2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun. tedbirli olmak iyidir. doktora gitmekle iyi yapmışsın...
canım hayırlısı olsun bizimde kısmet ederse 22.02.2012... tarihi ben seçtim...
senin de tarihin belli ne güzel ya sennki de hayrlı olsun canm bizim mart bebekleri hep şubatta doğcak galiba :)

canım sen sat a göre kaç haftalıksın.çok az kalmışş.okuyunca çok heyecanlandım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.

ben şuan 37.haftamdayım cnm,38e giricem yakında galiba öyle bişey.. 20 şubat 40.haftamın sonlarına denk geliyor hemen hemen işte. sata göre 10 gün fln ilerideyim şuanda.

evet canım sezeryan istediğimi söyledim doktora. buna karar verdik.
hakkımızda hayırlısı olsun...

Sen kendine uygun nicki bulmuşsun Peri kızı gibisin maşallah sana ve bebişine canımmm

oldu mu bilmiyorum ki MELİİKEEE beceremedim galiba

Amin canım hayra çıkarsın, allah arttırsın azaltmasın.

amin canım.hepimizin neşesini arttırsın inşallah. kızlar bişey sorcam.akıntı durumlarınız nasıl .fitil kullanan var mı aranız da.doktorum bana 2li bi fitil vermişti geçti gibi oldu ama tekrarladı gibi.bu hafta gidicem söyleyeceğim.başka bir şey versin.doğumda sıkıntı olsun istemiyorum.bebeğime bir zararı olmasın bu durumumun

geçmiş olsun cnm bu senin başına gelenin cok hafifi banada oldu bende suyummu geliyo acaba böle azar azar demiştim yorulunca oluyodu ama dr sanada dediği gibi su geldimi durmaz ofisini göstererek buralar hep su olur demişti....akıntı yada idrardır dedi haklıydıda sanırım....
cnm gözün aydın seninde cok az kaldı bu arada 20 şubat benim doğum günüm bende bir acaba ile benim oğlumda gelirmiki diyorum 20 şubata normalde 27 şubat ama erken doğum ihihtmali olduğu için neden olmasın....

negüzel kardan adam yapmışsınız öle cnm oğluşunda sevinmiştir içerden....

canım sen bana sormuşsun sanki bunu. hamileliğimin başından beri akıntı, kaşıntı, yanma geçmedi. geçmeyecekte...
kullanmadığım fitil kalmadı...

evet neden olmasın, belki doğumgününüzü beraber kutlarsınız kimbilir... bu arada 20 şubat kova mı oluyor burç olarak??

kızlar maşallah yaa. teker teker doğum tarihleriniz belli olmaya başladı artık heyecanlandım ben de. darısı hepimizin başına

Yine ben geldim, ama bütün yemekler ocağın üzerinde yarım halde yemekler pişerken tüp bitiverdi...ay hala alışamadım tüp olayına, doğalgazın gözünü sveyim... tüpçüyü aradım, tüpün gelmesini bekliyorum, tüp gelene kadar bende geçmişe bakayım

canım cok geçmiş olsun dikkatli olmakta fayda var artık son zamanlar hayırlısıyla gelsin bebişler inşallahh

oohh topiğimiz iyice yaklaştı toplu doğumlara tarihler belli oluyo doğum şekilleri belirleniyo cok heyecanlıymış bu durumlar Allah hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah bebişlere...

selam kızlar

geçmişi yeni okudum bugün..her zamanki gibi çok keyifli sohbetler vardı..güldürünüz yine beni

biz kızımla iyiyiz evdeyiz..dün babannemize gittik..bize yorganlar,yastıklaryapmış,hırkalar örmüş..elişi göznuru hepsi.. epey emek sarfetmiş..diline tam heyecanını dökemese de yaptıklarına sevgisini kattığı belli sağolsun..eve getirmedik henüz de gelince foto eklerim..
annecim de bi yandan bişeyler örüyor..ben de şu sıralar battaniyemle ilgileniyorum..yakında foto ekliycem acemi annenin acemi işini:)bizden haberler böyle..

alev canım geçmiş olsun..inşallah bebişin kalabildiği kadar içerde kalır..

streetpet canım geçmiş olsun..doktorunun zamanında seninle ilgilenmesine sevindim..

esperenza canım tarihin belli olmuş,hayırlı olsun canım...

özgecim icişleriniz hayırlı olsun..yeşil ve turuncu ağırlıklı bir oda olacak aresin cıvıl cıvıl

d-m-f çok tatlısınız 3ünüzde:)

masivacım dün yazmıştın arkadaşına geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda toplar kendini

vee güneş canım iyi misin merak ettm seni..sanki keyifsizsinde girmiyosn gibi mi?misafirlerim vardı dedin o yüzden mi girmiyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…