- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.101
valla bu kadar uyumaya alışkın olmadığımdan vicdan yapıyorum ama sonrada diyorum ki boşver bebek olunca gecede uyuyamayaksın nasılsa tadını çıkar deyip kendimi rahatlatıyorumeğer gece uyku sorunun yoksa bu kadar uyku yeter, ama uyku sorunun varsa Allah yardımcın olsun, Çünkü ben kaburga-sırt ağrılarından gecede uyuyamıyordum , sanırım iki gündür bunun acısını çıkartıyorum
canım bende yemekleri anlatıyorum oğluma öğrensin hatta babasına diyorum çocuğun yanında işleri yapki seni örnek alsın oğlum ilerde eşine yardım eder :)Ben kesinlikle herşeyi bilmesinden yanayım.Benim eşim herşeyi yapar,oğlu da babası gibi olsun inş.
kızlar toplu cevap vereyim aynı şeyi okumasın herkes yatış pozisyonuna geçtim 2 gündür pek iyi değildim giremedim uzun süredir yatan arkadaşlar allah yardımcınız olsun sizi anlamak için yatmak gerekirmiş bunu anladım inanılmaz zor bir durum sabır istiyor kızım erken gelmek için çaba harcıyor bende onu içerde tutmak için çaba harcıyorum bu arada aşağıda olduğunu hemen anlıyorsunuz kızlar inanılmaz baskı ve belde ince ağrısı oluyor her an doğurcakmışsınız gibi oluyor ıkınmak filan yasak sadece 2 hafta daha kalsa bana yeter umarımda öyle olur sizler ve bebişlerimiz nasıl
maşaAllah o zamanYok kuzum çok şükür gece sadece sağdan sola dönmek için uyanıyorum 2-3 saniye o kadar :)) o wc ye gitmek için kalkanlara falan çok şaşırıyorum ben kalksam bi daha hiç yatamam
Bu arada bu gece doğum yaptığımı gördün yine oğlumu kucağıma veriyorlardı üç tane dişi vardı ve gülüp duruyordu
Bu rüyalara bakarak 4 kilo 150 gram- 55cm boyunda-3 dişli bir bebek bekliyorum ben
kızlar toplu cevap vereyim aynı şeyi okumasın herkes yatış pozisyonuna geçtim 2 gündür pek iyi değildim giremedim uzun süredir yatan arkadaşlar allah yardımcınız olsun sizi anlamak için yatmak gerekirmiş bunu anladım inanılmaz zor bir durum sabır istiyor kızım erken gelmek için çaba harcıyor bende onu içerde tutmak için çaba harcıyorum bu arada aşağıda olduğunu hemen anlıyorsunuz kızlar inanılmaz baskı ve belde ince ağrısı oluyor her an doğurcakmışsınız gibi oluyor ıkınmak filan yasak sadece 2 hafta daha kalsa bana yeter umarımda öyle olur sizler ve bebişlerimiz nasıl
canım ya yormuşlar seni ama olsun bebiş ii olsun da. maaş. bebişine canım.Biz geldik kızlar daha hastaneden şimdi geliyorum önce gittim sigortam gözükmedi sgkya gittim oda ne bi çok kişinin öyle olmuş bi sıra aldım önümde tamm 313 kişiibi saat bekledim sonra bir amca vardı acıdı galiba bana sırasını verdi aktifleştirip gittim hastaneye bebişim 2190 gr olmuş ama aşağı inmiş ve suyu azalmış doktor bol su iç ve yat dedi haftaya çağırdı tabi bi dünya da tahlil fln istedi rapor yazdı ama sekreter yalnış yere basmış kaşeyi onu düzelltirdim onaylatacam bu sefer tarih yalnış yazılmış dendi hop geri gittim doktor çıkmıışşşş ve çarşamba perşembe günü de yokmuşş cuma tekrar raporu düzelttirmeye gidecemm bizden bu kadar
canım inş. önemli bir şey değildir içini ferah tut geçmiş olsun.herkese iyi akşamlar aşağısı baya kalabalıkmış
muhabbetimiz bol olsun
arkadaşlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim bugün sonucunu aldım
trigliserit değerim normalde en fazla 150 olması gerektiği yerde
benimki 390 çıkmış canım çok sıkıldı
aile hekimi kadın doğumcuna göster dedi
bu değer nedne böyle çıkıyor bir fikri olan varmı :44:
kolesterolümde 229 çıkmış
ya okuyunca nasıl heyecanlandım 2 hafta falan var yani ayyy benmki ne zaman gelcek acaba ben hep kendimi marta kilitledim ama nasip işte evdeki hesaba uymuyor.Kizlar nadilsiniz biz doktordan geldik findigim 35 haftalik olmama ramen 36 +4 gozuktu :)) 3000 kg olmus tosunum Doktorda subat ortasinda bebegin alinir cunku tombis dedi iri olmasi I'll dogumdaki sezeryan dikislerine zarar verirmis mart beklerken subat olucak sanirim
Findigim nasilda bakiniyordu agzini acti kapatip durdu :)) ayni abisine banziyor dedi abimizde cOk sevindi
canım ya birden ne oldu ki böyle neyse bebiş ii olsun da hafta olarak ilerdeyiz zaten inş. biraz daha bekler prenses. Allah yardımcın olsun canım.kızlar toplu cevap vereyim aynı şeyi okumasın herkes yatış pozisyonuna geçtim 2 gündür pek iyi değildim giremedim uzun süredir yatan arkadaşlar allah yardımcınız olsun sizi anlamak için yatmak gerekirmiş bunu anladım inanılmaz zor bir durum sabır istiyor kızım erken gelmek için çaba harcıyor bende onu içerde tutmak için çaba harcıyorum bu arada aşağıda olduğunu hemen anlıyorsunuz kızlar inanılmaz baskı ve belde ince ağrısı oluyor her an doğurcakmışsınız gibi oluyor ıkınmak filan yasak sadece 2 hafta daha kalsa bana yeter umarımda öyle olur sizler ve bebişlerimiz nasıl
ilahi melike çok güldüm yaaa hakikaten nasıl bir rüyaymış bu, hmm bu rüyaya bakarak çok bilmiş, japon zekasında bir kız çocuğu bekleyebilirizBenim rüyama bak o zaman: benim kız doğmuş yatakta yatıyo yalnız kız japon.. yani gözleri çekik :)) ben altını değiştirmek için bezle geliyorum.. ya lütfen onu takma ben tuvalete yaparım diyo kalkıp gidiyo tuvalete... haydaa diyorum bu kız biraz büyük doğdu hem çişini tuvalete yapıyo hem de konuşuyo.. ben dedim doktora 42ye kadar beklemeyelim diye diyorum.. bi de beşik aldık bu kız beşikde de yatmaz kocaman, hele o hastane çıkışlarını falan hiç giymez diyorum :)))) sence ben nasıl bişey doğurcam??
