- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.181
senin de tarihin belli ne güzel ya sennki de hayrlı olsun canm bizim mart bebekleri hep şubatta doğcak galiba :)
canım geçmiş olsun. tedbirli olmak iyidir. doktora gitmekle iyi yapmışsın...
canım hayırlısı olsun bizimde kısmet ederse 22.02.2012... tarihi ben seçtim...
evet zaman azaldı... darısı başınıza cnm, inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım minnoşlarımıza
canım sen sat a göre kaç haftalıksın.çok az kalmışş.okuyunca çok heyecanlandım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.
hayırlı olsun senin de tarihin cnm.. sezeryana mı karar verdin yani?
ben aslında doktorumun önerdiği tarihi(16 şubat) beğenmiştim. eşiminin de 16 mart. hoş olur die düşünmüştm ama işte, annem yetişebilsn diye 20sine kaldı. belki okadar beklemez kızım. ben 16sı civarında hazır olmalıyım.. senin hazırlıklar ne alemde?
maşallah de kendi kendine canım aman nazar değmesin ne güzel işte dilini falan ısır ya da poponu kaşı yap işte bişiler yaa:))
maşallah de kendi kendine canım aman nazar değmesin ne güzel işte dilini falan ısır ya da poponu kaşı yap işte bişiler yaa:))
evet canım sezeryan istediğimi söyledim doktora. buna karar verdik.
hakkımızda hayırlısı olsun...
Amin canım hayra çıkarsın, allah arttırsın azaltmasın.
hayırlısı olsn evet cnm.
çatı muayenesi olmaktan da kurtuldm bu arada
geçmiş olsun cnm bu senin başına gelenin cok hafifi banada oldu bende suyummu geliyo acaba böle azar azar demiştim yorulunca oluyodu ama dr sanada dediği gibi su geldimi durmaz ofisini göstererek buralar hep su olur demişti....akıntı yada idrardır dedi haklıydıda sanırım....kızlar ben de pzt doktordaydım dün yazamadım imkan bulamadım şimdi şöyle oldu:
sabah kızımın ağlamasına uyandım dedim önce bi wcye gideyim sonra bakarım nazlı kızıma dedim neyse girdim wc ye çıktım kızımın odasına gittim baktım benimki gene uyumuş bari üzerini örteyim dedim tam o sırada bacaklarımdan aşağıya bişeyler aktı eyvah dedim bu çiş olamaz çünkü yeni yaptım dedim kendi kendime suyum geldi herhalde ama bir anda aktı yere kadar sonra durdu neyse hemen eşime dedim benim suyum geldi kalk çabuk hastaneye gidelim o da kalktı bizim kızı giydirdik ben de üstüme çeki düzen verdim çıktık hemen doktorumuza gittik başka biri vardı odasında onun çıkmasını bekledim kapıda da dünya kadar insan bekliyordu ama ne yapayım çok korktum bebbişime bişey oldu diye neyse içerdeki hasta çıkınca hemen girdim dedim su geldi diye eyvah dedi sen kaç haftalıktın dedim 35 peki ağrı sancı var mı dedi yok dedim hala akıyormu dedi yok dedim gel bakalım dedi önce usg ile baktı su fln gelmemiş burda dolu su var bebek de çok iyi gel alttan da bakalım sanırım iltihap olmuşsun o orda birikmiş ayağa kalkınca da bir anda akmış dedigenede suyun gelip gelmediğine bakmak için 2 saat takip edicem burda dedi bizi odaya aldılar altıma bir ped verdiler onu koyuyorsun eğer rengi değişirse gelen suyun oluyormuş aynı zamanda da nst takıldı sancı fln da çıkmadı 2 saat ben yattım eşimle kızım kanepede oturdular benimle muhabbet ettiler eşim benimle dalga geçti sabah sabah baykuş gibi geldin ne yapacağımı şaşırdım bizi boşuna panik yaptın dedi gülüştük fln neyse 2 saatin sonunda doktorum geldi dedi görünürde bi sorun yok suyun normal kasılma yok sadece alttan baktığıma göre iltihap var dedi reçete yazdı fitilmiş 1 hafta kullan bundan sonra da her hafta gel bakalım dedi..pztsi gene gidicem..
