2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar toplu cevap vereyim aynı şeyi okumasın herkes yatış pozisyonuna geçtim 2 gündür pek iyi değildim giremedim uzun süredir yatan arkadaşlar allah yardımcınız olsun sizi anlamak için yatmak gerekirmiş bunu anladım inanılmaz zor bir durum sabır istiyor kızım erken gelmek için çaba harcıyor bende onu içerde tutmak için çaba harcıyorum bu arada aşağıda olduğunu hemen anlıyorsunuz kızlar inanılmaz baskı ve belde ince ağrısı oluyor her an doğurcakmışsınız gibi oluyor ıkınmak filan yasak sadece 2 hafta daha kalsa bana yeter umarımda öyle olur sizler ve bebişlerimiz nasıl

günaydın cnm.. en iyisin yaparsın bende aynen öle yapıcam oğluşum dağınık olmasın,temiz düzenli olsun istiyorum, erkek çocuğu hep arkasını toplatır ama benim arka tplayacak zamanım pek yok, o da bunu anlayacak.. walla iyce moda girdik, ben biraz sert bi anne mi olacam ne :)

Canım çok geçmiş olsun... Yat dinlen inşallah da zamanında gelsin minik kuzun.. Hepimiz aşağı yukarı aynı durumlardayız çoğumuz eve döndük.. artık böyle şeyler normal bizim için.. elimizden gelen dinlenmek ve dua etmek... Allah minişlerimizi korusun

günaydın güzellikler :) iyisiniz inşallah geçmişi okurken yarıda bıraktım sohbet edem sizinle diye kız limonlu kek cekti canım birden be canım benim ben de geçen kargo geldi adımı soruo unuttum : gerçekten iki saat gülme krizine girdim tabi oluo valla arada dediğin gibi minonoşlar alıolar herşeyi bizden bizde kalıoz böyle aman feda olsun canım sağlıklı olalımda hep beraber kuzularımız babalarıyla beraber.

canımcım ya geçen soramadım alakasız olcak konuşttunuz konuyla iki dakkalık parazit yapayım sohbete olmamı:) sen aventin kalkanı almıştın ama takamadım mı öle bişey demiştin naptın o işi bugünde onun siparişi vericem netten toplıorum herşeyi artık çanmtadan eser yok valla daha o yüzden. dün fenalaştım sancıyla beraber bende baygınlıuk ağrı inanılmaz bi sancıydı felaketti korktıum şimdi her ihtimale karşı hazır edeyim diye gonzaleze bağladım hızlı olayım eksikler bitsin diye chicco mu avent mi alayım sence göğsüm oval tipi ama tutarmı eczacı standart diyor ama bilgilendirirmisin tatlım

cnm inşallah bebişin 2 hafta olsun durur göbüşünde, senin de yapacağın şey sadece yatmak dinlenmek,wc de de ıkınmamaya çalış aman aman kuzum, ben en çok ondan korkuyom sürekli kabız olduğum iiçin bol bol ıkınmak durumundayım maalesef..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun..

çok geçmiş olsun sabırsız prensesinede sanada tatlım inşallah zamanında gelecektir üzülme sakın. kaç haftalıksınız

arkadaşlar hepinize selammm

mecburiyetten yatan arkadaşlar,sıkın dişinizi azcık daha,şurda enfazla 1-1,5 ay kaldı mutlu sona.Allah yardımcımız olsun
kabızlıktan bahsedilmiş,ben yaşamadım bugüne kadar o sorunu,sanırım bunu hergün yediğim 3 adet cevize borçluyum.yağlı tohumlar(ceviz,badem,fındık vs) omega3,folik asit açısından da çok iyi,hemde bağırsak faaliyetlerine iyi geliyor.ben balık haftada 1 kez yiyebiliyorum,sevmiyorum çünkü.oyüzden cevizi bari ihmal etmeyim dedim.
kramplar için de muz yediğimde hiç olmuyor,3-4 gün aksattım geçenlerde,başladı kalçadan vurmaya o ağrılar.magnezyum falan kullanmıyorum
uykusuz geceler hepimizde başlamış sanırım.ben gecede 3 kez wc için kalkmak zorunda kalıyorum,bide aynı yönde deliksiz uyku uyuyamıyorum,dönmeye çalışırken artık ayyy uyyy diye inlemeler başladı,bilinçsizce çıkıyo sesler :)ama çok erken uyanmıyorum.sabaha karşı dalıp 9 gibi kalkıyorum.ay bide sırt üstü uyurken gördüğüm kabuslarla başım dertte :)

avent aldım sabit durmaz gibi görünüyodu ama Gamze o gün bilgi verdi nasıl kullanıldığına dair hatırlarsan... yani kullanmaya başlamadan bişey diyemiycem bende...

günaydın kızlar uzun süreden sonra ben geldim..........

