2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

insan sadece arayıp ilgilendiklerini bilmek istiyor..yoksa maddi olarak bişey beklediğim ettiğim yok..dediğim gibi sadece eşim adına üzülüyorum..bizim çevremizde de böyle torununa ilgisiz kayınvalide olmadığı için insanlara garip geliyo doğal olarak..

ay canım yaa..sen eşine artık önemsemiyor gibi davranırsın ilgisizliklerini o üzülmesin diye..ne güzel eşini düşünmen..insanlar çeşit çeşit aynı duyarlılıkta olmuyor maalesef..işlerinize karışmadıkları da iyi,hiç değilse faydaları yoksa zararları da dokunmaz

hiçte değil, ciddi bir ailenin yanında vakit geçirmek daha zor olsa gerek

e canım bide kontrölün varmış, oğlancağızı çok fazla yormasaydın, yani ultrasonda yorgun argın görünecek garibim neyse şaka bir yana inşaAllah güzel haberlerle gelirsin

valla bugün bu rüyalar beni çok güldürdü, ben kendi rüyalarıma komik diyordum ama baya baya gerçekçi sizinlkilerin yanında ayy bu arada ben bu kapak işini çok sevdim, keşke gerçekte de karnımızda böyle kapak olsada bebek pişince, oradan alıversek ayy doğum iyice yaklaştı ben çok heyecenlıyım ama hiç korkmuyorum, doğumda neymiş ki, o benden korksun

maşaAllah kızına, Rabbim tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

kızlar ben de pzt doktordaydım dün yazamadım imkan bulamadım şimdi şöyle oldu:

canım yaa Rabbim korumuş, inşaAllah zamanında gelir hepimizinde bebişleri

ayy tarihi netleşti yani, yalnız benim anlamadığım 20 şubatta 40.haftanın sonu oluyorsa sen nasıl mart anneleri topiğinde oluyorsun,yoksa bizi çok mu sevdin

yazmıştım ki; sonraki mesajlarda usgye göre 40 hafta olduğunu okudum

harika görünüyorsunuz maşaALlah

ya inanmıyorum saat beş olmuş, hadi ben burada geçmişi okuyacam diye daldım gittimde bu tüpçü nereye daldı ya, hala gelmedi tüp bir saati geçti yaaa, bir arayayım bakalım

Arkadaşlar birşey soracam, bizim doktor bebişin kilosunu söylemiyor maalesef, ama ultrasonda on gün ilerde olduğunu biliyorum,usg'de on gün ilerde olması demek kilo -gelişim olarak sata göre daha ilerde- büyük olduğunumu gösterir:44:

bir soru daha sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, normal şartlarda kaçıncı haftaya kadar yolculuğa izin veriliyor:44:

eğer usgye göreyse korkmana gerek yok dayanır o zamana kadar cnm usg değerleri doğum trhini değiştirmez çünkü desene geri sayım başladı diyeee
ben de uludağdaydım haftasonu kar çok harika çok eğlenceli ama ben soğuktan ölecektim nerdeyse totom dondu valla senin kardan adamla göbüş de harika... evet doktor değiştirmek kötü saol cnm
çok geçmiş olsun canım..
çekirge doruğa gidiyodun yanlış hatırlamıyosam,ordan mı bahsediyosun yine?merak ettim..ben dün ordaydım acilen nstye girdim 3 saat falan kaldım,tahliller falan derken
doğumu orda yapıcam ama benim doktor yıldırımdaki şubede ben muayene ve nst yi orda oluyorum doğumu çekirge dorukta yapıyorumsen memnun kaldınmı cnm?
Geçmiş olsun canım, korkuttun bizi.

sağol kuzum.. bende ilk defa denicem bakalım nası olcak...