bir de eğer su geldiyse gelmesinin durmaması gerekiyormuş yani devamlı gelirmiş bilginiz olsun kızlar başınıza benim gibi bişey gelirse o kadar panik yapmayın ama doktora da mutlaka görünün..en hoşuma giden şey ise ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum ama o kadar pat diye odasına girdim usg ile baktı alttan baktı 2 saat özel odada yatırdı nst fln derken en azından muayene parası bile istemedi bi kuruş vermeden çıktık özel hastaneden ve hep çok kibar konuştu benim kalbiimi kazandı artık ondan başkasını düşünmembelki de başından beri hep ona gittiğim için ve doğumda da fazla fazla para alacağı için böyle jest yapmıştır ama gene de helal olsun her doktor yapmaz
bu arada fitil kullanan oldu mu benim gibi ben pek sevmedim ama
cnm gözün aydın seninde cok az kaldı bu arada 20 şubat benim doğum günüm bende bir acaba ile benim oğlumda gelirmiki diyorum 20 şubataslm kızlar,
dün kontrolüm vardı. herşey iyi görünüyordu çok şükür. doktorum günümü verdi.. sezeryan oluyorum. 16 şubat dedi, ama annem kalıcak başımda ve o da 16snda gelemiyor die araya da hafta sonu giriyor giye 20 şubat pazartesi olsun diye anlaştık. tabi 16sından sonra sorumluluk kabul etmem sancın olabilir acil gelebilirsin dedi dr çünkü 40. haftanın sonu olmuş oluyor zaten. gerçi ilk bebek olduğu için bu kadar beklenebilirmiş, 2.ler daha erken doğarmış. ama kabul ettim 20si olsun razıyım dedim. annemi yanmda istiyorum çünkü.
En geç 20 şubatta inşallah Hayal'ime kavuşuyorumm... darısı başınıza.
amin canım.hepimizin neşesini arttırsın inşallah. kızlar bişey sorcam.akıntı durumlarınız nasıl .fitil kullanan var mı aranız da.doktorum bana 2li bi fitil vermişti geçti gibi oldu ama tekrarladı gibi.bu hafta gidicem söyleyeceğim.başka bir şey versin.doğumda sıkıntı olsun istemiyorum.bebeğime bir zararı olmasın bu durumumun
yapmayacaklar değilmi...
geçmiş olsun cnm bu senin başına gelenin cok hafifi banada oldu bende suyummu geliyo acaba böle azar azar demiştim yorulunca oluyodu ama dr sanada dediği gibi su geldimi durmaz ofisini göstererek buralar hep su olur demişti....akıntı yada idrardır dedi haklıydıda sanırım....
cnm gözün aydın seninde cok az kaldı bu arada 20 şubat benim doğum günüm bende bir acaba ile benim oğlumda gelirmiki diyorum 20 şubatanormalde 27 şubat ama erken doğum ih ihtmali olduğu için neden olmasın....
canım sen bana sormuşsun sanki bunu. hamileliğimin başından beri akıntı, kaşıntı, yanma geçmedi. geçmeyecekte...
kullanmadığım fitil kalmadı...[ benim geçiyo gibi oluyo sonra tekrarlıyo canım.hamileliğimle başladı.öncesinde yoktu. kaşıntı ,yanma yok ben de ama akıntının miktarı ve rengi rahatsız ediyo beni zaman zaman.genelde hamilelikte yaşanan bir durummuş.ama geçmemesi canımı sıkıyo.sen normal doğum mu düşünüyosun.?doğumdan önce tamamen iyileşmezse normal doğum yapmama engel olur mu diye tedirginim ben.