canım öncelikle hoşgeldin yatmak zor haklısın ama senin cimcime aceleci birazcık annesi sana nasıl dışarda yatmak zor geliyosa ona da içerde yatmak zor geliyo galiba ki cıkmak istiyo artık ama azcık daha sabretsin inşallah sen de bize bağlan zaman cabuk gecsin emi kuzum...benimki de aşağı indi sanırım düne göre bile farkediyo bugün bacaklarımı kapatamıyorum otururken aşagıda bi şişlik ve baskı var resmen kasılmalar da oluyo günde 6-7 kez ama düzenli diil benim cadı da acele etmeye hazırlanıyo ama hiç heveslenmesin daha 4 hafta daha dursun inşallah

günaydınn ya da tünaydın fıstıklar biz bugün geciktik kızımla sabah babamiz işe gitmedi yarım gün izinliydi halsizlik falan var hastalancak sanırım dünden beri bildiğim herseyi uyguladım zavallım grip olmaz belki ama benden gına geldi yazık sesini de cıkaramıyo ne bulduysam tıktım ağzına şimdi gitti işe bizde size koştuk:)) melikeciiim o zaman ne diyoruuuzz YAPTIĞI BİZEYSEEE ÖĞRENDİĞİ KENDİNEEEE:))

çok geçmiş olsun... bende ilk 1 ay evden çıkmadım tabi yataktanda lekelenmem vardı. gerçekten zor bi durum ama allah kolaylık veriyor. sık dişini 2-3 hafta yattın mı tamamdır bu iş. bebiş doğsun çok arıcaz zaten yatmayı..

cnm muz kesinlikle kramplara çok iyi geliyo, bende 3 4 gündür yemiyorum markete çıkamıyorum ki burda kardan gözgözü görmüyo, eşime sölim bari unutmadan, kramplar arttı kalçama bi giriyo nefesimi kesiyo walla sırtüstü yatmaya tırsıyorum..

Herkese Tünaydın:))

Umarım haller keyfler yerindedir:)

Bizim önceden kaburga- sırt ağrılarından uykumuz parça-parçaydı... ama artık bu ağrılarımızda kalmadı çok şükür ama iki gündür acayip uykuya düşkünleştim akşam saat 11 dedi mi yatıyorum, sabah eşimi gönderdikten sonra tekrar yatıyorum ve saat 11de kalkıyorum... işin kötüsü eşim kahvaltı yapmadığı için benim kahvaltımda uyuduğum için saat 12ye kalıyor nolcak böyle.... ki normalde eşim gittiğinde uyumazdım ben

melikeciiim o zaman ne diyoruuuzz YAPTIĞI BİZEYSEEE ÖĞRENDİĞİ KENDİNEEEE:))

Aynen öyleee :))))))) yaptığı bize ama tabi ben yaptıklarını yiyip süt yapcam o beni emcek hooop yine döndü ona bak :)))

Kuzum geçmiş olsun eşine ama ben o hastalandı diye karnım burnumda burda seni bekleyemem aaaa :)))) söle ona iyi baksın kendine sensiz sabahlar olmuyo ben sana güvenip izne ayrıldım biliyosun :))) evde canım sıkılırsa senden bilirim :)) şaka bi yana gelip seni göremeyince nerdeki bu kız diyorum

kızlar tünaydın

nasılsınız biz iyiyiz çok şükür fırsat bulmuşken bi girip bi selam veriyim dedim int açınca hemen babişkom başıma geliyo napıyosun diye :)

Günaydın canımmm..

Boşver uyumana bak sen.. keşke bende uyuyabilsem akşam 10 buçukta esnemeye başlayıp 11 de bayılıyorum sabah 8de ayaktayım.. herkes uyu dinlen bugünlerini arıycaksın diyo ama nerdee.. öğleden sora bile kestiremiyorum... sen uyu keyfini çıkar..

canım tekrar çok eçmiş olsun; inşaAllah dediğin gibi bebişin en azından iki hafta daha bekler ve Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

valla bu kadar uyumaya alışkın olmadığımdan vicdan yapıyorum ama sonrada diyorum ki boşver bebek olunca gecede uyuyamayaksın nasılsa tadını çıkar deyip kendimi rahatlatıyorum eğer gece uyku sorunun yoksa bu kadar uyku yeter, ama uyku sorunun varsa Allah yardımcın olsun, Çünkü ben kaburga-sırt ağrılarından gecede uyuyamıyordum, sanırım iki gündür bunun acısını çıkartıyorum

bendede kalçamda oluyo işte,bacağıma girmiyo ama,kalçadan vurduğunda yatıyosam kalkmak ne mümkün...muzu tek geçerim bu konuda :) valla kar falan dinlemedim,dün çıktım aldım marketten...

Canım çok geçmiş olsun,inş.2 hafta daha durur minik kızın içerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…