2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yerim ben onu yaa bi de lütfen diyo cadı:)) kız sen 42 de falan mı doğurcan öle mi düşünüyosun nedir:)

canım yaa senin rüya da süpermiş ne güzel öle hasta falan olunca resetlesek de iileşseler ya:))

ay benim rüyam da cok fenaydı yaa karnımda bi kapak varmış böle bebek içerden öyle bi çalıyoki kapıyı açıyorum noldu annecim diyorum çekil anne ya çatladım burda sıcaktan diyo ayy bi görseniz pespembe bişey mini minnacık nasıl tatlı ama gözler filan kapalı kız diyorum düşcen bi yerine bişi olucak üstünde de bişey yok bak şuna yaa diye söyleniyorum sonra cocuk birden oldugu yerde uyumaya başlıyo aneme sesleniyorum anne bişey oldu diye annem geliyo diyo ki bu daha tam pişmemiş yavrum ondan uyuyo diyo alıp mikrodalgaya koyuyoruz 2 dakikaya ayarlıyoruz kızarınca cıkardık!!!! nasıl bişey bu hadi yorumlayın:))

Yaşasın o zamannn :)) bende bugün mutfaktan bağlandım ya sabahtan beri yemek yapıyorum bu kadar yemeği ne zaman yicez çok merak ediyorum ama yapıyım artık da bu hafta bi daha yapmıcam yemek :)) bi de malzemeyi bitirmeye çalışıyorum mesela bi bütün tavuk vardı yarısını haşladım suyuna çorba yapcam, haşlanmış etten salata gibi bişiy düşünüyorum, göğsünden sote yapcam butları da kızartcam :)))) ama bunların hepsini bi öğünde yediremiceem için hergün birini ekleyim masaya diyorum Allam kafayı yicem ben evde yaa :)))
cnm benim ki erkek ama rüyamda fatoş bebek oluyo:)) hakkımızda hayırlısı:)

Öle deme perim, Fatoş bebek de delikanlı bi bebekti :)))))

Kuzum senin karnın acıkmış :)))))))))))) Allam yaa kahkaha attım ilk defa net başında çok utandım sonra deli gibi :)))) o nası bi rüya bence kesin karnın acıkmış uyurken yada kız acıktı sana yansıdı o da olabilir :)))) bi de öle durumlarda mikrodalgaya atma kızı fırında daha lezzetli oluyo :))))))))))))

kızlar koptum ya hepiniz alemsiniz ama en süperi bu bu daha pişmemeiş::):):):) o diil bu yazdıklarımız hiç silinmicek yazıyoya forumda bebişler büyüyüp okuyolarmış:)

kızlar rüyalarınıza bayıldım.gülme krizlerine girdim yaaaaen kötü günümüz böyle olsun diyelim.ne güzel keyifler yerinde.bende kızımı gördümm geldim 2420 gr 46 cm di.suyumda önceki haftalara göre artmamış,ve nst de de bukez kasılmalar yoktu çok şükür.

canım bugün mutfakta şov varmış.bence de bu hafta yemek yapma artıkmaşallah tavuğun her yerini değerlendirmişsin.

ayyyy özlemcim kahkaha ile güldüm yemin ederim:)))) biz bu bebekleri o kadar çok merak ediyoruz ki kafamızda nasıl kuruyosak artık baksana birimiz resetliyo,birimiz pişiriyo:)

ayy ne güzel haftalık yapmışın en az 3 gün idare eder bunlar tatlım ben de kendimi kaybettim bugün sabah 7.30da mutfakta yemek yapıyorum böle soğan salça kokuları falan sardı evi eşim uyanmış geldi aa aşkım ben öğlene kadar izinliydim akşam oldu da niye uyandırmadın beni hee dedim safım yüzünü yıka akşam yemeği yicez :))

ay bilemedim ki kuzum yaa uyanınca bi tuhaf oldum o sersemlikle karnımı açtım baktımbu kapı nerdeki yaa diyorum gittim mikrodalganın içine baktım falan ama bu arada hala uyanamadım mı naptıyam kendi kendime konusuyorum anneme kızıyorum tabii cocugu o kadar radyasyonun içine atarsan erir gider yaa üff nerden düzelcek bu cocuk diye eşim uyandı geldi mutfağa napıyon sen delimisin dedi rüya oldugunu anladım buna da anlattım gece gece öyle bi kahkaha attıki ev çınladı valla benim de o zaman aklıma geldi gülmek o da aynı senin dediğini söledi aşkım bi dahakine normal fırına koy da çıtır çıtır olsun mikrodalga pörsütüyo diyo:))

kızlar koptum ya hepiniz alemsiniz ama en süperi bu bu daha pişmemeiş::):):):) o diil bu yazdıklarımız hiç silinmicek yazıyoya forumda bebişler büyüyüp okuyolarmış:)
ya evet ilerde cocuklar tarafından en manyak anne ben seçilirim kesin:)

Maşalah annesi
canım bugün mutfakta şov varmış.bence de bu hafta yemek yapma artıkmaşallah tavuğun her yerini değerlendirmişsin.

Etini sütünü hep kullandım :)) bi de tarih buldum tavuklu karnıyarık diye :))) şimdi patlıcanları değerlendircem bi deneyim inşallah güzel olur :44:

Biz geldik kızlar biraz sabayı izledim biraz çalıştım uyudum uyandım kızımın cicilerini makinaya attım ama saat hala 3 bile değillll biraz geçmişe bakalım

özlem,melike;
Allah iyiliğinizi versin kızlar,şimdi girdim nete gözümden yaşlar geldi gülmekten rüyalarınıza.eşim de şaşırdı nooluyo diyo?

ay allahım ruyalara bak çok alemsiniz kızlar allah hayra çıkarsın

maaşallah cnm suyun artmaması için özel bişey yapmışmıydın?

Maşallah canım kızına

AYyyy Özlem ve Melike alemsiniz yaa koptum resmen deli gibi evde kızım bile tepindi benim sesime
Melikecim çok hamaratsın bi kaç çeşit de bana göndersen beni sardı şimdiden akşama ne yapsam derdi kar olmasa markete gidip bişiler alırdım farklı yemekler yapardım kocişe ilk günümüz evde yine abidik gubudik yemekler yapmayım diye ama şöyle camdan bakıyorum aşağı sokakta en az 10-15 cm olmuş kar mümkün değil çıkmak bu arada sular yine gittiiii kızımın ciciler kaldı makinede offf

özlem,melike;
Allah iyiliğinizi versin kızlar,şimdi girdim nete gözümden yaşlar geldi gülmekten rüyalarınıza.eşim de şaşırdı nooluyo diyo?

ohh ne güzel olmuş gülün tabi kızlar bol bol gülün Allah gülmekten ayırmasın :))azericim salla yaa sıkma hiçbişeye canını güzelim bak artık evdesin istediğin işi istediğin zaman geniş geniş yaparsın dert etme yemeği de uydur bişiler sonra yaparın ceşit ceşit amaan eşeni bozmasin hiç bişey boşveeerr:))

Selam fıstıklar,
yine geçmişi okumadan başlayamadım sohbete, bayılıyorum sizlere, harikasınız,
Özlemciğim senin için şu resim cuk oturuyor sanırım,
hepinize iyi dinlenmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…