- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.221
Anam ben bahtsız, koca bahtsız, bari oğlum bana çekmese, ne anneanne, ne teyzeler, ne halalar ve amcalar, kimseden tık yok bizde, hamilelik nasıl geçiyor diye soruyorlar sadece, ama ben ve babası zaten baktık kimse bir şey sormuyor, aldık herbişeyimizi. Minnetsiz olacak benim oğlum.
ahh canım yaa insan oğlunu nasıl böle mahçup bırakır ki, şu kayınvalideleri an laaa mı yo ruuummmm!! bizim de arkadaş ortamımızda söleniyo öle şeyler, eşim de diyoki 'annem yaşlı zaten bişi yapamıyo, ananesi yapıyo,,' zaten bizim çevremiz annemin maharetlerini bildiği için genelde ananesi neler yapıyodur şimdi deniyo:)
ohh o zamaaaan ben de gidip kendime bi ayran yapiiimmm:))
ohh o zamaaaan ben de gidip kendime bi ayran yapiiimmm:))
insan sadece arayıp ilgilendiklerini bilmek istiyor..yoksa maddi olarak bişey beklediğim ettiğim yok..dediğim gibi sadece eşim adına üzülüyorum..bizim çevremizde de böyle torununa ilgisiz kayınvalide olmadığı için insanlara garip geliyo doğal olarak..
hiçte değil, ciddi bir ailenin yanında vakit geçirmek daha zor olsa gerekAyyy canım çok teşekkür ederimmmmbabası da çok esprili kızın.. bizde merak ediyoruz nasıl bişey olcak bizim kız.. eğer ciddi bi yapısı olursa, herhalde bu manyakların arasına nerden düştüm der zavallım :)))
e canım bide kontrölün varmış, oğlancağızı çok fazla yormasaydın, yani ultrasonda yorgun argın görünecek garibimHerkese merhaba muhabbet çok hoş rüyalarınıza çok güldüm. Keyfim yerine geliyor okuyunca. Temizlik işlerimiz var oğlumla çok kalamayacağız ama şöyle bir bakalım dedik ben de oğluma iş yapmayı öğreteceğim şimdi vereyim eline bezi alsın tozlarıDün çamaşır ütü işlerini hallettik bugün yapabildiğimiz kadar temizliği halledip doktora gideceğiz 18.30'da randevumuz var. Molada bakarım yine neler konuştunuz diye. Öptüm sizi şekerler.
ayy yerim ben onu yaa bi de lütfen diyo cadı:)) kız sen 42 de falan mı doğurcan öle mi düşünüyosun nedir:)
canım yaa senin rüya da süpermiş ne güzel öle hasta falan olunca resetlesek de iileşseler ya:))
ay benim rüyam da cok fenaydı yaa karnımda bi kapak varmış böle bebek içerden öyle bi çalıyoki kapıyı açıyorum noldu annecim diyorum çekil anne ya çatladım burda sıcaktan diyo ayy bi görseniz pespembe bişey mini minnacık nasıl tatlı ama gözler filan kapalı kız diyorum düşcen bi yerine bişi olucak üstünde de bişey yok bak şuna yaa diye söyleniyorum sonra cocuk birden oldugu yerde uyumaya başlıyo aneme sesleniyorum anne bişey oldu diye annem geliyo diyo ki bu daha tam pişmemiş yavrum ondan uyuyo diyo alıp mikrodalgaya koyuyoruz 2 dakikaya ayarlıyoruz kızarınca cıkardık!!!! nasıl bişey bu hadi yorumlayın:))
maşaAllah kızına, Rabbim tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinkızlar rüyalarınıza bayıldım.gülme krizlerine girdim yaaaaen kötü günümüz böyle olsun diyelim.ne güzel keyifler yerinde.bende kızımı gördümm geldim 2420 gr 46 cm di.suyumda önceki haftalara göre artmamış,ve nst de de bukez kasılmalar yoktu çok şükür.
