2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım.Sizin cicileriniz de hayırlı olsun güzel günlerde kullansın.Bizim babaannemiz hiç bişey yapmıyo sağolsun bir iki battaniye aldı o kadar bi de Özge bize bişey bırakmadı diyo...İlk torununa neler al,neler ördü ama şimdi örgü güzel dedğil kim uğraşır diyo niyeyse.Ben de annemle teyzem yapıyo zaten gerek yok dedim:)))

inşallah cnm, hepimiz sağ salim kavuşalım bebişlerimize

Allah razı olsun diyeydin , battaniye almış o da bişidir,bizim babannemiz de sağolsun hiiiç bişi almadı,4 tane kaynım war amca olacaklar onlardan da hiçbişi gelmedi, her hafta gördüğmüz insanlar oysa ki..warsa yoksa annesi,babası ananesi, herşeyini biz aldık oğluşumun.. allaha şükür ki kimseye ihtiyacımız da yok,Allah muhtaç etmesin cnm..

sağol canım benim..anneler gibisi yok illede,Allah yokluklarını göstermesin..torun ayırt etmeseler olmaz mıymış..neyseki dediği gibi aresin annesi kendi yapıyor herşeyini..herkes bir ucundan tutsa da eksiklerin, insanın eşiyle kendisinin aldıkları bir başka oluyor..güle güle kullansın yavruşlarımız,önemlisi o..

kızlar pınar çocuk sütü reklamını izlediniz mi?ben yeni gördüm,hoşuma gitti,ona bilem gözlerim doldu yahu

esperanzaa, aklıma geldi. senin kan seviyen ne durumda şimdi? doğum için en azından 10 u yakalamalıyız diyor benim doktor. bende daha 8

Öyle zaten canım çok şükür kimseye ihtiyacımız yok herşeyini de aldık oğlumun.Allah muhtaç etmesin.Cicilerini güzel günlerde kullansın miniklerimiz inş.

Ben herşeyi eşimle aldım çok keyifli oluyo:))Evet izledim ama daha öncede vardı sanki o reklam ben de hiç etkisi olmadı.Benim hormonlar sakin heralde.Canım bu arada oğlumun adı Uras olucak kısmetse Ares değil:)))

biz de herşeyini kendimiz aldık,bi de anneanne tabiki:)babaanne henüz hiçbirşey sormadı,doğuma gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorum..gelmezse de hiç üzülmem doğrusu kendi adıma ama eşimin boynu bükük kalır sadece..zaten kimsesi yok burda..şimdi bile arkadaşlar sorduğunda anneanne babaanne de yapıyodur bişeyler dediklerinde içerliyo hissediyorum

esperanzaa, aklıma geldi. senin kan seviyen ne durumda şimdi? doğum için en azından 10 u yakalamalıyız diyor benim doktor. bende daha 8

haftaya tekrar tahlil olucam canm. şuan ne durumdayım bilmiyorum. ama umudum yok. çünkü zaten dikkat ediyordm yedklerime elimden geleni yapıyordum, buna rağmen düşük çıktı kanım. şuan da farklı bişey yemiyorum ekstradan. sdc demir hapım günde 2ye çıktı

Doğuma gelir belki en azından kendi oğlu için gelmesi lazım ama işte garipler biraz...

Geçmiş olsun canım, büyük korku atlatmışsın. fitil pek hoş bişey değil tabi, doktor bana da verdi ama bir kere kullanıyorsun, bir de bebişe zararı olmuyormuş ondan fitil veriyorlar.

evet neden olmasın, belki doğumgününüzü beraber kutlarsınız kimbilir... bu arada 20 şubat kova mı oluyor burç olarak??

Balık oluyor, ben 20 şubat doğumluyum:)

Aynen bizimki, hiçbirşey almadı, almayı bırak, arayıp sormadı bişey lazım mı diye, bebiş iyi mi, sen iyi misin diye bile sormadı. Hasta olduğum, yollarda kaldığım günler oldu ama arayan soran yok. aynı seninki gibi ilk torunuyla ilgileniyor, o kızının çocuğu olduğu herhalde olabilir, çünkü biz evlenirken eve de bişey almadı, kızına bir sürü şey aldı daha sonrasında. Amaan ondan tek iğne isteyen yok gerçi, oğlumun ananesi teyzesi yeter ama böyle ilgisiz kalıp doğumda işime karışmaya çalışırsa, çok fena fırçamı yiyecek orası kesin. Sen de iyi demişsin, bişey alsalar, sonra aldık diye laf ederler

evet yaaaa o reklam beni de çok duygulandırıyor...
içimizdekiler bizi pek bir duygusal yaptı..annelere düşüyoruz iyice

ay canım yaa..ares nerden çıktı hakketen..evin içinde vınnı kaybedip kocasına yeni vınn aldıran ben,yaparım böyle şeyler
pardon canım,elimden yanlış çıkmışsenin oğluş annesini güçlü yapıyor demek ki,hormonların sakin kalsın daha iyi

Anam ben bahtsız, koca bahtsız, bari oğlum bana çekmese, ne anneanne, ne teyzeler, ne halalar ve amcalar, kimseden tık yok bizde, hamilelik nasıl geçiyor diye soruyorlar sadece, ama ben ve babası zaten baktık kimse bir şey sormuyor, aldık herbişeyimizi. Minnetsiz olacak benim oğlum.

ahh canım yaa insan oğlunu nasıl böle mahçup bırakır ki, şu kayınvalideleri an laaa mı yo ruuummmm!! bizim de arkadaş ortamımızda söleniyo öle şeyler, eşim de diyoki 'annem yaşlı zaten bişi yapamıyo, ananesi yapıyo,,' zaten bizim çevremiz annemin maharetlerini bildiği için genelde ananesi neler yapıyodur şimdi deniyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…