü,boş oturunca kuruyo insan...
canım benimde 5 martta doluyor ama mümkün değil o kadar çalışmam
daha erken çıkıcam dün 4 hafta çalışayım diyordum
ama bugün vazgeçtim 3 hafta çalışıcamm :)
Önceden dinlendirmek bizde isteriz ama bebişimizi minnacıkken bakıcılara bırakmamak için sabrediyoruz işte ne yapalım. Gerçekten çok zorcnm uzman tv de dinledim, doktor da aynen böyle diyo, bebeği rahim içinde dinlendirmek çok önemliymiş, 32. Haftadan sonra izin alıp dinlenilmesi daha doğruymuş, o doktor hastalarına çalışabilir raporu yazmıyo anlaşılan.. Kimbilir belkide en iyisini yapıyo... Ama şunu 16 değilde 20 hafta yapsalarmış, belkide hepimiz bebişimizi rahim içinde dinlendirebilirdik, kim istemez ki sonuçta...ah ahhhh
Arkadaşlar bende kısmetse martın 10 undna sezeryanla dogurucam yalnız araştırmalarım sanucu bebek dogar dogmaz anne sutu emmeden daha 2 tane nar tanesı agzına sıkıldımı bebekte asla gaz sancısı olmuyormus bu denenmıs ve bırcok hamıle arkadasımızda deneyecekmıs bende denemek ıstıyorum aranızda bunu yapmayı dusunen arkadaslar var mı ?
yok canım yanılcaklarını sanmam
daha evvelde trigliseritim normalin üstünde çıkmıştı
neyse artık dikkat edicem yediklerime
umaırım bebeğe zararı yoktur
Biz geldik kızlar daha hastaneden şimdi geliyorum önce gittim sigortam gözükmedi sgkya gittim oda ne bi çok kişinin öyle olmuş bi sıra aldım önümde tamm 313 kişiibi saat bekledim sonra bir amca vardı acıdı galiba bana sırasını verdi aktifleştirip gittim hastaneye bebişim 2190 gr olmuş ama aşağı inmiş ve suyu azalmış doktor bol su iç ve yat dedi haftaya çağırdı tabi bi dünya da tahlil fln istedi rapor yazdı ama sekreter yalnış yere basmış kaşeyi onu düzelltirdim onaylatacam bu sefer tarih yalnış yazılmış dendi hop geri gittim doktor çıkmıışşşş ve çarşamba perşembe günü de yokmuşş cuma tekrar raporu düzelttirmeye gidecemm bizden bu kadar
herkese iyi akşamlar aşağısı baya kalabalıkmış
muhabbetimiz bol olsun
arkadaşlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim bugün sonucunu aldım
trigliserit değerim normalde en fazla 150 olması gerektiği yerde
benimki 390 çıkmış canım çok sıkıldı
aile hekimi kadın doğumcuna göster dedi
bu değer nedne böyle çıkıyor bir fikri olan varmı :44:
kolesterolümde 229 çıkmış
merhaba arkadaşlar umarım herkez iyidir,, biz de haftaya doktora kontrole gidicez.. Sizlerde diz agrısı var mı? Ben sag dizimden rahatsızlandım evimiz dubleks merdivenler buyuk ihitimal yapıyor,, gece cok agrıyor doktor minoset yut dedi suana kadar hiç ilaç almadığımdan yutmadım. Esasında kas gevsetici gibi ilaçlar iyi gelebilir prospektuslerinde gebelerkullanmaz diyor kullanmadım. Yani benim gibi sorun yasayan var mı? Aksayarak yürüyorum anlayacagınız..
cnm diz ağrısı yaşamadım hiç, merdivenler yüzünden de olabilir ama doktorunun dediği ağrı kesiciyi kullanabilirsin, minosetin herhangi bir zararı yok bizlere..kas gevşeticileri doktoruma bende sordum, önermedi..
Midem çok kötü yanmaya başladı yine...
yemek yicektim bütün iştahım gitti...
canım gözün aydın yavrunu görmüşsün...
maşallah bebişine... :nazar
Canım bu triglesirit benimde başıma geldim. senin gibi sağlık ocağında test yapılmıştı banada...
sınırın biraz üstünde çıkmıştı neyse götürdüm aile hekimine sonuçları triglesirit yüksek dedi. o ne oluyor dedim. saflığımdan troitmi yoksa fln dedim. çünkü triglesirt ismini hiç duymamıştım. aile hekimimiz biraz hödüktür neyse bu cevap vermedi bile bana. tabi benim içime kurt düştü... neyse Allahtan bir kaç gün sonra doktorumda kontrolüm vardı gittim gösterdim triglesirit ve kolestrol hamilelikte yüksek çıkar dedi. bu hamilelik hormonları yükseltirmiş... yani bizim için bunların yüksek olması lazım dedi... eğer yüksek olmazsa sorun var demektir dedi... biz kontrollerde buna baltırmayız bile dedi... gerek yok sakın takma kafana dedi. korkulcak bişey değilmiş... gebelik hormonları yüzünden yüksek çıkabilir. ayrıca triglesirit kolestrol gibi birşey yani çok benzer ama farklıymış yağlanma sonucu yüksek çıkarmış... ama sen yinede kontrolünde doktoruna sorarsın canım...
canım maşallah...
ne kadar büyümüş yavrun. hakkında hayırlısı olsun evet mart ayına kadar bekletmez doktor kilosundan dolayı...
anladım cnm dr bir konuş eniyisi bakalım nediycek....önemli bişey değildir inşallah ....
Canım ben önemli birşey olacağını sanmıyorum, hamilelikte hormonlar değişkenlik gösterebiliyor, bir de sağlık ocağı ölçmüş, bence hiç güvenilir değiller, yani o yüzden hiç sıkma canını, doktoruna danışır öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?