- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.201
Sen kendine uygun nicki bulmuşsun Peri kızı gibisin maşallah sana ve bebişine canımmm
oldu mu bilmiyorum ki MELİİKEEE beceremedim galiba
selam kızlar
geçmişi yeni okudum bugün..her zamanki gibi çok keyifli sohbetler vardı..güldürünüz yine beni
biz kızımla iyiyiz evdeyiz..dün babannemize gittik..bize yorganlar,yastıklaryapmış,hırkalar örmüş..elişi göznuru hepsi.. epey emek sarfetmiş..diline tam heyecanını dökemese de yaptıklarına sevgisini kattığı belli sağolsun..eve getirmedik henüz de gelince foto eklerim..
annecim de bi yandan bişeyler örüyor..ben de şu sıralar battaniyemle ilgileniyorum..yakında foto ekliycem acemi annenin acemi işini:)bizden haberler böyle..
alev canım geçmiş olsun..inşallah bebişin kalabildiği kadar içerde kalır..
streetpet canım geçmiş olsun..doktorunun zamanında seninle ilgilenmesine sevindim..
esperenza canım tarihin belli olmuş,hayırlı olsun canım...
özgecim icişleriniz hayırlı olsun..yeşil ve turuncu ağırlıklı bir oda olacak aresin cıvıl cıvıl
d-m-f çok tatlısınız 3ünüzde:)
masivacım dün yazmıştın arkadaşına geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda toplar kendini
vee güneş canım iyi misin merak ettm seni..sanki keyifsizsinde girmiyosn gibi mi?misafirlerim vardı dedin o yüzden mi girmiyorsun?
Yaklaştın ama tam olmadı :)))))
canım cok geçmiş olsun dikkatli olmakta fayda var artık son zamanlar hayırlısıyla gelsin bebişler inşallahh
oohh topiğimiz iyice yaklaştı toplu doğumlara tarihler belli oluyo doğum şekilleri belirleniyo cok heyecanlıymış bu durumlar Allah hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah bebişlere...
Sağol canım.Sizin cicileriniz de hayırlı olsun güzel günlerde kullansın.Bizim babaannemiz hiç bişey yapmıyo sağolsun bir iki battaniye aldı o kadar bi de Özge bize bişey bırakmadı diyo...İlk torununa neler al,neler ördü ama şimdi örgü güzel dedğil kim uğraşır diyo niyeyse.Ben de annemle teyzem yapıyo zaten gerek yok dedim:)))
Sağol canım.Sizin cicileriniz de hayırlı olsun güzel günlerde kullansın.Bizim babaannemiz hiç bişey yapmıyo sağolsun bir iki battaniye aldı o kadar bi de Özge bize bişey bırakmadı diyo...İlk torununa neler al,neler ördü ama şimdi örgü güzel dedğil kim uğraşır diyo niyeyse.Ben de annemle teyzem yapıyo zaten gerek yok dedim:)))
kızlar pınar çocuk sütü reklamını izlediniz mi?ben yeni gördüm,hoşuma gitti,ona bilem gözlerim doldu yahu
Allah razı olsun diyeydin , battaniye almış o da bişidir,bizim babannemiz de sağolsun hiiiç bişi almadı,4 tane kaynım war amca olacaklar onlardan da hiçbişi gelmedi, her hafta gördüğmüz insanlar oysa ki..warsa yoksa annesi,babası ananesi, herşeyini biz aldık oğluşumun.. allaha şükür ki kimseye ihtiyacımız da yok,Allah muhtaç etmesin cnm..
sağol canım benim..anneler gibisi yok illede,Allah yokluklarını göstermesin..torun ayırt etmeseler olmaz mıymış..neyseki dediği gibi aresin annesi kendi yapıyor herşeyini..herkes bir ucundan tutsa da eksiklerin, insanın eşiyle kendisinin aldıkları bir başka oluyor..güle güle kullansın yavruşlarımız,önemlisi o..
kızlar pınar çocuk sütü reklamını izlediniz mi?ben yeni gördüm,hoşuma gitti,ona bilem gözlerim doldu yahu
Allah razı olsun diyeydin , battaniye almış o da bişidir,bizim babannemiz de sağolsun hiiiç bişi almadı,4 tane kaynım war amca olacaklar onlardan da hiçbişi gelmedi, her hafta gördüğmüz insanlar oysa ki..warsa yoksa annesi,babası ananesi, herşeyini biz aldık oğluşumun.. allaha şükür ki kimseye ihtiyacımız da yok,Allah muhtaç etmesin cnm..
amannn melikecim napayım artık anlayan anlıyo:))) ama göbüşler topiğine cevap yazarken becerebildim,toplu cevap verebildim yani, bu da bişi:) sağol bebeğim..
