- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.041
sağol nazarımmkız ne güzel anlatmışın öyle
sağlıkçımısın yoksa :97:
canımm bende artık sorun yapmıyorum
trigliserit yağ demekmiş
ben o kadar yağlandım olacak o kadar demi :))
hayatım bende izmirdeyimm
aman Allahım ne soğuk keşke kar yağsa belki biraz ılır hava
demek göz yaşların dondu kıyamam
merhaba mart anneleri...
bugün usg em çekildi geçenlerde dr um istememişti de ben de ısrarla yapılsın dedim bugün..oğlumu paşamı gördüm..yanakları dudakları öyle bir tatlıki maşAllah.. yüzü duduaktan oluşuyor sanki.dolgun dolgun eşimde inanamadı...arabistanda yşıyoruz diye arap dudağına benzemiş diyorum bende
fotosu yok amao heycanla istemeyi unttuk..kilosu 2022 çıktı haftamda 32+4 müşüm.doğum pozisyonu almış keratam kafa baskı yapabilir dedi dr um..çünkü serviksim kapalı ama yumuşakmış..kadın sölemekten bıktı artık yürüme iş yapma dinlenceksin dedi... artık bebeşim kalan ihtiyaçlarını baba alacak...içimiz kıpır kıpır...en az 4 5 hafta daha dayansa oğluşum keşke...
ayy ne kaa güzel canım ii olmuş moralin açısından maşallah bebişine meleklerimizi korusun tanrı. dayansın demişsin, hayırdır bi sorun mu var serviksin kapalı olduunu alttan mı baktı
merhaba mart anneleri...
bugün usg em çekildi geçenlerde dr um istememişti de ben de ısrarla yapılsın dedim bugün..oğlumu paşamı gördüm..yanakları dudakları öyle bir tatlıki maşAllah.. yüzü duduaktan oluşuyor sanki.dolgun dolgun eşimde inanamadı...arabistanda yşıyoruz diye arap dudağına benzemiş diyorum bende
fotosu yok amao heycanla istemeyi unttuk..kilosu 2022 çıktı haftamda 32+4 müşüm.doğum pozisyonu almış keratam kafa baskı yapabilir dedi dr um..çünkü serviksim kapalı ama yumuşakmış..kadın sölemekten bıktı artık yürüme iş yapma dinlenceksin dedi... artık bebeşim kalan ihtiyaçlarını baba alacak...içimiz kıpır kıpır...en az 4 5 hafta daha dayansa oğluşum keşke...
32.2 seninki kaç haftalık
bu sabah da diğer sabahlar olduğu gibi erkenciyiz çünkü ilaç için 4 saate bir kalkıyoruz ve uykumuz yalan oldu bizde oğlumla actık tülü perdeyi ohhhhh dışarıdaki bembeyaz manzaraya karşı tv ye bakıyoruz.....bursada hala lapa lapa kar var bizim kuzucuklar çok soğuklara gelicek....rabbim nasip ederse ve oğlum birazda daha göbüşümde durursa bugün itibariyle 26 günümüz kaldı doğuma ....zaman yaklaştıkca zamanda hiçççç geçmiyo ...şimdi çayımızı koyalım babamızla annanemizle bu güzel havada kahvaltımızı yapalım....hepinizi öpüyoruz......
cnım senindemi sezeryan olcakk günlerimiz aynı sanırım benimde oğluşum dönmediğinden sezeryan olcak haftaya gün verilcekti demekki seninkiyle aynı olcak aşağı yukarıı
günaydın herkese...
dün oğlumu görmemin sevinci ile gece pek uyuymadım. sabah da babaömızla kahvaltı yapıp yolladık onu şimdi keyif yapıyoruz bizde...
kızlar sizin cetvele dikkatimi çekti de aman Allah ım ne kadar az kalmışş MaşAllah..biz daha küçüğüz ama bizi bile heyacan kaplıyor..sizleri düşünemiyorumm
canım tv de izliyorum hakkaten türkiye ye nasıl da kar yağmış öle.. annaammm siz karla soğuklar boğuşuyorsunuz biz de burda kum fırtınası ile.. dün inanılmaz kum fırtınası vardı burda odanın pencereyi açık umutmuşum..o o dam tozlandı epey.. bakalım yardımcım gelecek temzileyecek..Günaydın nasıl bir gün anlamadım.
eşim yolda kaldı. istanbul trafiği felç. şimdi eve dönmeye çalışıyor...
oğlumu tembihliyip duruyorum bu hafta yaramazlık yapmasın. sancı fln istemiyorum yoksa filmlerdeki gibi sedyeyle hastaneye taşınırım...
günaydın cnm ayrıca ne güzel oğluşunuda görmüşsün senin haftalardan 35 li haftalara gelmek kolay oldu ama bundan sonrası hiç geçmiyogünler haftalar daha bir uzadı sanki uykuda yok pöffff..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?