2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kalkayım da akşam yemeği hazırlayayım, bıktım artık baklagil yapmaktan, yaz gelsin, güneş açsın, sebzeler çeşitlensin istiyorum.

hepiniz çok yaşayın inşalah:))geçmişi anca okuyup geldim..rüyalar süper:)hepimizi heyecan merak sardıkça ,rüyalar komedi şovu aratmıyor..bu gün çok mutluyum kızlar.içim kıpır.Rabbim hayıra çıkarsın inş.

maşallah de kendi kendine canım aman nazar değmesin ne güzel işte dilini falan ısır ya da poponu kaşı yap işte bişiler yaa:))

kızlar ben de pzt doktordaydım dün yazamadım imkan bulamadım şimdi şöyle oldu:

sabah kızımın ağlamasına uyandım dedim önce bi wcye gideyim sonra bakarım nazlı kızıma dedim neyse girdim wc ye çıktım kızımın odasına gittim baktım benimki gene uyumuş bari üzerini örteyim dedim tam o sırada bacaklarımdan aşağıya bişeyler aktı eyvah dedim bu çiş olamaz çünkü yeni yaptım dedim kendi kendime suyum geldi herhalde ama bir anda aktı yere kadar sonra durdu neyse hemen eşime dedim benim suyum geldi kalk çabuk hastaneye gidelim o da kalktı bizim kızı giydirdik ben de üstüme çeki düzen verdim çıktık hemen doktorumuza gittik başka biri vardı odasında onun çıkmasını bekledim kapıda da dünya kadar insan bekliyordu ama ne yapayım çok korktum bebbişime bişey oldu diye neyse içerdeki hasta çıkınca hemen girdim dedim su geldi diye eyvah dedi sen kaç haftalıktın dedim 35 peki ağrı sancı var mı dedi yok dedim hala akıyormu dedi yok dedim gel bakalım dedi önce usg ile baktı su fln gelmemiş burda dolu su var bebek de çok iyi gel alttan da bakalım sanırım iltihap olmuşsun o orda birikmiş ayağa kalkınca da bir anda akmış dedigenede suyun gelip gelmediğine bakmak için 2 saat takip edicem burda dedi bizi odaya aldılar altıma bir ped verdiler onu koyuyorsun eğer rengi değişirse gelen suyun oluyormuş aynı zamanda da nst takıldı sancı fln da çıkmadı 2 saat ben yattım eşimle kızım kanepede oturdular benimle muhabbet ettiler eşim benimle dalga geçti sabah sabah baykuş gibi geldin ne yapacağımı şaşırdım bizi boşuna panik yaptın dedi gülüştük fln neyse 2 saatin sonunda doktorum geldi dedi görünürde bi sorun yok suyun normal kasılma yok sadece alttan baktığıma göre iltihap var dedi reçete yazdı fitilmiş 1 hafta kullan bundan sonra da her hafta gel bakalım dedi..pztsi gene gidicem..

bir de eğer su geldiyse gelmesinin durmaması gerekiyormuş yani devamlı gelirmiş bilginiz olsun kızlar başınıza benim gibi bişey gelirse o kadar panik yapmayın ama doktora da mutlaka görünün..en hoşuma giden şey ise ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum ama o kadar pat diye odasına girdim usg ile baktı alttan baktı 2 saat özel odada yatırdı nst fln derken en azından muayene parası bile istemedi bi kuruş vermeden çıktık özel hastaneden ve hep çok kibar konuştu benim kalbiimi kazandı artık ondan başkasını düşünmembelki de başından beri hep ona gittiğim için ve doğumda da fazla fazla para alacağı için böyle jest yapmıştır ama gene de helal olsun her doktor yapmaz

bu arada fitil kullanan oldu mu benim gibi ben pek sevmedim ama

slm kızlar,

dün kontrolüm vardı. herşey iyi görünüyordu çok şükür. doktorum günümü verdi.. sezeryan oluyorum. 16 şubat dedi, ama annem kalıcak başımda ve o da 16snda gelemiyor die araya da hafta sonu giriyor giye 20 şubat pazartesi olsun diye anlaştık. tabi 16sından sonra sorumluluk kabul etmem sancın olabilir acil gelebilirsin dedi dr çünkü 40. haftanın sonu olmuş oluyor zaten. gerçi ilk bebek olduğu için bu kadar beklenebilirmiş, 2.ler daha erken doğarmış. ama kabul ettim 20si olsun razıyım dedim. annemi yanmda istiyorum çünkü.
En geç 20 şubatta inşallah Hayal'ime kavuşuyorumm... darısı başınıza.

canım yaa bayaa bi korku yaşamışsın,geçmiş olsun..gerçekten de doktoru sevmek çok önemli canım bende ilk zamanlar tereddütlüydüm ama zaman geçince sevmeye başladım,doktorunun sana güven vermiş olması çok güzel,bu saatten sonra değiştirmek çok kötü olurdu heralde.. inşallah zamanında gelir bebişin canım

canım geçmiş olsun yazının başıı okuyunca yüreğim ağzıma geldi sen de mi doğum yaptın diye neyseki değilmiş :) biraz daha beklesin minikler...

ewet hayatım 16 hafta bittikten sonra almak istiyorum.. sonra da yıllık iznimi kullanırım diyorum..sende mi almayı düşünüyorsun?

Ah kuzum zaten benim 16 hafta değil sadece 9 hafta, doğum önü izni kullanmak zorunda olduğum için, arkasın ayıllık izin alırım 30 gün diye düşündüm, ama arkasına rapor almaya korkuyorum, günah diye çekiniyorum, haksız yere maaş alacağım, allahım onu bir yerlerden çıkartır mı diye de korkuyorum, neyse o gün gelsin de düşünürüm artık, olmadı 3 saatlik süt izinlerini birleştirtmeye çalışacağım.

canım yaa ne kadar az kalmış sen şu an 37 haftalık mısın ki ?? sezeryan kendi isteğin mi canımm?

çok geçmiş olsun canım..
çekirge doruğa gidiyodun yanlış hatırlamıyosam,ordan mı bahsediyosun yine?merak ettim..ben dün ordaydım acilen nstye girdim 3 saat falan kaldım,tahliller falan derken

canım ya hayırlı olsun böyle günler belli oldukça bana da bir heyecan basıyor. bu arada nasıl 40ın sonu oluyor ki sata göre değil heralde ultrasona göre?

Ben yapıyorum canım çok güzel oluyo daha hafif bence tavukla yapılan.Şimdiden afiyet olsun:)))
sağol kuzum.. bende ilk defa denicem bakalım nası olcak...
Feda olsun hepsini sana gönderiyimm canımm.. keşke aynı şehirde olsaydık bugün bize gelirdiniz yemeğe bak ne güzel olurdu... hem üzülme benim ev hanımlığına alışmam 1 haftayı buldu ancak topladım kendimi önceleri hep yatıyodum
Amin canım.. Allah daim etsin mutluluğunu
Göbüşler topiğine resim koydum teyzeleriiiiii:)
Sen kendine uygun nicki bulmuşsun Peri kızı gibisin maşallah sana ve bebişine canımmm
bu arada fitil kullanan oldu mu benim gibi ben pek sevmedim ama
Canım geçmiş olsun.. Korkutmuş seni minişin ama Allah'tan onluk bişey yokmuş gerisini halledersin sen...

Geçmiş olsun canım, korkuttun bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…