canım yaa Rabbim korumuş, inşaAllah zamanında gelir hepimizinde bebişlerikızlar ben de pzt doktordaydım dün yazamadım imkan bulamadım şimdi şöyle oldu:
ayy tarihi netleşti yani, yalnız benim anlamadığım 20 şubatta 40.haftanın sonu oluyorsa sen nasıl mart anneleri topiğinde oluyorsun,yoksa bizi çok mu sevdinslm kızlar,
dün kontrolüm vardı. herşey iyi görünüyordu çok şükür. doktorum günümü verdi.. sezeryan oluyorum. 16 şubat dedi, ama annem kalıcak başımda ve o da 16snda gelemiyor die araya da hafta sonu giriyor giye 20 şubat pazartesi olsun diye anlaştık. tabi 16sından sonra sorumluluk kabul etmem sancın olabilir acil gelebilirsin dedi dr çünkü 40. haftanın sonu olmuş oluyor zaten. gerçi ilk bebek olduğu için bu kadar beklenebilirmiş, 2.ler daha erken doğarmış. ama kabul ettim 20si olsun razıyım dedim. annemi yanmda istiyorum çünkü.
En geç 20 şubatta inşallah Hayal'ime kavuşuyorumm... darısı başınıza.
oleyyy kızlar yarın da hamişlere idari izin verildiiiiiiiiiiiiiii
oleyyy kızlar yarın da hamişlere idari izin verildiiiiiiiiiiiiiii
eğer usgye göreyse korkmana gerek yok dayanır o zamana kadar cnm usg değerleri doğum trhini değiştirmez çünkü desene geri sayım başladı diyeeeslm kızlar,
dün kontrolüm vardı. herşey iyi görünüyordu çok şükür. doktorum günümü verdi.. sezeryan oluyorum. 16 şubat dedi, ama annem kalıcak başımda ve o da 16snda gelemiyor die araya da hafta sonu giriyor giye 20 şubat pazartesi olsun diye anlaştık. tabi 16sından sonra sorumluluk kabul etmem sancın olabilir acil gelebilirsin dedi dr çünkü 40. haftanın sonu olmuş oluyor zaten. gerçi ilk bebek olduğu için bu kadar beklenebilirmiş, 2.ler daha erken doğarmış. ama kabul ettim 20si olsun razıyım dedim. annemi yanmda istiyorum çünkü.
En geç 20 şubatta inşallah Hayal'ime kavuşuyorumm... darısı başınıza.
ben de uludağdaydım haftasonu kar çok harika çok eğlenceli ama ben soğuktan ölecektim nerdeyse totom dondu valla senin kardan adamla göbüş de harika...
evet doktor değiştirmek kötü saol cnmcanım yaa bayaa bi korku yaşamışsın,geçmiş olsun..gerçekten de doktoru sevmek çok önemli canım bende ilk zamanlar tereddütlüydüm ama zaman geçince sevmeye başladım,doktorunun sana güven vermiş olması çok güzel,bu saatten sonra değiştirmek çok kötü olurdu heralde.. inşallah zamanında gelir bebişin canım
doğumu orda yapıcam ama benim doktor yıldırımdaki şubede ben muayene ve nst yi orda oluyorum doğumu çekirge dorukta yapıyorumçok geçmiş olsun canım..
çekirge doruğa gidiyodun yanlış hatırlamıyosam,ordan mı bahsediyosun yine?merak ettim..ben dün ordaydım acilen nstye girdim 3 saat falan kaldım,tahliller falan derken
Geçmiş olsun canım, korkuttun bizi.
sağol kuzum.. bende ilk defa denicem bakalım nası olcak...
.........
Canım geçmiş olsun.. Korkutmuş seni minişin ama Allah'tan onluk bişey yokmuş gerisini halledersin sen...
streetpit, mesajını okumaya başladığımda doğum yaptın fln sandım..
çok geçmiş olsun cnm..
senin tarih de güzelmiş ama erken olmuyor mu seninle günlerimiz aynı benim ikinci olmasına rağmen 25inden önce almam dedi doktor biz de 27şubat düşünüyoruz bakalımm
canım geçmiş olsun. tedbirli olmak iyidir. doktora gitmekle iyi yapmışsın...
canım hayırlısı olsun bizimde kısmet ederse 22.02.2012... tarihi ben seçtim...
Çok geçmiş olsun canım....
