- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #33.241
bu arada melike valla senden bir şey daha öğrendim, meğer alıntı yapmak ne kadar kolaymış, ben alıntı ile cevaplaya başıyorum, cevaplıyorum, sonra onu kopyalıyorum, sonra tekrar kaldığım yere dönüyorum sonra tekrar alıntı ile ceveplaya basıyom, önceki kopyaladığımı yapıştırıyom, sonra tekrar geri kaldığım sayfaya dönüyom, bende diyorum yaa bu geçmişi okumak, cevaplamak çok vaktimi alıyor diye çok sağol valla yaa
slm kızlar kaç gündür giremiyorum takip edemiyorum umarım hepiniz iyisinizdir..geçmişi okumaya vakit bulamadım henüz..annemler gelip gittiler..kızımın herşeyini tamamladık..yıkamaya başladım herşeyi sonra ütü işine geçicem inşallah..kaç gündür biriktirdiğim nevresim ve kıyafetleri ütülemekle uğraşıyorumeve hiçbişe sığmıyo heryerde bişeler çıldırmış durumdayım yatak odamın kalan boş kısmını park yatak kapladı..ama yapcak bişe yok bu evden çıkana kadar idare etcem mecbur..annem 15 inden sora gelcem tekrar diyo ama daha geç çağarcam çünkü doğumdan sonra çok kalsın evi üstünkörü temizliyorum doğuma yakın ince temizliğe kadın alcam..2 gün boyunca gezdik dolaştık alışveriş için okadar yorulmuşumki akşam 22.30dda uykuya dalmışım bidaha sabah 11.30 uyandım yuhh bana ne uyumuşum bu arada kızlar özellikle sabah kalktığımda benim ellerim feci halde ağrıyo ama ne ağrı bütün parmaklarımın eklem yerleri sızlıyo sanki içleri iltihaplanmış gibi ve ellerimi açıp kapayamıyorum rahatçaçok ağrıyo ve şiş cuma doktora gitcem sorucam..ve çok halsizim..
iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan daldım bugün çok rahatsızlandım baş dönmesi istifra daha yeni kendime gelebildim üşüttüm heralde inşallah herkes iyidir
iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan daldım bugün çok rahatsızlandım baş dönmesi istifra daha yeni kendime gelebildim üşüttüm heralde inşallah herkes iyidir
Geçmiş olsun canım, dikkat et ya, bak sen ve bazı özel riskli hamişler topiğimizin göz bebekleri, kendinize dikkat edin.
evet neden olmasın, belki doğumgününüzü beraber kutlarsınız kimbilir... bu arada 20 şubat kova mı oluyor burç olarak??
kızlar ben de pzt doktordaydım dün yazamadım imkan bulamadım şimdi şöyle oldu:
sabah kızımın ağlamasına uyandım dedim önce bi wcye gideyim sonra bakarım nazlı kızıma dedim neyse girdim wc ye çıktım kızımın odasına gittim baktım benimki gene uyumuş bari üzerini örteyim dedim tam o sırada bacaklarımdan aşağıya bişeyler aktı eyvah dedim bu çiş olamaz çünkü yeni yaptım dedim kendi kendime suyum geldi herhalde ama bir anda aktı yere kadar sonra durdu neyse hemen eşime dedim benim suyum geldi kalk çabuk hastaneye gidelim o da kalktı bizim kızı giydirdik ben de üstüme çeki düzen verdim çıktık hemen doktorumuza gittik başka biri vardı odasında onun çıkmasını bekledim kapıda da dünya kadar insan bekliyordu ama ne yapayım çok korktum bebbişime bişey oldu diye neyse içerdeki hasta çıkınca hemen girdim dedim su geldi diye eyvah dedi sen kaç haftalıktın dedim 35 peki ağrı sancı var mı dedi yok dedim hala akıyormu dedi yok dedim gel bakalım dedi önce usg ile baktı su fln gelmemiş burda dolu su var bebek de çok iyi gel alttan da bakalım sanırım iltihap olmuşsun o orda birikmiş ayağa kalkınca da bir anda akmış dedigenede suyun gelip gelmediğine bakmak için 2 saat takip edicem burda dedi bizi odaya aldılar altıma bir ped verdiler onu koyuyorsun eğer rengi değişirse gelen suyun oluyormuş aynı zamanda da nst takıldı sancı fln da çıkmadı 2 saat ben yattım eşimle kızım kanepede oturdular benimle muhabbet ettiler eşim benimle dalga geçti sabah sabah baykuş gibi geldin ne yapacağımı şaşırdım bizi boşuna panik yaptın dedi gülüştük fln neyse 2 saatin sonunda doktorum geldi dedi görünürde bi sorun yok suyun normal kasılma yok sadece alttan baktığıma göre iltihap var dedi reçete yazdı fitilmiş 1 hafta kullan bundan sonra da her hafta gel bakalım dedi..pztsi gene gidicem..
