2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


Yok kuzum çok şükür gece sadece sağdan sola dönmek için uyanıyorum 2-3 saniye o kadar :)) o wc ye gitmek için kalkanlara falan çok şaşırıyorum ben kalksam bi daha hiç yatamam
 
Herkes kramp ve ağrılardan bahsetmiş, Rabbim yar ve yardımcınız olsun.... benim gece yatağa yatınca olan kaburga-sırt ağrımdan başka çok şükür hiçbir ağrım şikayetim olmadı... ki sırt-kaburga ağrısı da yaklaşık bir haftadır yok artık, niye yok onu da anlamış değilim, çünkü göbek büyüdükçe daha çok artrar zannediyorum...neyse maşaAllah deyimde geri gelmesin o ağrılar


Bu arada bu gece doğum yaptığımı gördün yine oğlumu kucağıma veriyorlardı üç tane dişi vardı ve gülüp duruyordu

Bu rüyalara bakarak 4 kilo 150 gram- 55cm boyunda-3 dişli bir bebek bekliyorum ben
 
Ben kesinlikle herşeyi bilmesinden yanayım.Benim eşim herşeyi yapar,oğlu da babası gibi olsun inş.
canım bende yemekleri anlatıyorum oğluma öğrensin hatta babasına diyorum çocuğun yanında işleri yapki seni örnek alsın oğlum ilerde eşine yardım eder :)


canım geçmiş olsun 2 hafta daha sık dişini seninle günlerimiz aynı bende 2 hafta daha dursun diyorum bazen çıkıcakmış gibi oluyo ama tehlikeli bi durum yok şimdilik bende
 
Yok kuzum çok şükür gece sadece sağdan sola dönmek için uyanıyorum 2-3 saniye o kadar :)) o wc ye gitmek için kalkanlara falan çok şaşırıyorum ben kalksam bi daha hiç yatamam
maşaAllah o zaman aman gece uykun düzenli ve rahat olsun da gündüz uykusunu boşver, çünkü gece uyuyamayınca gündüzde mahvoluyor ve insan hiç bir şeye adapte olamıyor...
 

Benim rüyama bak o zaman: benim kız doğmuş yatakta yatıyo yalnız kız japon.. yani gözleri çekik :)) ben altını değiştirmek için bezle geliyorum.. ya lütfen onu takma ben tuvalete yaparım diyo kalkıp gidiyo tuvalete... haydaa diyorum bu kız biraz büyük doğdu hem çişini tuvalete yapıyo hem de konuşuyo.. ben dedim doktora 42ye kadar beklemeyelim diye diyorum.. bi de beşik aldık bu kız beşikde de yatmaz kocaman, hele o hastane çıkışlarını falan hiç giymez diyorum :)))) sence ben nasıl bişey doğurcam??
 

Alevcim allah hepimizin yardımcısı olsun, bende yatmaya devam ediyorum. Zor ama yeterki biraz daha dursunlar işte.
 
canım ya yormuşlar seni ama olsun bebiş ii olsun da. maaş. bebişine canım.

canım inş. önemli bir şey değildir içini ferah tut geçmiş olsun.

ya okuyunca nasıl heyecanlandım 2 hafta falan var yani ayyy benmki ne zaman gelcek acaba ben hep kendimi marta kilitledim ama nasip işte evdeki hesaba uymuyor.

canım ya birden ne oldu ki böyle neyse bebiş ii olsun da hafta olarak ilerdeyiz zaten inş. biraz daha bekler prenses. Allah yardımcın olsun canım.
 
ilahi melike çok güldüm yaaa hakikaten nasıl bir rüyaymış bu, hmm bu rüyaya bakarak çok bilmiş, japon zekasında bir kız çocuğu bekleyebiliriz
 
Alevcim allah hepimizin yardımcısı olsun, bende yatmaya devam ediyorum. Zor ama yeterki biraz daha dursunlar işte.
amiin inşaAllah zaten şu an 35. haftandasın. inşaAllah en az iki hafta daha dururlar :))