kızlar ben de pzt doktordaydım dün yazamadım imkan bulamadım şimdi şöyle oldu:
sabah kızımın ağlamasına uyandım dedim önce bi wcye gideyim sonra bakarım nazlı kızıma dedim neyse girdim wc ye çıktım kızımın odasına gittim baktım benimki gene uyumuş bari üzerini örteyim dedim tam o sırada bacaklarımdan aşağıya bişeyler aktı eyvah dedim bu çiş olamaz çünkü yeni yaptım dedim kendi kendime suyum geldi herhalde ama bir anda aktı yere kadar sonra durdu neyse hemen eşime dedim benim suyum geldi kalk çabuk hastaneye gidelim o da kalktı bizim kızı giydirdik ben de üstüme çeki düzen verdim çıktık hemen doktorumuza gittik başka biri vardı odasında onun çıkmasını bekledim kapıda da dünya kadar insan bekliyordu ama ne yapayım çok korktum bebbişime bişey oldu diye neyse içerdeki hasta çıkınca hemen girdim dedim su geldi diye eyvah dedi sen kaç haftalıktın dedim 35 peki ağrı sancı var mı dedi yok dedim hala akıyormu dedi yok dedim gel bakalım dedi önce usg ile baktı su fln gelmemiş burda dolu su var bebek de çok iyi gel alttan da bakalım sanırım iltihap olmuşsun o orda birikmiş ayağa kalkınca da bir anda akmış dedigenede suyun gelip gelmediğine bakmak için 2 saat takip edicem burda dedi bizi odaya aldılar altıma bir ped verdiler onu koyuyorsun eğer rengi değişirse gelen suyun oluyormuş aynı zamanda da nst takıldı sancı fln da çıkmadı 2 saat ben yattım eşimle kızım kanepede oturdular benimle muhabbet ettiler eşim benimle dalga geçti sabah sabah baykuş gibi geldin ne yapacağımı şaşırdım bizi boşuna panik yaptın dedi gülüştük fln neyse 2 saatin sonunda doktorum geldi dedi görünürde bi sorun yok suyun normal kasılma yok sadece alttan baktığıma göre iltihap var dedi reçete yazdı fitilmiş 1 hafta kullan bundan sonra da her hafta gel bakalım dedi..pztsi gene gidicem..
bir de eğer su geldiyse gelmesinin durmaması gerekiyormuş yani devamlı gelirmiş bilginiz olsun kızlar başınıza benim gibi bişey gelirse o kadar panik yapmayın ama doktora da mutlaka görünün..en hoşuma giden şey ise ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum ama o kadar pat diye odasına girdim usg ile baktı alttan baktı 2 saat özel odada yatırdı nst fln derken en azından muayene parası bile istemedi bi kuruş vermeden çıktık özel hastaneden ve hep çok kibar konuştu benim kalbiimi kazandı artık ondan başkasını düşünmembelki de başından beri hep ona gittiğim için ve doğumda da fazla fazla para alacağı için böyle jest yapmıştır ama gene de helal olsun her doktor yapmaz
bu arada fitil kullanan oldu mu benim gibi ben pek sevmedim ama
oohh topiğimiz iyice yaklaştı toplu doğumlara tarihler belli oluyo doğum şekilleri belirleniyo cok heyecanlıymış bu durumlar Allah hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah bebişlere...slm kızlar,
dün kontrolüm vardı. herşey iyi görünüyordu çok şükür. doktorum günümü verdi.. sezeryan oluyorum. 16 şubat dedi, ama annem kalıcak başımda ve o da 16snda gelemiyor die araya da hafta sonu giriyor giye 20 şubat pazartesi olsun diye anlaştık. tabi 16sından sonra sorumluluk kabul etmem sancın olabilir acil gelebilirsin dedi dr çünkü 40. haftanın sonu olmuş oluyor zaten. gerçi ilk bebek olduğu için bu kadar beklenebilirmiş, 2.ler daha erken doğarmış. ama kabul ettim 20si olsun razıyım dedim. annemi yanmda istiyorum çünkü.
En geç 20 şubatta inşallah Hayal'ime kavuşuyorumm... darısı başınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?