esperanzaa, aklıma geldi. senin kan seviyen ne durumda şimdi? doğum için en azından 10 u yakalamalıyız diyor benim doktor. bende daha 8
biz de herşeyini kendimiz aldık,bi de anneanne tabiki:)babaanne henüz hiçbirşey sormadı,doğuma gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorum..gelmezse de hiç üzülmem doğrusu kendi adıma ama eşimin boynu bükük kalır sadece..zaten kimsesi yok burda..şimdi bile arkadaşlar sorduğunda anneanne babaanne de yapıyodur bişeyler dediklerinde içerliyo hissediyorum
Olmuş işteee tebrikleeeer
oleyyy kendimi tebrik ediyorrr ve ödül olarak kalkıp bir türk kahvesi yapıyorum:)))
kızlar ben de pzt doktordaydım dün yazamadım imkan bulamadım şimdi şöyle oldu:
sabah kızımın ağlamasına uyandım dedim önce bi wcye gideyim sonra bakarım nazlı kızıma dedim neyse girdim wc ye çıktım kızımın odasına gittim baktım benimki gene uyumuş bari üzerini örteyim dedim tam o sırada bacaklarımdan aşağıya bişeyler aktı eyvah dedim bu çiş olamaz çünkü yeni yaptım dedim kendi kendime suyum geldi herhalde ama bir anda aktı yere kadar sonra durdu neyse hemen eşime dedim benim suyum geldi kalk çabuk hastaneye gidelim o da kalktı bizim kızı giydirdik ben de üstüme çeki düzen verdim çıktık hemen doktorumuza gittik başka biri vardı odasında onun çıkmasını bekledim kapıda da dünya kadar insan bekliyordu ama ne yapayım çok korktum bebbişime bişey oldu diye neyse içerdeki hasta çıkınca hemen girdim dedim su geldi diye eyvah dedi sen kaç haftalıktın dedim 35 peki ağrı sancı var mı dedi yok dedim hala akıyormu dedi yok dedim gel bakalım dedi önce usg ile baktı su fln gelmemiş burda dolu su var bebek de çok iyi gel alttan da bakalım sanırım iltihap olmuşsun o orda birikmiş ayağa kalkınca da bir anda akmış dedigenede suyun gelip gelmediğine bakmak için 2 saat takip edicem burda dedi bizi odaya aldılar altıma bir ped verdiler onu koyuyorsun eğer rengi değişirse gelen suyun oluyormuş aynı zamanda da nst takıldı sancı fln da çıkmadı 2 saat ben yattım eşimle kızım kanepede oturdular benimle muhabbet ettiler eşim benimle dalga geçti sabah sabah baykuş gibi geldin ne yapacağımı şaşırdım bizi boşuna panik yaptın dedi gülüştük fln neyse 2 saatin sonunda doktorum geldi dedi görünürde bi sorun yok suyun normal kasılma yok sadece alttan baktığıma göre iltihap var dedi reçete yazdı fitilmiş 1 hafta kullan bundan sonra da her hafta gel bakalım dedi..pztsi gene gidicem..
bir de eğer su geldiyse gelmesinin durmaması gerekiyormuş yani devamlı gelirmiş bilginiz olsun kızlar başınıza benim gibi bişey gelirse o kadar panik yapmayın ama doktora da mutlaka görünün..en hoşuma giden şey ise ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum ama o kadar pat diye odasına girdim usg ile baktı alttan baktı 2 saat özel odada yatırdı nst fln derken en azından muayene parası bile istemedi bi kuruş vermeden çıktık özel hastaneden ve hep çok kibar konuştu benim kalbiimi kazandı artık ondan başkasını düşünmembelki de başından beri hep ona gittiğim için ve doğumda da fazla fazla para alacağı için böyle jest yapmıştır ama gene de helal olsun her doktor yapmaz
bu arada fitil kullanan oldu mu benim gibi ben pek sevmedim ama
evet neden olmasın, belki doğumgününüzü beraber kutlarsınız kimbilir... bu arada 20 şubat kova mı oluyor burç olarak??
içimizdekiler bizi pek bir duygusal yaptı..annelere düşüyoruz iyiceevet yaaaa o reklam beni de çok duygulandırıyor...
Ben herşeyi eşimle aldım çok keyifli oluyo:))Evet izledim ama daha öncede vardı sanki o reklam ben de hiç etkisi olmadı.Benim hormonlar sakin heralde.Canım bu arada oğlumun adı Uras olucak kısmetse Ares değil:)))
biz de herşeyini kendimiz aldık,bi de anneanne tabiki:)babaanne henüz hiçbirşey sormadı,doğuma gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorum..gelmezse de hiç üzülmem doğrusu kendi adıma ama eşimin boynu bükük kalır sadece..zaten kimsesi yok burda..şimdi bile arkadaşlar sorduğunda anneanne babaanne de yapıyodur bişeyler dediklerinde içerliyo hissediyorum
oleyyy kendimi tebrik ediyorrr ve ödül olarak kalkıp bir türk kahvesi yapıyorum:)))
Ben de tebrik ediyorum ve senin mutluluğunu paylaşmak adına kendime bi neskafe yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?