Streetpit çok geçmiş olsun canım.iyi ki gitmişsin hastaneye.ihmal etmemek gerekiyor son zamanlar..
aaa aynı gün doğurucaz herhall ben de 27şubat düşündüm doktor da tamam dedigeçmiş olsun cnm bu senin başına gelenin cok hafifi banada oldu bende suyummu geliyo acaba böle azar azar demiştim yorulunca oluyodu ama dr sanada dediği gibi su geldimi durmaz ofisini göstererek buralar hep su olur demişti....akıntı yada idrardır dedi haklıydıda sanırım....
cnm gözün aydın seninde cok az kaldı bu arada 20 şubat benim doğum günüm bende bir acaba ile benim oğlumda gelirmiki diyorum 20 şubatanormalde 27 şubat ama erken doğum ih ihtmali olduğu için neden olmasın....
negüzel kardan adam yapmışsınız öle cnm oğluşunda sevinmiştir içerden....
canım cok geçmiş olsun dikkatli olmakta fayda var artık son zamanlar hayırlısıyla gelsin bebişler inşallahh
oohh topiğimiz iyice yaklaştı toplu doğumlara tarihler belli oluyo doğum şekilleri belirleniyo cok heyecanlıymış bu durumlar Allah hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah bebişlere...
selam kızlar
geçmişi yeni okudum bugün..her zamanki gibi çok keyifli sohbetler vardı..güldürünüz yine beni
biz kızımla iyiyiz evdeyiz..dün babannemize gittik..bize yorganlar,yastıklaryapmış,hırkalar örmüş..elişi göznuru hepsi.. epey emek sarfetmiş..diline tam heyecanını dökemese de yaptıklarına sevgisini kattığı belli sağolsun..eve getirmedik henüz de gelince foto eklerim..
annecim de bi yandan bişeyler örüyor..ben de şu sıralar battaniyemle ilgileniyorum..yakında foto ekliycem acemi annenin acemi işini:)bizden haberler böyle..
alev canım geçmiş olsun..inşallah bebişin kalabildiği kadar içerde kalır..
streetpet canım geçmiş olsun..doktorunun zamanında seninle ilgilenmesine sevindim..
esperenza canım tarihin belli olmuş,hayırlı olsun canım...
özgecim icişleriniz hayırlı olsun..yeşil ve turuncu ağırlıklı bir oda olacak aresin cıvıl cıvıl
d-m-f çok tatlısınız 3ünüzde:)
masivacım dün yazmıştın arkadaşına geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda toplar kendini
vee güneş canım iyi misin merak ettm seni..sanki keyifsizsinde girmiyosn gibi mi?misafirlerim vardı dedin o yüzden mi girmiyorsun?
Geçmiş olsun canım, büyük korku atlatmışsın. fitil pek hoş bişey değil tabi, doktor bana da verdi ama bir kere kullanıyorsun, bir de bebişe zararı olmuyormuş ondan fitil veriyorlar.
İyi akşamlar canımKızlar iyi akşamlar,yarın görüşürüzBugün erken çıkıyorum:119:
Arkadaşlar birşey soracam, bizim doktor bebişin kilosunu söylemiyor maalesef, ama ultrasonda on gün ilerde olduğunu biliyorum,usg'de on gün ilerde olması demek kilo -gelişim olarak sata göre daha ilerde- büyük olduğunumu gösterir:44:
bir soru daha sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, normal şartlarda kaçıncı haftaya kadar yolculuğa izin veriliyor:44:
Arkadaşlar birşey soracam, bizim doktor bebişin kilosunu söylemiyor maalesef, ama ultrasonda on gün ilerde olduğunu biliyorum,usg'de on gün ilerde olması demek kilo -gelişim olarak sata göre daha ilerde- büyük olduğunumu gösterir:44:
bir soru daha sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, normal şartlarda kaçıncı haftaya kadar yolculuğa izin veriliyor:44:
İyi akşamlar canım
ya bu arada şunu farkettim, sizin burada paylaştığınız smileyler bende yok, çok sınırlı bendekiler, mesela özgenin son kullandığı bende yok:44:
cevabın için tşk ederim canımcnm usg tarihi satını değiştirmez..yolculuğa gelince uçak yolculuğundan mı bahsediyorsun?uçağa 28.haftadan sonra almıyorlar ama diğer araçlar için bi yasak yok bildiğim kadarıyla uzun olmadığı sürece sorun olmaz ben hep geziyorum arabayla 4-5saat arada inip bacaklarını çalıştırmk grekiyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?