2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayatım işin o boyutunu hiç düşünmedim... ancak ben buna mecburum bebeğimi 3 aylıkken bırakamam,annemde işten ayrılmamış olacak..böyle bi hakkım warken kullanmak istiyorum,bizde süt izinini birleştirmek die bişi yok artık canım o yüzden onu da günlük kullanıcam..

Anam anam çok az kalmış, ay dur ben panik oldum, kız bugünü sayma 15 gün var, yani meleğin kollarında, allahım heyecanlandım.

canım geçmiş olsun. tedbirli olmak iyidir. doktora gitmekle iyi yapmışsın...

canım hayırlısı olsun bizimde kısmet ederse 22.02.2012... tarihi ben seçtim...

Çok geçmiş olsun canım....

Anam anam çok az kalmış, ay dur ben panik oldum, kız bugünü sayma 15 gün var, yani meleğin kollarında, allahım heyecanlandım.

ben de çok heyecanlıyım cnm.. ama günü belirlenince baya rahatladım artık herşeyimi rahat rahat ayarlayabilirim. halıları yıkatıcam, temizlik yaptırıcam fln..

Melikecim çok teşekkürler güzel yorumun için... Tek tek alıntı yapıp cevap yazmayı bilmiyorum o yüzden böle yazıyorum canım

Ah canım benim ben de aynı şekildeyim, üstelik benim bebeğe bakacak ana dana da yok, var da şehrin öbür ucunda, taşının buralara diyorum ama umurlarında değil, bizde de birleştirme olmuyor, ama ben teklif edecem, amirin insiyatifine kalmış diyorlat, askerde insiyatif ne arar (Ben askeriyedeyim de)
Yani anlayacağın o kadar kafam karışık ve bunalmış vaziyetteyim ki, artık Allaha ve zamana bıraktım.

canım hayırlısı olsun bizimde kısmet ederse 22.02.2012... tarihi ben seçtim...

hayırlı olsun senin de tarihin cnm.. sezeryana mı karar verdin yani?
ben aslında doktorumun önerdiği tarihi(16 şubat) beğenmiştim. eşiminin de 16 mart. hoş olur die düşünmüştm ama işte, annem yetişebilsn diye 20sine kaldı. belki okadar beklemez kızım. ben 16sı civarında hazır olmalıyım.. senin hazırlıklar ne alemde?

Melikecim çok teşekkürler güzel yorumun için... Tek tek alıntı yapıp cevap yazmayı bilmiyorum o yüzden böle yazıyorum canım

Canımmm :)) yorumların hemen altında alıntı ile cevapla yazıyo ya oraya basıp cvp yazabilirsin.. birden fazla kişiye yapcaksan, onun yanında + var ona bas sonra sayfanın sonundaki yorum yaz a tıkla hepsi bu kadaaaaaaaaaaar :)) dene bakalımm :44:

Doğum tariniz belli oldu ne güzel sağlıkla al inş.kucağına canım.Zaman azaldı artık:)

ne güzel yaa doğum tarihleri belli olmaya başladı..hayırlı olsun şimdiden...benim drum şu an için normail göründüğü için tam tarih veremiyo bakalım..ama kızımızı evlilik yıldönümümüzde öğrenmiştik,15mart da çıkma yıldönümümüz..içimden hep denk gelir mi acaba diyorum ama kısmet bakalım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…