2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba mart anneleri...

bugün usg em çekildi geçenlerde dr um istememişti de ben de ısrarla yapılsın dedim bugün..oğlumu paşamı gördüm..yanakları dudakları öyle bir tatlıki maşAllah.. yüzü duduaktan oluşuyor sanki.dolgun dolgun eşimde inanamadı...arabistanda yşıyoruz diye arap dudağına benzemiş diyorum bende

fotosu yok ama o heycanla istemeyi unttuk..kilosu 2022 çıktıhaftamda 32+4 müşüm.doğum pozisyonu almış keratam kafa baskı yapabilir dedi dr um..çünkü serviksim kapalı ama yumuşakmış..kadın sölemekten bıktı artık yürüme iş yapma dinlenceksin dedi... artık bebeşim kalan ihtiyaçlarını baba alacak...içimiz kıpır kıpır...en az 4 5 hafta daha dayansa oğluşum keşke...

sağol nazarımm kız ne güzel anlatmışın öyle
sağlıkçımısın yoksa :97:

canımsın, sağlık personeli değilim ama eğitim aldım 2 sene ve inanılmaz olkurum doktor dergilerini ve sağlık dergi kitaplarını, hobim çünkü sağlığımız bilgimiz bebişlerimizin ailelerimizin sağlığı en değerlimiz o bakımdan birazda düşkünlük işte tatlım. iyisin inşallah

evet keşke kar yağsa hem bölelikle tatil falan yaparlardı belki( bebegimle vakit gecirebilmek için sonuna kadar gidicem işe inş dahada kötü olmam cok kötü üşütmüşüm cünkü cnm

ayy ne kaa güzel canım ii olmuş moralin açısından maşallah bebişine meleklerimizi korusun tanrı. dayansın demişsin, hayırdır bi sorun mu var serviksin kapalı olduunu alttan mı baktı

kronya cım benim hiç bilgim yok trigliserid hakkında ama arkadaşlar epey bilgi vermişler...hamilelik işte canım herşeyimiz değişiyor.. az kaldı sonra normale dönecez inş

ayy ne kaa güzel canım ii olmuş moralin açısından maşallah bebişine meleklerimizi korusun tanrı. dayansın demişsin, hayırdır bi sorun mu var serviksin kapalı olduunu alttan mı baktı

amin canım inş..benim kasılmalarım 28 ci haftamda başladı. dr yat dinlen demesine rağmen uymadım tabi bu sancılar ve kalsımalr daha da arttı.. aslında olması gerkiyor kasılmalar vucut kendini douğuma hazrlıyormuş. ama benimkis erken başladı ilaçla ve ıstarahat ile önlenmeye çalışıldı şimdi çok şükür bir şeyim yok gene oluyor ama eskisi gibi değil..
sorma canım evet alttan baktlı .. aslında usg den baklıyordu ama usg sırasında idrarım olmadığı için serviks hakkında açık kapalı bir şey diyemöeyiz dedi. sonra da mecburen alttan muayene ama yumuşak dedi. kafa orada ya o yüzden dedi. tabi kasılmalr ile de incelebilyor sanırm...

canım oğluşun iyimiş maşallah dr dinle ve istirahat et

Canım bu triglesirit benimde başıma geldim. senin gibi sağlık ocağında test yapılmıştı banada...
sınırın biraz üstünde çıkmıştı neyse götürdüm aile hekimine sonuçları triglesirit yüksek dedi. o ne oluyor dedim. saflığımdan troitmi yoksa fln dedim. çünkü triglesirt ismini hiç duymamıştım. aile hekimimiz biraz hödüktür neyse bu cevap vermedi bile bana. tabi benim içime kurt düştü... neyse Allahtan bir kaç gün sonra doktorumda kontrolüm vardı gittim gösterdim triglesirit ve kolestrol hamilelikte yüksek çıkar dedi. bu hamilelik hormonları yükseltirmiş... yani bizim için bunların yüksek olması lazım dedi... eğer yüksek olmazsa sorun var demektir dedi... biz kontrollerde buna baltırmayız bile dedi... gerek yok sakın takma kafana dedi. korkulcak bişey değilmiş... gebelik hormonları yüzünden yüksek çıkabilir. ayrıca triglesirit kolestrol gibi birşey yani çok benzer ama farklıymış yağlanma sonucu yüksek çıkarmış... ama sen yinede kontrolünde doktoruna sorarsın canım...

bu sağlık ocakları bi b.tan anlamayan insanlarla dolu doktor hemşire diye geçiniyolar bide.aynısını banada dediler o yüksek bu yüksek kendi dr uma sordum normal dedi tabi .enfeksiyon var ritim bozukluğun var bebeği kaybedersin kasılman var erken doğar en son da tokluk şekerim yüksek çıktı iki gündür ölçüyorum dedim 1 hafta ölçüp getir dedi dr um dedim başladı tabi saydırmaya baktı ciddiye almıyorum nasıl böyle rahat duruyosun diyo bana geri zekalı ben kendimi biliyorum çok yersem yüksek çıkıyo boğazımı tutarsam normal hemen endokrine gidicekmişim elimde 1 haftalık ölçüm olmadan endokrin naapsın bana o da aynısını istiycek.yani bilip bilmeden hamile insanın moralini bozuyolar numarmı biliyolar zırt pırt arıyolar ama gitmicem bidaha.