.........
Canım geçmiş olsun.. Korkutmuş seni minişin ama Allah'tan onluk bişey yokmuş gerisini halledersin sen...

streetpit, mesajını okumaya başladığımda doğum yaptın fln sandım..
çok geçmiş olsun cnm..

canım geçmiş olsun. tedbirli olmak iyidir. doktora gitmekle iyi yapmışsın...

canım hayırlısı olsun bizimde kısmet ederse 22.02.2012... tarihi ben seçtim...
senin tarih de güzelmiş ama erken olmuyor mu seninle günlerimiz aynı benim ikinci olmasına rağmen 25inden önce almam dedi doktor biz de 27şubat düşünüyoruz bakalımm
Çok geçmiş olsun canım....

Streetpit çok geçmiş olsun canım.iyi ki gitmişsin hastaneye.ihmal etmemek gerekiyor son zamanlar..

aaa aynı gün doğurucaz herhall ben de 27şubat düşündüm doktor da tamam dedi

Geçmiş olsun canım, büyük korku atlatmışsın. fitil pek hoş bişey değil tabi, doktor bana da verdi ama bir kere kullanıyorsun, bir de bebişe zararı olmuyormuş ondan fitil veriyorlar.

hepiniz sağolun kızlar ben bilgilendirmek için yazdım benim gibi yanlış alarm vermeyin diye iltihapın da böyle su gibi bacaklardan aşağıya kadar akabildiğini bilmiyordum kokusuz renksiz bişeydi hepimiz vakitlice alalım inşallah bebişimizi hepinizden allah razı olsun

cnm usg tarihi satını değiştirmez..yolculuğa gelince uçak yolculuğundan mı bahsediyorsun?uçağa 28.haftadan sonra almıyorlar ama diğer araçlar için bi yasak yok bildiğim kadarıyla uzun olmadığı sürece sorun olmaz ben hep geziyorum arabayla 4-5saat arada inip bacaklarını çalıştırmk grekiyor sadece

Evet canım, ama bazen boya göre, bazen kafa çapına göre, bazen de ağırlığa göre ileride demek. Bizimkisi mesela kilodan çok boy olarak ileride, ultrason resmi verdiyse onda yazıyor olabilir. 36ya kadar ama yolculuğa göre değişir tabi canım, uçakla ise rapor alman lazım, uzun otobüs yolu ise kısa olması lazım falan. Doktorlar bir de durumuna göre karar veriyor. Acil değilse hiç kendini yorma ama canım bence.

Canım ilk cümlede sorcam demişsin ama sormadan cevap verdin sanırım onu es geçiyorum :)))

ikincisi için de uçak yolculuğu için mi soruyosun? öyleyse her firma ayrı bi politika izliyo arayıp bilgi almak lazım.. otobüs yolculuğu yada araba içinse doktoruna sormak lazım.. takibi onlar yapıyo ne de olsa.. bizim doktor bi ilk aylar izin vermemişti şimdi bişi demedi ama bizde sormadık açıkçası :44:

cevabın için tşk ederim canım araba yolculuğu canım yaa, babamın 21 şubat-26 şubatta Antalyada semineri var, benimde 20 şubatta ankarada kontrolüm var, canım babam bize süpriz yapıp annem, kardeşim ve benim içinde yer ayırtmış ankara-antalya arası 7 saat, ama dinlene dinlene gideriz diyor babam artık pazartesi doktoruma sorar ona göre salı yola çıkarız, inşaAllah bir aksilik çıkmaz, doktor izin vermezse annemde gidemez, ki işte o zaman üzülürüm, kadıncağız 6 aydır annesiyle uğraşıyor bir aydır babaannemle-dedemde vardı...ve çok yoruldu, ee şimdi bide ben doğum için gidecem, bu tatil doğumdan önce ona iyi gelecek

bu arada melike valla senden bir şey daha öğrendim, meğer alıntı yapmak ne kadar kolaymış, ben alıntı ile cevaplaya başıyorum, cevaplıyorum, sonra onu kopyalıyorum, sonra tekrar kaldığım yere dönüyorum sonra tekrar alıntı ile ceveplaya basıyom, önceki kopyaladığımı yapıştırıyom, sonra tekrar geri kaldığım sayfaya dönüyom, bende diyorum yaa bu geçmişi okumak, cevaplamak çok vaktimi alıyor diye çok sağol valla yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…