bir de eğer su geldiyse gelmesinin durmaması gerekiyormuş yani devamlı gelirmiş bilginiz olsun kızlar başınıza benim gibi bişey gelirse o kadar panik yapmayın ama doktora da mutlaka görünün..en hoşuma giden şey ise ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum ama o kadar pat diye odasına girdim usg ile baktı alttan baktı 2 saat özel odada yatırdı nst fln derken en azından muayene parası bile istemedi bi kuruş vermeden çıktık özel hastaneden ve hep çok kibar konuştu benim kalbiimi kazandı artık ondan başkasını düşünmembelki de başından beri hep ona gittiğim için ve doğumda da fazla fazla para alacağı için böyle jest yapmıştır ama gene de helal olsun her doktor yapmaz
bu arada fitil kullanan oldu mu benim gibi ben pek sevmedim ama
çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
kızlr bir şey sorucam benim bebiş haftada ortalama 150 gram alıyor
ve sanırım doğuma kadar ancak 2700 kadar olabilcek
acaba son haftalarda bebeğinin kilo alımı artıyormu
biliyorumki en en önemlisi sağlıklı olması
ama 3 kilo falanda olursada mutlu olurum
kızlar ben de pzt doktordaydım dün yazamadım imkan bulamadım şimdi şöyle oldu:
sabah kızımın ağlamasına uyandım dedim önce bi wcye gideyim sonra bakarım nazlı kızıma dedim neyse girdim wc ye çıktım kızımın odasına gittim baktım benimki gene uyumuş bari üzerini örteyim dedim tam o sırada bacaklarımdan aşağıya bişeyler aktı eyvah dedim bu çiş olamaz çünkü yeni yaptım dedim kendi kendime suyum geldi herhalde ama bir anda aktı yere kadar sonra durdu neyse hemen eşime dedim benim suyum geldi kalk çabuk hastaneye gidelim o da kalktı bizim kızı giydirdik ben de üstüme çeki düzen verdim çıktık hemen doktorumuza gittik başka biri vardı odasında onun çıkmasını bekledim kapıda da dünya kadar insan bekliyordu ama ne yapayım çok korktum bebbişime bişey oldu diye neyse içerdeki hasta çıkınca hemen girdim dedim su geldi diye eyvah dedi sen kaç haftalıktın dedim 35 peki ağrı sancı var mı dedi yok dedim hala akıyormu dedi yok dedim gel bakalım dedi önce usg ile baktı su fln gelmemiş burda dolu su var bebek de çok iyi gel alttan da bakalım sanırım iltihap olmuşsun o orda birikmiş ayağa kalkınca da bir anda akmış dedigenede suyun gelip gelmediğine bakmak için 2 saat takip edicem burda dedi bizi odaya aldılar altıma bir ped verdiler onu koyuyorsun eğer rengi değişirse gelen suyun oluyormuş aynı zamanda da nst takıldı sancı fln da çıkmadı 2 saat ben yattım eşimle kızım kanepede oturdular benimle muhabbet ettiler eşim benimle dalga geçti sabah sabah baykuş gibi geldin ne yapacağımı şaşırdım bizi boşuna panik yaptın dedi gülüştük fln neyse 2 saatin sonunda doktorum geldi dedi görünürde bi sorun yok suyun normal kasılma yok sadece alttan baktığıma göre iltihap var dedi reçete yazdı fitilmiş 1 hafta kullan bundan sonra da her hafta gel bakalım dedi..pztsi gene gidicem..
bir de eğer su geldiyse gelmesinin durmaması gerekiyormuş yani devamlı gelirmiş bilginiz olsun kızlar başınıza benim gibi bişey gelirse o kadar panik yapmayın ama doktora da mutlaka görünün..en hoşuma giden şey ise ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum ama o kadar pat diye odasına girdim usg ile baktı alttan baktı 2 saat özel odada yatırdı nst fln derken en azından muayene parası bile istemedi bi kuruş vermeden çıktık özel hastaneden ve hep çok kibar konuştu benim kalbiimi kazandı artık ondan başkasını düşünmembelki de başından beri hep ona gittiğim için ve doğumda da fazla fazla para alacağı için böyle jest yapmıştır ama gene de helal olsun her doktor yapmaz
bu arada fitil kullanan oldu mu benim gibi ben pek sevmedim ama
kızlr bir şey sorucam benim bebiş haftada ortalama 150 gram alıyor
ve sanırım doğuma kadar ancak 2700 kadar olabilcek
acaba son haftalarda bebeğinin kilo alımı artıyormu
biliyorumki en en önemlisi sağlıklı olması
ama 3 kilo falanda olursada mutlu olurum
biz de herşeyini kendimiz aldık,bi de anneanne tabiki:)babaanne henüz hiçbirşey sormadı,doğuma gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorum..gelmezse de hiç üzülmem doğrusu kendi adıma ama eşimin boynu bükük kalır sadece..zaten kimsesi yok burda..şimdi bile arkadaşlar sorduğunda anneanne babaanne de yapıyodur bişeyler dediklerinde içerliyo hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?