- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.081
günaydın anneler:)benımde bır ogluşum olcak nasıpse bende ona kucuklukten yatagını toplamayı falan ögretıcem nasıpse babasına cekmesin:)babamız mutfaktan nefret eder oglum yemek yapmayıda bılsın eşine yardımcı olsun inşallah:):)bu arada LİMONLU KEK senınle dogumumuz aynı zamanda sanırsam sana doktor ne zaman dedı :):)bu arada senın nıkını hiç gormek ıstemıyorum:):)cok guzel gelıyo gozume her okuyuşumda canım lımonlu kek cekıyo ama):):):)
kızlar toplu cevap vereyim aynı şeyi okumasın herkes yatış pozisyonuna geçtim 2 gündür pek iyi değildim giremedim uzun süredir yatan arkadaşlar allah yardımcınız olsun sizi anlamak için yatmak gerekirmiş bunu anladım inanılmaz zor bir durum sabır istiyor kızım erken gelmek için çaba harcıyor bende onu içerde tutmak için çaba harcıyorum bu arada aşağıda olduğunu hemen anlıyorsunuz kızlar inanılmaz baskı ve belde ince ağrısı oluyor her an doğurcakmışsınız gibi oluyor ıkınmak filan yasak sadece 2 hafta daha kalsa bana yeter umarımda öyle olur sizler ve bebişlerimiz nasıl
günaydın canım... hakkaten ben de bazen çok bilindik isimleri veya adresleri unutuyorum...geçenlerde çook yakın komşumun adını unuttum yani içili dışlı olduğumz bir aile idli...göbeğim çatladı hatırlayana kadar...
tüketiyolar bebişler bizi..:)
Aminn canım inşallah öle olur.. kimseye değil kendisine faydası olur ilerde.. üni. de falan okurken çok rahat eder. evlenincede en azından eşine hem katkısı olur hemde birbirlerine destek olurlar.. ayy iyice anane psikolojisne bağladım
kızlar toplu cevap vereyim aynı şeyi okumasın herkes yatış pozisyonuna geçtim 2 gündür pek iyi değildim giremedim uzun süredir yatan arkadaşlar allah yardımcınız olsun sizi anlamak için yatmak gerekirmiş bunu anladım inanılmaz zor bir durum sabır istiyor kızım erken gelmek için çaba harcıyor bende onu içerde tutmak için çaba harcıyorum bu arada aşağıda olduğunu hemen anlıyorsunuz kızlar inanılmaz baskı ve belde ince ağrısı oluyor her an doğurcakmışsınız gibi oluyor ıkınmak filan yasak sadece 2 hafta daha kalsa bana yeter umarımda öyle olur sizler ve bebişlerimiz nasıl
canımcım ya geçen soramadım alakasız olcak konuşttunuz konuyla iki dakkalık parazit yapayım sohbete olmamı:) sen aventin kalkanı almıştın ama takamadım mı öle bişey demiştin naptın o işi bugünde onun siparişi vericem netten toplıorum herşeyi artık çanmtadan eser yok valla daha o yüzden. dün fenalaştım sancıyla beraber bende baygınlıuk ağrı inanılmaz bi sancıydı felaketti korktıum şimdi her ihtimale karşı hazır edeyim diye gonzaleze bağladım hızlı olayım eksikler bitsin diye chicco mu avent mi alayım sence göğsüm oval tipi ama tutarmı eczacı standart diyor ama bilgilendirirmisin tatlım
günaydın kızlar uzun süreden sonra ben geldim..........