ilahi melike çok güldüm yaaa hakikaten nasıl bir rüyaymış bu, hmm bu rüyaya bakarak çok bilmiş, japon zekasında bir kız çocuğu bekleyebiliriz
amiin inşaAllah zaten şu an 35. haftandasın. inşaAllah en az iki hafta daha dururlar :))Alevcim allah hepimizin yardımcısı olsun, bende yatmaya devam ediyorum. Zor ama yeterki biraz daha dursunlar işte.
Benim rüyama bak o zaman: benim kız doğmuş yatakta yatıyo yalnız kız japon.. yani gözleri çekik :)) ben altını değiştirmek için bezle geliyorum.. ya lütfen onu takma ben tuvalete yaparım diyo kalkıp gidiyo tuvalete... haydaa diyorum bu kız biraz büyük doğdu hem çişini tuvalete yapıyo hem de konuşuyo.. ben dedim doktora 42ye kadar beklemeyelim diye diyorum.. bi de beşik aldık bu kız beşikde de yatmaz kocaman, hele o hastane çıkışlarını falan hiç giymez diyorum :)))) sence ben nasıl bişey doğurcam??
Çocuk zekasını anneden alırmış, ki kızın zekasını senden alacağı için çok zeki-akıllı olacağından hiç şüphem yok canımAyyy yapılabilcek en güzel yorumu yaptın teyzesi :)) amin inşallah öle olsun
ahaaa çok hoş, bizim hormonlar hakkaten tawan yapmış yaaa:) benimkine bakın; dün geceki rüyam: annem kucağıma bebeğimi veriyo, ayy diyorum ne güzel bebek oyuncak gibiii diyorum, hawaya kaldırınca gözleri açılıyo yatırınca kapanıyo, fatoş bebekler gibi:) sonra ben onu yere düşürüyorum çığlık atıyorum hemen elime alıyorum bakıyorum gözlerini açmıyo,anneme sesleniyorm anne bebeğe bişi oldu diyrum, korkma kızım ayarları bozulmuştur sıfırlanmıştır diyo, yine kuralım getir de diyo:))) kafayı mı yedim ne:))
:))) gerçekten çok güzel bi rüya olmuş seninki.. en azından bebişe bişiy olmuyo reset atıyosun eskiye dönüyo ne güzel :)) demek ki senin kız da çok sağlıklı olcak annesi :))ahaaa çok hoş, bizim hormonlar hakkaten tawan yapmış yaaa:) benimkine bakın; dün geceki rüyam: annem kucağıma bebeğimi veriyo, ayy diyorum ne güzel bebek oyuncak gibiii diyorum, hawaya kaldırınca gözleri açılıyo yatırınca kapanıyo, fatoş bebekler gibi:) sonra ben onu yere düşürüyorum çığlık atıyorum hemen elime alıyorum bakıyorum gözlerini açmıyo,anneme sesleniyorm anne bebeğe bişi oldu diyrum, korkma kızım ayarları bozulmuştur sıfırlanmıştır diyo, yine kuralım getir de diyo:))) kafayı mı yedim ne:))
Çocuk zekasını anneden alırmış, ki kızın zekasını senden alacağı için çok zeki-akıllı olacağından hiç şüphem yok canımÇünkü faceden ve buradan gördüğüm kadarıyla espri, yorumlama, algılama gücün çok yüksek, farketmediğim şeyleri farkediyorum senin yorumlarında
Aynen öyleee :))))))) yaptığı bize ama tabi ben yaptıklarını yiyip süt yapcam o beni emcek hooop yine döndü ona bak :)))
Kuzum geçmiş olsun eşine ama ben o hastalandı diye karnım burnumda burda seni bekleyemem aaaa :)))) söle ona iyi baksın kendine sensiz sabahlar olmuyo ben sana güvenip izne ayrıldım biliyosun :))) evde canım sıkılırsa senden bilirim :)) şaka bi yana gelip seni göremeyince nerdeki bu kız diyorum
:))) gerçekten çok güzel bi rüya olmuş seninki.. en azından bebişe bişiy olmuyo reset atıyosun eskiye dönüyo ne güzel :)) demek ki senin kız da çok sağlıklı olcak annesi :))
Ayyy canım çok teşekkür ederimmmmbabası da çok esprili kızın.. bizde merak ediyoruz nasıl bişey olcak bizim kız.. eğer ciddi bi yapısı olursa, herhalde bu manyakların arasına nerden düştüm der zavallım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?