Bu arada bir şey soracağım, normal şartlar altında kaçıncı haftaya kadar yolculuğa izin veriyorlar bilginiz var mı:44:
 

ahaaa çok hoş, bizim hormonlar hakkaten tawan yapmış yaaa:) benimkine bakın; dün geceki rüyam: annem kucağıma bebeğimi veriyo, ayy diyorum ne güzel bebek oyuncak gibiii diyorum, hawaya kaldırınca gözleri açılıyo yatırınca kapanıyo, fatoş bebekler gibi:) sonra ben onu yere düşürüyorum çığlık atıyorum hemen elime alıyorum bakıyorum gözlerini açmıyo,anneme sesleniyorm anne bebeğe bişi oldu diyrum, korkma kızım ayarları bozulmuştur sıfırlanmıştır diyo, yine kuralım getir de diyo:))) kafayı mı yedim ne:))
 
Ayyy yapılabilcek en güzel yorumu yaptın teyzesi :)) amin inşallah öle olsun
Çocuk zekasını anneden alırmış, ki kızın zekasını senden alacağı için çok zeki-akıllı olacağından hiç şüphem yok canım Çünkü faceden ve buradan gördüğüm kadarıyla espri, yorumlama, algılama gücün çok yüksek, farketmediğim şeyleri farkediyorum senin yorumlarında
 
ayarları mı sıfırlanmış sen teknolojiyle çok içli dışlısın galiba hey allahım yaa valla kızlar gülmekten öldüm, Rabbimde sizleri güldürsün
 
Son düzenleme:
:))) gerçekten çok güzel bi rüya olmuş seninki.. en azından bebişe bişiy olmuyo reset atıyosun eskiye dönüyo ne güzel :)) demek ki senin kız da çok sağlıklı olcak annesi :))


Ayyy canım çok teşekkür ederimmmm babası da çok esprili kızın.. bizde merak ediyoruz nasıl bişey olcak bizim kız.. eğer ciddi bi yapısı olursa, herhalde bu manyakların arasına nerden düştüm der zavallım :)))
 
Herkese merhaba muhabbet çok hoş rüyalarınıza çok güldüm. Keyfim yerine geliyor okuyunca. Temizlik işlerimiz var oğlumla çok kalamayacağız ama şöyle bir bakalım dedik ben de oğluma iş yapmayı öğreteceğim şimdi vereyim eline bezi alsın tozları Dün çamaşır ütü işlerini hallettik bugün yapabildiğimiz kadar temizliği halledip doktora gideceğiz 18.30'da randevumuz var. Molada bakarım yine neler konuştunuz diye. Öptüm sizi şekerler.
 
kızlar öldürdünüz beni gülmekten Allah sonumuzu hayra getire işyerinde kendi kendime gülüyorum, halimi düşünün artık
 

ah kyamma ben minik kuşumaaa evet ya dur akşam bi azarliim ne bakmıyosun kendine bee diye:))ben de catladım valla sabahtan beri giremedim diye şimi yemeğimi de yaptım geldimm bu dakika itibariyle tamamen sana aitim tatlımm:)) valla benim de izinde zaman geçiyosa senle konuşuyoruz gülüp eğleniyoruz da öyle geçiyo merak etme kuzum sen ben senin canının sıkılmasına izin vermem fena musallat olcam başına bak:))
 

cnm benim ki erkek ama rüyamda fatoş bebek oluyo:)) hakkımızda hayırlısı:)
 
kızlar benim oğluş ters duruyo ya,ayaklarnı o kadar aşağıya atıyoki gıdıklıyo beni, sürekli tikim warmış gibi zıplayıp duruyorum:) bi de her seferinde isterik olarak ayy ayyyy diyorum :)) sanki ayakları şeyimde,dönse de rahatlasak yaw:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…