bu arada şeker yüklemesi normal çıkan ona güvenip benim gibi her bulduğunu yiyen arkadaşlar varsa arada tokluk şekerinizi ölçün sonradan çıkabiliyomuş bu diyabet.annenin insülini yetmeyince bebişler anneye yardım etmek için insülin salgılıyomuş kıyamam

günaydın kızlarrrr bugün hiiiiç kalkasım yoktuuu ama mecburr geldik yine bu haftayıda bitirdikmi bişi kalmıo artıkkkk

bu sabah da diğer sabahlar olduğu gibi erkenciyiz çünkü ilaç için 4 saate bir kalkıyoruz ve uykumuz yalan oldu bizde oğlumla actık tülü perdeyi ohhhhh dışarıdaki bembeyaz manzaraya karşı tv ye bakıyoruz.....bursada hala lapa lapa kar var bizim kuzucuklar çok soğuklara gelicek....rabbim nasip ederse ve oğlum birazda daha göbüşümde durursa bugün itibariyle 26 günümüz kaldı doğuma ....zaman yaklaştıkca zamanda hiçççç geçmiyo ...şimdi çayımızı koyalım babamızla annanemizle bu güzel havada kahvaltımızı yapalım....hepinizi öpüyoruz......

cnım senindemi sezeryan olcakk günlerimiz aynı sanırım benimde oğluşum dönmediğinden sezeryan olcak haftaya gün verilcekti demekki seninkiyle aynı olcak aşağı yukarıı

cnım senindemi sezeryan olcakk günlerimiz aynı sanırım benimde oğluşum dönmediğinden sezeryan olcak haftaya gün verilcekti demekki seninkiyle aynı olcak aşağı yukarıı

evet cnm sezeryan hem ben en başından beri öyle istiyordum hemde dr o şekilde karar verdi...nasipse 26 yada 27 şubat olucak seninle günlerimiz aynı zaten 10 gün önce alıyolar sezeryanda bakalım bizimki 38+3 bekliycekmi....

günaydın herkese...

dün oğlumu görmemin sevinci ile gece pek uyuymadım. sabah da babaömızla kahvaltı yapıp yolladık onu şimdi keyif yapıyoruz bizde...

kızlar sizin cetvele dikkatimi çekti de aman Allah ım ne kadar az kalmışş MaşAllah..biz daha küçüğüz ama bizi bile heyacan kaplıyor..sizleri düşünemiyorumm

Günaydın nasıl bir gün anlamadım.
eşim yolda kaldı. istanbul trafiği felç. şimdi eve dönmeye çalışıyor...

oğlumu tembihliyip duruyorum bu hafta yaramazlık yapmasın. sancı fln istemiyorum yoksa filmlerdeki gibi sedyeyle hastaneye taşınırım...

günaydın cnm ayrıca ne güzel oğluşunuda görmüşsün senin haftalardan 35 li haftalara gelmek kolay oldu ama bundan sonrası hiç geçmiyo günler haftalar daha bir uzadı sanki uykuda yok pöffff..........

canım tv de izliyorum hakkaten türkiye ye nasıl da kar yağmış öle.. annaammm siz karla soğuklar boğuşuyorsunuz biz de burda kum fırtınası ile.. dün inanılmaz kum fırtınası vardı burda odanın pencereyi açık umutmuşum..o o dam tozlandı epey.. bakalım yardımcım gelecek temzileyecek..

Allah korusun gelmesin sancın falan canım..

günaydın cnm ayrıca ne güzel oğluşunuda görmüşsün senin haftalardan 35 li haftalara gelmek kolay oldu ama bundan sonrası hiç geçmiyo günler haftalar daha bir uzadı sanki uykuda yok pöffff..........

saol canım zaten bu usg bana 2 hafta yeter sonra eşimin başının etini yerim randevu al acile gidelim oğlumu görelim..eskisi giibi acile gisdince usg yapmıyorlakii..nts ye bağlıyorlar..off diyorum ben oğlumu göreyim gerek yok herşey normal diorlar...

35 çok var canım yaa neyse siz bir doğurun normal zaamanında doğum tecrübelerinizi de yazarsınız artık. topik yavaş yavaş sessizleşir bir müddet. bir ben kalıyormuşum

günaydın kızlaaaarr;
sabah sabah kendime gülüyorum. foruma giriş şifremi unuttum:)
bizim minnaklar demiri kalsiyumu..vs alıyor tamam da, beyin paylaşımı da yapıyorum ben ekstra sanırım:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…