2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar kaç gündür giremiyorum takip edemiyorum umarım hepiniz iyisinizdir..geçmişi okumaya vakit bulamadım henüz..annemler gelip gittiler..kızımın herşeyini tamamladık..yıkamaya başladım herşeyi sonra ütü işine geçicem inşallah..kaç gündür biriktirdiğim nevresim ve kıyafetleri ütülemekle uğraşıyorum eve hiçbişe sığmıyo heryerde bişeler çıldırmış durumdayım yatak odamın kalan boş kısmını park yatak kapladı..ama yapcak bişe yok bu evden çıkana kadar idare etcem mecbur..annem 15 inden sora gelcem tekrar diyo ama daha geç çağarcam çünkü doğumdan sonra çok kalsın evi üstünkörü temizliyorum doğuma yakın ince temizliğe kadın alcam..2 gün boyunca gezdik dolaştık alışveriş için okadar yorulmuşumki akşam 22.30dda uykuya dalmışım bidaha sabah 11.30 uyandım yuhh bana ne uyumuşum bu arada kızlar özellikle sabah kalktığımda benim ellerim feci halde ağrıyo ama ne ağrı bütün parmaklarımın eklem yerleri sızlıyo sanki içleri iltihaplanmış gibi ve ellerimi açıp kapayamıyorum rahatçaçok ağrıyo ve şiş cuma doktora gitcem sorucam..ve çok halsizim..

canım benim zamanla öğrendim bende işte.. :)) daha da neler var kimbilir ama öğrencez hep beraber yavaş yavaş..

geçmiş olsn cnm sor bakalım doktoruna, önemli bşey deildr inşallah..
herşeyi tamamlamışsınız oh maşallah cnm güle güle kullansın bebişin..

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan daldım bugün çok rahatsızlandım baş dönmesi istifra daha yeni kendime gelebildim üşüttüm heralde inşallah herkes iyidir

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan daldım bugün çok rahatsızlandım baş dönmesi istifra daha yeni kendime gelebildim üşüttüm heralde inşallah herkes iyidir

Geçmiş olsun canım, dikkat et ya, bak sen ve bazı özel riskli hamişler topiğimizin göz bebekleri, kendinize dikkat edin.

arkadaşlar doğum tarihleri belli olmaya başlamış,çok heyecanlandım.hayırlı olsun inşallah
öğleden buyana yazılanları tam okuyamadım henüz,rüyalara çoook güldüm :)
bide göbişlere baktım.hepinize maşallah,çok tatlı görünüyorsunuz

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.. Ama tontiş iyiymiş çok sevindim :)) onlar bizden önemli baksana hastalıktan kırılsak da onlar iyi olsun diye uğraşıyoruz.. hayırla sağlıkla gelsinler ZAMANINDA :))

iyi akşamlar güzeller
berkerdem canım geçmiş olsun
eğer devam ederse bence doktora görün
kızlar bir ara topiği okudum ama yazamadım
ne rüyalar görmüşsünüz yaa çok güldüm
bende bir ara rüyamda karnımın içini görüyorum şeffafmış
küt saçlı dişleri olan bir bebekmiş birde tickerimde kara kızım yazıyor ya
kapkaraymış :) bana gülüyordu kocaman kızdı aman Allahım nasıl korkmuştum
sanırım bu rüyalar doğuma kadar böyle gidecek

aman geçmiş olsun dursunlar biraz daha marı beklemicek bu bebişler

kızlr bir şey sorucam benim bebiş haftada ortalama 150 gram alıyor
ve sanırım doğuma kadar ancak 2700 kadar olabilcek
acaba son haftalarda bebeğinin kilo alımı artıyormu
biliyorumki en en önemlisi sağlıklı olması
ama 3 kilo falanda olursada mutlu olurum

cnm benim bildiğim son ay çok alıyolar haftada 150 gr kısıtlaması yok bide zaten onların söylediği ile gerçek kiloda farklı olcak nasılsa sağlıklı olsunda:)

oyy oyy senin yerinde kendimi düşündüm bi an. kimbilir ne panik olurdum.. geçmiş olsun... doktorunla olan görüşünü değiştirmene vesile olmuş bu olay.. birde burdan bakalım olaya. her şerde bir hayır vardır.

bende yalnız bende durum böle sanıyodum ama yalnız değilmişim:):)bizde herşeyini aldık ogluşumun cok şükür bir eksiğimiz kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…