Günaydın şekerlikleer :))
Bugün 8den beri takipte olsak da ancak yazabilyorum çünkü mutfaktan bağlanıyoruz ve kızıma yemek yapmayı öğretiyorumdoğunca umarım bunları hatırlayıp yemekleri o yapar ben bıktım çünkü yemek yapmaktann
arkadaşlar hepinize selammm
mecburiyetten yatan arkadaşlar,sıkın dişinizi azcık daha,şurda enfazla 1-1,5 ay kaldı mutlu sona.Allah yardımcımız olsun
kabızlıktan bahsedilmiş,ben yaşamadım bugüne kadar o sorunu,sanırım bunu hergün yediğim 3 adet cevize borçluyum.yağlı tohumlar(ceviz,badem,fındık vs) omega3,folik asit açısından da çok iyi,hemde bağırsak faaliyetlerine iyi geliyor.ben balık haftada 1 kez yiyebiliyorum,sevmiyorum çünkü.oyüzden cevizi bari ihmal etmeyim dedim.
kramplar için de muz yediğimde hiç olmuyor,3-4 gün aksattım geçenlerde,başladı kalçadan vurmaya o ağrılar.magnezyum falan kullanmıyorum
uykusuz geceler hepimizde başlamış sanırım.ben gecede 3 kez wc için kalkmak zorunda kalıyorum,bide aynı yönde deliksiz uyku uyuyamıyorum,dönmeye çalışırken artık ayyy uyyy diye inlemeler başladı,bilinçsizce çıkıyo sesler :)ama çok erken uyanmıyorum.sabaha karşı dalıp 9 gibi kalkıyorum.ay bide sırt üstü uyurken gördüğüm kabuslarla başım dertte :)
melikeciiim o zaman ne diyoruuuzz YAPTIĞI BİZEYSEEE ÖĞRENDİĞİ KENDİNEEEE:))
Herkese Tünaydın:))
Umarım haller keyfler yerindedir:)
Bizim önceden kaburga- sırt ağrılarından uykumuz parça-parçaydı... ama artık bu ağrılarımızda kalmadı çok şükür ama iki gündür acayip uykuya düşkünleştimakşam saat 11 dedi mi yatıyorum, sabah eşimi gönderdikten sonra tekrar yatıyorum ve saat 11de kalkıyorum... işin kötüsü eşim kahvaltı yapmadığı için benim kahvaltımda uyuduğum için saat 12ye kalıyor nolcak böyle.... ki normalde eşim gittiğinde uyumazdım ben
canım tekrar çok eçmiş olsun; inşaAllah dediğin gibi bebişin en azından iki hafta daha bekler ve Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinkızlar toplu cevap vereyim aynı şeyi okumasın herkes yatış pozisyonuna geçtim 2 gündür pek iyi değildim giremedim uzun süredir yatan arkadaşlar allah yardımcınız olsun sizi anlamak için yatmak gerekirmiş bunu anladım inanılmaz zor bir durum sabır istiyor kızım erken gelmek için çaba harcıyor bende onu içerde tutmak için çaba harcıyorum bu arada aşağıda olduğunu hemen anlıyorsunuz kızlar inanılmaz baskı ve belde ince ağrısı oluyor her an doğurcakmışsınız gibi oluyor ıkınmak filan yasak sadece 2 hafta daha kalsa bana yeter umarımda öyle olur sizler ve bebişlerimiz nasıl
valla bu kadar uyumaya alışkın olmadığımdan vicdan yapıyorum ama sonrada diyorum ki boşver bebek olunca gecede uyuyamayaksın nasılsa tadını çıkar deyip kendimi rahatlatıyorumGünaydın canımmm..
Boşver uyumana bak sen.. keşke bende uyuyabilsem akşam 10 buçukta esnemeye başlayıp 11 de bayılıyorum sabah 8de ayaktayım.. herkes uyu dinlen bugünlerini arıycaksın diyo ama nerdee.. öğleden sora bile kestiremiyorum... sen uyu keyfini çıkar..
cnm muz kesinlikle kramplara çok iyi geliyo, bende 3 4 gündür yemiyorum markete çıkamıyorum ki burda kardan gözgözü görmüyo, eşime sölim bari unutmadan, kramplar arttı kalçama bi giriyo nefesimi kesiyo walla sırtüstü yatmaya tırsıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?